No proto To se mi ulevilo! Díky!Palo píše:Játra sice zatěžujeme, ale ve finále jsou pročištěna
Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
MMS - Zkušenosti uživatelů I.
- SVĚTLUŠKA
- Starší člen
- Dostal: 30 poděkování
Re: JÁTRA
Problémy s MMS1
Ahoj. Mám takový problém. Začala jsem s MMS1 i MMS2. MMS2 po 5ti dnech, kdy to bylo v pohodě, se mi dostavilo najednou zvracení. Tak jsem ho přestala brát, a beru jen MMS1. Začala jsem opatrně po jedné kapce ráno a přidávám večer. Ale už podruhé se mi stalo, že jsem narazila na 6ti kapkách. Když se mi to stalo poprvé, tak jsem ztáhla zpátky na 3kapky a znovu pomalu navyšovala. Ted podruhé to samé při 6ti kapkách. Bolesti žaludku a špatně od žaludku. Při nižších dávkách to se mnou nedělá vůbec nic. Proč když při čtyřech kapkách to se mnou ani nehne a při šesti mne to odrovná? A už podruhé. Když se najím nebo napiju, je to ještě horší. Nevím co mám dělat, abych popošla dál. Poradíte mi? A nevíte, čím bych tu bolest žaludku nějak překonala po zbytek dne? Nějaký speciální lektvar nebo něco?
Dík za odpovědi. No bylo to myšleno tak, že při jakékoliv čistění těla jsou játra jako hlavní čístící orgán zatěžována - jak při léčbě MMS, tak při půstu. Takže jsem si říkala, jestli tím MMSkem je nepřetížím natolik, že už pa nebudou schopna stíhat při půstu?
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
No tak aplikuj MMS, pak dej pauzu třeba tři dny nebo až budeš pocitově dobrá, a pak uděláš půst
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
- děda Slavík
- Zasloužilý člen
- Dal: 5 poděkování
- Dostal: 132 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Problémy s MMS1
To co popisuješ, je důvodem, proč se chráním MMS-2.A nevíte, čím bych tu bolest žaludku nějak překonala po zbytek dne? Nějaký speciální lektvar nebo něco?
Ten prášek (v tobolce) chápu jeko ostrou a ničím neředěnou jedovatinu do žalidku, která dokáže udělat i pěkné žaludeční vředy. JE TO JEN MŮJ NÁZOR A DŮVOD, PROČ TO NEVEZMU DO "HUBY". Vypít s tím hodně vody je určitým řešením, ale také ne vždy a pro každého.
MMS-1 je aktivované kyselinou citr. naředěné vodou a navíc určitým způsobem, kyselinou NEUTRALIZOVANÉ. Takže nenadělá takový malér jako MMS-2.
Nepíši to jako poučku k napodobení, ale jen můj názor a postoj.
Kluci, do toho.
Přesně z tohoto důvodu se toho bojím i já ...mám nato stejný názor!doslova!
isabel
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Ty se bojíš i jedlý sody
Asi budeš mít z každé "drobnosti" silné reakce... Na kolik kapek jsi se dostala s MMS1?
Asi budeš mít z každé "drobnosti" silné reakce... Na kolik kapek jsi se dostala s MMS1?
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
A to jsi z toho měla ten žlučníkovvej záchvat?
Hmm... Možná by to chtělo s MMS zacházet podobně jako s olejem od jaterky... Tedy před MMS dát Epsom a zároveň pak dát termofor a zahřívat...
Ale to jsem vlastně už dneska doporučoval, nebo ne?
Hmm... Možná by to chtělo s MMS zacházet podobně jako s olejem od jaterky... Tedy před MMS dát Epsom a zároveň pak dát termofor a zahřívat...
Ale to jsem vlastně už dneska doporučoval, nebo ne?
- laik
- Zasloužilý člen
- Dal: 36 poděkování
- Dostal: 43 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
kolik kapek..
Palo
já zvládám jen dvě až tři kapky naráz....
takže pokud se někdo dostal až na 5 je pro mě machr
Jinak ,před pustem bych se MMSka v mírných dávkách vůbec neobvával ,ale lepší před pustem je podle mě dát si týden jen zeleninu ,ovoce ,případně jen sem tam kousek pečiva , potom je přechod na půst pohoda.....
já zvládám jen dvě až tři kapky naráz....
takže pokud se někdo dostal až na 5 je pro mě machr
Jinak ,před pustem bych se MMSka v mírných dávkách vůbec neobvával ,ale lepší před pustem je podle mě dát si týden jen zeleninu ,ovoce ,případně jen sem tam kousek pečiva , potom je přechod na půst pohoda.....
Jsem svobodný, protože dělám to co chci a ne to co musím......
