Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Dobré srdce Krnova - QR platba na účet města Krnova - Pomoc postiženým při povodních. Více zde...

*MMS-2*

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Odpovědět
Uživatelský avatar
SVĚTLUŠKA
Starší člen
Příspěvky: 176
Registrován: pon 26 dub 2010 12:24
Bydliště: Praha
Dostal: 30 poděkování

Re: Pokus

Příspěvek od SVĚTLUŠKA »

Ano, mně by to také moc zajímalo.


Mo
Zasloužilý člen
Příspěvky: 209
Registrován: sob 01 kvě 2010 16:07
Dostal: 3 poděkování

Re: Pokus

Příspěvek od Mo »

Prepáčte, písala som aj na iný odkaz, ale potrebujem pomoc, náhodou som sem klikla, a všimla som si, že rozoberáte, to, čo ja potrebujem naozaj vedieť, lebo som prehltla pol tobolky s mms2 a polka sa mi vysypala a podvedome som ju prehltla a zapila bez tobolky, a teraz mám strach, čo sliznica, alebo prípadne nejaký iný problém a či to môže byť nebezpečné, naozaj, bol to fakt blbý reflex to vypiť, ale je to tam, tak potrebujem radu, ak mi nie je zle, je to v poriadku, ale nie?? ako môžem zistiť, či mi to nepoškodilo sliznicu?? snažila som sa to dobre zapiť, bolo to fakt nechutné, tak sa bojím, aby sa mi to kdesi nepopriliepalo, alebo čo, mrzí ma, že otravujem, ale ak sa dá, naozaj ocením radu, a ak sa dá, čo najskôr, stalo sa mi to asi pred pol hodinou, hodinou,ďakujem moc


Uživatelský avatar
milda
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1294
Registrován: čtv 30 črc 2009 20:34
Dal: 710 poděkování
Dostal: 489 poděkování

Re: Pokus

Příspěvek od milda »

Neboj se, když se ti to dostane na stěnu žaludku a zůstane tam, je to docela dobře cítit. :D

Pomáhá na to napít se znovu pořádně vody a je klid. Horší je, když se ti to stane v autě za jízdy a nemáš se už čeho napít ;) :lol:


Mo
Zasloužilý člen
Příspěvky: 209
Registrován: sob 01 kvě 2010 16:07
Dostal: 3 poděkování

Re: Pokus

Příspěvek od Mo »

ďakujem pekne :) s mms som začala až tento rok, tak nemám veľa skúseností, stále sa len pýtam a pýtam,asi hlúpo, čo už, ale dnes som sa trochu zľakla, i keď som si myslela, že by sa nemalo nič stať, zľakla som sa, a napísala som sem, na viac fór, neviem, ako to tu funguje, sama neviem, ako zobrazím najnovšie príspevky, a tak, evidentne viacero ľudí otravujem, tak som rada, že sa tu nájde aj niekto milý :) už som rozmýšľala, že sa radšej ani pýtať nebudem, iba čítať, keď tu všetko je, ešte nemám toľko životných skúseností, ako viacerí tu, ani skúseností z alternatívou, hľadám, a skúšam nové veci, pokiaľ mi nenašli rakovinu, tak som sa takýmito vecami vôbec nezaoberala,. bola som zdravá, ale som rada, že je tu toto fórum, a veľa ľudí so skúsenosťami, lekárom už totiž vôbec neverím, nedávali mi na výber, operácia, chemoša, až potom som sa naplno začala zaoberať alternatívou, vôbec som netušila, že si môžem vybrať, a tak, zatiaľ som čistá, a dúfam, že aj budem, vďaka mms a iným veciam,a určite nie vďaka doktorom :)

