Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Voda Světla - jak ji vyrobit?

Přístroje, nápady a rady pro udržení zdraví.
laik
Zasloužilý člen
Dal: 36 poděkování
Dostal: 43 poděkování
Kontaktovat uživatele:

pro palo

Příspěvek od laik »

Zdravím
vodovodní baterie jsou z mosazi.....
a všechny ventily a kohoutky..
a hodně věcí kolem piva taky...
(to vím..shraňuji doma mosaz :D na horší časy..)

Jsem svobodný, protože dělám to co chci a ne to co musím......
sano
Zasloužilý člen
Dostal: 18 poděkování

voda svetla ako ju vyrobiť

Příspěvek od sano »

Svojho času som pracoval v nadácii, ktorá sa zaoberala zdravotno preventívnymi programami. Nosným programom bol pitný režim pomocou špeciálne upravenej vody, ktorej pitie stimulovalo imunitný systém detí. V teréne sme pôsobili šesť rokov, do programu sme zapojili desiatky škôl, takže sme získali hodnoverné doplnkové informácie. Kým sme sa dopracovali ku tomuto zariadeniu, tak sme overovali účinnosti mnohých princípov na úpravu pitnej vody. Čo si najviac cením, bol prepracovaný systém testovania vôd, upravených technickými systémami. Takže dnes každý z nás, kto pracoval na tomto programe vie otestovať každú upravenú vodu.
Najkvalitnejším spôsobom úpravy vody, o rády lepším ako akákoľvek iná úprava, je úprava vedúca ku vzniku levitovanej vody. Existuje český výrobca, takže je to dostupné.

Voda svetla po fyzikálnej stránke je obyčajnou priemernou vodou, ktorá má v sebe kódy získané magickou cestou, ktoré napomáhajú ozdraveniu niektorých typov ľudí. Nie je nič viac ani menej. V žiadnom prípade sa nehodí na paušálny predaj, bez zodpovednej diagnostiky. Žiaľ výrobca podľahol čaru svojej metódy a vodu predáva za premrštené ceny a navyše nezodpovedne ju doporučuje každému. Voda nepoškodí, ale v niektorých prípadoch a nie sú zriedkavé, môže dôjsť ku zmeteniu duchovného vývoja človeka, najmä pri dlhšom užívaní. Pacient, sa pri tom môže cítiť lepšie. Len mu narastajú skryté problémy, ktorých sa vzápätí bude musieť zbavovať inou cestou.
Celé je to už mimo tohto vlákna, takže sa nebudem rozpisovať.

aragonit
Stálý člen

...

Příspěvek od aragonit »

..jenom poznámka...četl jsem ted v knížce že tibetské mísy jsou vyrobené z různých materiálů, a mimojiné taky že se do některých přidává rtut...což není teda úplně nejlepší prcek na pitnou vodu:-(

poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Re: Meď

Příspěvek od poota »

sano píše:Poota, neozval by som sa, keby si netvrdil, že meď je pre vodu dobrá. Pre technickú vodu niekdy áno. Pre pitné účely by som bol opatrný. Nie je pravda, že voda prijme len toľko medi, ktoré prospieva organizmu. Nechaj stáť vodu v medenom kotli niekoľko dní a uvidíš. Ak to bude voda mekká a kyslá, tak by som neriskoval. ..
Neberu to vůbec osobně. O vhodnosti mědi pro vedení vody potrubím hovořil Viktor Schauberger. Samozřejmě záleží na tom, jak dlouho ta voda v potrubí stojí, i když ji daleko víc znečistí nevhodná pájka ve spojích. Na nádoby, ve kterých se má voda delší dobu skladovat nebo upravovat, doporučoval sklo, keramiku a nebo měď postříbřenou nebo alpakovanou.

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
jarda ovčák
Zasloužilý člen
Dal: 9 poděkování
Dostal: 99 poděkování

složení misek...