Palo píše:A to jsi z toho měla ten žlučníkovvej záchvat?isabel píše:jenom na 5 kapek
néé ja neměla záchvat s MMS..ja si dala s MMS pauzu a nasadila Enterosgel a asi za 2 dny v noci mně to chytlo.jinak na5 kapek jsem se dostala ale už s pocitem blití..takže jsem pak dávala nanejvýš jen 3 kapky.
isabel
- SVĚTLUŠKA
- Starší člen
- Dostal: 30 poděkování
špatně od žaludku
Jedu druhý týden (s týdenní přestávkou) a jsem na 12 kapkách 3x týdně. Všecko v pohodě (krom začátků, kdy mi bylo ouvej+ černo černý průjem..) až do včera večer, kdy jsem cítila, že je mi blbě od žaludku.. Tu poslední dávku jsem po 20 minutách vyzvracela.. Dnes se cítím zase fain, tak ten druhý týden dotáhnu do konce (ještě dva dny a zase mně čeká přestávka). Co v té přestávce? Vitamíny a pít Glaubelku, či Javorový sirup se sodou, HCI, co vše mi doporučíte, jak tu přestávku efektivně krom vitamínů vyplnit? Moc vám děkuji.
Naposledy upravil(a) SVĚTLUŠKA dne čtv 27 kvě 2010 9:49, celkem upraveno 1 x.
Tak děkuji, že jste mi někdo poradilzuzis píše:Ahoj. Mám takový problém. Začala jsem s MMS1 i MMS2. MMS2 po 5ti dnech, kdy to bylo v pohodě, se mi dostavilo najednou zvracení. Tak jsem ho přestala brát, a beru jen MMS1. Začala jsem opatrně po jedné kapce ráno a přidávám večer. Ale už podruhé se mi stalo, že jsem narazila na 6ti kapkách. Když se mi to stalo poprvé, tak jsem ztáhla zpátky na 3kapky a znovu pomalu navyšovala. Ted podruhé to samé při 6ti kapkách. Bolesti žaludku a špatně od žaludku. Při nižších dávkách to se mnou nedělá vůbec nic. Proč když při čtyřech kapkách to se mnou ani nehne a při šesti mne to odrovná? A už podruhé. Když se najím nebo napiju, je to ještě horší. Nevím co mám dělat, abych popošla dál. Poradíte mi? A nevíte, čím bych tu bolest žaludku nějak překonala po zbytek dne? Nějaký speciální lektvar nebo něco?
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
Asi nikdo nepochopil, co Ti má poradit, když se ptáš na věci, které se tu již mnohokrát opakovaly, a mohla sis je přečíst.zuzis píše:Tak děkuji, že jste mi někdo poradil
Tedy, že se má navyšovat, dokud se neobjeví nepříjemné pocity - a pak ubrat a zůstat na "bezpečné" dávce. Případně zařadit přestávku.
Přečti si vlákna o MMS a MMS2 a ptej se na věci, které tam nejsou.
Zdravím - poota
Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
- děda Slavík
- Zasloužilý člen
- Dal: 5 poděkování
- Dostal: 132 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Ono radit, je dost nebezpečná záležitost. Co pomůže jednomu, může druhému uškodit. Co zvládne jeden, může druhý odsedět na záchodě atd. Proto je rozumné psát jen o vlastních zkušenostech, jak to dělám a s jakým výsledkem. Čeho se musím vyvarovat, já a proč. Přízpěvků je tady dost, stačí číst, vyzkoušet a vybrat si, co je pro mne vhodné a co ne.nikdo nepochopil, co Ti má poradit, když se ptáš na věci, které se tu již mnohokrát opakovaly, a mohla sis je přečíst.
Já beru MMS-1 jíž půl roku. Asi dva měsíce jsem byl na 3 x 15 kapkách. Zbavil jsem se několika dlouholetých a neléčitelných problémů, udělal týden přestávku a potom pokračoval 1 x 15. Vyzkoušel jsem i malé dávky každou hodinu a půl, ale v mém případě to bylo pro kočku. Hlavně kvůli hlídání času.
Nedávno jsem pocítil jakousi nechuť k MMS. Tělo něco hlásilo, ale já jsem je donutil pokračovat. Dnes ráno to byl silný odpor, až jsem se otřásl, když jsem ucítil známou vůni aktivace. Tohle upozornění těla musím brát vážně a na nějakou dobu si dát pauzu. Ranní dávku jsem dnes ještě do sebe dostal, ale celé dopoledne mně bylo trochu mizerně. Už je to v pohodě a jak říkám, malá pauza bude dobrá.
Tak a to je moje zkušenost.
Kluci, do toho.