Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace
- Batles
- Zasloužilý člen
- Dal: 284 poděkování
- Dostal: 709 poděkování
Pro Craft
To máš Crafte velkou pravdu, že jsme si užili své. Syn byl vždycky na smrt vyděšený, když se vrátil z nějaké kontroly od své lékařky. I to co se mi točilo hlavou byla síla, hezky jsi to vystihl.
Co se týče druhu rakoviny, tak syn v rukou nic nemá, pouze mi řekl informaci od doktorky, že rakovin jsou 4 stupně a on že má 2. stupeň pěkně rozjetý v těle. Asi proto pak ten údiv po kompletní kontrole, že je zcela čistý.
Co se týče odkyselení těla, tak sem dávám odkaz na stránky: http://www.odkyseleni.cz/vyrobcich.php
Je tam vše a velmi hezky, srozumitelně a jasně napsáno.
V sekci "kontakty" jsem použil jedno z tel. čísel a ozval se mi skvělý člověk jménem Vladimír Prokeš. Se zájmem vyslechl náš postup léčby a doporučil mi přesně to, co jsem si vybral. Jsou to přípravky koncentrovaný prášek SuperGreens, kyslíkový katalizátor kapky Prime pH a 4 Salts (kombinace 4 účinných minerálních solí - hydrogenuhličitanu sodného, uhličitanu horečnatého, hydrogenuhličitanu draselného a uhličitanu vápenatého).
Budu se ještě snažit zjistit, jaký přesně druh rakoviny to byl a pak to sem dám.
Co se týče druhu rakoviny, tak syn v rukou nic nemá, pouze mi řekl informaci od doktorky, že rakovin jsou 4 stupně a on že má 2. stupeň pěkně rozjetý v těle. Asi proto pak ten údiv po kompletní kontrole, že je zcela čistý.
Co se týče odkyselení těla, tak sem dávám odkaz na stránky: http://www.odkyseleni.cz/vyrobcich.php
Je tam vše a velmi hezky, srozumitelně a jasně napsáno.
V sekci "kontakty" jsem použil jedno z tel. čísel a ozval se mi skvělý člověk jménem Vladimír Prokeš. Se zájmem vyslechl náš postup léčby a doporučil mi přesně to, co jsem si vybral. Jsou to přípravky koncentrovaný prášek SuperGreens, kyslíkový katalizátor kapky Prime pH a 4 Salts (kombinace 4 účinných minerálních solí - hydrogenuhličitanu sodného, uhličitanu horečnatého, hydrogenuhličitanu draselného a uhličitanu vápenatého).
Budu se ještě snažit zjistit, jaký přesně druh rakoviny to byl a pak to sem dám.
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
- Dal: 2432 poděkování
- Dostal: 3249 poděkování
Re: skorice + med a jinne
Palo píše:
S CHLEBEM Z OBCHODU DO KAMEN!!!
Prihodim vam neco.
Uz asi 40 let se pouzivaji slouceniny bromu pro stabilizaci kvasnic pri prumyslove vyrobe peciva. Drive to byly jodove slouceniny, ale jod byl vyhlasen za nepritele lidstva v Amerive a V Evrope asi take, tudiz brom je timto dnes. Precte-li si nekdo neco o bromu, co dela v tele, naskoci mu husi kuze. Jedinnym protijedem bromu je zase jod. Pokud nekdo stoji o Anglicky odkaz na studie, tady je. Omlouvam se za trochu plevele, ale s tim cervenym chlebem jsem to nemohl necha jit kolem.
http://www.healthsalon.org/274/iodine-d ... braham-md/
Odtud se da take pokracovat. Ahoj, Slavek.
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
"Jak se léčit" od paní Bláhové
Paní Bláhová mi zaslala soubor ohledně parazitů a léčby. Mám od ní povolení tento soubor zde umístit.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
- milda
- Zasloužilý člen
- Dal: 710 poděkování
- Dostal: 489 poděkování
Re: "Jak se léčit" od paní Bláhové
Výborný, Palo, už to tisknu ! +1
...a velký poděkování p. Bláhové
...a velký poděkování p. Bláhové
Chceš-li vědět, co je nového, podívej se do starých knih.
