Pro informaci některých MMSkařů, kteří nedoporučují KS s MMS kombinovat, neboť dle nich může způsobit "nějaké problémy", tak tohle jsem dostal od jednoho velmi odvážného uživatele, který tuhle chybnou a ničím od MMSkařů podloženou domněnku jednoznačně vyvrací a vrhá lepší světlo na účinnost a snášenlivost obou prostředků, viz.
http://zdravi.craftcom.net/forum/smf/in ... tml#msg507
Moje osobní zkušenost je ta, že s MMS si člověk užije více "legrace" s herx reakcemi než v případě KS. Např. nejnovější zkušenost - bolestivé napuchnutí znamínka na hlavě, dva dny potírání aktivovaným MMS stav ještě výrazně zhoršilo - MMS odstaveno, nasazeno KS 15ppm sprej 3x denně a do 3 dnů malej stroupek a jako by tam nikdy nic nebylo

Problémem u KS je spíše to, že pokud se nebere v dostatečném množství působí spíše profilakticky než léčivě, z důvodu strachu ze šmoulího syndromu. Každopádně není u viróz ani KS 100%, ale hodně také záleží na množství a způsobu aplikace. Viry se totiž dokážou velmi rychle množit a tím rychle obnovit svoji původní sílu. Nicméně KS zabírá i na mononuklezu zcela určitě, ale musí ho být poněkud více než "bezpečnostní" lžičkové množství a to si už musí každý rozhodnout sám

Existují i dva způsoby užití, kdy stačí i min. množství, ale o tom jsem již tady někde taky psal.
U Pala se mi líbí, že už je tak posedlej velkýma parazitama, že je vidí snad všude

Ale věř, že "monču" způsobuje zcela určitě EBV, většinou ale proběhne pod příznaky běžné angíny a člověk má akorát doživotně zvýšené protilátky v těle, ale jinak se projevy monči už neprojevují, to že může způsobovat časem jiné problémy, je věc druhá. U některých jedinců, může ale prvoinfekce EBV vyvolat obrovské problémy.
A k těm ATB, to už snad i studenti mediciny ví, že ATB jsou na viry naprosto neúčinná, ale mudrlanti je dávají přesto jako standard na všechno a především ty širokospektrální. Ti chytřejší používají aspoň ve svojich ordinacích test Quick Read (CRP).
PS: Jediný nedostatek KS je ten, že vůbec neúčinkuje na velké parazity. MMS účinkuje sice jen velmi pozvolna, ale přece. Ale na vše ostatní je MMS v první bojové linii zbytečná tryzna.