Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace
- Craft
- Zasloužilý člen
- Dal: 34 poděkování
- Dostal: 241 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: dodatek...
Oceňuji, že jdeš s pravdou ven a nesnažíš se mi věšet bulíky na nos. Herx. reakce je ale dosti široký pojem.No samozřejmě Ti odpovím. To, co jsem vyfotil bylo po klystýru osoby mě blízké. Klystýr se prováděl pouze vodou. Osoba mě blízká nepožívala nic, co by se tomu podobalo, jako např. kopr. Po klystýru měla osoba mě blízká herxheimerovu reakci.
20kapek MMS přímo do tl.střeva? Koukám, že si se rozhodl se zevnitř doslova vydensifikovat.Motolice jsou celkem odolné, ikdyž jsou ve střevech a dává se hodně kapek MMS, třeba i 20 a vydrží. Přímý kontakt z vodou ale vůbec nemají rády.
¨Když jsem prováděl klystýr já, tak ze mě lezly černé nitky, o trochu tenší, než jsem včera fotil. Po dvou hodinách jsem šel "na velkou", vypadly ze mě dva hadry a tehdy jsem nevěděl o co jde (ono už dvě hodiny po klystýru není normální jít na velkou), až mě sao upozornil na zmíněné texty v knize. Všechno to sedí, nemám nic, co by mluvilo proti.
A to je právě to, co se ti snažím vysvětlit. Již při prvních klystýrech mohou odcházet i menší nánosy ve střevě, mající různou nezvyklou barvu o různých tvarech. Někdy to jsou doslova provázky nebo nitky, jindy větší kusy co nebývají běžnou součástí stolice. V drtivé většině se jedná pouze o nějaké nánosy, hlavně hlenu ze střevní stěny. Pak si stačí přečíst tvé příspěvky, podložené výtažkem z knihy, kterou nelze brát až tak doslova a máme tady velké parazity jak vyšité. Pokud paraziti ve střevě jsou, tak většinou ti odejdou při výplachu se stolicí a hledat je tam by bylo, jako o pověstné jehle v kupce sena, pokud už se nejedná o nějakou větší tasemničku nebo jiný druh, který může dorůstat ve střevě do podobných velikostí. Každý, kdo chce hledat parazity, ať si nejdříve kromě velkých zvětšenin těchto parazitů na obrázcích, taky zjistí jejich běžné velikosti. S tou stolicí po dvou hodinách, bych to spíše viděl na to, že sis výplachem s vysokou dávkou MMS podráždil tl. střevo a pak stačí i pouze napít se vody a už to může vyvolat pocit dalšího vyprázdnění, kdy pak odcházejí ještě různé zbytky, které byly v tenkém střevě.
Všiml jsem si u tebe především to, že máš tendenci všem okamžitě doporučit snad ve všem hned vysoké dávky, ať to jde z nich horem a spodem, ale ne každý se z toho jenom otřepe, mnohé to může pěkně složit.A ikdybys měl pravdu a nebyly to nitky s vajcama z motolic, tak jako ilustrativní obrázek je to dobré - odpovídá to.
Jo a čemu?
On ten selský rozum funguje i u mě. Například jsem naštvanej na Humbla a jeho doporučované dávkování. Ten člověk u mě hodně klesl. Vycházím z praxe - jak u Clarkové i u Humbla, jak sis všiml.
U tebe Palo oceňuji především zápal pro věc a to, že se snažíš lidem zajistit vhodné prostředky za lidovou cenu, jenom je někdy u tebe potřeba některé tvé unáhlené závěry trochu korigovat a přibrzdit tvoji horlivost. To, že s náma každý nemusí hned souhlasit je běžné, sám se s tímto často setkávám. Samozřejmě nikdo z nás není neomylný, ale od toho může všem pomoci tohle fórum, protože více hlav, víc ví.
Já bych Humbleho za tohle neodsuzoval, každý není takový odolný jedinec při pucování svého těla jako ty, pokud už nemáš více jak 100kg, ale vše má své meze, proto si myslím, že tohle pozvolné navyšování je další možná varianta, protože nemá smysl si něco zhnusit hned ze startu.
