Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
HCl-všeobecná diskuze
-
- Zasloužilý člen
- Dostal: 3 poděkování
DMSO
ja používam dmso na zuby, v takom počte kvapiek, ako kyselinu citrónovú, a subjektívny pocit je, že ďasná to lepšie znášajú, ale nieviem, taktiež som to skúšala do kúpeľa, tam som necítila nejaký veľký rozdiel, i keď si myslím, že fungovať to určite funguje
- hanka
- Zasloužilý člen
- Dal: 812 poděkování
- Dostal: 875 poděkování
HCl a DMSO.
To je prima, nakonec si s tím poradíme my, ženské + , + !
Mo to zkusila, a nic špatného se neděje, a ba-ruska to vyzkouší - ale asi nemůžeme očekávat okamžité zlepšení po jednom použití, ale zhoršení by se mohlo projevit hned. Buď opatrná!
Mo to zkusila, a nic špatného se neděje, a ba-ruska to vyzkouší - ale asi nemůžeme očekávat okamžité zlepšení po jednom použití, ale zhoršení by se mohlo projevit hned. Buď opatrná!
Všechno je tak, jak má být.
"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
- Dal: 2432 poděkování
- Dostal: 3249 poděkování
Re: DMSO
Nazdar K,kaccke píše:Chtela bych se zeptat - vzhledem k tomu, ze zaludek si HCl prestane vytvaret, pokud mu ji budu dodavat zvenci - zda je mozne ji pouzivat s DMSO (nevim, jestli to neni blbost...). Diky K.
Vypadá to, že s tím není problém, pokud tu kyselinu člověk namíchá pod hranicí, kdy žere.
Ahoj. Slávek.
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Na čištní zubů - proč ne. Ale prvně bych si propucoval ústa vodou s MMSkem bez DMSO. Polykat DMSO bych si netroufl, mohlo by jít celkem o kejhák... Na druhou stranu člověk dostává do těla hromadu jinýho borčusu, tak pro tělo nic novýho Řekl bych, že tělo si s tím nějak poradí... Moc se ale mi nechce věřit, že by se to dostalo až do tlustého střeva, před čím varuje Merlin... Nemyslím si ale, že by vnitřní užívání MMS a DMSO mělo nějaký blahodárnější účinek než samotné MMS.hanka píše:Já si myslím, že s DMSO je to dokonce velmi vhodné, ale pozor, ne vnitřně!
Pokud bych aplikoval DMSO nějak do koupele, tak bych se tím akorát potřel před koupelí s MMS, jinak lít to do vany - do vody je bych řekl celkem škoda, přeci jen to není nějak levná záležitost...
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
Nazdar Kačko,kaccke píše:A mohu, Slavku, poprosit o nejaky recept:)? HCl + DMSO - kolik DMSO, kolik kyseliny, do jakeho mnozstvi vody, take sestkrat denne, kam mazat? Snad se ta moje stitna zlaza i ty ostatni umoudri. Diky
To je dost těžké, pokud nevím, z jaké kyseliny vycházet. Pokud budu vycházet z technické z drogerky, která je nějakých chemických 35%, pak bych si namíchal 1 kapku HCl do 200 kapek vody.
Z toho bych vzal řekněme 1 kapku a šup s tím do 6 kapek DMSO. Pokud toho bude třeba víc, pak samozřejmě vše násobit stejným číslem, řekněme na 3 kapky před ředěné kyseliny 18 kapek DMSO.
DMSO totiž nejlíp dopravuje, když je jeho koncentrace o dost vyšší než koncentrace aktivní látky, někde mezi 80 a 95%. Tohle je můj výstřel od pasu, nemám to vyzkoušené, je tedy třeba vyzkoušet na koudínku kůže a zjistit, jestli to není moc silné. Nemělo by, ale nevím. Také nevím jest-li Ti to nevyvolá nějakou reakci i když to třeba bude OK pro mě. Pokud je to moc silné, přidat vodu a DMSO nebo jenom DMSO. Možná půjde HCl ředit jenom DMSO, ale divil bych se, kdyby to nereagovalo na něco zajímavého. Čert ví.
Natírat se má v co nejtenčí vrstvě po co největší ploše. Definitivně ne na citlivější kůži, o očícha sliznicích nemluvě.
Tady začnu já se zkoušením. Ahoj, Slávek.
