Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Dobré srdce Krnova - QR platba na účet města Krnova - Pomoc postiženým při povodních. Více zde...

MMS - Zkušenosti uživatelů I.

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Zamčeno
isabel
Zasloužilý člen
Příspěvky: 210
Registrován: čtv 22 dub 2010 13:18
Bydliště: Severní morava

cigarety

Příspěvek od isabel »

tak a mám tu zase další objev..nechutnají mi cigarety a já je tak ráda kouřila :laugh: no třeba to zitra to bude lepší :jump: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :oops:


isabel
Uživatelský avatar
hanka
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1697
Registrován: ned 13 zář 2009 11:22
Bydliště: Severní Morava
Dal: 812 poděkování
Dostal: 875 poděkování

Re: jak na pihy?

Příspěvek od hanka »

Deane píše:....Ukáže sa tu pekná baba a hneď sa idú chlapi pozabíjať ktorý skôr poradí. Samý gentleman, aj děda Slavík. :oops: :oops: :oops:
:D Chlapi, jen povídejte, co víte, osobně nápad isabel dát tady tenhle obrázek vítám jako velice dobrý nápad :)! Kutile, ale žádné dávání rad jen na SZ - to víš, my ostatní by jsme jí ještě mohli závidět (však víš, že jsme taky zvědaví :shock: :shock: :shock: ) a jak by k tomu sympatická isabel přišla :lol: .

Batlesi, to je dobře, že jsi změřil pH džusu, tušila jsem, že je kyselý, ale že až tak... :roll: !
Palo, takže ten Tvůj chutný nápoj se sodou tělo odkyselovat nebude, soda se vší pravděpodobností jenom vyrovná pH nápoje tak, aby neškodil. Zkusil jsi mu změřit pH?

Kutile, Tvoje vysvětlení toho, jak se pozná, že chlapi stárnou, je dobré, ale to, že "se nikde nehnou bez svetra" je pro mě novinka :D . Vidím, že si ženy musí všímat více věcí... :lol:


Všechno je tak, jak má být.
"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
Uživatelský avatar
Palo
Zasloužilý člen
Příspěvky: 4207
Registrován: úte 08 srp 2006 18:01
Bydliště: Brno
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: jak na pihy?

Příspěvek od Palo »

hanka píše:Palo, takže ten Tvůj chutný nápoj se sodou tělo odkyselovat nebude, soda se vší pravděpodobností jenom vyrovná pH nápoje tak, aby neškodil. Zkusil jsi mu změřit pH?
Zkoušela jsi změřit ph žaludečních kyselin před a po požití sody se sirupem, kyseliny citronové nebo něčeho jiného? Místo toho, abys to vyzkoušela, tak ses buď zeptala nějakého odborníka nebo Tě napadlo změřit ph sody se sirupem. Obojí je holka špatně. Chceš mi říct, že když mám pálení žáhy a dám si sirup se sodou, tak to "skoro" nic neudělá? Musím Tě zklamat, moje zkušenosti jsou úplně, ale úplně jiné... Vím, proč to dělám. A stavím na svých zkušenostech. Můžeš mít klidně nějakej zásaditej jed a stejně z toho budeš mít pálení žáhy ;)


Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Uživatelský avatar
Batles
Zasloužilý člen
Příspěvky: 682
Registrován: ned 14 pro 2008 22:59
Bydliště: poblíž města Tišnov
Dal: 284 poděkování
Dostal: 709 poděkování

Ach jo....

Příspěvek od Batles »

Ahoj Kutile,
to co popisuješ ,mám za sebou od jara 2009. Nějaký ten týden jsem to vydržel tak, jak píšeš. Myslím, že jsem bez problémů snesl s vodou 8 kapek. Pak jsem přešel na džusy.
No a asi se něco stalo s psychikou, protože jsem už prostě nemohl dál ani s džusem. Nečuchat a pod. nepomáhalo, stačilo cítit na jazyku a bylo zle.
Prostě mne z toho vytákly tobolky. Jo, každý jsme jiný. Je zajímavé, že si docela rád jak píšeš i já udělám 2 kapky na inhalaci a nemám problém 2x zhluboka nasát nosem a pak i do plic. Vůbec mi to nevadí.
Jak mám vypít, tak katastrofa. Je to určitě nějaká psychická blokáda ale co s ní? Prostě mne tobolky zachránily. :lol:


Uživatelský avatar
hanka
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1697
Registrován: ned 13 zář 2009 11:22
Bydliště: Severní Morava
Dal: 812 poděkování
Dostal: 875 poděkování

Re: jak na pihy?

