Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

MMS - Zkušenosti uživatelů I.

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Zamčeno
roughboy
Zasloužilý člen

Re: Palo

Příspěvek od roughboy »

Palo píše: Takto nedocílíte aktivity bílých krvinek. Děláte práci za ně. Takto se budete houpat s pH do kysela, když nebudete brat žádné odkyselování. Takhle se Vám zdravotní stav do dlouhodobého ideálna nezlepší. Tělo musí být soběstačné, tzn. chce to nastartovat bílé krvinky a když to nebudou zvládat, tak je zase trochu popohnat...

Tedy jak jsem psal, hoooooodně naředěnou kyselinou chlorovodíkovou... ;)
Ahoj Palino.
Bavím sa iba o kvalite vody...to pH sa dokonca mierne zvýši ale určite nezníži......myslím že na MMS to nemá žiadny vliv...tým sa nedeaktivuje nič...iba sa telu dopomože...a aktivitu bielych krviniek už vobec vodou ani nezastavíš ani nespustíš.......krvinky aktivuje imunitný systém...a MMS je chémia, ktorú imunitný systém nenechá len tak......
R.

ba-ruska
Stálý člen

Re:

Příspěvek od ba-ruska »

Palo píše:Dáš si třetí nebo čtvrtou dávku a stežuješ si, že to nic nedělá... Všem ostatním to něco dělá, zkus trochu zabrat holka, ale pomalu.
Neberu žádné zrnko a půl rýže ,ale dávám tam toho mnohem víc ,ale nic to nedělá .Vím že po týdnu nemůžu čekat zázraky ,ale něěco už y poznat být mohlo ....ono to zas takový zázrak nebude...

Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re:

Příspěvek od Palo »

Na tu Tvoji nemocniční potvoru taky kdoví co zabere... PMS1 je ale zatím nejsilnější...

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
děda Slavík
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 132 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od děda Slavík »

Bavím sa iba o kvalite vody...
Jistě že dnešní voda je horší, než v minulosti. O něco, co tam nemá být. Ale to je i ve vzduchu a ostatních potravinách.

Před řadou roků jsem občas byl na návštěvě u svého tchána. Domek na vesnici, žádný vodovod a studna hned vedle hnojiště. Voda byla nažloutlá od prosakující močůvky. Otec i matka se dožil ve zdraví vysokého věku.
Druhá zkušenost. Za války jsem byl jako kluk vychováván u babičky v beskydech (Rajnochiovice) Praha se bombardovala, táta byl v koncentráku a máma v Rajchu na práci. Ani u babičky nebyla studna ani vodovod. Veškerá voda na pití i vaření se nosila z potoka. Byli tam pstruzi, raci a nějaký ten odpad z okolních usedlostí tam jistě také byl. Nikdo z této vody neonemocněl.
Proto ani dnes nejsem nějak moc starostlivý o kvalitu vody.

Proč malé dítě vše strká do pusy a cumlá? Všechen ten balast do sebe dostává podvědomě a záměrně. TRÉNUJE IMUNITNÍ SYSTÉM. A tak si myslím, že přemíra opatrnosti na to, jakou vodu budeme pít, nám může jen ublížit.

To je můj názor. Nenapodobovat.

Kluci, do toho.
ba-ruska
Stálý člen

Re:

Příspěvek od ba-ruska »

Palo píše:Na tu Tvoji nemocniční potvoru taky kdoví co zabere... PMS1 je ale zatím nejsilnější...
To není žádná nemocniční potvora .A to že je PMS nejsilnější je jen tvoje domněnka ...

Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re:

Příspěvek od Palo »

Tou nemoniční potvorou jsem myslel tu pseudomonázu. A nemám důvod si nemyslet, že PMS1 je nejsilnější...

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Joy
Stálý člen
Dostal: 1 poděkování

po dlhom case

Příspěvek od Joy »

Ahojte, urobila som si vysledky na boreliu. Boli to elisa testy. IgM hodnoty ktoré boli po dlhé roky 50,4 vysli teraz na 18,4. Hranica je 18,10. Mám tam napísané negativne. Je to ohromná správa. Hoci to este kolíse na hranici som rada. Nestrácajte vieru, ide to. Ked prídu vysledky na Western blot testy napísem vám.

Ondřej
Zasloužilý člen
Dostal: 7 poděkování

vykrmování červotočů

Příspěvek od Ondřej »

Nedávno jsem byl po roce u Bláhové na proměření červotočů a dostal jsem velkou pochvalu, heč:) Svoje některé pěkně hnusné druhy jsem nijak extrémně vykrmoval MMS a jsou fuč. I velcí z mozku i ze srdce. Celkově zbylo nějakých 10% ne moc významných druhů, který opět můžu chytnout kdykoliv.
Ještě je sranda, že před rokem jsem čekal asi 10 dní a teď má obsazeno do listopadu:)

roughboy
Zasloužilý člen

Re: vykrmování červotočů

Příspěvek od roughboy »

Z EAV robit testy na parazitov?????...alebo akým štýlom ti robila testy na cudzopasníkov v ludskom organizme??????

