Akordiku, jasne jsi nepochopil, ze podstatou meho alternatoru nebylo navrhnout ucinnejsi zpusob indukce, na kterem se ve sve nechapavosti tocis, ale na vyreseni problemu s komutatorem a uhliky, tedy zjednoduseni systemu. Skutecne jsem ho nikdy nepostavil, protoze jsem to nepovazoval za nutne. Ze jde o realisticke reseni je zrejme z vykresu. Na reseni efektivnosti civek a jejich geometrie, velikosti atd. staci experti, kteri v tom maji zkusenosti a maji na to vzdelani.Akord píše: Dobrá, začnu tebou. Považuji te tímto za podvodníka, tolerance nezabírá. I tvuj patent na generátor s kterým jsi se pochlubil pri vstupu na fórum považuji za podvodem získaný, až jde o tvé dílo. Jinak by jsi nemel místo techto ideologických hovadin problém odpovedet na nekolikrát tady položenou a nikdy nezodpovezenou otázku, proč ti nevadí poloviční indukce v jeho magnetickém obvodu. Nikdy jsi ho neudelal a nezmeril, jinak by jsi o tom cosi vedel. To já mám reálne za podvod, pouze s papírem jde tak utrít zadek.
Zase kecas z cesty. Uz samotny nazev, Brushless [bezuhlikovy] Alternator, by chapavemu cloveku vysvetlil, co bylo podstatou tohoto vynalezu. Neslo o nic revolucniho, ale o pokus vylepsit urcitym zpusobem soucastnou technologii. Dej odkaz na cokoliv pred datem me proppadle aplikace, ktere toto reseni nabizi a ja priznam, ze jsem byl druhy. V dobe applikace se toto reseni nevyskytovalo at uz podle meho vyhledani predesle technologie, nebo profesionalniho hledani meho tehdejsiho patentoveho agenta. Takze hodne stesti.
Ahoj, Slavek.