Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Mikrobi jako pomocníci + pH těla.

Přístroje, nápady a rady pro udržení zdraví.
Odpovědět

Myslíte, že bychom měli za každou cenu likvidovat bakterie?

ano
8
15%
ne
47
85%

Celkem hlasů: 55

isabel
Zasloužilý člen

Re: Napsal mi kamarád

Příspěvek od isabel »

Jestli budeš ale brát každou radu vážně a napodobovat ji. tak potom tě to skutečně sežere zevnitř.
..bohužel zatím není co napodobovat..měla jsem hodně otázek ale bohužel nekonkrétní odpovědi ....potřebovala bych někoho kdo by měl uplně stejny problém jako já...já cítím kyselinu od začatku úst-sliznice- až po slinivku..není to jen pálení žáhy..a proto je má otázka pořád stejná.jestli mi MMS1 neublíží přímo na tento konkrétní problém ještě víc..tedka na knížku bohužel peníze nemám ale až na ni budu mít,že tam na svou otázku odpověd najdu.

isabel
Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

isabel píše:...já cítím kyselinu od začatku úst-sliznice- až po slinivku...
To by chtělo diagnostiku (jen diagnostiku!) Salvia, v Tvém případě ve Frýdku Místku - někdo tam řekl bych bude...

Možná http://www.joalis.cz/detoxication-cente ... l/127.html ale ověř si, jestli má vzorky s cizopasníky... Určitě nám pak dej vědět...

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
isabel
Zasloužilý člen

díky

Příspěvek od isabel »

ahoj moc ti děkuji určitě dám vědet..mně dělali akorát gastro tu hadici nic víc..kdy jsem chtěla nějaké testy tak doktorka řekla,že nevidí důvod že to mam JEN funkčního charakteru a že tam žadná vážná nemoc není.. :cry:

isabel
isabel
Zasloužilý člen

Příspěvek od isabel »

To by chtělo diagnostiku (jen diagnostiku!) Salvia
není to náhodou něco podobného jako OBERON?

isabel
Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Re: díky

Příspěvek od Palo »

isabel píše:ahoj moc ti děkuji určitě dám vědet..mně dělali akorát gastro tu hadici nic víc..kdy jsem chtěla nějaké testy tak doktorka řekla,že nevidí důvod že to mam JEN funkčního charakteru a že tam žadná vážná nemoc není.. :cry:
Tahle diagnostika je naprosto bezbolestná, neinvazivní a pokud jsou k dispozici všechny vzorky, pak zjistí všechny problémy i konkrétní místo - kde v těle. Síla signálu hlásí, jak velký to je problém, ale není schopna zjistit, kolik určitých breber (na kusy) v sobě máš. Ale potvrzuje a vyvrací - a to potřebujeme ;)

Oberon to není, je to Salvia ;) je v tom rozdíl. Salvia je sice trochu od Obernonu sparťanská, ale za to diagnostikuje i motolice, což Oberon nedělá - podle mých zkušeností.

isabel
Zasloužilý člen

oberon

Příspěvek od isabel »

já byla kdysi asi 3krát na Oberonu a výsledek byl šílený...byla tam myslím toxoplazma a jiné ...už si to moc nepamatuju

isabel
Batles
Zasloužilý člen
Dal: 284 poděkování
Dostal: 709 poděkování

HCL

Příspěvek od Batles »

HCL není MMS 2. HCL je kyselina chlorovodíková a MMS 2 je chlornan vápenatý! Po požití se z něj v žaludku uvolní kyselina chlorná, je to nosič přenášející kyslík do oblastí kam se normálně nedostane a součastně chrání orgány před nechtěným okysličením. Vůči tomuto mechanizmu dosud nevyvinul ochranu žádný patogen.
MMS 2 působí jinak, než MMS 1. MMS 2 přinese k mikroorganizmu kyslík, který je zničí tím, že na sebe stáhne elektrony držící pohromadě obal patogenu.
V malém množství si tuto kyselinu vyrábí náš vlastní imunitní systém.

Craft
Zasloužilý člen
Dal: 34 poděkování
Dostal: 241 poděkování
Kontaktovat uživatele:

vsuvka k HCL

Příspěvek od Craft »

Klíčové slovo pro vyhledávače betain, viz. pdfko.
* Už nevím, kde jsem to pdfko sosnul, takže se předem omlouvám autorovi, že to sem dávám bez jeho svolení.

Jinak hezkej článek o nedostatku HCL vyšel taky ve WM magazínu číslo 46/2005.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

isabel
Zasloužilý člen

Příspěvek od isabel »

Nicmene chtel jsem vedet zda HCl v tobolkach (uvnitr je bily prasek) je bezne k sehnani. Vypada to po dlouhem brouzdani ceskymi weby, ze pro lidi HCl neni k mani... pro dobytek vsak vyroba jede na 120%.
Kdyby byla moznost koupit si capsule s HCl kdekoliv v CR, tak by se tohle nemuselo stat.

už jsem z toho fakt jantar..tak tady cituji merlina a tohlet čtu na wikipedi..

citace"Přestože se dá běžně koupit, ..."

tak jak to vlastně je dá se koupit nebo nedá a jak se to má užívat???na to pálení žahy..omlouvám se ale z chemie jsem neměla moc dobré znamky :cry: :cry: :cry:

isabel
isabel
Zasloužilý člen

..

