Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Ultrazvuková mlha - oponentura
- A(&F)
- Zasloužilý člen
- Dal: 1362 poděkování
- Dostal: 1195 poděkování
napomenutí ...
... žádám pisatele dvou předchozích příspěvků, aby se s těmito (v podobném duchu laděném) odebrali raději do Boxovárny ... od toho tu je ... ... děkuji A(&F) ...
Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis ) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...
- Mim
- Zasloužilý člen
- Dostal: 3 poděkování
Re: napomenutí ...
a ty di taky do pr...boxovárny....A(&F) píše:... žádám pisatele dvou předchozích příspěvků, aby se s těmito (v podobném duchu laděném) odebrali raději do Boxovárny ... od toho tu je ... ... děkuji A(&F) ...
Však ono to půjde!!!
- Mim
- Zasloužilý člen
- Dostal: 3 poděkování
Re: Slávek Křepelka....možná mlhovač?
Souhlas, ale vzal si tady někdo z něčeho něco? Je zde asi "milion" zaregistrovaných, aktivních asi +- 20....Co to znamená?Slavek Krepelka píše:Nazdar Mime, ono nejde jen o to, co kdo dokaze dat, ale take o to, co si kdo dokaze vzit.Mim píše:Víte, tak trochu mi tak připadáte.
Ahoj, Slavek.
Však ono to půjde!!!
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
Re: Ultrazvuková mlha - oponentura
V tomto vlákně jsou soustředěny příspěvky popírající využitelnost ultrazvukové mlhy - vzniklo jako produkt čištění vlákna "Ultrazvuková mlha". poo.
Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 384 poděkování
- Dostal: 243 poděkování
Re: Slávek Křepelka....možná mlhovač?
Zdarec diskutující a čtoucíMim píše:Souhlas, ale vzal si tady někdo z něčeho něco? Je zde asi "milion" zaregistrovaných, aktivních asi +- 20....Co to znamená?Slavek Krepelka píše:Nazdar Mime, ono nejde jen o to, co kdo dokaze dat, ale take o to, co si kdo dokaze vzit.Mim píše:Víte, tak trochu mi tak připadáte.
Ahoj, Slavek.
Mimo téma (offtopic)
...na otázku, ...ale vzal si tady někdo z něčeho něco?....já osobně určitě moooc ...no asi jsem jeden z 20...
a musím říct, že když půjdu do hospody, tak se tam dozvím méně.....tohle forum je tak nějak.../ můj osobní názor/ druhý virtuální domov...S tou mojí si doma o technice nepoklábosím ani náhodou se sousedem ve vsi také ne..../ třeba je to tím , že jsem fotograf /...
takže ve finále, už jenom proto, že se občas potkáme u Jeffa nebo v Kadlíně....vůbec není rozhodující, kolik tu je registrováno lidí.....těch 20 bohatě , a jak je vidět i na hádky stačí...
a musím říct, že když půjdu do hospody, tak se tam dozvím méně.....tohle forum je tak nějak.../ můj osobní názor/ druhý virtuální domov...S tou mojí si doma o technice nepoklábosím ani náhodou se sousedem ve vsi také ne..../ třeba je to tím , že jsem fotograf /...
takže ve finále, už jenom proto, že se občas potkáme u Jeffa nebo v Kadlíně....vůbec není rozhodující, kolik tu je registrováno lidí.....těch 20 bohatě , a jak je vidět i na hádky stačí...
... věřím, že se " TO " povede ......
-
- Stálý člen
- Dal: 1 poděkování
- Dostal: 7 poděkování
Re: Ultrazvuková mlha - oponentura
Já to zkusil u TDI, sice jen s výkonem slaboučkých 150ml/h, ale na volnoběh měl motor po malé chvilce přisávání o dost tvrdší zvuk, jako když se zvětší předvstřik. Asi docházelo k rychlejšímu vznícení a prohoření nafty. Takže efekt tam určitě nějaký je.