To je všeobecný omyl. Než lékaři rakovinu diagnostikují, je jí, holce, tak 3 - 4 roky. Tvrdit, že člověk před diagnózou byl "zdravý" je přehnané. V první řadě úplně změňte návyky z dob, kdy jste "byla zdravá!. Právě ty Vás dostaly tam, kde jste. Pak uvažujte nad alternativou a vyberte si. Možností je několik, MMS je jen doplňuje. A jakmile s něčím začnete, dělejte to důsledně a doveďte to do konce. Neskákejte od jedné alternativy k druhé jen proto, že Vám kdosi poradil "lepší". Nakonec zkusíte všechno, a nemusí to být nic platné. To rozhodnutí ale leží výhradně jen na Vás. Přeji Vám, abyste se rozhodla správně a VYTRVALA. Léčba je věcí sebevědomí, pevné vůle a přísné disciplíny. Pak máte tu největší šanci.
Přeji hodně štěstí a sil.


zuzis
Nový člen
Příspěvky: 14
Registrován: sob 22 kvě 2010 22:25

MMS2

Příspěvek od zuzis »

Ahoj. Začala jsem užívat MMS1 i MMS2. Nejdříve pomaličku od jedné kapky. Jelikož jsem nevěděla do čeho jdu, tak jsem zatím zkusila dávkovat to jednoduché dávkování, co se tu píše. Čili ráno jedna kapka, večer dvě, a pak zvyšovat. MMS2 jsem naplnila do 3/4. A každý den polkla jednu tabletku. Jsem u sedménho dne a začínám mít problémy. Před tím mi vůbec špatně nebylo, jen byl průjem. Ale ten už ted není. Ted mám problémy takovéto, tak bych potřebovala poradit, jestli je to normální reakce, nebo je něco špatně. Při užívání MMS1 6kapek, jsem zkusila nalačno ráno. To mne zkolilo a celý den jsem proležela a strašně bolel žaludek. Další dávku MMS1 a 2 jsem musela vynechat. Při každém jídle se stav zhoršil. Druhý den bylo zase vše dobré. Tak jsem snížila na 5kapek MMS1 ráno. Cítila jsem to trochu ale jen chvilu a zase dobrý. Tak jsem dala MMS2, ve stejné dávce, jako 5dní před tím, čili zase 3/4 tabletky. Ale tentokrát to žaludek odmítl úplně a šlo to do 15ti minut vše ven. Je to normální reakce? Nebo nemohla jsem si tím nalačno nějak podráždit nebo poškodit žaludek. Já jen že mi MMS2 ta dávka před vůbec nedělala problémy. Tak mne to ted docela vyděsilo. Nevím, jestli mám pokračovat nebo snížit dávku a jet pomalu od znova nebo raději na chvilku přestat.


Uživatelský avatar
Iv
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1080
Registrován: sob 07 říj 2006 17:51
Dostal: 8 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: MMS2

Příspěvek od Iv »

Merlin Vám to zde určitě napíše obšírněji,ale zareaguji hned. Na lačno to neberte, až po jídle, nejlépe do hodiny, třeba jste citlivější . A zatím užívejte to, co tělo přijme, laborovat můžete potom.


Svůj šírák odhazuji vdál a letím zpět ke hvězdám. (Cyrano)
Uživatelský avatar
poota
Zasloužilý člen
Příspěvky: 5830
Registrován: stř 26 zář 2007 22:23
Bydliště: Praha
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Re: MMS2

Příspěvek od poota »

zuzis píše:...Při užívání MMS1 6kapek, jsem zkusila nalačno ráno.
Právě to byla ta chyba. Kolikrát se tu psalo, nikdy ne nalačno! ?
Asi tolikrát, jako Poslouchejte svoje tělo!
když cítíš k MMS odpor, uber nebo udělej přestávku - co z toho je vhodnější, rozhodni podle svých pocitů.
Jestli nezávodíš, tak proč třeba nevynechat na čas to MMS2? Nebo zkusit vynechat MMS1? A vyzkoušet, co z toho Ti bude milejší a lépe snesitelné. Tady si dávkuješ sama a podle sebe, nemusíš se nikoho "dovolovat", jestli můžeš ubrat, když máš pocit, že je to moc.
Zdravím - poota


Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
Uživatelský avatar
Deane
Zasloužilý člen
Příspěvky: 233
Registrován: stř 06 led 2010 14:16
Bydliště: NM Sk.
Dal: 5 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Hm.

Příspěvek od Deane »

Možno deň - dva dať žalúdku na regeneráciu a potom pokračovať, hlavne nie nalačno.


Nikdy nehovor že niečo nejde, pretože vždy sa nájde blbec ktorý nevie že to nejde a urobí to.
zuzis
Nový člen
Příspěvky: 14
Registrován: sob 22 kvě 2010 22:25

Re: MMS2

Příspěvek od zuzis »

poota píše: Právě to byla ta chyba. Kolikrát se tu psalo, nikdy ne nalačno! ?
Asi tolikrát, jako Poslouchejte svoje tělo!
Nikam nezávodím. Jen jsem si neuvědomila, že jsem to vzala nalačno. MMS1 mi tolik problémy nedělá. Tak zkusím dnes vše vynechat a pak začít zase pomaličku. A MMS2 snížím rozdělám tabletku na půl. Nemám odpor k MMS, ta chut mi nevadí a u tabletky chut necítím. To spíš ten žaludek asi. A myslíte, že se to zase srovná, když začnu od menších dávek? I když teda 6kapek mi nepřipadá jako velká dávka. Nebo už pořád bude mít žaludek odpor k tomu.


Uživatelský avatar
poota
Zasloužilý člen
Příspěvky: 5830
Registrován: stř 26 zář 2007 22:23
Bydliště: Praha
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Re: MMS2

Příspěvek od poota »

To zuzis:
Rozděl si reakce svého těla podle toho, co na co reaguje.

Žaludek - reaguje přímo na MMS, takže to bych nejspíš přičítal rozpouštění a aktivaci MMS2 - dá se ovlivnit dostatečným množstvím vody a nebo snížením dávky.

Různé "stěhovavé" přechodné tlaky až bolest v různých částech těla - známka čištění - vydržet, přejde to.

Trvalá bolest v ledvinách nebo játrech - nejspíš nestíhají odklízet "mrtvoly" z bojiště - snížit dávky nebo zařadit přestávku s vitamínem C, asi to chtělo napřed vyčistit ledviny a játra.

Příznaky "různých nemocí" - chřipka, angína, horečka, zimnice a podobná krátkodobá alotria, většinou jen několik hodin - je to známkou úspěšného vybíjení větších potvor, jejichž ostatky způsobují svou vyšší hladinou, než se je podaří vyloučit, takzvanou Herxheimerovu reakci - nejlepší je zalézt do postele (postel je ta nejlepší medicína!) a vydržet.

Vzrůstající nechuť brát a nebo myslet na MMS - první příznak, že se tělo dostává na hranici svých možností - snížit dávky a nebo frekvenci.

Zvracení - tělo si odmítá zvyšovat zátěž - přerušit braní

Průjem - tělo zpracovalo vyšší dávku, nestíhá toxiny vylučovat ledvinami a játry, takže volí "rychlejší cestu", prakticky stejnou, jako při jakékoli otravě, takže se často zároveň brání i zvracením - dost obvyklá reakce na dávku nalačno, a to i přesto, že není nijak mimořádná - přerušit braní.

Jak vidíš, není to nic složitého ani tajemného, jenom si musíš zvyknout na to, že Tvoje tělo tady nepotřebuje "doktora", který Ti u běžných léků upravuje dávkování, ale stejně jenom podle toho, jaké reakce svého těla mu vylíčíš. Nemusíš nikomu říkat: "mám dojem, že bych toho měla brát míň" a čekat, jestli Ti to schválí. Když máš dojem, že je to moc, tak uber, když máš pocit, že bys klidně zvládla víc a pospícháš, tak si přidej.

Zdravím - poota


Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
zuzis
Nový člen
Příspěvky: 14
Registrován: sob 22 kvě 2010 22:25

Re: MMS2

Příspěvek od zuzis »

Díky za rozsáhlé vysvětlení. Já se nechci někoho ptát o schválení. Jen potřebuji poradit a nemám se koho zeptat. Nemám s tím vůbec žádné zkušenosti. Játra a střeva jsou vyčistěné, tím to nebude. Ledviny zatím nejsou, ještě chvíli čekám. Měla jsem určitý plán než začnu MMS. Takže jsem více jak půl roku čistila orgány než se do něčeho takového pustím. I když jsem dost studovala, tak i když umím teorii, tak praxe je vždy trochu jiná. Znám herx... reakci. Ale spíš jsem nečekala, že po dlouhém vyčištění budu mít až takové reakce. Nemám nechuť k braní MMS, ať už jakékoliv. Spíš naopak, abych to v sobě pozabíjela co nejdříve, těším se na to. Ale když už něco dělám, tak pořádně a podle pravidel. Abych pak mohla říci, že jsem udělala proto všechno, i když mi to nepomohlo. Takže jedu hodně pomalu. Ale fakt jsem netušila, že už 6kapek je pro mne hodně. No možná kdybych neudělala tu blbost na lačno, tak bych jela dál v normálním tempu a tohle bych nemusela probírat. No stalo se a jsou to zkušenosti. Stěhovavé problémy nemám. Bolí mne stále pořád to samé už více jak dva roky. A ani čištění nepomáhá. Vím jaké mám nemoce, tak to nevzdávám. A vím, že to není otázka na pár měsíců. Příznaky herxu jsem neměla, žádná chřipka, angina apod. Jen ten průjem. Který už není a tělo si po páté kapce zvyklo. No žaludek reagoval vždy po MMS2. Ale vodu jsem dodržovala. 0,2l vlažné vody před a 0,3l vody poté. No spíš jsem brala více vody. Nebyl problém až do ted. Prý pomáhá, když ty granulky vysypu, rozdrtím na prášek a dám zpátky do tabletky? Třeba to žaludek lépe zkousne. A je pravda, že MMS2 zabírá více na kandidu než MMS1? Je tu vůbec někde rozdělené, jak by mohl každý typ mms působit na jaké typy cizých patogenů? Nebo na to ještě není udělaný průzkum? No každopádně dnes vše vynechám a začnu zítra menší dávkou. Jinak se zase cítím docela fajn v rámci svých možností. Díky za rady


aragonit
Stálý člen
Příspěvky: 73
Registrován: úte 14 črc 2009 17:19

MMS 2

Příspěvek od aragonit »

...budu ted zasejc za hlupáka...četl jsem to prohlášení od pana jimhumble.biz/biz-mms2intro.htm)
a není tam moc konkrétně popis jak přijít k MMS2!Koupit modrý šíp ano a pak koupit co?Nějaké želatynové kapsle(nějak nepopsáno v původním článku vyčteno ve foru)taky nechápu proč to tam nepopsal podrobněji..?
A pak se to jen do těch kapslí nasype..ale v jakém množství a s ničím se to nesmíchává..?
Je tady na foru nějaký konkrétní, ale skutečně podrobný popis?
Díky


Uživatelský avatar
la
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1854
Registrován: úte 06 úno 2007 19:04
Bydliště: Brno
Dal: 763 poděkování
Dostal: 238 poděkování

Re: ..MMS2

Příspěvek od la »

aragonit píše: skutečně podrobný návod na MMS2
?
Díky..:)
Ahoj
http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?t=1225
první příspěvek stáhnout
:D :pivko: :smoke:


aragonit
Stálý člen
Příspěvky: 73
Registrován: úte 14 črc 2009 17:19

Re: ..MMS2

Příspěvek od aragonit »

myslíš tohle?
http://www.desinsekta.cz/download/bezpe ... sty/83.pdf
to mi nic neříká, já myslel podrobný návod jak to užívat..


Uživatelský avatar
la
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1854
Registrován: úte 06 úno 2007 19:04
Bydliště: Brno
Dal: 763 poděkování
Dostal: 238 poděkování

pro aragonit

Příspěvek od la »

Na první straně vlákna MMS-2 http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 25&start=0 je soubor MMS-2.rtf je momentálně 992krát stažen týka se to MMS-2 má to 50.59 kB to cos poslal je bezpečnostní list na chemii.
:D


Odpovědět

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“