Příspěvek od jarda ovčák »

Testovali jsme ve slévárně na spektrální analýze 12 misek a jednoznačně měď, zinek , cín, trochu fosforu, síry....
Zbytek ve stopových koncentracích.
Na rtuť, stříbro, zlato, olovo nebo železo zapomeňte. Po kulturní revoluci rozhodně. a že by u někoho z vás odpočívala origoš miska v ceně nad 8 tisíc doláčů je fakt nepravděpodobné. Tedy, žádný strach......

aragonit
Stálý člen

..

Příspěvek od aragonit »

..aha.
A cín je taky v pohodě?Neměli ti šlechtici trochu pošramocené zdraví z cínových pohárů?
Osobně mám z toho celkem obavu..tak jsem si říkal vložit vodu ještě do jedné misky a tu pak teprve do misky tibetské..ale nevím jak moc by to fungovalo..?

poota
Zasloužilý člen

Re: ..

Příspěvek od poota »

aragonit píše:..Neměli ti šlechtici trochu pošramocené zdraví z cínových pohárů?
Neměli.
Tomu co máš patrně na mysli, se říká olovo.

Zdravím - poota

lajos
Zasloužilý člen
Dal: 471 poděkování
Dostal: 212 poděkování

z vodovodu???

Příspěvek od lajos »

Zas mi nekdo sundal leukoplast z huby, s tím se pivo pije blbě. Proč vůbec ryskujete s vodovodem?? ptám se asi blbě, chudý, bohatý, rozumný, méně rozumný. Jo v sobotu jsem dělal hrnec polívky(tak jednou za 14 dní) a zaryskoval jsem z vodovodu.
Jinak mi někteří lidé mi příjdou jako kamikadze-vodovod, vodovod a furt mají problém a nevysvětlíš to. Tak to radši pivo a léčení jater, ani to ne, proplachuje vše+ty B-čka. Se mi líbí debaty o ničem a o všem. Zas jsem vás požehnal se svíma kecama, pánbůh vás také obdaří.

poota
Zasloužilý člen

Re: z vodovodu???

Příspěvek od poota »

lajos píše:.. Proč vůbec ryskujete s vodovodem??... Tak to radši pivo a léčení jater, ani to ne, proplachuje vše+ty B-čka. ..
S vodovodem riskujeme proto, že potřebujeme vodu, a to co nejčistší. Jako surovinu obsahující co nejméně nečistot, aby se z ní nějakým způsobem dala připravit dobrá pitná voda, která je pro tělo tou nejdůležitější kapalinou.

Tělo jako "pití" zpracovává pouze čistou vodu.

Jakékoli jiné tekutiny, tedy i vodu se šťávou, ochucenou vodu, čaj, kávu, ba dokonce to Tvoje milované pivo, zpracovává jako "jídlo", z kterého vodu, pokud jí má nedostatek, jako například u Tebe :D , musí pracně extrahovat. Takže není vůbec přehnané tvrzení, že "pivo je tekutý chléb", a ani to, že "žízeň je jenom převlečený hlad" - pokud jde o žízeň "na pivo", s čímž koresponduje i rčení "teprve pivem se stala žízeň krásnou".

Není to v žádném případě míněno jako filipika proti pivu, toho jsem vskutku dalek, neboť i já mám k pivu značnou afinitu, ovšem co naplat, voda to opravdu není.

Zdravím - poota

aragonit
Stálý člen

...

Příspěvek od aragonit »

aha takže ted zbývá jen doufat že rtut se v těch miskách vyskytovat moc nebude, peortože dávat do mísy by bylo asi na nic..:-(
jinak jsem si objednal vodu světla a aý mi přijde poreferuji.
Na stránkách o této voddě nabízí i nějaký zařízení co tu vodu má upravovat, tak nevím..
http://vodasvetla.cz/

aragonit
Stálý člen

..voda světla..

