Mňo, vzhledem k tomu, jaký dopisy jsem Ti psal já, myslím, že tyhle odpovědi byly jasným signálem, abych se s Tebou do ničeho nepouštěl. Znova jsem se ponořil do knih a výpočtů, protože jsem Tě bral vážně... Nedostatečným pochopením termodynamiky trpíš patrně Ty. . Takhle se vývojář nechová, když dostane nabídku změnit svět. Posílám Ti fotky jednoho zacyklovaného Tč/Tm.... A nebo radši ne, k čemu by to bylo.Akord píše:[Tady jsou všechny skopírované a neupravené SZ, které jsem psal Jimovi68 k predmetné veci:
Umím často najít chybu behem 10 minut. . Myslím, že me težko máte čím prekvapit.
Sleduju to dost dlouho. .., nejprve funkční vzor, pak patent.
já si tedy myslím, že tepelný potenciál je pouze stav, tedy žádná zmena a neco pro využití. Pujde opet nejspíš o nedostatečné pochopení termodynamiky. Termodynamika není neco jako fyzikální zákon.
Jde o prírodní princip, moc hluboký, takže si nemám duvod myslet, že by tímhle smerem neco šlo. Nic však proti zábave.
Samozrejme vím i o jiných zpusobech, než absorpce, neco jsem napsal i ve vláknu. Pokud to není určité tajemství, mužete napsat, na jakém principu to rešíte, a jaký zdroj tepla o jaké teplote používáte? Chemické reakce prímo s absorpcí príliš nesouvisí, mimo ne jde pracovat do pár stovek Celzia.
K čemu si zakládáš vlákna s tematikou, která podle Tebe neexistuje - na to jsi prosím zapoměl...
Upraveno: Promiň, Tč zacyklované s Tm založil Dwell (díky G.! ) - jinak vše při starém....