https://www.youtube.com/watch?v=pOozWvJOwe0
https://www.youtube.com/watch?v=NZb-SVm7eLE
https://www.youtube.com/watch?v=YW1_Ni7 ... rt_radio=1
https://www.youtube.com/watch?v=pOozWvJOwe0
https://www.youtube.com/watch?v=NZb-SVm7eLE
https://www.youtube.com/watch?v=YW1_Ni7 ... rt_radio=1
- SVĚTLUŠKA
- Starší člen
- Dostal: 30 poděkování
Re: Pro Batles
Je mi moc líto, že v rodině zápasíte s takovým vážným onemocněním, ale ty jsi fakt velký šikulka, určitě to zvládneš vymýtit! Odkyselovat se tělo musí! Kniha PRYČ S KYSELOSTÍ (Kert Tepperwien) - jak udržet kyselé a zásadité látky v těle v rovnováze - Tajemství dlouhověkosti, mohu jen vřele doporučit (mně byla z celé škály podobných knih doporučena také).Batles píše:To máš Crafte velkou pravdu, že jsme si užili své. Syn byl vždycky na smrt vyděšený, když se vrátil z nějaké kontroly od své lékařky. I to co se mi točilo hlavou byla síla, hezky jsi to vystihl. ...
A co toto-Jukni ještě sem, znáš to? http://www.harmoniezivota.cz/javorovy%20sirup.html
- SVĚTLUŠKA
- Starší člen
Palo
Také moc děkuji za zveřejnění toho znění od paní Bláhové. Je moc hodná, že ti dovolila to zveřejnit a ty jsi hodný, žes to udělal.
- Batles
- Zasloužilý člen
- Dal: 284 poděkování
- Dostal: 709 poděkování
Světlušce.
Díky za odkaz. To víš, že to znám a velice dobře.
Koukni sem: http://www.stesticko.cz/casopis/leceni/ ... mment-2359
V mém příspěvku ze dne 8.4. ve 23.33h. je vše popsáno.
Koukni sem: http://www.stesticko.cz/casopis/leceni/ ... mment-2359
V mém příspěvku ze dne 8.4. ve 23.33h. je vše popsáno.
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Hodně lidí s rakovinou tvrdí, že javorový sirup jim prakticky vůbec nepomohl... Navíc se do těla musí dávat velké množství, aby to účinkovalo. Často se toho dává - byť i podle návodu - příliž málo. Jde totiž jen snižování účinků motolic na takovou úroveň, kdy je tělo se schopno samo dát do pořádku. Záleží na rychlosti rakoviny (na velikosti a počtu motolic v těle).SVĚTLUŠKA píše:A co toto-Jukni ještě sem, znáš to? http://www.harmoniezivota.cz/javorovy%20sirup.html
Navíc javorový sirup je slabý. Jde o to, aby došlo k jakési reakci, kdy se naváže soda na jednu (mě neznámou) složku čehokoliv sladkého. Řekl bych, že účinnější by bylo používat běžné sirupy, jak se neustále zmiňuji - rychlejší, efektivnější, levnější. Mám takový pocit, že někdo chtěl pouze zvýšit prodejnost javorového sirupu...
No a opět jsme u nedostatku HCl v těle
Naposledy upravil(a) Palo dne pon 03 kvě 2010 16:04, celkem upraveno 1 x.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 258 poděkování
- Dostal: 213 poděkování
Právě to čtu a myslím, že by to měla být povinná četba ve škole.SVĚTLUŠKA píše:....... Odkyselovat se tělo musí! Kniha PRYČ S KYSELOSTÍ (Kert Tepperwien) - jak udržet kyselé a zásadité látky v těle v rovnováze - Tajemství dlouhověkosti, mohu jen vřele doporučit (mně byla z celé škály podobných knih doporučena také).
.........
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Měla, ale nikdy nebude. Školy jsou pod dohledem iluminátů a jejich záměry jsou naprosto opačné
- SVĚTLUŠKA
- Starší člen
Re: Pro cimirek
Ano, je to super kniha, já vím! Tak hezky čti.. Tam je asi ten základ všeho - to odkyselení. Kyselost vadí tělu moc a moc, proto všecky ty nemoce, paraziti....
Ale to vše je tu již napsáno.
Krásný den!
Ale to vše je tu již napsáno.
Krásný den!
