Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace
- milda
- Zasloužilý člen
- Dal: 710 poděkování
- Dostal: 489 poděkování
Re: KCl - ochutnal ;)
Palo, můj KCl chutná normálně slaně, jako kuchyňská sůl, akorát že je čistej, "lékárenskej" a skoro přesně 100x dražší, než obyčejná kuchyňská sůl.
Co se týká himalajský soli, tak jsem volal distributorovi kvůlivá složení. Říkal mi to zpaměti, ale prý je tam cca 98% NaCl+zbytek (2%) různých nerostů, říká se asi 80 druhů. Ale množství toho v těch dvou procentech asi nebude na čerty.
Je to ale přírodní sůl, vzniklá za jiných podmínek, takže bude v těle fungovat lépe, než ta obyčejná, čištěná a třeba chemicky upravovaná jodem a třeba ještě fluorem. (Fluor je pěknej prevít)
Co se týká himalajský soli, tak jsem volal distributorovi kvůlivá složení. Říkal mi to zpaměti, ale prý je tam cca 98% NaCl+zbytek (2%) různých nerostů, říká se asi 80 druhů. Ale množství toho v těch dvou procentech asi nebude na čerty.
Je to ale přírodní sůl, vzniklá za jiných podmínek, takže bude v těle fungovat lépe, než ta obyčejná, čištěná a třeba chemicky upravovaná jodem a třeba ještě fluorem. (Fluor je pěknej prevít)
Chceš-li vědět, co je nového, podívej se do starých knih.
https://www.youtube.com/watch?v=pOozWvJOwe0
https://www.youtube.com/watch?v=NZb-SVm7eLE
https://www.youtube.com/watch?v=YW1_Ni7 ... rt_radio=1
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: KCl - ochutnal ;)
No jo, já vzal KCl taky pro laboratorní účely (řekl bych) - kilo asi za 150 Kč, už ani nevím... Teď se krmím smaženejma vajíčkama solenejma KCl+NaCl, zhruba tak půl napůl, spíš víc NaCl. Jsem zvědav, jestli poznám někde nějaké zlepšení Chuťově dobrý, nepoznal bych to, ani kdyby se mě někdo ptal, jestli se mi na tom něco nezdá
Dnes odpoledne mě celkem fest bolelo jedno místo na zádech, že jsem ani nemohl řídit, tak jsem si říkal, jestli to nebylo z tý ochutnávky KCl, ale řekl bych že né
Dnes odpoledne mě celkem fest bolelo jedno místo na zádech, že jsem ani nemohl řídit, tak jsem si říkal, jestli to nebylo z tý ochutnávky KCl, ale řekl bych že né
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
- milda
- Zasloužilý člen
- Dal: 710 poděkování
- Dostal: 489 poděkování
Re: Draselný zlepšovák
Já to baštím cca měsíc a zatím jsem nic nepozoroval. Ani moje žena, která moc ráda solí na nic nepřišla.
Jde taky o to, jestli se přes den stravuješ mimo domov, jako já, tak jíš obyčejnou NaCl. I když do některých jídel-třeba do paštiky Májky se dává taky KCl.
Jde taky o to, jestli se přes den stravuješ mimo domov, jako já, tak jíš obyčejnou NaCl. I když do některých jídel-třeba do paštiky Májky se dává taky KCl.
Chceš-li vědět, co je nového, podívej se do starých knih.
-
- Stálý člen
- Dostal: 1 poděkování
správa
Beriem 4 tyzden colonix od dr. natura na precistenie hrubého creva. Vybrala som si tento sposob pretoze mi pripadal najjemnejsí. Dnes ráno som sa aj ja prekvapila pri návsteve wc. Malo to asi 30cm. Kúra sa má drzat 3 mesiace pre tych ktorí ju podstupujú prvy krát. Tak ze funguje aj colonix. Majú ho aj pre deti-Daria ak cítas, mozno,ze pre tvoju mladsiu dcérenku by to bolo, ja som svojej Maruske nasadila. Ako ste to tu uz viacerí písali, chronické ochorenia parazity vedia sposobovat tak skúsame. Mne osobne velmi odlahlo, proste cítim ze je to von.
- hanka
- Zasloužilý člen
- Dal: 812 poděkování
- Dostal: 875 poděkování
Re: správa
Ahoj Joy, jestli jsem Ti rozumněla dobře, tak nám jemně sděluješ, že jsi se colonixem zbavila parazita, velkého 30 cm ? No teda, klobouk dolů před takovým úspěchem! Myslíš, že to byla tasemnice? Vím, že se o těchhle věcech člověk ostýchá mluvit, ale to je tak zajímavá informace, že by jsme uvítali, kdyby jsi se pokusila o víc podrobností!
Všechno je tak, jak má být.
"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Parazity začínají brát vážně
Tak jsem se dozvěděl, že teď v pátek má být nějaké posezení ohledně parazitů a to "v Praze na kulaťáku o půl druhé". Budou tam zřejmě i studenti z přírod. fakulty. Tak kdo chcete, tak se tam zkuste namáčknout, ale zas na druhou stranu negarantuju, že se tam dostanete. Kdoví, jestli je to pouze pro zvané nebo veřejně dostupné...
-
- Stálý člen
neviem
Hani, neviem co to bolo. A naozaj je to nechutné o tom hovorit, ale sme tu preto aby sme si pomáhali,tak som vám to zdelila ze to ide aj takto. Tieto 4 tyzdne som bola velmi unavená, hlavne posledny tyzden a mala som krce v podbrusí cize je to detox, hoci drahy. Colonix je naozaj drahy ale mne sa vypláca. Je v nom klincek aj oresák aj pelínek a dalsích 15 bylín.