P.S. umordoval jsem na přepočty koncentrací Excell tabulku, takže pokud začínáš na nějaké jiné koncentraci, snad si to na ní dokážeš přepočítat.
Naposledy upravil(a) Slavek Krepelka dne sob 24 črc 2010 21:13, celkem upraveno 2 x.
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
Re: Historie léčení HCl
Nazdar,
Tabulky jsem rozšířil, nechal zkontrolovat profikem matikem a přesunul na stranu 10 tohoto vlákna. Dá se na nich spočítat kde co.
Ahoj, Slávek.
Tabulky jsem rozšířil, nechal zkontrolovat profikem matikem a přesunul na stranu 10 tohoto vlákna. Dá se na nich spočítat kde co.
Ahoj, Slávek.
Naposledy upravil(a) Slavek Krepelka dne stř 04 srp 2010 6:42, celkem upraveno 1 x.
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
HCl - Základní fakta
Nazdar Všichni,
Pár lidí se vrhlo na užívání této dobroty přes žaludek. Je to blbost ! pokud nevíte naprosto přesně, co děláte a co jsou kriteria, podle kterých jede zažívací trakt minimálně od úst k tenkému střevu. Další podmínkou je, v jakém stavu je žaludek. Máte vředy? Pokud ano, netroufám si ani říct, co by mohlo, či nemohlo být moc. Celkové předávkování relativně zdravého žaludku může způsobit, ale vysoká koncentrace určitě způsobí zanícení žaludečních stěn. Žaludek si koncentraci velmi hlídá, aby nevylítla přes 3 promile. Dodávání ve větší koncentraci nejspíše způsobí zánět žaludečních stěn a s tím poskytne ohromnou šanci dostat vředy. Dr. Guy ji sice dodával přes žaludek, ale ne přes ty 3 promile (ve skutečnosti daleko pod) se svými minerály.
Takže pokud ji do sebe někdo cpe ve větších koncentracích, je na nejlepší cestě si žaludek odrovnat. Vypadá to, že to odstraňuje sliz vystýlky žaludku. Já jsem to taky zkusil a ačkoliv mi to prvních 8-10 dní dělalo celkově dobře, začíná se mi nyní žaludek ozývat a to jsem do sebe necpal zdaleka tolik, kolik jiní.
S laskavým pozdravem, Slávek.
Takže tady dodám, že jsem to popočítal a jedna kapka 32% HCl v 0.666 litru vody odpovídá chemické koncentraci 3 promile, tedy 0.003%. To je tak nejvyšší, kterou bych si dovolil do sebe lít a ne víc než půl litru za den v pěti dávkách. Nicméně ne napořád a s draslíkem v Guyově formuli.
Pár lidí se vrhlo na užívání této dobroty přes žaludek. Je to blbost ! pokud nevíte naprosto přesně, co děláte a co jsou kriteria, podle kterých jede zažívací trakt minimálně od úst k tenkému střevu. Další podmínkou je, v jakém stavu je žaludek. Máte vředy? Pokud ano, netroufám si ani říct, co by mohlo, či nemohlo být moc. Celkové předávkování relativně zdravého žaludku může způsobit, ale vysoká koncentrace určitě způsobí zanícení žaludečních stěn. Žaludek si koncentraci velmi hlídá, aby nevylítla přes 3 promile. Dodávání ve větší koncentraci nejspíše způsobí zánět žaludečních stěn a s tím poskytne ohromnou šanci dostat vředy. Dr. Guy ji sice dodával přes žaludek, ale ne přes ty 3 promile (ve skutečnosti daleko pod) se svými minerály.
Takže pokud ji do sebe někdo cpe ve větších koncentracích, je na nejlepší cestě si žaludek odrovnat. Vypadá to, že to odstraňuje sliz vystýlky žaludku. Já jsem to taky zkusil a ačkoliv mi to prvních 8-10 dní dělalo celkově dobře, začíná se mi nyní žaludek ozývat a to jsem do sebe necpal zdaleka tolik, kolik jiní.
S laskavým pozdravem, Slávek.
Takže tady dodám, že jsem to popočítal a jedna kapka 32% HCl v 0.666 litru vody odpovídá chemické koncentraci 3 promile, tedy 0.003%. To je tak nejvyšší, kterou bych si dovolil do sebe lít a ne víc než půl litru za den v pěti dávkách. Nicméně ne napořád a s draslíkem v Guyově formuli.