- SVĚTLUŠKA
- Starší člen
Re: Pro Palo
Mně nadchla u sirupu se sodou (jen z lékárny, tam není přítomen hliník) ta jednoduchost.. Ale určitě máš pravdu v tom, co říkáš, že to bude slabý "odvar" pro takovou chorobu.. A navíc máš dobrou úvahu v tom, že to bude propaganda pro prodej.. Javorový sirup tu nebyl, nikdo ho neznal. Já jsem se s ním poprvé sešla v Canadě v 87.. Najednou se tu objevil, ale v jakých cenách! Teď to leží v regálech.. Ale kdo ví, o té léčbě jako takové píší dost přesvědčivě. Jsem taková důvěřivka.Palo píše: Hodně lidí s rakovinou tvrdí, že javorový sirup jim prakticky vůbec nepomohl...
Navíc javorový sirup je slabý.
No a opět jsme u nedostatku HCl v těle
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pro Palo
Jsem taky taková důvěřivka Zatím o všem povídali jako o zázraku a všemohoucím, ale... Třeba to i funguje, ale ani náhodou tak, jak se o tom píše... Proč mám pocit, že je v tom často jen byznys...SVĚTLUŠKA píše:Jsem taková důvěřivka.
- SVĚTLUŠKA
- Starší člen
Pro Palo
Proč? No protože je všecko jiné, než bývalo. Dříve se to aspoň tvářilo čistě.. Dnes to najdeš jen šťouráním v kupce sena špendlíkem. I kurzy, které se tu vyrojily, byly jiné.. Podívej dnes, co jich je a kolik stojí! Věříš každému? Já nikoli. Už ne!
Dříve jsem navštěvovala (v jednom i pracovala v organizaci, než byl také finančně přehodnocen o čtyřikrátkrát tolik.. tak jsem odešla, nemohla jsem kvůli lidem unést) kurzy, četla o zdraví, hltala knihy.. Od té doby jsou regály přecpané, prohýbají se pod tíhou, ale která z nich chce něco skutečného a přínosného lidem říct? Kolik jsem jich musela koupit, než jsem nacházela ty "správné". Podívej se na Virtue Dorren. Mám jí moc ráda! Když vyšla její první knížka, druhá, třetí.. Bylo to fain. Dnes jich je už tolik, a vykládacích karet neméně, že už se v tom ztrácím a myšlenky mi jdou zase k byznysu. Že by?? Nevím, nemám právo soudit, to byl příklad.
To je ovšem "vodička" proti tomu, co nám podsouvají ohledně zdraví. Co všecko je ověřená a svatosvatá pravda pravdoucí.. Bojím se nevěřit, podle pravidla topícího, co si dělá legraci, všichni ho už znají a on se fakt topit začne-nikdo mu nevěří. A tak věřím. Jsem fakt důvěřivec, ale trochu ponaučený, a tak než úplně bezhlavě podlehnu, ověřuji, pátrám, hledám informace, čtu..
Totální vyjímkou v tom výčtu je Humble. O tom jsem si poprvé přečetla na Osudu a bylo vymalováno bezmezně...
Dříve jsem navštěvovala (v jednom i pracovala v organizaci, než byl také finančně přehodnocen o čtyřikrátkrát tolik.. tak jsem odešla, nemohla jsem kvůli lidem unést) kurzy, četla o zdraví, hltala knihy.. Od té doby jsou regály přecpané, prohýbají se pod tíhou, ale která z nich chce něco skutečného a přínosného lidem říct? Kolik jsem jich musela koupit, než jsem nacházela ty "správné". Podívej se na Virtue Dorren. Mám jí moc ráda! Když vyšla její první knížka, druhá, třetí.. Bylo to fain. Dnes jich je už tolik, a vykládacích karet neméně, že už se v tom ztrácím a myšlenky mi jdou zase k byznysu. Že by?? Nevím, nemám právo soudit, to byl příklad.
To je ovšem "vodička" proti tomu, co nám podsouvají ohledně zdraví. Co všecko je ověřená a svatosvatá pravda pravdoucí.. Bojím se nevěřit, podle pravidla topícího, co si dělá legraci, všichni ho už znají a on se fakt topit začne-nikdo mu nevěří. A tak věřím. Jsem fakt důvěřivec, ale trochu ponaučený, a tak než úplně bezhlavě podlehnu, ověřuji, pátrám, hledám informace, čtu..