Ondřej
Zasloužilý člen
Dostal: 7 poděkování

Příspěvek od Ondřej »

nemáš ten otazník moc ošoupaný?:) EAV měří na bázi rezonance se vzorkem parazita do něj vloženým.

roughboy
Zasloužilý člen

Re: děda slavik

Příspěvek od roughboy »

děda Slavík píše: Nikdo z této vody neonemocněl.
Proto ani dnes nejsem nějak moc starostlivý o kvalitu vody.
Tak pred rokmi nebola ani taká spústa onemocnení..ani taký výskyt rakoviny a ani v tých potokoch nebolo tolko chémie.
nikto tu ani netvrdí že treba špecialne upravovanú vodu pit celý život......
pointa bola v tom že ked človek začne niečo riešit zo svojím zdravím a upraví si ORP vody aspon na pár dní aby telu ušetril energiu......tak neurobí nič špatné.
R.

ba-ruska
Stálý člen

Re:

Příspěvek od ba-ruska »

Palo píše:Tou nemoniční potvorou jsem myslel tu pseudomonázu. A nemám důvod si nemyslet, že PMS1 je nejsilnější...
Ještě bych pořešila parazity ,jestli je něco pravdy na tom že v sobě mají další potvory a PMS budu brát dál a uvidíme ....

roughboy
Zasloužilý člen

Příspěvek od roughboy »

Dal jsem si pauzu, dokud nebude další diagnostika, na kterou se delší dobu čeká. Předpokládám, že jediné co mi zbylo z těch svinstev je už jen borelioza. Za dobu krátkého užívání udělalo PMS1 mnohem více práce než MMS1 za půl roku. PMS1 na rozdíl od MMS1 řeší věci mnohem efektivněji, rychleji a užívání je mnohem více snesitelné. Není důvod PMS1 do sebe ládovat půl roku jako MMS1, už jsem to někde psal.
Ahoj Palino.

Opýtam sa aj teba...na akých diagnostikách si bol okrem pani Bláhovej, ked vieš aké parazity si mal v organizme ????????????
už som ti povedal že metoda diagnostiky EAV...je len orientačná
za dalšie........ani oberon ti nedokáže diagnostikovat parazitov...vždy ti dá možnosti volby, ktoré typy onemocnení by to mohli byt....a poviem z vlastných skúseností (diagnostík Oberonom som videl velmi vela......(urobili sa pokusy aj z neživými vecami a zakaždé to vyhodilo nejaké choroby)....ani Oberon nedokáže diagnostikovat správne...tiež je to len orientačné.....takže by ma fakt zaújmalo o akých diagnostikách tu hovoríš.
A posledná vec...v tom súhlasím z Hmm.....týka sa to tých skúseností s MMS o ktorých píšeš...a neviem ešte akých....S............tiež nemám žiadne a nikdy mat nebudem......moj dovod poznáš. ten sme si vysvetlili.........takže ked niekto skočí do studne ja za ním rozhodne neskočím...z toho vyplýva že nie každý chceme mat skúsenosti rovnaké.
každý má svoju cestu......preto som už prestal písat vo vlákne doplnok HCl......akurát ako tak sledujem, vidím že niekto bude mat tú cestu velmi dlhú a niekto kratšiu...ale znova opakujem je to o tom že každý si musí prejst svoju púť kým pochopí......v čom spočíva byť zdravý.
R.

roughboy
Zasloužilý člen

Příspěvek od roughboy »

Ondřej píše:nemáš ten otazník moc ošoupaný?:) EAV měří na bázi rezonance se vzorkem parazita do něj vloženým.
prosím ta nenechaj sa vysmiat..........už som to niekde písal Palovi......diagnostika EAV je O R I E N T A Č N Á...............ZÁLEŽÍ NA SILE PRÍTLAKU. UROBÍŠ SI S TÝM ČO CHCEŠ...A MOŽEŠ SI BYT ISTÝ ŽE TÝCH TESTOV BOLO .................
Nevieš o čom hovoríš.
R.

lena

Příspěvek od lena »

Ondřej píše:Nedávno jsem byl po roce u Bláhové na proměření červotočů a dostal jsem velkou pochvalu, heč:)

ondreji jak jsi mms bral, myslim kolikrat denne a kolik a jak dlouho,

delal jsi take prestavky?
;)

Zamčeno

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“