O tom jak mi dnes OKAMZITE vymazali muj prispevek v diskuzi o MMS na iDNES.cz
Schvalne, jestli prijdeme na to proc..
Protoze, jak zde jiz nekdo napsal, formular do diskuze na novinky.cz, pod dnesnim nehoraznym clankem:
http://bit.ly/cB1dON, neni a tak neni mozne zaradit se do diskuze tam, klikla jsem si tedy na Idnes a samozrejme nasla clanek podoby (
http://bit.ly/cAv8hU). Sla jsem takrka na jistotu, cetla jsem totiz v zari stejny clanek na BBC serveru (
http://www.bbc.co.uk/news/health-11404218 <<anglicky>>
http://bit.ly/cAv8hU << Tam jsem ale tusila, ze do diskuze mam pristup.. ze jsem si kdysi pristup zaopatrila.. Jala jsem se hledat ve slozkach, nasla heslo a poslala tam tedy jediny prispevek s nazvem: Vzdelavejte se (je uplne dole..).Nevinny, jen jsem v nem ignorovala ignoranci a radila lidem at se radeji DOVZDELAJI.. a teprve pote se rozhodnou pro chemoterapii.. driv ne.
Okamzite se pod mym prispevkem radili dalsi reakce.
Pote jsem udelala refresh.. a EJHLE.. Ťu-Ťu.. muj prispevek.. NIKDE NEBYL.. (myslilm ze s nim zmizela cela noha.. pocinaje tim mym..).
Byla jsem prekvapena KOLIK lidi jiz MMS bere, spise se mi zdalo ze MMSaku
je tam vice.. Dobry..
Pak jsme si otevrela e-mail a zjistila, ze me MUJ PRISPEVEK SMAZALI (!!!), NECHAPU !! To tam byli JINE.. daleko vystiznejsi.. smazali ale muj.
Kdyz vam dole zkopiruji kodex diskutéra, poznate PROC mi ho smazali ? (muj prispevek UUUUUUUUPLNE dole.. jestli se mi to povede.. oznacim cervene.. ) - ja totiz ne..
Nepisi to SEM proto, ze by muj prispevek byl tak dulezit.. neni..
JEN.. KDYZ TO UDELALI S MYM.. co asi.. udelali s temi...presnejsimi..
Delaji z nas vsech ovce.. Hned me tato zkusenost hodila zpet.. do let RUDYCH.. achich ouvej..
Napsala jsem to okamzite panu Humblovi, ale on to Jim asi vi.. co se deje..
-------------------
Litujeme,
ale váš dukátový účet v MůjPasu byl zrušen kvůli porušení Kodexu diskutéra a smazání některého ze tří diskusních příspěvků před ziskem 300 dukátů.
Proto nyní nemůžete na iDNES.cz diskutovat.
Pokud si myslíte, že jsme vás poškodili, napište nám. Na nepodepsané a urážlivé či vulgární e-maily nebudeme reagovat. Reagovat nebudeme ani na e-maily, z jejichž předmětu bude smazáno identifikační číslo stěžovatele. Děkujeme za pochopení.
Zdraví tým serveru iDNES.cz.
Kodex diskutéra
Smyslem diskuse je svobodné vyjadřování a výměna názorů. Její obsah nechceme cenzurovat, ale existují jistá zákonná opatření omezující obsah příspěvků.
Diskutér nesmí propagovat rasovou, národnostní, náboženskou ani jinou nesnášenlivost či diskriminaci.
Vulgární jazyk, urážky, pomluvy či ponižování jednotlivce či skupin osob je nepřípustné.
Diskutér nesmí vyhrožovat ani zastrašovat násilím, ať již jednotlivci či skupinám lidí.
Diskutér nesmí propagovat nezákonné činnosti či jinak společnosti škodlivé aktivity.
Propagace komerčních aktivit a reklamy na výrobky není povolena. Je možné uvádět odkazy na internetové stránky, které souvisí s danou diskusí, přímou propagaci prodeje produktů nepodporujeme.
Šíření spamu na diskusích není povoleno.
Diskutér musí respektovat soukromí jiných osob nesmí zveřejňovat jejich telefonní čísla, adresy či jiné soukromé informace.
Diskutér v diskusi nesmí zveřejňovat identifikační údaje obětí trestných činů (více zde).
Zapovězeno je použití jména konkrétní, zejména veřejně známé osoby v nicku nebo e-mailové adrese
Rovněž není povoleno použít nick, jehož užíváním by mohlo dojít ze strany čtenáře k záměně s jiným, dříve zaregistrovaným nickem.
Redakce si vyhrazuje právo mazat příspěvky, které zjevně nesouvisejí s tématem diskuse
iDNES.cz může ve výjimečných případech rozhodnout o zákazu přístupu do diskusí i z jiných důvodů než je porušení kodexu diskutéra
Proč potřebujete k diskutování dukáty
Diskutovat na iDNES.cz můžete neomezeně, pokud máte na svém kontě alespoň 300 dukátů.
Pokud jste nově zaregistrován(a), můžete do překonání třísetdukátové hranice vložit tři diskusní příspěvky, do stejné diskuse však smíte přispět nejvýše jednou.
Jestliže bude nutné kterýkoli z těchto tří příspěvků smazat, váš účet se automaticky zablokuje.
Pokud jste už získal(a) alespoň 300 dukátů, pak za každý smazaný příspěvek automaticky o 100 dukátů přijdete.
Pokud porušíte Kodex diskutéra 10x (je vám smazáno 10 příspěvků) během 90ti po sobě jdoucích dnů, systém vám automaticky a trvale znemožní vkládání dalších příspěvků bez ohledu na počet dosud získaných dukátů. Naspořené dukáty propadnou bez náhrady. O účet přijdete i tehdy, pokud vám bude zablokován přístup do diskusí z jiných důvodů podle Kodexu diskutéra.
Za smazaný příspěvek se nepovažuje jinak nezávadný , který byl odstraněn automaticky jako součást vlákna původního smazaného příspěvku.
Jak dukáty získáte, se dozvíte zde
Smazané příspěvky
vzdelavejte se 13:33 8.10.2010
Pozor.. jedna se o propagandu. pana J. Humbla znam osobne. Pharma company se bouri a toto je tah na branku, jak nas presvedcit, ze leci jen jejich drahe..pripravky. Pokud jste vy, ci vasi blizci nemocni... INFORMUJTE SE, SURFUJTE, prekladejte si. (youtube a podobne, U pramene.cz). Jim doporucuje MMS k prodeji DO 20 $ PROTO se Pharma company BOJI..o sve zisky. Dnesni clanky v novinach o MMS me VUBEC neprekvapili, naopak jsem je OCEKAVALA.. nebot 24.9. se na BBS objevil clanek zakazujici MMS v GB = Pharma company jdou do valky proti MMS a jdou na to systematicky. TUTO ZALEZITOST STUJUJI pres rok.. (s Jimem jsem pak mluvila v kvetnu tohoto roku a s jeho asistentkou stravila cely tyden zde v Praze..). To jsou zde v CZ JINI, vzdelanejsi kteri MMS pouzvaji DALEKO dele. Dnes se s timto vylecilo jiz i hodne KONI. Ano, i nitrozilne.. PROSIM surfujte..
1)