Já tu tabletu zašťourám kočkám do kostičky masový konzervy a oni to bez problému sní. Když to náhodou vyplivnou, tak jí omatlám v tý šťávě a strčim do jiný kostičky. Sní to vždycky a je to bez násilí, ale musíš pořídit konzervu s většíma kostkama, v kapsičkách jsou ty kostičky moc malzý.Ale takovou, co jim bude zároveň chutnat. Myslim, že nějakej Kitekat je na to dobrej.muflon píše: Mate nekdo zkusenost s odcervovanim kocek??? Rozpustit tablety asi nejde...Ti nasi kocouru zadne tablety nechteji a plivou, tak pouzivame vse spise tekute- to jim stece do krku...
Poraďte mi, jak byste dávkovali mms u mojeho psa (cca 32kg). Už jsem to tu psala zmateně do nového vlákna - za což se omlouvám, nějak jsem tohle vlákno přehlídla.
Pes má rakovinu, myslim, že je to od kůže, vždycky se mu zvrhne drápek a pokračuje to na prstík - ten se otevře, hnisá a krvácí. Následně mu veterinář uřízne prst a dá to na chvíli pokoj. Po roce nebo i půl roce se mu ale většinou zvrhne další drápek. Už má takto uříznuto 5 prstů a teď se mu to udělalo na dalším. Zkusim mms než ho odvedu zase na amputaci. V aktivovanym stavu to dobrovolně nevypije a násilím to s nim jde dost těžko, je totiž bojovnější než já. Četla jsem, že se tu, že se jim dá dávat neaktivovaná kapka do vody, to jsem zajásala, to by šlo, on dost pije, ale asi to nebude stačit. Pak tu někdo dával aktivovaný mms do housky, to by asi taky šlo, jestli se v tom to mms nevybije, tak bych řekla, že se žrádlem sežere všechno. Pak koupele, buď celý nebo mu strčit do aktivovanýho mms v lavoru aspoň tu postiženou nohu, ale tady se bojim, že to bude pálit, když je to otevřená, rána, která každou chvíli krvácí. Jestli máte někdo nápad, případně byste mi poradili dávkování, prosím o rady. Pes je na chalupě, dnes tam jedu s mmskem a vrhnu se na něj. Pak určitě poreferuju.