Příspěvek od hanka »

Palo píše: Zkoušela jsi změřit ph žaludečních kyselin ...
No, pH žaludečních kyselin před a po požití sody se sirupem, kyseliny citrónové nebo něčeho jiného by mohl změřit asi jenom gastroenteorolog při zavedené hadici do žaludku - jinak si to vážně nedovedu představit - a to mi neříkej, že jsem se tady někdy někoho tak hloupě zeptala ;) . Protože to změřit nejde, přijde mi logické změřit tekutiny, které do sebe dávám a potom tekutiny, které ze mne vychází ven. Nemusíš se přece hned tak rozčilovat, jenom jsem se zeptala - promiň. Mohl jsi mi v klidu odpovědět, že to máš vyzkoušeno při pálení žáhy....a nebo jsi nemusel odpovědět vůbec. Tím, že Tvoje zkušenosti jsou úplně, ale úplně jiné .... jsi mě nezklamal-nemám důvod být proto zklamaná. :?
Naposledy upravil(a) hanka dne ned 25 dub 2010 23:23, celkem upraveno 3 x.


Všechno je tak, jak má být.
"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
Uživatelský avatar
muflon
Zasloužilý člen
Příspěvky: 660
Registrován: stř 25 lis 2009 19:36
Dostal: 32 poděkování

Re: nevzpomínám si.........

Příspěvek od muflon »

Batles píše:str.101 cituji: Dbejte na to, abyste mezi podáním MMS1 a MMS2 udrželi odstup alespoň 1/2 hodiny. Nikdy neužijte oba přípravky současně. Konec citátu.
V knize je to nejméně dvakrát zdůrazněno.
Díky Batles, máš pravdu je to tam. Sorry.
Budu muset clenovi rodiny domluvit aby to dodrzoval-je videt ze i kdyz knihu precetl,vylozil si(kapitolu o MMS3 kde se míchá podle určitých pravidel MMS1 s MMS2), z pohodlnosti podle sveho aby nemusel cekat tu pulhodinku....Lepsi se 2xzeptat než celý život dělat něco blbě!! Jak říkávala naši babi :"Líná pusa holé neštěstí...!!". Pripominek a opakování neni nikdy dost. :roll:
Naposledy upravil(a) muflon dne ned 25 dub 2010 21:59, celkem upraveno 2 x.


Cizími zkušenostmi se málokdo poučí - co si kdo vyzkouší sám na sobě, tomu je ochoten věřit.(paradoxně Zakázané ovoce nejlíp chutná, proto říkám: "Raději to nikdo nezkoušejte ! - co kdyby to náhodou bylo šarlatánství... :-)
Uživatelský avatar
hanka
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1697
Registrován: ned 13 zář 2009 11:22
Bydliště: Severní Morava
Dal: 812 poděkování
Dostal: 875 poděkování

psychická blokáda k MMS

Příspěvek od hanka »

Batles píše:....Jak mám vypít, tak katastrofa. Je to určitě nějaká psychická blokáda ale co s ní? Prostě mne tobolky zachránily. :lol:
Blokáda přejde, chce to čas - podle mých zkušeností hodně času bez MMS . Řešení s tobolkami je výborné - já to nedělala, protože se mi to zdálo příliš složité, vidím, že to byla chyba.
Až budu kúru opakovat, budu ráda, když mi tobolky umožní pokračovat. Tohle vlákno je velkým pomocníkem, je dobře, že existuje :lol: .


Všechno je tak, jak má být.
"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
lajos
Zasloužilý člen
Příspěvky: 2448
Registrován: pát 25 lis 2005 14:32
Bydliště: Liberec
Dal: 471 poděkování
Dostal: 212 poděkování

Re: cigarety

Příspěvek od lajos »

isabel píše:tak a mám tu zase další objev..nechutnají mi cigarety a já je tak ráda kouřila :laugh: no třeba to zitra to bude lepší :jump: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :oops:
Nebude, mně také MMS znechutil cigarety, tak jsem to radši vynechal a kouřím dál.


Uživatelský avatar
SVĚTLUŠKA
Starší člen
Příspěvky: 176
Registrován: pon 26 dub 2010 12:24
Bydliště: Praha
Dostal: 30 poděkování

MMS

Příspěvek od SVĚTLUŠKA »

Dobrý den vám všem.
Jsem tu úplně nová a tak ani nevím, jestli píši dobře tam, kam chci, tedy do diskuse o MMS.
Přesto, že tu "ležím" od rána a čtu si vaše příspěvky, jsem z toho všeho dost vyplašená. Nevím, o jaké knize se bavíte, například..
Nevím toho hodně, jak tak koukám.
MMS skleničky mi přišly poštou včera.
Odvahu si dát první kapku (podařily se mi že vypadly dvě) jsem dostala až až dnes po 11hodině. Rty za chvilku brněly, ale za chvilku to přešlo. Žaludek to snesl, takže dobré.
Mám vzít na noc další dvě kapky, když jdu hned ráno na kontrolní odběry krve? Děkuji za odpověď.


Inge79
Nový člen
Příspěvky: 18
Registrován: úte 06 dub 2010 14:16
Bydliště: Praha 9

MMS a moje rakovina?