Stejně tak Clarková, napsala ve svoji knize spoustu zajímavého a fungujícího, ale taky věci, kde už se spíše nechala unést, což u tebe se děje taky celkem často. Netvrdím, že vysoké frekvence jsou u zapingu doslova k ničemu, pouze mají velmi omezenou účinnost, zřejmě díky omezené schopnosti pronikat hlouběji do orgánů.Clarková má pravdu s tím, co se v těle děje (zatím nenarazil na nic, co by mluvilo proti) a věřím, že frekvence, které udává mohou být k ničemu. Holt každej jsme dobrej na něco jinýho.
Ok, nicméně na tvém místě bych veškeré zátěže pro játra okamžitě odstavil a usilovně se začal věnovat jejich regeneraci.Ty jaterní testy, o kterých mluvíš byly provedeny před užíváním Praziquantelu, jestli si správně pamatuju. A Praziquantel jsem bez problémů zvládl (ani jsem nevědl, že něco beru - až pak na ten "ekzém" na ruce).
Mimoto... Ani paní Bláhová není génius, u ní taky mám určité výhrady. Jsem přesvědčen, že určité věci daly dělat líp. Ale pořád je na špici s diagnostikou a zkušenostmi. Občas i ten, koho považujeme za "jednoho z nejlepších" někdy zakopne.
Paní Bláhová je především velký fanda do svoji práce, ale mnohdy ji pro její horlivost unikají i jiné věci. Bohužel má poněkud až odmítaví postoj k pro ní novým věcem, které příliš rychle už dopředu odsoudí, což je škoda. Určitě patří mezi diagnostiky s velkýma zkušenostma, ale jsou i takový, kteří jsou tady dle mého názoru ještě dále, ale nestojí o žádnou popularitu, protože nechcou čelit napadání různých jedinců, především ze spolku syslmanů.
* Pokud chce mít někdo 99% jistotu, co z vás doopravdy vypadlo, stačí dát vzorek do tmavé a čisté skleničky, zalít 40-50% čistým lihem a co nejdříve odnést na hygienu. Samozřejmě to nebude bez doporučení lékaře zadarmo. Nebo si koupit třeba starší školní mikroskop nebo mikroskop, co by hračka pro děti, která dokáže už slušně taky zvětšovat, kde je na krabici napsáno až 900x, ale až tak bych tomu údaji zase nevěřil Jeden takový se chystám koupit pro syna mého kamaráda k narozeninám, protože vždycky, jak přijdou na návštěvu, tak jeho oblíbenou hračkou je můj postarší, ale slušný mikroskop, ještě ze studijních let, třeba z něj jednou něco bude Tak jej aspoň porovnám a uvidíme, co to kluci asijští vyrábějí za zárak
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Ok, v pohodě.
Jen těch 20 kapek nebylo do střeva, ale klasicky. Tím jsem chtěl říct, že ani při běžném braní se motolice z těla nedostane, že je hodně co se týče MMS odolná, ale nechme toho, jak to vypadá, Ty na ty parazity moc nevěříš, ale jak vidíš, tak se ukazuje, že to začíná být celkem běžná záležitost...
No víš co? Mě mrzí, že jsem ten "hadr" co ze mě vypadl nezaarchivoval, jak říkáš. Ten líh asi pořídím, až se něco bude dít, tak Ti velice rád dokážu, že si nevymýšlím a je to tak, jak tvrdím ...a už se na to móóóóóc těším
Jen těch 20 kapek nebylo do střeva, ale klasicky. Tím jsem chtěl říct, že ani při běžném braní se motolice z těla nedostane, že je hodně co se týče MMS odolná, ale nechme toho, jak to vypadá, Ty na ty parazity moc nevěříš, ale jak vidíš, tak se ukazuje, že to začíná být celkem běžná záležitost...
No víš co? Mě mrzí, že jsem ten "hadr" co ze mě vypadl nezaarchivoval, jak říkáš. Ten líh asi pořídím, až se něco bude dít, tak Ti velice rád dokážu, že si nevymýšlím a je to tak, jak tvrdím ...a už se na to móóóóóc těším
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
- Craft
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
To je omyl, já na parazity věřím, ale prostě si rád věci ověřuji, abych se vyhnul unáhleným závěrům, to je celé. Kdybych nevěřil, asi těžko bych vedl před nějakou dobou boj s echinokoky, měchovci, opisthorsis felineus, což je rybí motolice a dokonce vyzkoušel na sobě i antihelmitika, jako vermox, albendazol, prazík Jenom vím, jak velcí tito parazité dokáží být, proto jsem nohama na zemi při jejich fyzickém diagnostikování, to je celé.