Myslím si, ze mnoho problémov máme z parazitov a uz to mám aj potvrdené.
Myslím si, ze mnoho problémov máme z parazitov a uz to mám aj potvrdené.
- hanka
- Zasloužilý člen
- Dal: 812 poděkování
- Dostal: 875 poděkování
Re: neviem
Díky za odpověď, Joy, podívala jsem se blíže na stránky o Colonixu, viděla jsem ty obrázky, takže už vím, o čem mluvíš . Je to síla, jsem ráda, že to praktikuje někdo z tohoto fóra, budeme mít popis Tvých osobních zkušeností, jestli se o ně s námi podělíš. Osobně bych si tenhle program nemohla dovolit zkoušet bez záruky účinnosti, našla jsem i dost příspěvků od lidí, s kterými Colonix neudělal vůbec nic. Držím Ti palce, ať patříš mezi ty, kterým pomohl !
Měj se , Hanka.
Měj se , Hanka.
Všechno je tak, jak má být.
-
- Stálý člen
testovanie
Ked ze 3 balíky sú lacnejsie, stále musím niekoho zohnat do partie. Známa sa s niecím podobnym stretla uz po dvoch tyzdnoch uzívania. Moja dobrá kamarádka dnes som s nou hovorila, beria asi tyzden, je unavená, je jej zima a bolí ju v noci podbrusko, cize nieco to likviduje. Budem sa ich priebezne pytat.Kúpila som to aj synovi, pretoze ho vsetko nadúvalo, cíti sa omnoho lepsie.
- Craft
- Zasloužilý člen
- Dal: 34 poděkování
- Dostal: 241 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
vsuvka
Mám dojem, že toto vlákno mnohé naočkovalo k tomu, že cokoliv neobvyklého opustí střeva je automaticky velký parazit Z vlastní zkušeností vím, že mnohé letité usazeniny mohou vypadat jako něco neobvyklého, třeba jako nějaký parazit. Někdy to může být pouze hlenovitý nános, který může vytvářet i dlouhé provazce nebo povlak jaký vytváří třeba améba nebo ureaplasma.
K tomu Colonixu: osobně bych ty peníze za ten Colonix nedal, protože úplně stejnou službu udělá kombinace Lepicol (psyllium), čaj ostropestřec-hořec-zeměžluč (pravda, je jen pro silné nátury ), hřebíček si namlít a hodit do kapslí není snad taky žádný problém a k tomu popíjet čaj ze senny jako projímadlo, pokud někdo trpí zácpama. Lepší je ale klasický výplach střeva. Ale kdo má peněz nazbyt, je to jeho volba.
K tomu Colonixu: osobně bych ty peníze za ten Colonix nedal, protože úplně stejnou službu udělá kombinace Lepicol (psyllium), čaj ostropestřec-hořec-zeměžluč (pravda, je jen pro silné nátury ), hřebíček si namlít a hodit do kapslí není snad taky žádný problém a k tomu popíjet čaj ze senny jako projímadlo, pokud někdo trpí zácpama. Lepší je ale klasický výplach střeva. Ale kdo má peněz nazbyt, je to jeho volba.
-
- Starší člen
- Dal: 12 poděkování
- Dostal: 27 poděkování
Prosba o pomoc: CESOL
Ahojte... po dlhom uvazovani som sa rozhodla, ze to teda skusim. Cesol. Prosim vas , mozno naivna otazka, ale nemate niekto Cesol k predaju? Ja na Island cez postu nic co s a tyka liekov nedostanem, takze to xcem vyuzit terau , ked pridem na Slovensko v maji na dovolneku. Alebo nejaky vami overeny link, kde by som to mohla zakupit A pisali ste ze na jednu kuru 2 krabicky?
Este otazka: je vzdy pravidlom, ze pokial mate nejaku cystu, resp. parazita v oku, ze sa vam oko v kazdom pripade poskodi pri pouzito Cesolu? Dakujem...
Este otazka: je vzdy pravidlom, ze pokial mate nejaku cystu, resp. parazita v oku, ze sa vam oko v kazdom pripade poskodi pri pouzito Cesolu? Dakujem...
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Re: Prosba o pomoc: CESOL
Na Brno a možná ještě někdo v ČR Cesol ála Praziquantel má na prodej, ale jak je to v SK to netušim... No a prý parazita v oku nějakého mám, a Prazi jsem už jednu "várku" měl a bez problémů. Případně mi napiš soukromou zprávu.Magnea píše: mozno naivna otazka, ale nemate niekto Cesol k predaju? ..
-
- Stálý člen
dreny
Ahojte, cítala som zaujímavú vec, bud na stránbkach p. Bláhovej alebo dr. Jelisejevovej. Aby sa oko neposkodilo pri likvidácii parazitov, pouzívali najprv kvapky p. Jonása dreny na oci. Kvapky len z ocí vypudia ak by tam nieco bolo zasídlené a potom chémia neuskodí. Viete niekto v Blave spolahlivé miesto na meranie Salviou? Alebo musíme az do Brna?Ak som to správne pochopila nevie to kazdy liecitel urcit, druh a lokalitu parazita.
Dik
Dik
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Re: dreny
Teď jsem měl mail s paní Bláhovou. Salvia v Blave je, ale paraziti... To bude nejblíž asi Brno...Joy píše:Viete niekto v Blave spolahlivé miesto na meranie Salviou? Alebo musíme az do Brna?
-
- Stálý člen
p. Bláhová
Ako sa dá objednat k p. Bláhovej? Emailom? Alebo je dobré sa opytat priamo jej aby nám niekoho poradila v Bratislave a okolí, koho pokladá za spolahlivého? Mozes dat na nu kontakt alebo sa jej na to opytat? Myslím,ze by to pomohlo viacerym.Dakujem