Příspěvek od Inge79 »

Zdravím,

uplynulo několik dní a musím Vám napsat co se děje.13.4.jsem nasadila první dávku MMS1 začala jsem hezky pomalu a během deseti dnů jsem navýšila bez velkých problémů na 10xdenně 8kapek. Během navyšování jsem pouze 2x snížila dávku o 1 kapku, ale následně další hodinu jsem se vrátila na původní a zvyšovala dál. 22.4. jsem ukončila první várku(t.j. po 10-ti dnech) a nyní až do zítřka mám vitamínové dny. Samozřejmě dle rad Batlese jsem si ordinovala Dologran, javorový sirup se sodou. Zítra mě čeká druhých 10 dní v boji s mou chorobou jen mě mrzí, že mi pořád nedorazilo MMS 2 (objednala jsem na Blešáku, doufám že tento týden dorazí).Jsem totiž rozhodnuta přejít rovnou na MMS 3 (dle Humbleho nejlepší na zdolání všeho.....)A co se změnilo? Po kontrole v nemocnici se zjistilo, že operace již není nutná, ale na ozařování prý musím nastoupit protože stav se může změnit. Kdo četl mé příspěvky tak ví, že mě nutili do celkové operace krku, že se udusím....atp. 3.5. mám kontrolu v Motole tak uvidím na co páni opět příjdou :P Manžel čekal 8 dní zda se po požití MMS neotrávím :D a začal ho brát taky a světe div se po 25 letech co měl bolesti v zádech, brnění rukou a vždy při rýmě prasklý nos uvnitř TAK VŠE ZMIZELO PŘI DÁVCE 4X5 KAPEK DENNĚ!!!!!
Jo a já knáruživý kuřák po 26 letech od 13.4. prostě kouřit nemohu(zvedá se mi žaludek z toho smradu) a během dne si na cígo ani nevzpomenu. Z postele ráno vstávám jako za mlada( dřív jsem se musela pomalu rozcvičit) JE TO FAKT ZÁZRAK KDO NEVYZKOUŠÍ NEUVĚŘÍ. Takže zatím se loučím a napíšu po kontorle u MUDR. :D :D :D :D :D :D
PS: Můj 11-ti letý syn v sobotu horečka přes 38 nasadila jsem 1xMMS po4 hodinách pak 2xMMS a poslední dávka 3x MMS večer bez teploty. V neděli po4 hodinách 3kapky MMS a teplota s bolestí hlavy jsou pryč. Pa, pa Inge :D :) :lol: :P


Uživatelský avatar
SVĚTLUŠKA
Starší člen
Příspěvky: 176
Registrován: pon 26 dub 2010 12:24
Bydliště: Praha
Dostal: 30 poděkování

Inge79

Příspěvek od SVĚTLUŠKA »

Zdravím vás.
Čtu, jak krásně zvládáte své trampoty s nemocí a opravdu vám ze srdce přeji, že nemoc tak zdárně pokořujete. A s tím nekouřením je to také parádní! Blahopřeji!


lena

koureni

Příspěvek od lena »

taky si myslim, ze vysledek prestat kourit je prece vyborny, jak dlouho se toho lide zbavujeme a neni mozne toho nechat a hle vezmes par dnu mms a je to vyreseno.

ja uz sice nekourim mnoho let, ale beru to jako vyborny vedlejsi ucinek :D


nadsenec
Nový člen
Příspěvky: 10
Registrován: pát 19 čer 2009 6:22

Jim Humbel v Praze

Příspěvek od nadsenec »

Zdravim, dneska jsem nasla email od MMS Newsletter 011, ze Jim Humble na byt 7-8 kvetna v Praze.Info na John:@emms.cz. Jana


isabel
Zasloužilý člen
Příspěvky: 210
Registrován: čtv 22 dub 2010 13:18
Bydliště: Severní morava

kyčelní kloub

Příspěvek od isabel »

mám problemy s kyčelním kloubem a pokaždé co si dám MMs mně tam docela dost píchá..snad je to právě známka toho že se tam něco děje :lol: a taky mně bolí nohy,svaly jak při chřipce
jinak jsem dneska porpvé vysadila omeprazolum které jsem měla napálení žahy tak jsem zvědavá,a taky jsem porpvé ráno při jidle a pití měla pocit že mi normalně funguje žaludek a slinivka..jakoby to tam začalo normalně fugovat a hezky to tam bublalo-příjemně bublalo


isabel
Uživatelský avatar
Palo
Zasloužilý člen
Příspěvky: 4207
Registrován: úte 08 srp 2006 18:01
Bydliště: Brno
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: kyčelní kloub

Příspěvek od Palo »

isabel píše:mám problemy s kyčelním kloubem a pokaždé co si dám MMs mně tam docela dost píchá..snad je to právě známka toho že se tam něco děje :lol: a taky mně bolí nohy,svaly jak při chřipce
Máš dost draslíku (KCl - sůl), vápníku, popř. želé (aspik by mohl bejt dobrej ;))? Pak MMS1 a bude to OK ;)


Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Zamčeno

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“