Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Free Energy - Volná Diskuze
- Jim68
- Zasloužilý člen
- Dal: 1 poděkování
- Dostal: 26 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Carr
Je to prima, a ten komentář dole je určitě od Tebe, že...? Nejlepší jsou ty texty v prolinku, v aj. Zase jsem se něco dozvěděl. Díky.
Jim68
Be happy!
Be happy!
Re:FREE ENERGY
Myslím že rozpisovat sa tu o U-tronoch a podobných nemá ani cenu nesúvisí to z tématem které bylo na začátku jasné : JE TU NEJAKY VYNALEZ NA FREE ENERGY KTERY BY SA DAL REPLIKOVAT ? Odkazovali ste mna na fotovoltiku, tetrníky, tepelné čerpadla které nemám jak v rámci svojich možností otestovat ani uvést do praxe
Pod volnú energiu si predstavuju tí : MEGy , KEGy , SUPER ROZKLADY VODY a iné ospevované zázraky.
Možno mi napíšete že mám na to dojít sám že mi nikdo nic nedá pod nos že POOTO rozumíme si.
Ale nikdo nebude donekonečna skúšat a bádat ,či tak alebo ono , existujú iba dve veci bud to ide jak vetrníky ,fotovoltika a pod. alebo to nejde jak nekteré veci co sa tu už skúšali.
O nejaké magické hračky co zázračne fungujú ale nedajú sa replikovat nestojím.
Nekterý napíšete že sem sobec,egoista a iné, ale verte že človek nemá čas sa zaobírat blbynama bud to je tak alebo neni.Nechcu tu nikoho urážat ani robit nejaké problémy takže bych to zhrnul: zatím žádný navod tu nikdo nedal takže 0 bodú.
Shrnul bych to nechat to tu ušte mesíc potom písnút ADMINIVY nech to mázne alebo presune do boxovárny.
A neco na konec noco co ovplyvní dejiny ludstva sa stane už sa to začíná pomály vyplnat takže si teho moc nevšímame sice ano kríza,povodne to chápeme ale určité veci nám unikajú Já už vím které sú to ale bohožel Vám to nepovím a ani nemožu
Tak sa tu majte a preju hodne zdaru !!!!!
Pod volnú energiu si predstavuju tí : MEGy , KEGy , SUPER ROZKLADY VODY a iné ospevované zázraky.
Možno mi napíšete že mám na to dojít sám že mi nikdo nic nedá pod nos že POOTO rozumíme si.
Ale nikdo nebude donekonečna skúšat a bádat ,či tak alebo ono , existujú iba dve veci bud to ide jak vetrníky ,fotovoltika a pod. alebo to nejde jak nekteré veci co sa tu už skúšali.
Nekterý napíšete že sem sobec,egoista a iné, ale verte že človek nemá čas sa zaobírat blbynama bud to je tak alebo neni.Nechcu tu nikoho urážat ani robit nejaké problémy takže bych to zhrnul: zatím žádný navod tu nikdo nedal takže 0 bodú.
Shrnul bych to nechat to tu ušte mesíc potom písnút ADMINIVY nech to mázne alebo presune do boxovárny.
A neco na konec noco co ovplyvní dejiny ludstva sa stane už sa to začíná pomály vyplnat takže si teho moc nevšímame sice ano kríza,povodne to chápeme ale určité veci nám unikajú Já už vím které sú to ale bohožel Vám to nepovím a ani nemožu
majlando píše:Myslím že rozpisovat sa tu o U-tronoch a podobných nemá ani cenu nesúvisí to z tématem které bylo na začátku jasné : JE TU NEJAKY VYNALEZ NA FREE ENERGY KTERY BY SA DAL REPLIKOVAT ? Odkazovali ste mna na fotovoltiku, tetrníky, tepelné čerpadla které nemám jak v rámci svojich možností otestovat ani uvést do praxe
ZDAREC MAM ZAJEM O MAGNETICKY MOTOR SICE SEM NINI BEZ FINANCI ALE JAK MILE OPET BUDOU TAK BYCH CHTEL ZACIT EXPERIMENTOVAT TAK BY BYLO SKODA TOHLE FORUM RUSIT BYCH TADY MOHL ZACIT PAK DAVAT PRISPEVKY FOTO PO PRIPADE I VIDEA A TI CO TADY DELAJI BORDEL SE SNAD DAJI ZABOKOVAT JE MALO DISKUZNICH FOR V CR ZABIVAJICI SE TOUHLE TEMATIKOU
celkem hodne mne zajima magnet motor / generator ten co vymysleli v severni korei vypada ze bude dost dobry a sylny
