Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Rok 2012 - střípky poznání
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 2 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
Re: OSN a New Age
viacerí známi ma obviňujú, že stále hovorím o "teórii spiknutia"... omyl, to už nie je len teória.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 471 poděkování
- Dostal: 212 poděkování
Iluminace je pro nás, z čech a ze slovenska aby jsme to rozeznali. Oni nás tak trochu cvičí v postřehu. Kdo, koho??
Ku.va v které lóži zrovna sedíte, po netu to nepoznám???
chiq-přijedeš na sraz, aby jsme to probrali konečně u piva????????,,
Ku.va v které lóži zrovna sedíte, po netu to nepoznám???
chiq-přijedeš na sraz, aby jsme to probrali konečně u piva????????,,
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Vůbec není problém se zbavit tohoto spiknutí v rámci své osoby. Tenhle systém je nastavený tak, aby někteří pracovali a platili nehorázné daně a ti další mohli pobírat dávky a měli se "dobře". Kdo je "hloupý" a kdo je "chytrý"?chiq píše:viacerí známi ma obviňujú, že stále hovorím o "teórii spiknutia"... omyl, to už nie je len teória.
Prodejte městský baráky, hurá na vesnici, na pracák, na zahradu, pěstujte si hezky jídlo a budete mít klid... Co se hnát za parádou, za značkovým zbožím... Zjistíte, že máte víc, než jste měli, když jste pracovali, ikdyž budete furt jen v teplákách
Pak zjistíte, že pracujícím zase zvedli daně, abyste měli vy, na sociálce, větší příjmy. Tak to bylo vždycky a taky to bude pořád dál
A když se všechno podělá, tak kdo bude nejvíc bitej? No přeci ti, co si ani to pitomý žrádlo bez peněz nezajistí
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 2 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
...nevím, ale asi (na 80%) nie, som po úraze a nejak ma nechcú pustiť ani do tater... ...dúfam, že do brnenského zrazu (ak bude...?) sa nejako poskladám....lajos píše:...chiq-přijedeš na sraz, aby jsme to probrali konečně u piva????????,,
- adam.benda
- Zasloužilý člen
- Dal: 151 poděkování
- Dostal: 258 poděkování
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 37 poděkování
- Dostal: 262 poděkování
Trefil jsi hřebík na hlavičku.Palo píše:Vůbec není problém se zbavit tohoto spiknutí v rámci své osoby. Tenhle systém je nastavený tak, aby někteří pracovali a platili nehorázné daně a ti další mohli pobírat dávky a měli se "dobře". Kdo je "hloupý" a kdo je "chytrý"?chiq píše:viacerí známi ma obviňujú, že stále hovorím o "teórii spiknutia"... omyl, to už nie je len teória.
Prodejte městský baráky, hurá na vesnici, na pracák, na zahradu, pěstujte si hezky jídlo a budete mít klid... Co se hnát za parádou, za značkovým zbožím... Zjistíte, že máte víc, než jste měli, když jste pracovali, ikdyž budete furt jen v teplákách
Pak zjistíte, že pracujícím zase zvedli daně, abyste měli vy, na sociálce, větší příjmy. Tak to bylo vždycky a taky to bude pořád dál
A když se všechno podělá, tak kdo bude nejvíc bitej? No přeci ti, co si ani to pitomý žrádlo bez peněz nezajistí
V teplákách moc nechodím, ale takové montérky či rifle co už někdo zahodil že se mu zdály vošoupaný, to je úbor jak má být. Vlastně většinu života trávím v montérkách a dávám Ti naprosto za pravdu. O tom pracáku už jsem uvažoval, umím vypěstovat nadbytek, používat směnný obchod atd. Jo, jo doba si jde kupředu a já si couvám a jsem čím dál sťastnější.
Není ani tak důležité najít "kámen mudrců" jako cesta k němu.
To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
Pomož si sám, protože ti stejně nikdo jiný nepomůže.
Moderátor raději žádný než vadný.