Totální vyjímkou v tom výčtu je Humble. O tom jsem si poprvé přečetla na Osudu a bylo vymalováno bezmezně...
- Craft
- Zasloužilý člen
- Dal: 34 poděkování
- Dostal: 241 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
vsuvka...
Tak, tak, to vše jsou mimo jiné důvody proč se všichni snažíme hledat způsoby, které opravdu fungují a nic nám nezbude, než si vše odzkoušet na sobě, nedělám to jinak. To je také důvod, proč už jsem mnohdy skeptický na různé superlativy v alternativě, i když je to trnem v oku mnohých. Dokonce i některým tady Mnohdy prohlášený zázrak není zázrakem, ale sprostým podvodem, i když třeba staví na něčem co funguje, ale stejného výsledku lze dosáhnout i za zlomkovou cenu nabízených a mnohdy nechutně předražených "zázraků". Schválně se zkuste zamyslet, kolik takových opravdu funkčních prostředků znáte a zjistíte, že jej jich poměrně málo. O to jednoduchší je vynaložit více času na jejich nastudování a využívání v praxi. Pak si uvědomíme, že to není až tak šíleně složité, jak nám každý prezentuje. Ale je to obrovský žrout času, ale když si někdo vezme třeba jogíny, ti se v tom zdokonalují celý život a myslím, že není na psychiku nic lepšího, pokud nejsou v těle příliš silné prazitální zátěže než umění meditace, což opravdu dokáže v těle ovlivňovat spoustu chemických pochodů. Sám jsem ale jeden z mnoha, kdo toto ale neumí. Prostředky jako KS, zaping, MMS jsou sice velmi účinné, ale pouze dočasná řešení. Mám totiž zkušenosti, že pokud se vysadí, mají problémy se tendenci pomalu, ale jistě vracet zpátky. Je potřeba si uvěmit, že opravdu každý máme své nechtěné podnájemníky v těle a pokud jim budeme stále dopřávat podmínky, které jim vyhovují, budou se stále vracet. Prostě tyto všechny prostředky pouze suplují vlastní činnost IS, který by toto měl dělat již sám a slovům typu, že MMS dokáže IS vycvičit k lepším výkonům osobně vůbec nevěřím. Stačí si pročíst příspěvky i zkušenosti z hledika jeho dlouhodobějšího užívání i zde na fóru, kdy se po jeho vysazení mají tendenci problémy zase pomalu vracet. Dle mě prostě neexistuje takový preparát, který by uměl IS opravdu nakopnout již k samostanosti a neřešil pouze důsledek jeho selhávání. Ale je to prostě v našich návycích, zlozvycích a pohodlnosti a taky životním prostředí velkoměst...
Ten javorový sirup dle mě nebude jen tak nějakou boudou, protože je opravdu velmi sladký a princip tohoto spojení je snad znám každému, kdo si o tomto něco přečte. Ale pravdou je, že je to takovej slabej odvar a lepší je klasická cesta udržování zásaditosti v těle, tj. Mg, Vápník a hodně pití klasické čisté vody a pokud tohle nestačí sáhnout po zásadité směsi nebo Dologranu (je lepší na zásaditost než samotná soda), co mám na sobě odzkoušeno a poctivě odměřeno, takže lakmusové papírky nebo měříč pH by mělo být klasickou výbavou domácí lékarničky, stejně jako třeba klasický teploměr. Tu směs jsem si pořídil také, ale je poměrně slaboučká, ten Dologran vs. dostatečné pití čisté vody je mnohem lepší.
Ten javorový sirup dle mě nebude jen tak nějakou boudou, protože je opravdu velmi sladký a princip tohoto spojení je snad znám každému, kdo si o tomto něco přečte. Ale pravdou je, že je to takovej slabej odvar a lepší je klasická cesta udržování zásaditosti v těle, tj. Mg, Vápník a hodně pití klasické čisté vody a pokud tohle nestačí sáhnout po zásadité směsi nebo Dologranu (je lepší na zásaditost než samotná soda), co mám na sobě odzkoušeno a poctivě odměřeno, takže lakmusové papírky nebo měříč pH by mělo být klasickou výbavou domácí lékarničky, stejně jako třeba klasický teploměr. Tu směs jsem si pořídil také, ale je poměrně slaboučká, ten Dologran vs. dostatečné pití čisté vody je mnohem lepší.