JESTE SE CHCI ZEPTAT ZDA NEKDO NEVI KDE SE DAJI SEHNAT SYLNE PERMANENTNI MAGNETY PRO ZACATEK KDYBI SE TO PODARILO tak bych pouzil alternator ze seata cordobi protoze ma dobre loziska a hodne luxusni setrvacnost a propojit jej z mnenicem napeti zatim 12/230 mam 300W menic z narazovim zatizenim 600W a postupne budu pridavat zatez i kdybych se dostal na polovicni vykon menice aby se motor nezastavil tak by to znamenalo rocni usporu elektricke energie emisi atd a videl sem par dobrych videji co to detajlne popisuji a celkem sem to pochopil jo jinac sory za caps
celkem hodne mne zajima magnet motor / generator ten co vymysleli v severni korei vypada ze bude dost dobry a sylny
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 384 poděkování
- Dostal: 243 poděkování
Zdravím nového člena...safar17 píše:JESTE SE CHCI ZEPTAT ZDA NEKDO NEVI KDE SE DAJI SEHNAT SYLNE PERMANENTNI MAGNETY PRO ZACATEK KDYBI SE TO PODARILO tak bych pouzil alternator ze seata cordobi protoze ma dobre loziska a hodne luxusni setrvacnost a propojit jej z mnenicem napeti zatim 12/230 mam 300W menic z narazovim zatizenim 600W a postupne budu pridavat zatez i kdybych se dostal na polovicni vykon menice aby se motor nezastavil tak by to znamenalo rocni usporu elektricke energie emisi atd a videl sem par dobrych videji co to detajlne popisuji a celkem sem to pochopil jo jinac sory za caps
1. myslím , že tvuj příspěvek patří do kategorie Magnetické motory Adam benda ...nalistuj si příslušné vlákno....je celkem výživné...
2. v České republice je několik prodejců magnetů odkazy jsou ve vláknech o magnet. motorech.../ magnetické pístové motory martin11 /
3. líbí se mi nadšení a že máš alternátor.... ...ale pro začátek....zapomeň na výrobu energie...pokud se Ti náhodou něco bude točit, nebo jinak pohybovat a překoná to samo sebe / COP 1,0001/ tak je to velké vítěztví
4. ten Korea pístový / co se na videu uprostřed zastavil..- tedy 1/2 pístů se zastavila....jestli mluvíme o tomtéž...???../ je podvod...
na závěr....toto forum není pro to, aby sem někdo přišel a podle přesného plánku "něco " vyrobil...toto forum je o HLEDÁNÍ volné energie...je mi líto ....že ti to musím ...ihned na začátku tvého členství sdělit....ale jestli máš nějaký nápad....tak se svěř....
Pro začátek si kup , nebo z kuchyňské linky ...vymontuj několik magnetu.....vem si jen tak do ruky....a hraj si...ať víš , do čeho jdeš....srdečně zdraví martin11
... věřím, že se " TO " povede ......
martin11 píše:Zdravím nového člena...safar17 píše:JESTE SE CHCI ZEPTAT ZDA NEKDO NEVI KDE SE DAJI SEHNAT SYLNE PERMANENTNI MAGNETY PRO ZACATEK KDYBI SE TO PODARILO tak bych pouzil alternator ze seata cordobi protoze ma dobre loziska a hodne luxusni setrvacnost a propojit jej z mnenicem napeti zatim 12/230 mam 300W menic z narazovim zatizenim 600W a postupne budu pridavat zatez i kdybych se dostal na polovicni vykon menice aby se motor nezastavil tak by to znamenalo rocni usporu elektricke energie emisi atd a videl sem par dobrych videji co to detajlne popisuji a celkem sem to pochopil jo jinac sory za caps
1. myslím , že tvuj příspěvek patří do kategorie Magnetické motory Adam benda ...nalistuj si příslušné vlákno....je celkem výživné...
2. v České republice je několik prodejců magnetů odkazy jsou ve vláknech o magnet. motorech.../ magnetické pístové motory martin11 /
3. líbí se mi nadšení a že máš alternátor.... ...ale pro začátek....zapomeň na výrobu energie...pokud se Ti náhodou něco bude točit, nebo jinak pohybovat a překoná to samo sebe / COP 1,0001/ tak je to velké vítěztví
4. ten Korea pístový / co se na videu uprostřed zastavil..- tedy 1/2 pístů se zastavila....jestli mluvíme o tomtéž...???../ je podvod...
na závěr....toto forum není pro to, aby sem někdo přišel a podle přesného plánku "něco " vyrobil...toto forum je o HLEDÁNÍ volné energie...je mi líto ....že ti to musím ...ihned na začátku tvého členství sdělit....ale jestli máš nějaký nápad....tak se svěř....