Příspěvek od isabel »

tak a je to tady..ted tady čtu-cituji Na základe nesprávneho diagnostikovania sa pacientom s nedostatkom HCL ešte
podajú lieky (napr. Helicid s sktívnou látkou omeprazolum) na jej zníženie.
Výsledkom je blokovanie celého tráviaceho procesu (a tak má pacient spočiatku pocit,
že mu lieky proti HCL pomohli) a mnohé vážne ochorenia z toho vyplývajúce,
ktoré sa postupne časom objavujú, vrátane závažných infekcii organizmu a 
metabolických ochorení ako cukrovka a rakovina.

PŘESNĚ MUJ PROBLÉM!!!TAKY MÁM NAPSANO OMEPRAZOLUM COŽ MI přijde naoko jako velice pomocné ale při vysazení je to uplně šílené co se v tom mém trávicím ústrojí :shock: :shock: :shock: děje...

isabel
isabel
Zasloužilý člen

.

Příspěvek od isabel »

no vlastně mi tedka dochází všechny souvislosti..já se prostě najím..a nejlepe když si lehnu na levy bok,protože jakmile si lehnu na pravou stranu tak cítím jakoby mi někde od střev nebo slinivky vytekalo něco kyseleho zpatky k žaludku. a vždyckymi jakekoliv jidlo tam leží strašně dlouho ..i VODA!!!cítím ji tam strašně dlouho a je mi pak těžko a zle od žaludku!
mám problemy z říháním..jamile už si myslím že to pujde vyteče mi aorat kyselina do krku..
a pak se začnu nafukovat právě na te levé straně.a mám tam hrozně divný hnusny a nepříjemny tlaky atd :shock:

isabel
Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Re: .

Příspěvek od Palo »

isabel píše:no vlastně mi tedka dochází všechny souvislosti..já se prostě najím..a nejlepe když si lehnu na levy bok...
No, mě to taky začíná dávat smysl... Nedostatek HCl ;)

No mě bylo furt divný, proč je furt s tím takovej neřešitelnej problém... Tak to vypadá, že brzy přestanu užívat kilo sody měsíčně :lol:

Helicid mi taky napsala jedna šikovná alergoložka, dal jsem si tak 3 a rychle od toho pryč...

isabel
Zasloužilý člen

Re: vsuvka k HCL

Příspěvek od isabel »

Klíčové slovo pro vyhledávače betain, viz. pdfko.

tohleto jsem našla-cituji"Před časem se objevil v prodeji betain HCL Hydrochlorid. Tento betain je pro nás nepřípustný. Již z názvu si dovedete jistě odvodit ( Hydro-voda, Chlorid-chlòr ) jaké látky tento betain obsahuje. Sice se jedná o glycin betain, který je však vyráběn tak, že pomocí vody a chlóru je zkrystalizován v sůl. Při kontaktu s vodou se chlór opět uvolňuje a kapři budou instinktivně vyhledávat nejvzdálenější kouty jezera na kterém právě lovíte."

co vy na to? nějak nemužu nic na netu najít..kdybyc věděla že mi tohleto neškodí klidně bych brala to co je pro ryby..je mi to už jedno

isabel
isabel
Zasloužilý člen

Re: .

Příspěvek od isabel »

No mě bylo furt divný, proč je furt s tím takovej neřešitelnej problém...
PŘESNĚ JAKO MNĚ! na jedné straně jse tušila že mi nefunguje žaludek správně,že se tam po snězení nic neděje a že k tomu aby se dělo musí tam byt ta spravná kyselina ale nadruhou stranu když jsem měla plny krk žiraviny mi to nedávalo smysl...

MOC DÍKY všem co to tu nakopli tím správným směrem!!! :oops: :lol: :jump: :laugh:

isabel
Craft
Zasloužilý člen
Dal: 34 poděkování
Dostal: 241 poděkování
Kontaktovat uživatele:

pálení žáhy...

Příspěvek od Craft »

Kdysi dávno, jak jsem ještě naivně věřil mudrlantům jsem na pálení žáhy taky používal věci jako antacida, i ten slavnej Helicid a problém s Helicobacterem jsem měl taky. Nakonec mi od pálení žáhy pomohla úplně jednoduchá věc a to pití každé ráno tohoto čaje
http://zdravi.craftcom.net/strava.html
Netvrdím, že to zabere okamžitě, ale postupem času problém s pálením žáhy úplně vymizel a to dokonce i po pití vína, což bylo pálení žáhy u mě zaručeno.

Ale zbavit se helicobactera v žaludku nebylo tak snadné, zabral až zaping. Pak už jej nenalezl ani gastrolog při kontrolním vzorku při endoskopii, ani Oberon :)

* Nějaký betain pro lidi lze zakoupit ve fitness prodejnách.

"Mnoha odborna literatura ve skutecnosti doporucuje 0.5-1% kyselinu solnou jako dietni pridavek proti paleni zahy. Zni to sice nesmyslne, jenomze paleni zahy neni z prekyseleni zaludku, ale nedostatecne kyselosti. Nedostatecna kyselost zpusobuje, ze klapka na hltanu nedrzi zavrena."

Odpovědět

Zpět na „Zdraví“