Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

MMS - Zkušenosti uživatelů I.

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Zamčeno
Deane
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Hm.

Příspěvek od Deane »

Humble píše max 15 kvapiek tak je mi jedno čo tu kto napíše.
Ak niekto sedí doma môže sa frckať s detajlami a kvapkať si každú hodinu aj pol kvapky. No ak niekto pracuje vo fabrike za pásom na 3 smeny tak je to pre neho rada k ničomu.
:bhead: :laugh: :bad:

Nikdy nehovor že niečo nejde, pretože vždy sa nájde blbec ktorý nevie že to nejde a urobí to.
Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Hm.

Příspěvek od Palo »

Jojo, je to jako móda, jednou letí to a pak zas tohle ;) Kdyby se to neměnilo, tak by to asi nebylo IN a tím pádem by nebyl důvod, proč by to někteří "na módu" měli brát :lol:

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Joy
Stálý člen

otázka

Příspěvek od Joy »

Jedno mladé dievca beria antikoncepciu.Viem bola tu uz o tom rec, ale tiez len v otázke. Máte niekto skúsenosti ako sa to znása s mms? Má dost velké problémy, vypadali jej vlasy ale rakovina to nie je, vlastne nikto nevie co jej je.
Ak beriem mms ja, beriem ho po hodine 8krát za den 2 alebo tri kvapky.Nezatazuje ma to ale cítim ze pracuje.Momentálne skúsam colonix urcite to poznáte, je to ocista hrubého creva 3mesacná. Mms som na cas odlozila.
Zeny poradte co s tou holkou.

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Re: otázka

Příspěvek od Palo »

Joy píše:...vypadali jej vlasy ale rakovina to nie je, vlastne nikto nevie co jej je...
Chtělo by to trochu upřesnit... Vypadaly vlasy před MMS, při MMS nebo třeba po MMS... :?:

Merlin
Zasloužilý člen
Dostal: 54 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Objasnění

Příspěvek od Merlin »

Humble je, bohužel, už dost starej děda.. a jeho texty jsou promíchané. Podle tel. rozhovoru to vypadá tak, že vysoké dávky doporučuje jen v případě, že člověk bojuje s rakovinou a podobnými život ohrožujícími chorobami. Jinak ne. Výjimkou jsou lidé, kterým to nic nedělá... Doporučuji velmi prostudování jeho druhé knihy! Ovšem, pokud někdo má radost z toho, že jej to přivádí k blití a vodovodním průjmům, je to jeho věc... Horší je, že takto si to zhnusí lidé, kterým by střídmé dávkování mohlo hodně pomoci.

Vidím, že se ubíráte vlastními cestami.. a to je dobře. Kdo chce, najde si potřebné zdroje sám a překladače už jsou celkem na výši.

Dneškem tady končím, mám spoustu jiné práce.

Buďte zdraví! ;)

The hardest part of being a teacher is not teaching what I know but knowing what not to teach.
-----------------------------------------------------
Deane
Zasloužilý člen

Re: Objasnění

Příspěvek od Deane »

Merlin píše:Ovšem, pokud někdo má radost z toho, že jej to přivádí k blití a vodovodním průjmům, je to jeho věc...
Bral som 3x16 bez blití a bez průjmu a včera som sa rozprával s človekom ktorý takým dávkovaním vyriešil veľké problémy. Keby som chcel všetky jeho problémy popísať to by som si musel ten rozhovor nahrávať. Takže ak má niekto možnosť sa frckať čo hodinu jednou - dvoma kvapkami tak nech to robí. Ak máš teplotu tak si rozdeľ acylpirín na 4 kúsky a ber si každú hodinu štvrť tabletky ak myslíš že to bude lepšie. Alebo strieľaj na diviaka vzduchovkou, však ak ho trafíš každú minútu jedným brokom bude to podľa Tvojej teórie lepšie než raz mu vpáliť riadnu guľu. Máš pravdu, Humble je starý dedo, no má oveľa viac rozumu a skúseností než .....

Nikdy nehovor že niečo nejde, pretože vždy sa nájde blbec ktorý nevie že to nejde a urobí to.
děda Slavík
Zasloužilý člen
Dostal: 132 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od děda Slavík »

Humble je, bohužel, už dost starej děda..
On ale u toho není asi sám a nějakou spolupráci a kontrolu tam taky má. I on ale poznává nové vlastnosti a účinky MMS. Je to od něj férové, že klidně ukáže BYLO TO ŠPATNĚ a podle nových zkušeností to bude lepší takhle. Ale i to se může po čase změnit.

Já osobně proto dělám svůj vlastní výzkum sám na sobě. Beru jen tolik, kolik cítím a uznám za dobré. Tělo si řekne samo "dost a udělej pauzu". Je mu ale potřeba trochu nasluchat a ne jako bulík jít podle nějakého psaného textu.
Tak to dělám i u doktora a s jeho léky. Diagnozu a léčbu upravím podle vlastních pocitů a potřeb.

Tím ale nikoho nenabádám k napodobení. Kdo jak si ustele, tak si lehne a za blbost se musí někdy tvrdě platit. To jsou moje "vědecké" poznatky.

Kluci, do toho.
Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

děda Slavík píše:On ale u toho není asi sám a nějakou spolupráci a kontrolu tam taky má....
No bude chtíli trval a Huble taky přijde na to, že "běžné užívání" měnšího počtu kapek několikrát denně je na něco, několik kapek po 30 minutách je taky na něco a velký počet kapek málokrát denně je zase na něco jiného ;) Každý druh braní zlikviduje něco jiného, takže říkat, že je lepší to či ono je od věci...

Deane
Zasloužilý člen

Hm.

