Marlenka blahopreji ke zlepseni kdyz mas uz silu na brusleni...Pohyb je totiz dalsi velmi vyznamnou slozkou lecby, nejlepe v prirode aspon 3x tydne hodinu rychla chuza(nebo cokoli, vyborny je Nordic Walking:marlenka píše: Povedala som si, že naraz je to veľká investícia, ale chcela som sa kandidy zbaviť raz a navždy. Tak som to všetko kúpila a začala užívať.
http://www.zdravi-az.cz/Forum/viewtopic.php?f=10&t=732.
Presto bych nerad aby jsi mela ruzove bryle z euforie pri prvnim velkem zlepseni!
Verim ti ze nejsi jedina kdo by se rad jak pises, zbavil candidozy navzdy....ALE ma to par hacku....
Pokud jsi dobre procetla forum zdravi-az.cz (viz odkaz v prvnim prispevku tohoto vlakna), tak rychle vystrizlivis.
I kdyby se ti podarilo UPLNE vylecit(coz ti samozrejme preju), tak candida je kvasinka ktera je bezne v tele i zdraveho cloveka, akorat neni premnozena.
TAKZE: Nejde jen o nasazeni nejake lecebne kury, ale o neustalou PREVENCI pred snadnym vracenim teto zakerne nemoci(hlavne si merit pravidelne ph moci a vyrazne omezit nebo lepe uplne vyradit vsechny potraviny co ti ph nabouravaji. I za cenu ze zacnes brat odkyselujici zasadite smesi nebo aspon sodu v pripadech kdy to presvihnes....JINAK SE TY MALE MRSKY RYCHLE POMNOZI A MAS TO ZPATKY.
Cesnek nebo cibuli,kysele zeli nebo pickles,Tibetskou kefírovou houbu a dalsi prospesne potraviny bych zaradil do kazdodenniho jidelnicku a dalsi potrebne veci viz jiz zminovany odkaz.
Good Luck!