Pro začátek si kup , nebo z kuchyňské linky ...vymontuj několik magnetu.....vem si jen tak do ruky....a hraj si...ať víš , do čeho jdeš....srdečně zdraví martin11
ok dobra diky za radu tez se mne to nejak nezdalo to zastaveni a opetovne spusteni
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 2 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
Úplne v pohode z http://www.supermagnete.de Z vlastnej skúsenosti - výborný obchod, rýchle dodaniesafar17 píše:JESTE SE CHCI ZEPTAT ZDA NEKDO NEVI KDE SE DAJI SEHNAT SYLNE PERMANENTNI MAGNETY PRO ZACATEK KDYBI SE TO PODARILO tak bych pouzil alternator ze seata cordobi protoze ma dobre loziska a hodne luxusni setrvacnost a propojit jej z mnenicem napeti zatim 12/230 mam 300W menic z narazovim zatizenim 600W a postupne budu pridavat zatez i kdybych se dostal na polovicni vykon menice aby se motor nezastavil tak by to znamenalo rocni usporu elektricke energie emisi atd a videl sem par dobrych videji co to detajlne popisuji a celkem sem to pochopil jo jinac sory za caps
Úplne v pohode z http://www.supermagnete.de Z vlastnej skúsenosti - výborný obchod, rýchle dodanie[/quote]
super diky jak mile budou finance tak jdu do toho
super diky jak mile budou finance tak jdu do toho
Nějaké informace
Ahoj!
Koukám, že se na tomto vláknu moc neděje.
Tady jsem našel k tomu nějaké další věci: http://peswiki.com/index.php/Directory: ... _Generator
Původní prospekt ke stroji v japonštině: http://freenrg.fr/JapRod/EnergyReceiver.zip
Překlad prospektu do angličtiny: http://freenrg.fr/JapRod/japtrans.htm
Tady je vše v kupě is komunikací se zástupcem výrobce - http://www.rexresearch.com/energyrods/energyrods.htm
Pořád mi to leží v hlavě...
Koukám, že se na tomto vláknu moc neděje.
Tady jsem našel k tomu nějaké další věci: http://peswiki.com/index.php/Directory: ... _Generator
Původní prospekt ke stroji v japonštině: http://freenrg.fr/JapRod/EnergyReceiver.zip
Překlad prospektu do angličtiny: http://freenrg.fr/JapRod/japtrans.htm
Tady je vše v kupě is komunikací se zástupcem výrobce - http://www.rexresearch.com/energyrods/energyrods.htm
Pořád mi to leží v hlavě...
- Nemo
- Starší člen
- Dal: 64 poděkování
- Dostal: 27 poděkování
žeby armadni využití?
Něco tu píšou o militantním využití
http://www.tpub.com/content/tentsshelte ... 13P_92.htm
nejlépe by bylo mít kámoše v Japonsku, který by to koupil a rozkuchal co?
http://www.tpub.com/content/tentsshelte ... 13P_92.htm
nejlépe by bylo mít kámoše v Japonsku, který by to koupil a rozkuchal co?
- Nemo
- Starší člen
- Dal: 64 poděkování
- Dostal: 27 poděkování
ups
Ups, to je trapas. To ta moje ubohá angličtina a lenost projet to překladačem. Omlouvám se, taková politováni hodná událost se mi stává jednou za deset let a ujišťuji vás přátelé, že se víckrát nestane. (tak to řekl Chocholoušek?)
Tohle je vynález, sice nevím, kde to má kliku, nebo další prodlužovačku, ale točí se mu to.
Voda a elektřina, smrtelná kombinace
Voda a elektřina, smrtelná kombinace
-
- Zasloužilý člen
- Dostal: 1 poděkování
Tohle je neuvěřitelný. Takže on vyrobí elektřinu, použije jí k pohonu elektromotoru v čerpadle, kde jí ztratí aspoň 10%. Pak s ní rozpohybuje vodu, , kde se jí zase nejmíň takových 15% spotřebuje na neužitečné rozvíření a ohřívání vody. Pak tu vodu dopraví trubkou a vystříkne jí na lopatky, zpátky se mu povede dostat sotva 60% procent enegie vody. Dalších 10 % ztratí v generátoru. Pokud jsem počítal dobře, v tomhle jeho koloběhu se mu podaří ztratit 59% energie. Ale pak se stane zázrak, a z desáté dimenze mu víla Volňuška Energuška pošle energovláknem ztracenou energie a ještě něco navíc, aby rozsvítil žárovku.hejkal2 píše:
Nechápu, proč to dělají. Dělají si z lidí schválně legraci? Mají radost, že tomu někdo věří? Dělají si legraci z lidské blbosti? Nebo je to parodie na volnou energii?
Já tohle neberu. a nesouhlasím s tím. Ať je jejich záměr jakýkoli, jsou to podvodníci. Pokud to měla být parodie, můsí to být naprosto zřejmé, že hrajou a dělají si legraci. To úplně jasně vidět není, až na to, že ta žárovka, místo aby pomalu zhasla při dobíhajícím generátoru, najednou zhasne náhle, jako by jí někdo vytáhnul ze zásuvky (což se stalo).