* Ještě jedna maličkost, tl. střevo má spoustu různých záhybů takže to, že jsme zrovna něco jako kopr nejedli nic neznamená, protože při důkladném mechanickém výplachu, to může začít teprve vycházet. A jak známo, vláknina se tak dokonale v zažívání nezpracuje, jako jiné jídlo.
* Ještě jedna maličkost, tl. střevo má spoustu různých záhybů takže to, že jsme zrovna něco jako kopr nejedli nic neznamená, protože při důkladném mechanickém výplachu, to může začít teprve vycházet. A jak známo, vláknina se tak dokonale v zažívání nezpracuje, jako jiné jídlo.
- Craft
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
CPZ
Rozhodl jsem se po počátečním náporu především z řad přátel a známých zveřejnit se záměrně menším zpožděním info o dnes již finální podobě přístroje CPZ (Craftgen PC Zapper), který jsem tady vzpomínal v úvodních stránkách tohoto vlákna, kdy už někteří v jeho finální podobu ani nedoufali Přes poměrně dlouhodobý vývoj formou pokus-omyl a především dlouhodobého testování a ladění přístroje se podařilo přístroj dotáhnout až do této finální podoby http://craftgen.eu/quickshop/index.php? ... -pc-zapper
Díky tomuto vývoji jsem také mohl poznat člověka, který má v oblasti biorezonance mimořádné znalosti a provedl i důkladné otestování přístroje CPZ na přístroji EAV s EM setem a potvrdil mi tak jeho mimořádnou účinnost na poli zapgenů, jehož účinky nelze mnohdy přehlédnout i na fyzické úrovni v podobě silných herx reakcí. Díky těmto měřením a znalostem mě přivedl i na myšlenku, díky čemuž se podařilo už tak slušný výkon přístroje CPZ posunout ještě dále, než bylo u několika předfinálních zkušebních prototypů a vybavit jej specialitkou, o které si můžou přístroje jako Ravo nechat pouze zdát Zároveň nechci, aby tato informace vyzněla jako nějaká reklama, ale je myšlena pouze jako info o již finální podobě přístroje CPZ, který jsem tady před několika měsíci srovnával vůči dnes již známému přístroji Ravo a v některých to vyvolalo poněkud pohoršení Je pro mě celkem úsměvné sledovat, jak lidé i z řad terapeutů do té doby si pochvalující Ravo už po prvním odzkoušení přístroje CPZ, takový světový výrobek velmi rychle odložili
Díky tomuto vývoji jsem také mohl poznat člověka, který má v oblasti biorezonance mimořádné znalosti a provedl i důkladné otestování přístroje CPZ na přístroji EAV s EM setem a potvrdil mi tak jeho mimořádnou účinnost na poli zapgenů, jehož účinky nelze mnohdy přehlédnout i na fyzické úrovni v podobě silných herx reakcí. Díky těmto měřením a znalostem mě přivedl i na myšlenku, díky čemuž se podařilo už tak slušný výkon přístroje CPZ posunout ještě dále, než bylo u několika předfinálních zkušebních prototypů a vybavit jej specialitkou, o které si můžou přístroje jako Ravo nechat pouze zdát Zároveň nechci, aby tato informace vyzněla jako nějaká reklama, ale je myšlena pouze jako info o již finální podobě přístroje CPZ, který jsem tady před několika měsíci srovnával vůči dnes již známému přístroji Ravo a v některých to vyvolalo poněkud pohoršení Je pro mě celkem úsměvné sledovat, jak lidé i z řad terapeutů do té doby si pochvalující Ravo už po prvním odzkoušení přístroje CPZ, takový světový výrobek velmi rychle odložili
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Re: CPZ
Tak tomu věřímCraft píše:Je pro mě celkem úsměvné sledovat, jak lidé i z řad terapeutů do té doby si pochvalující Ravo už po prvním odzkoušení přístroje CPZ, takový světový výrobek velmi rychle odložili
A nebojíš se, že to bude pro "začátečíky" tak silné, že se to bude dát srovnávat s první jednorázovou dávkou 15 kapek MMS? Samozřejmě s odpovídající herxkou?