To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
Pomož si sám, protože ti stejně nikdo jiný nepomůže.
Moderátor raději žádný než vadný.
- adam.benda
- Zasloužilý člen
Je to snáď jasné
Viete prečo sa Májsky kalendár končí pri roku 2012? Sú dve možnosti:
1. Vedeli, že májska kultúra raz skončí, len boli príliš optimistickí.
2. Už boli z toho písania niekoľko desiatok storočí tak unavení, že sa rozhodli, že pri roku 2012 to už nechajú tak.
To je všetko.
1. Vedeli, že májska kultúra raz skončí, len boli príliš optimistickí.
2. Už boli z toho písania niekoľko desiatok storočí tak unavení, že sa rozhodli, že pri roku 2012 to už nechajú tak.
To je všetko.
Naposledy upravil(a) Ambler dne ned 02 kvě 2010 12:21, celkem upraveno 1 x.
Edisone, všude jsi podváděl, kradl a lhal.
pani Nostradámusová
Maďarsko zachytí signály z vesmíru.
Miazgovci?
K tej Venge, či kto to bol, tie je proroctvá, to je omnoho omnoho lepší námet na sci-fi thriller, ako rok 2012, to se musí nechat.
Všimli ste, že v tej ich proroctvách je aj energia z vákua. Ešte v tomto storočí.
Čudujem sa ale každému, kto sa tým vážne zaoberá, že si neuvedomí, že všetky tie veci, ktoré sú tam obsiahnuté, sú výmyslami z toho, čo už dnes vieme alebo o čom už dnes snívame. Ešte prídu ďalšie objavy, o ktorých zatiaľ nevieme, z toho budú odvodené ďalšie sny a príde ďalší Nostradamus a použije aj tieto veci.
Miazgovci?
K tej Venge, či kto to bol, tie je proroctvá, to je omnoho omnoho lepší námet na sci-fi thriller, ako rok 2012, to se musí nechat.
Všimli ste, že v tej ich proroctvách je aj energia z vákua. Ešte v tomto storočí.
Čudujem sa ale každému, kto sa tým vážne zaoberá, že si neuvedomí, že všetky tie veci, ktoré sú tam obsiahnuté, sú výmyslami z toho, čo už dnes vieme alebo o čom už dnes snívame. Ešte prídu ďalšie objavy, o ktorých zatiaľ nevieme, z toho budú odvodené ďalšie sny a príde ďalší Nostradamus a použije aj tieto veci.
.
žádný konec světa nebude...to co má byt v roce 2012 už se započalo ted..stačí si jen všímat SOUVISLOSTÍ-u sebe i u jiných..PENÍZE UŽ NEBUDOU MÍT TAKOVOU SÍLU JAKO TED..vše se bude spíše vracet k přírodě...bude nás to nutit přemyšlet a hodnotit sami sebe ......eliminují se lidé kteří chtějí jen vládnout,rozkazovat válčit...životní hodnoty budou uplně jiné než je jenom moc a peníze..to si myslím já
a prosím-NEUKAMENOVAT MNĚ ZA MUJ PŘÍSPĚVEK
a prosím-NEUKAMENOVAT MNĚ ZA MUJ PŘÍSPĚVEK
isabel
- adam.benda
- Zasloužilý člen
Re: .
Proč kamenovat, vcelku mi taková vize přijde jako jedna z nejpravděpodobnějších. Dnešní generace Mayů, která předává dál vědění svých předků, prakticky k tomuto směřuje také. Mám z různých důvodů tendenci, hodně na Maye dát.. Zajímal by mě ten film Shift of the ages, na který jsem tu už párkrát vzpomínal.. Zatím se mi ho nepodařilo sehnat.
-
- Zasloužilý člen
-
- Zasloužilý člen
Re: Ambler
A ešte horšie je byrokratické myslenie
Ale ja si myslím, že môj prístup je práve ten najlepší.
Ale ja si myslím, že môj prístup je práve ten najlepší.