Příspěvek od Deane »

Však on hlavne maláriu, či nie? Ja nemám nič proti Kláre, sám som také dávkovanie doporučil kamarátovi ale sú takí čo nemôžu brať každú hodinu. Ak niekto dochádza kilometre do práce a tam trčí niekde pri páse alebo pri mašine tak mu nebude nadriadený tolerovať aby chodil každú hodinu niekam na 5 minúť. Ibaže by šéfr sám propagoval MMS a sám by ho zamestnancom zarábal a roznášal.

děda Slavík
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

No bude chtíli trval a Huble taky přijde na to, že "běžné užívání" měnšího počtu kapek několikrát denně je na něco, několik kapek po 30 minutách je taky na něco a velký počet kapek málokrát denně je zase na něco jiného ;) Každý druh braní zlikviduje něco jiného,
S tím souhlasím i já. Je to asi jako obyčejná rýma, nebo chřipka u nás doma. Když to přijde a já ucítím, že na mne rýma, chřipka a podobné svinstvo matahuje drápky, IHNED BERU BOMBU KYSELINY ASKORBOVÉ (VITAMIN C V PRÁŠKU) a do dvaceti minut je to zlikvidované.
Manželka jedná jinak. Nejprve si řekne "to nic, to přejde" a když to nepřejde, dostane horečku, teče jí z nosu a očí, potom bere přesně podle předpisu jeden celaskon, jeden.... jeden.... No a za deset, patnáct dnů je snad TAKY fit.
Je to tedy podobné jako v případě MMS. Malé a dlouhodobé, nebo velké dávky (jednorázovky), každá má svůj účel.

Kluci, do toho.
Azul
Stálý člen

megaaskorbická léčba,

Příspěvek od Azul »

Moc prosím, potřebovala bych znova ten odkaz na megaaskorbickou léčbu co tu někde je, zaboha to nemůžu najít, jestli někdo víte, máte prosím hoďte odkaz. Díky.

děda Slavík
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Re: megaaskorbická léčba,

Možná je to na jiném vlákně. Jen tak pro zajímavost jsem zadal vpravo nahoře do okénka "hledat" slovo megaaskorbická a vypadla mně jen stránka 81 z 14 ledna, kde se o tomto slově zmiňuješ zase ty (AZUL).

Kluci, do toho.
Jim68
Zasloužilý člen
Dal: 1 poděkování
Dostal: 26 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Chemo

Příspěvek od Jim68 »

zmizik píše:
Jim68 píše:Netluče se mms s léky, napumpovanými do těla při chemoterapii? Přes víkend dali tátovi snad 20 litrů kapaček...? Díky za radu. :roll:
Na fóre už viackrát odznelo, že sa MMS nebije s ničím (okrem syntetického C-čka).Každopádne má teraz váš táta z tej chémie asi silne priotrávený organizmus, ktovie ako by hneď znášal MMS...záleží od toho, ako sa cíti. Možno by to chcelo najprv intenzívne prepláchnuť a podporiť vylučovacie orgány - ľadviny, pečeň a potom pozvoľna...
Tak táta dva týdny odolával, protože z nemocnice se vrátil osleplý po chemoterapii a ozařování, taky s mohutnými nádory na uzlinách a bolestivým nádorem na slinivce. Medikace: morfium, ležet. Chtěl umřít. Nakonec mě k němu mamka pustila a zdravě jsem ho naštval, aby tý bestii pořádně zatopil. To bylo 22.3. Od večera nasadil mms-2 podle knížky. Mám to sto kiláků, tak jsem byl na kontrole nemocných až dneska (ani mě nikdo nezval... :roll: ). Tátovi se vrátil zrak, uzliny se uklidnily a bolesti zmizely. Šel se se mnou podívat na motorku, na který jsem přijel... Bojím se to říct: podle doktora z onkologie měl být dneska mrtvý. Je asi brzo mít radost, ale je dneska fakt krásnej den!!!

Jim68
Be happy!
poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Re: Chemo

Příspěvek od poota »

Jim68 píše:... ale je dneska fakt krásnej den!!!
Je, a radujem se s Tebou.
A taky je dobře, že tu máme informace, s kterými můžeme někomu pomoct líp, než doktoři. :lol:
Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Re: Chemo

Příspěvek od Palo »

Jim68 píše:Od večera nasadil mms-2 podle knížky. Mám to sto kiláků, tak jsem byl na kontrole nemocných až dneska (ani mě nikdo nezval... :roll: ). Tátovi se vrátil zrak, uzliny se uklidnily a bolesti zmizely. Šel se se mnou podívat na motorku, na který jsem přijel... Bojím se to říct: podle doktora z onkologie měl být dneska mrtvý. Je asi brzo mít radost, ale je dneska fakt krásnej den!!!
Rozdíl mezi MMS1 a MMS2 je v síle a délce působení. MMS1 je killer jako děs, ale než se dostane všude, tak přestane fungovat. MMS2 je slaboch, ale dostane se všude. Tátovi by jednoznačeně pomohlo provětrat střeva Epsomskou solí a při prvním průjmu nasadit MMS1, postupně navyšovat kapky na půllitr a pít co to jde. Tělo bude jako průtokáč a MMS1 se dostane co celého zažívacího traktu, což je pro rakovinu smrťák. Garantuju, že po tomhle bude mít táta od raka klid a bude tady ještě tak minimálně dobrej dvacet let. Jen otázka, tak ho domrvilo to chemo a ozařky:

Vůbec nechápu, jak můžou být lidi tak naivní a věřit tomu, že ozařování a chemoterapie je ta nejlepší cesta.

Zatím mám na svědomí jeden případ úspěšného zlikvidování rakoviny - společně s paní Bláhovou. Úmrtnost na rakovinu dosud nulová.

Zamčeno

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“