Naposledy upravil(a) Slavek Krepelka dne pon 02 srp 2010 2:14, celkem upraveno 3 x.
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
Re: HCl historie - Josef
Nazdar Hanko,hanka píše:
Jak velkou stříkačku si na to bereš,
V těch třicátých dávali 10 ccm standartní množství jak do žíly, tak do svalu. To by insulinka nezvládla. Mám koupené 12 ccm stříkačky a 25 ga jehly, což je v metriku 0.455 mm silné a jsou 38 mm dlouhé. Má se to vrazit co nejhlouběji, aby se to nevyboulilo. Dělám rozdíl mezi stehnem a zadkem, protože do zadku to míň bolí. Nejsem masochista. Jak se mi to povede? Povede. Na obě strany. Mám obě ruce levý. Kam se to píchá si ještě pamatuju z dětství, ale děkuju stejně. Rvali do mě denně penicilin šest neděl, když jsem ve třinácti ležel v Krči na infekčním přes prázdniny s druhýma příušnicema (já vím, že to není možný, akorát od tý doby nevěřím moc na očkování).
Ahoj, Slávek.
- hanka
- Zasloužilý člen
Ahoj Slávku,Slavek Krepelka píše: .... Dělám rozdíl mezi stehnem a zadkem, protože do zadku to míň bolí. Nejsem masochista. Jak se mi to povede? Povede. Na obě strany. Mám obě ruce levý. Kam se to píchá si ještě pamatuju z dětství...
tak jo, zdá se, že víš, do čeho jdeš . Já bych ale stejně volila stehno trochu naboku (ani nahoře, ani z boku)- když se nabere do prstů silnější řasa (t.j. jako když se chci štípnout), vpich nebolí a pomaloučké vstřikování je pak mnohem pohodlnější a pod dohledem... Asi Ti budu připadat, jako že Ti do toho kecám, promiň mi to, ale nedá mi to, abych neřekla ještě malou poznámečku - právě při první injekci bych doma raději někoho měla, nevíš, jak budeš reagovat.......Už jsem zticha , řekla jsem, co jsem považovala za dobré, teď už Ti jenom budu pořádně držet palce!
(Ale stejně, škoda, že Tě neuvidím při tvém rotačním cvičení až se budeš píchat do zadku...... ).
Měj se fajn, Hanka.
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
Víš, ono to stejně dopadne tak, že to eventuelně vyzkouším oboje, zadnici i stehno. Alespoň budu vědět. S řasou kůže máš naprostou pravdu. Jako kluci jsme si z frajeřiny takhle propichovali ruce čalounickýma špendlíkama a holkám se z toho dělalo špatně.hanka píše: řekla jsem, co jsem považovala za dobré, teď už Ti jenom budu pořádně držet palce!
(Ale stejně, škoda, že Tě neuvidím při tvém rotačním cvičení až se budeš píchat do zadku...... ).
Měj se fajn, Hanka.
Někoho doma asi ano, jenže ne tu moji. Ta vytvoří pohotovostní situaci z malování kraslic. To si nedělám si srandu. Jde do hysterie. Ale, dám tomu tedy na poprvé 5 ccm. Děkuju za starost 1+
Ahoj, Slávek.
- hanka
- Zasloužilý člen
To bude asi nejrozumnější....a jestli budeš vstřikovat opravdu jenom pomalounku, můžeš na situaci zareagovat a případně přestat. Jistota je jistota.Slavek Krepelka píše:......dám tomu tedy na poprvé 5 ccm....
Držím Ti palce a díky. Hanka.
-
- Nový člen
Zdravím, toto téma mě zajímá, tak posílám taky zkušenost s pícháním do zadku: střídají se obě půlky zadku, vydezinfikovat místo, jehla se skoro celá napíchne do horní vnější čtvrtiny zadku, uplně lehce se nasaje aby se zjistilo že se nenapíchla cévka a pokud se nasaje krev tak vytáhnout a zkusit to jinam. Pak pomalinku vtlačit obsah vytáhnout a vydezinfikovat. Hodně štěstí
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
Děkuji,
Jednou z velikých předností je, že HCl injekce je samosterilizující. Nebezpečí infekce z její aplikace je podle všeho nulové.
Ahoj, Slávek.
Jednou z velikých předností je, že HCl injekce je samosterilizující. Nebezpečí infekce z její aplikace je podle všeho nulové.
Ahoj, Slávek.