Aby pak z Tvého přístroje nebyl ještě razantnější killer breber než jsem já
- Craft
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Přiznám se, že trochu ano, pokud je někdo hodně promořený a nedbá těchto rad http://zdravi.craftcom.net/forum/smf/in ... tml#msg475
Nicméně se to nemusí projevit hned, ale klidně až za několik dní. Nejčastější jsou to příznaky virózy, zřejmě co by následek matrjoškového efektu.
Nakonec i Denny se mohl přesvědčit, jak silné tyto herx. reakce při účinném zapingu mohou být.
Dokonce jsem zaznamenal reakce i u lidí, kteří se jinak cítí naprosto zdraví a nemají žádné problémy a to již po jednom použití, takže i tady platí, že méně může znamenat více.
Nicméně se to nemusí projevit hned, ale klidně až za několik dní. Nejčastější jsou to příznaky virózy, zřejmě co by následek matrjoškového efektu.
Nakonec i Denny se mohl přesvědčit, jak silné tyto herx. reakce při účinném zapingu mohou být.
Dokonce jsem zaznamenal reakce i u lidí, kteří se jinak cítí naprosto zdraví a nemají žádné problémy a to již po jednom použití, takže i tady platí, že méně může znamenat více.
- milda
- Zasloužilý člen
- Dal: 710 poděkování
- Dostal: 489 poděkování
Gratuluju vypadá to dost zajímavě. Lákavá je nejen cena, ale hlavně možnost efektivního přepínání a kombinování frekvencí a cinch navíc. V tomhle je SRZ poněkud těžkopádný.
Škoda jen, že to nevyšlo o půl roku dřív.
Škoda jen, že to nevyšlo o půl roku dřív.
Chceš-li vědět, co je nového, podívej se do starých knih.
https://www.youtube.com/watch?v=pOozWvJOwe0
https://www.youtube.com/watch?v=NZb-SVm7eLE
https://www.youtube.com/watch?v=YW1_Ni7 ... rt_radio=1
https://www.youtube.com/watch?v=pOozWvJOwe0
https://www.youtube.com/watch?v=NZb-SVm7eLE
https://www.youtube.com/watch?v=YW1_Ni7 ... rt_radio=1
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 471 poděkování
- Dostal: 212 poděkování
CPZ
Pěkné, je vidět že jsi ušel pěkný kus cesty a dovést to ještě do ofico podoby. Ty prachy bych také nelitoval.
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Není to náhodou už k mání?
- Craft
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
CPZ
Ten odkaz na popis přístroje je již přímo do eshopu, čili přístroj je už volně v prodeji. Jenom jeho dodací lhůta je stále poněkud delší, protože se prostě nezvládá vyrábět. Již několik lidí se mě taky dotazovalo, zda lze použít i klasické generátory funkcí. Přesto, že jsem jich několik vyzkoušel, nejsou pro zaping příliš vhodné a volil jsem radši vlastní cestu ve vývoji konstrukce vhodné již pro zaping. Kdo mi nevěří, může si je samozřejmě vyzkoušet A navíc jejich neustále přelaďování je stejný opruz jako u Rava (ravisti zajisté ví o čem píšu)
Jelikož sám Ravo již více jak 2 roky vlastním mohl jsem si dostatečně ověřit i jeho kvality a poučit se z jeho nedostatků a ačkoliv jsem výrobci zasílal také návrhy na odstranění nedostaků, jeho reakce byla dosti vyhýbavá a dále žije v domnění, že je prostě všechno super. Proto tyto nedostaky Rava u CPZ nikdo nenajde Přístroj má 3 cinch konektory proto, že jeden je pro připojení pouze ručních elektrod, druhý a třetí slouží pro připojení standardních ručních elektrod a nožní elektrody s možností jejich kombinování bez nutnosti jakékoliv další redukce, což je obrovská nevýhoda Rava. Na dotaz proč má Ravo pouze jeden cinch konektor, mi bylo spíše naznačeno, co mám za problémy a dán odkaz na klasickou cinch rozdvojku z GME, která je naprosto pro tento účel nevhodná Navíc nesnáším poniklované cinch konektory, ty solidní výrobce nikdy nepoužívá.
Přístroj CPZ by byl možná i dříve, ale nerad pouštím ven něco, co nemá dostatečně ověřeno, že dělá to, co má dělat.