Příspěvek od aragonit »

tak jsem vyzkoušel Vodu světla...můj první dojem je takový že je to jemná, příjemná voda, která dokáže jemnohmotně pozvednout člověka na všech základních úrovní našeho bytí..zkoušel jsem i zevní léčení se skvělími úspěchy, nejvetšém problémem tak zůstává jen cena..:-(
Ale časem bych si koupil přímo ten generátor, či co to je..bohužel nemlžu srovnávat třeba s vodou s tibetské másy a podobně..jen s MMS1, které je sice oučinné, ale není určitě jemné a jemnohmotné jako voda světla...

Peter SK
Nový člen
Dostal: 1 poděkování

Technológia výroby vody svetla

Příspěvek od Peter SK »

Rozprával som sa o technológii výroby vody svetla s výrobcom vody svetla p. Marschnerom.
Nezverejní to.
Inak som jej užil za posledné tri roky cca 30 fľaštičiek s perfektnými výsledkami. Stojí to za tú cenu, cca 8 EURO/25 mml. 8 EURO fajčiar bežne prefajčí za týždeň, pivár prepije teraz v lete za dva dni 8 EUR
Pán Marschner každý rok dáva na trh nejaký nový druh

sano
Zasloužilý člen
Dostal: 18 poděkování

Re:technológia výroby vody svetlavodsa svetla pomohla

Příspěvek od sano »

prečo nenapíšeš niečo konkrétneho, ako ti voda svetla pomohla? Možno to niekomu na niečo bude.

aragonit
Stálý člen

..

Příspěvek od aragonit »

jo, nezveřejní to, ale prodává i tu verzi pro připojení k vodovodním trubkám a ta vyjde levněji.
Mé zkušenosti byli s menší ranou..poranění se hojilo několikanásobně rychleji než bežně, taky když ji vypiju cítím jemné brnění, či vibrace, ale velice jemné..škoda jen že se ještě nesplnil mlj sen..vodu, která by byla tak jemná jako voda světla, taky tak dobrá a zároven tak silná jako je MMS 1+MMS2 dohromady..:-(

SVĚTLUŠKA
Starší člen
Dostal: 30 poděkování

aragonit

Příspěvek od SVĚTLUŠKA »

Vodu Světla jsem si koupila asi před dvěma měsíci (4lahvičky + vodu osobní). Tak, jak jí popisuješ, je pravda pravdoucí. Voda Světla je opravdu velice něžná lahodná, trochu brní..- je prostě jiná a pomáhá mi.
Mám zkušenost i s Diamantovou vodou. Zalévám s ní květiny a jdou jak divé. Namnožila jsem jí a dala kamarádovi, kterého léta letoucí bolely klouby jak na rukách, tak na nohách. Začal Diamatku užívat a za měsíc mi volal, že je nadšený, že nemá žádné bolesti..
Mám kočenku. Vždycky skákala z kuchyňské linky téměř vodorovně na vršek skříněk, kde spala.. Jednoho dne tam prostě nedoskočila a spadla.. Nešlo mi do hlavy, co se stalo. Kočenka kulhala, bylo vidět, že má bolesti.. Veterinář mi dal léky, ale nezabraly. S kočenkou bylo čím dál hůř. Polehávala, kulhala a někdy i bolestí "plakala". Napadlo mně jí dávat místo obyč. vody Diamantku.. Kočenka jí pila a k mému úžasu do čtrnácti dnů byla v zase v naprostém pořádku..

Chci říct, že na těch vodách něco zvláštního fakt je. I tato Diamantová má také úplně jinou chuť než jiné vody. Prostě je jiná, jako Voda Světla.

Bráška mi před 18 lety přivezl vodu z Turzovky. Natolik jsem si jí považovala, že jsem s ní fakt strašně šetřila a používala jen když bylo potřeba. Ta voda je po celá léta stejná. Žádné řasy, nic. Je průzračně průzračná dodnes a to mi nestojí nikde v tmavém místě ani chladu, ale u okna normálka v bytě...

Odpovědět

Zpět na „Zdraví“