Rovněž přístroj umožňuje i SW upgrade, který teď chystám pro oficiální vypuštění mezi stávající uživatele a to bez nutnosti jakéhokoliv zpoplatněného servisního zásahu. Ten poslední bude umožňovat jet až dvě frekvenční sestavy najednou, tj. třeba sestavu na velkého prazita a druhou na něco menšího, čímž se také výrazně zkrátí časová náročnost zapingu. Přístroj byl na toto připraven již dříve, jenom to nebylo dostatečně odzkoušeno a SW podporováno.
Jsou také k dispozici aktualizace frekvenční databáze, konkrétně tady http://zdravi.craftcom.net/forum/smf/in ... ,50.0.html
Prostě mám rád systémy, kdy si potřebné aktualizace dělá uživatel sám a ne aby bylo vše za servisní poplatky.
Jelikož sám Ravo již více jak 2 roky vlastním mohl jsem si dostatečně ověřit i jeho kvality a poučit se z jeho nedostatků a ačkoliv jsem výrobci zasílal také návrhy na odstranění nedostaků, jeho reakce byla dosti vyhýbavá a dále žije v domnění, že je prostě všechno super. Proto tyto nedostaky Rava u CPZ nikdo nenajde Přístroj má 3 cinch konektory proto, že jeden je pro připojení pouze ručních elektrod, druhý a třetí slouží pro připojení standardních ručních elektrod a nožní elektrody s možností jejich kombinování bez nutnosti jakékoliv další redukce, což je obrovská nevýhoda Rava. Na dotaz proč má Ravo pouze jeden cinch konektor, mi bylo spíše naznačeno, co mám za problémy a dán odkaz na klasickou cinch rozdvojku z GME, která je naprosto pro tento účel nevhodná Navíc nesnáším poniklované cinch konektory, ty solidní výrobce nikdy nepoužívá.
Přístroj CPZ by byl možná i dříve, ale nerad pouštím ven něco, co nemá dostatečně ověřeno, že dělá to, co má dělat.
Rovněž přístroj umožňuje i SW upgrade, který teď chystám pro oficiální vypuštění mezi stávající uživatele a to bez nutnosti jakéhokoliv zpoplatněného servisního zásahu. Ten poslední bude umožňovat jet až dvě frekvenční sestavy najednou, tj. třeba sestavu na velkého prazita a druhou na něco menšího, čímž se také výrazně zkrátí časová náročnost zapingu. Přístroj byl na toto připraven již dříve, jenom to nebylo dostatečně odzkoušeno a SW podporováno.
Jsou také k dispozici aktualizace frekvenční databáze, konkrétně tady http://zdravi.craftcom.net/forum/smf/in ... ,50.0.html
Prostě mám rád systémy, kdy si potřebné aktualizace dělá uživatel sám a ne aby bylo vše za servisní poplatky.
Naposledy upravil(a) Craft dne sob 15 kvě 2010 11:39, celkem upraveno 1 x.
-
- Stálý člen
- Dal: 15 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
Jde CPZ používat i bez počítače? Ne každý ze starších ale i mladých lidí má počítač. Nebo mají staší typy.
A jak to bude v budoucnu - vyvíjí se stále nové počítače. Mám doma hodně počítačových her, které v nových počítačích už nelze hrát - a byly tehdy koupeny za drahý peníz...! Aby to nebylo s tím Tvým CPZ stejné .
A jak to bude v budoucnu - vyvíjí se stále nové počítače. Mám doma hodně počítačových her, které v nových počítačích už nelze hrát - a byly tehdy koupeny za drahý peníz...! Aby to nebylo s tím Tvým CPZ stejné .
- Craft
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Ne, to bohužel nelze, přístroj byl od začátku koncipován a vyvíjen pro ovládání pomocí PC a je primárně určen pouze pro terapeuty pro něž je již dnes počítač nutnost. Vzhledem k jeho příznivé ceně jej ale může používat každý, kdo zvládá jeho obsluhu. Takže pokud člověk nemá k dispozici počítač, nebude CPZ bez něj funkční. Tady toto je jediné omezení přístroje CPZ.
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
To Craft: výborně, je to na "podtrženou velkou červenou jedničku"!
Jen drobná otázka - uvažuješ i o funkčnosti pod poměrně dost rozšířeným operačním systémem typu Linux? Tedy jinak, než prostřednictvím WINE?
Zdravím - poota
Jen drobná otázka - uvažuješ i o funkčnosti pod poměrně dost rozšířeným operačním systémem typu Linux? Tedy jinak, než prostřednictvím WINE?
Zdravím - poota
Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
- Craft
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele: