Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...

MMS a cukrovka

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Odpovědět
milda
Zasloužilý člen
Dal: 710 poděkování
Dostal: 489 poděkování

Re: MMS a soda bicarbona.

Příspěvek od milda »

Ahoj Hanko, má se to tak, že MMS2 vytváří v žaludku kyselinu chlornou. Soda bicarbona je zásada, takže bude kyselinu chlornou neutralizovat a výsledek je nula, nebo hodně zeslabený výsledek. ;)

hanka
Zasloužilý člen
Dal: 812 poděkování
Dostal: 875 poděkování

Příspěvek od hanka »

Ahoj Mildo, to si právě nejsem jistá, mám pocit, že takto se to zdůvodňovalo u MMS1 :) ...ale věřím Ti, díky :lol:!
Tak to odkyselování pozastavím.

Všechno je tak, jak má být.
"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
milda
Zasloužilý člen
Dal: 710 poděkování
Dostal: 489 poděkování

Příspěvek od milda »

MMS1 vytváří chlordioxid, MMS2 kyselinu chlornou. Myslím, že bys nemusela zastavovat odkyselování, jde jen o to, abys to nebrala současně. ;)

Při odstupu pár hodin od sebe by to nemělo dělat problémy. :D

muflon
Zasloužilý člen
Dostal: 32 poděkování

Cukrovka a MMS1,MMS2

Příspěvek od muflon »

Kopiruju prispevek do tohoto vlakna kam spise patri....:
(nebo admin muze presunout -tento prispevek odkud kopiruji:
http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... &start=210

muflon napsal(a):
DOTAZ: A jak by to šlo provést(jaterni ocist.kuru, kde nutne nejaky cas nejist...) u příbuzného co má cukrovku-Diabetes II.stupně, a píchá si 5x denně inzulín....??!!

Palo pise:
Občas mi napíší lidé, že cukrovku zvládli s MMS1 za jeden měsíc - např. že jim hladina klesla z 14 na 6. Obávám se ale, že to nebudou všechny případy a není jisté, jestli se to pak nevrátí...

muflon napsal:
Bere MMS1 cca od rijna min.roku a s cukrovkou to nehlo....pravda ale je ze ani nezmenil zasadni veci-nedostatek pohybu a dietni prohresky.....
Pote co si vypestoval averzi na MMS1 presel na MMS2 a vysledky dobre na vse mozne jen na tu cukrovku zatim ne. Ted bere MMS1 spolu s MMS2. Tak uvidime. Ten oliv.olej a citron.stava na lacno na cisteni vypada zajimave, oboji jsme uz pouzivali ale zatim ne na lacno. Nasdili jsme uz i LEN jak olej tak drceny s tvarohem (spred). Holt to chce zkouset kde co. Obavam se ale ze bez pohybu asi nic trvaleji nezabere.....Je to vsak zacarovany kruh--nehybe se mj.kvuli velke nadvaze 180kg, kdy po inzulinu dostava dravci neovladatelny hlad(protoze inzulin vybuzuje hlad je pro cukrovkare typu II. tak tezke zhubnout...). Ale oci ma po kontrole perfekt, doktor ziral a chvalil, to same zubar ohledne paradentozy !

Cizími zkušenostmi se málokdo poučí - co si kdo vyzkouší sám na sobě, tomu je ochoten věřit.(paradoxně Zakázané ovoce nejlíp chutná, proto říkám: "Raději to nikdo nezkoušejte ! - co kdyby to náhodou bylo šarlatánství... :-)
hanka
Zasloužilý člen

Re: Cukrovka a MMS1,MMS2

Příspěvek od hanka »

muflon píše: Bere MMS1 cca od rijna min.roku a s cukrovkou to nehlo....pravda ale je ze ani nezmenil zasadni veci-nedostatek pohybu a dietni prohresky.....
Pote co si vypestoval averzi na MMS1 presel na MMS2 a vysledky dobre na vse mozne jen na tu cukrovku zatim ne. Ted bere MMS1 spolu s MMS2. Tak uvidime. Ten oliv.olej a citron.stava na lacno na cisteni vypada zajimave, oboji jsme uz pouzivali ale zatim ne na lacno. Nasdili jsme uz i LEN jak olej tak drceny s tvarohem (spred). Holt to chce zkouset kde co. Obavam se ale ze bez pohybu asi nic trvaleji nezabere.....Je to vsak zacarovany kruh--nehybe se mj.kvuli velke nadvaze 180kg, kdy po inzulinu dostava dravci neovladatelny hlad(protoze inzulin vybuzuje hlad je pro cukrovkare typu II. tak tezke zhubnout...). Ale oci ma po kontrole perfekt, doktor ziral a chvalil, to same zubar ohledne paradentozy !
A mně se zdálo, že jsi to napsal Ty, ale při pročítání Tvých příspěvků jsem nepročítala každý pečlivě a zbrkle jsem hledala dále, takže mi tenhle unikl :lol: .

Asi jsi už přečetl naše příspěvky tady, takže už víš, jaké poznatky máme my. Moje zkušenosti se moc neliší od zkušeností Tvého příbuzného, ranní cukr se mi ještě dokonce zvedl o 2 mmol, což mě dost deprimovalo. Bála jsem se jít na kontrolu k doktorovi, protože vím, jak si potrpí na glykovaný hemoglobin HBA1c, a pak jsem se nestačila divit, co se to s HBA1c stalo :P !

Myslím si, že MMS má na HBA1c vliv - při mém braní MMS1 jsem zaznamenala mírné zlepšení, které jsem ale nedávala do souvislosti s MMS1, ale při další kontrole, kdy jsem brala MMS2 (protože i já jsem si úspěšně vypěstovala averzi na MMS1 ;) ) jsem byla hodně překvapena!

Muflone, mohl by Tvůj příbuzný porovnat HBA1c z jednotlivých kontrol? Pak si to zkusíme trochu rozebrat, jo? Kdyby mu to mělo být nepříjemné, tak samozřejmě nemusí, ale já si myslím, že by se to jeho užívání MMS2 mělo projevit, akorát si toho člověk moc nevšimne, když průběžné měření glykémie lepší není.

Zatím ahoj :lol: , Hanka.

"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
muflon
Zasloužilý člen

Příspěvek od muflon »

hanka píše: ... mohl by Tvůj příbuzný porovnat HBA1c z jednotlivých kontrol? Pak si to zkusíme trochu rozebrat, jo? Kdyby mu to mělo být nepříjemné, tak samozřejmě nemusí, ale já si myslím, že by se to jeho užívání MMS2 mělo projevit, akorát si toho člověk moc nevšimne, když průběžné měření glykémie lepší není.
Nechci slibovat nejake konzultace(ale velmi dekuji za projeveny zajem! :) )....navic to MMS2 bere jen kratkou dobu a spise sem napisu kdyby byly nejake pozitivni zmeny(jako treba ty zpevnene viklajici se rezaky u paradentozy diabetika...apod.

Spis ted zvazujeme nekteri vyzkouset MMS3.....
Naposledy upravil(a) muflon dne úte 04 kvě 2010 1:58, celkem upraveno 1 x.

Cizími zkušenostmi se málokdo poučí - co si kdo vyzkouší sám na sobě, tomu je ochoten věřit.(paradoxně Zakázané ovoce nejlíp chutná, proto říkám: "Raději to nikdo nezkoušejte ! - co kdyby to náhodou bylo šarlatánství... :-)
hanka
Zasloužilý člen

Příspěvek od hanka »

:D "Konzultace" děláme na fóru pořád všichni :lol: ...akorát jsem myslela, jestli nastaly pzitivní změny v tom glykovaném hemoglobinu, o kterém si myslím, že MMS ovlivňuje - bylo by fajn, kdyby to mohlo potvrdit více diabetiků. Právě ten vysoký HBA1c totiž způsobuje ty obávané diabetické komplikace - proto se o tenhle ukazatel tak zajímám.

Zpevněné řezáky jsou ale prima :) ! Ještě lepší je pochvala od očního lékaře, že se zpravily oči :eclap:! A jestli už byly na sítnici diabet. změny, tak je ta zpráva přímo SUPER!!!

Já budu s MMS3 začínat raději samostatně, když bude všechno OK, pak přidám MMS2.

muflon
Zasloužilý člen

Příspěvek od muflon »

hanka píše:..akorát jsem myslela, jestli nastaly pzitivní změny v tom glykovaném hemoglobinu
Pred ctyrmi mesici pod 8, pred mesicem pres 8......Proto diabetolog zmenil predchozi cisty inzulin na smesny inzulin.

hanka
Zasloužilý člen

Příspěvek od hanka »

:( ...škoda, byla jsem takřka přesvědčená, že MMS pomáhá udržovat krev v žádoucíím složení. Moje domněnka má své opodstatnění - všimla jsem si totiž, že MMS dobře ovlivňuje hustotu krve a když se mi pak tak hodně snížil HBA1c, přesto, že průběžné měření vykazovalo zhoršení, viděla jsem tady velkou naději, že i když se cukrovka nevyléčí, tak MMS aspoň nepřipustí vznik diabetických komplikací.
Já sama jsem přerušila braní MMS, protože jsem se odkyselovala, ale už na to znovu najíždím, samozřejmě s MMS2. Až si navyknu na určitou hladinu, MMS2 přeruším a začnu s MMS3. Dále uvidím podle mých reakcí ;).

V červnu jdu na kontrolu s cukrovkou, jsem moc zvědava, jak dopadnu po měsíci s MMS-kem. Jestli se potvrdí snížení HBA1c, tak to už nebude náhoda - hodnotu 6,5% jsem mívala před léty, když moje cukrovka byla ještě na dietě :lol: (inzulin si píchám 12 let)!

Mně před 3 lety diabetolog taky změnil čistý inzulin na směsný, bránila jsem se, nechtěla jsem ho a když trval na svém, raději jsem odešla k jinému diabetologovi. Diabetologové mají silné tendence předávkovávat pacienty inzulinem, jestliže se hodnoty zvýší. Pacient se tak stává inzulinovým otrokem, nemohoucím si zvolit bez rizika hypoglykemie dodatečný pohyb, nebo snížit množství jídla. A tak tloustne a tloustne, tím se zvyšuje rezistence na inzulin a je třeba stále zvyšovat dávky inzulinu .....nastává kolotoč, ze kterého není úniku a který končí špatně. Raději si několikrát denně píchám před každým jídlem inzulin rychlý, který mi dovoluje změnit dávky jídla, popřípadě si jídlo klidně vynechám :ewhistle: a tak se mi daří aspoň tu váhu držet pod kontrolou.
Aby si ale člověk mohl dovolit takhle čarovat s jídlem, eventuelne i inzulinem, musí mít velice dobré znalosti o těchto věcech, to znamená učit se a učit se - hlavně dobře znát přepočty jídel na výměnné jednotky (VJ) - to je množství sacharidů v jednotlivých potravinách... a ještě spoustu dalších věcí, které glykémii ovlivňují.

Přeji každému diabetikovi na inzulinu aby byl svobodným člověkem, který si pouze píchá inzulin :lol: .

Denny
Zasloužilý člen
Dal: 6 poděkování
Dostal: 14 poděkování

Mýtus jednoduchých cukrů

Příspěvek od Denny »

Cukrovkáři o tom jistě něco vědí, pro nás ostatní to snad bude poučné.......

Okolo jednoduchých cukrů a ovoce koluje řada mýtů, z nichž snad nejznámější a nejpříznačnější je problém hladiny krevního cukru. Skutečně, vysoký krevní cukr může vést k řadě problémů, jako jsou candida, chronická únava, hyper- a hypo-glykémie, cukrovka a mnoha dalším stavům či chorobám, dokonce i k rakovině. Příliš mnoho cukru je zkrátka špatně. Nicméně je téměř nemožné mít příliš mnoho cukru z čerstvého ovoce. Ovoce zkrátka není příčinou problémů s vysokým krevním cukrem, nikoli samo o sobě.

Více zde: http://vitarian.cz/view.php?cisloclanku=2008111801

Dal bych všechno co vím, za tisícinu toho, co neznám - "Denny"
hanka
Zasloužilý člen

Stránky pro diabetiky

Příspěvek od hanka »

Diabetes očima lékařů. Někdy se tady člověk dozví i něco nového.

http://www.diabetickaasociace.cz/redakc ... x1997.html

poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Re: Stránky pro diabetiky

Příspěvek od poota »

A diabetes očima Huldy Clark:
Cukrovka
U všech diabetiků se vyskytuje běžná motolice Eurytrema pancreaticum, jež pochází od dobytka, u kterého se vyskytuje převážně ve slinivce. Zdá se, že člověk se těmito parazity nakazí větši­nou při konzumaci masa a mléčných výrobků v syrovém stavu. Není těžké se tohoto parazita zbavit pomocí zapperu, ale rovněž může snadno dojít k reinfekci.
Eurytrema se v naší slinivce neusadí a nebude se tam množit, pokud v těle nebude přítomen metylalkohol (metanol). Metanol se v potravinách vyskytuje poměrně často. Bývá v balené vodě, umělých sladidlech, sodovkách, dětské výživě a ve všech druzích instantních nápojů. Domnívám se, že je metanol při výrobě těchto potravin používán k čištění strojů. Pokud má Vaše dítě cukrovku, nedávejte mu žádné jídlo z konzervy, ani nějak jinak zabalené. Výjimkou je mléko.
Zničením Eurytremy a odstraněním metanolu z potravy se může potřeba inzulínu během tří týdnů (nebo ještě dříve) snížit až na polovinu.
Buďte důslední při měření hladiny krevního cukru. Slinivka se se svými malými Langerhansový­mi ostrůvky, jež produkují inzulín, velmi rychle uzdravuje. I kdyby bylo zničeno 90% těchto ostrůvků a každodenní dávky inzulínu by byly nezbytné, polovina z nich se může zregene­rovat a inzulín už nebude třeba dále dodávat. Sama inzulínová injekce může být znečištěna metanolem (krutá ironie - lék sám o sobě zhoršuje nemoc, k jejímuž léčení je určen). Udělejte si vlastní test. Jako vzorek metanolu můžete použít kapalinu do ostřikovače u auta. Otestujte různé druhy inzulínu, než objevíte ten, který metanol neobsahuje.
Jestliže se léčíte z cukrovky, je velmi důležité každý den kontrolovat hladinu cukru v krvi. Váš stav se totiž může zlepšovat tak rychle, že se můžete další inzulínovou injekcí dokonce pře­dávkovat. Dávky inzulínu je proto nutné citlivě upravovat.
Diabetes má ještě další aspekty. Jedná se například o často se vyskytující alergii na pšenici a ostatní obilniny, jež obsahují lepek (gluten). Slinivka a její ostrůvky by se asi uzdravovaly mnohem lépe a rychleji, kdyby byly z potravy obiloviny na nějaký čas úplně vypuštěny. Možná, že by 50% zlepšení, kterého je možno dosáhnout zničením parazitů a omezením metanolu, mohlo být ještě větší, pokud bychom se všech obilnin vzdali řekněme na jeden mě­síc. Je známo, že při cukrovce velmi pomáhá konzumace semen pískavice (řecké seno). Jedná se snad o specifický prostředek proti motolicím a virům? Těžko říci, ale v každém případě se zdá velmi vhodné tato semena zařadit na jídelníček.
Umělá sladidla bývají rovněž znečištěna metanolem. Místo toho, aby postiženým cukrovkou po­máhala, ještě jim škodí. Nepoužívejte je.
Léky, jež stimulují činnost slinivky, aby produkovala více inzulínu, mohou být také často zne­čištěny rozpouštědly. Pokud je užíváte, otestujte je na přítomnost metanolu a střídejte druhy, dokud nenajdete lék čistý. Je možné, že tyto léky již nebudete potřebovat, a tak se Vám navíc vynaložené náklady vrátí.
Většina lidí může množství metanolu v potravinách podstatným způsobem snížit. Nebudou po­tom mít zvýšený obsah kyseliny kojické jako diabetici. Kyselinu kojickou jsem nalezla v kávě a bramborech s šedými skvrnami uvnitř hlízy. Nejezte bezbarvé brambory, ani když jsou pe­čené. To, že jsme schopni jedovaté látky, jako například metanol, odbourat, nás ještě ne­opravňuje k tomu, abychom je konzumovali. Vše, co je jedovaté, je pro nás velmi škodlivé. Buďme opatrní.
Všichni diabetici mají ve slinivce rovněž jistý virus, jež je označován jako HA. Tento virus se množí v kůži jako bradavice, ale je také rozšířen po celém těle (kromě slinivky hlavně ve slezi­ně a v játrech). Není nutné tento vir ničit, neboť zmizí sám, jakmile se zbavíte slinivkové motolice, ke které nepopiratelně náleží. Nabízí se otázka, zda slinivková motolice nebo HA vi­rus sami o sobě způsobují cukrovku. Pravdou je, že pravým původcem nemoci může být bak­terie, na kterou jsme při svých výzkumech dosud nepřišli.
Metanol se rovněž koncentruje v očích, a proto existuje úzký vztah mezi cukrovkou a očními nemocemi. Dobrým prostředkem jak na cukrovku, tak i na nemocné oči, je borůvkové listí. Působí snad proti metanolu nebo detoxikuje kojickou kyselinu? Uvařte si čaj tak, že dáte 1/4 hrnku listů na tři hrnky vody. Pijte 3/4 hrnku čaje každý den. Diabetici by měli rovněž užívat chrom (třikrát denně 200 mcg), protože pomáhá inzulínu, aby se dostal do jejich buněk.
Ve slinivce se hromadí zlato. Z Vašich zubů by měly zmizet veškeré těžké kovy, včetně zlatých korunek, a neměli byste nosit žádné kovové šperky (ani zlaté) přímo na kůži.
• Blythe Jenkinsová užívala Micronase (5 mg za den), ale její ranní hladina cukru se stále po­hybovala okolo 183 jednotek. Měla slinivkové motolice a ovčí jaterní motolice ve slinivce. U ní doma byl zvýšený obsah vanadu z unikajícího plynu a kadmia ve vodě ze starých trubek. Po zničení parazitů a pročištění ledvin se její ranní cukr snížil na 148 jednotek. Také se zbavila návalů horka a bolestí v nohou a tříslech. To ji natolik povzbudilo, že se rozhodla pročistit ještě zbytek těla. Poté mohla úplně vysadit všechny své léky.
• Robert Greene (65 let) si píchal inzulín již pět let. Dával si dvě injekce za den (každá o 25 jednotkách), ale ani to nepomohlo snížit jeho hladinu cukru, která se ráno pohybovala až na 288 jednotek. Dávky inzulínu mu byly zvýšeny na 30 jednotek, ale bez výraznějšího efektu. Nohy a chodidla ho tak bolely, že se nemohl pohybovat, aniž by se opíral o chodítko. Ve sli­nivce měl Loa loa. (Jedná se o další případ, kdy se parazit usídlí na jiném místě, než je u něj běžné - tentokrát to byla slinivka namísto srdce. Jsem přesvědčena o tom, že to způsobují rozpouštědla.) V jeho slinivce se usídlil také virus, způsobující příušnice, HA virus, My­co­plasma, chřipkový virus, virus planých neštovic, Adenovirus a Shigellu. Příčinou bylo zcela jistě nahromadění metanolu v tomto orgánu, který pocházel z různých nápojů a umělých sla­didel. Jakmile tyto produkty přestal používat a zničil všechny parazity frekvenčním generáto­rem, jeho ranní hladina cukru klesla pod 100 jednotek a dávky inzulínu proto musel snížit na 20 jednotek Také užíval chrom (200 mcg 2x denně). Mezitím se zbavil asi dvou tisíc žlu­čo­vých kaménků. Mohl opět chodit a rozhodl se, že si najde práci na částečný úvazek. Celá léčba trvala jeden rok.
• Ralph Dixon (72 let) měl užívat 30 jednotek inzulínu jednou denně. Předtím šest let užíval tablety. Stále však měl nalačno krevní cukr na hodnotě 242 jednotek. Měl ve slinivce sliniv­kové motolice, které hostily bakterie a viry. Choval pudla. Poté co zničil patogeny a pročistil si ledviny, jeho cukr klesl, a proto byl nucen snížit dávky inzulínu na 25 jednotek. (Cukr byl na hodnotě 111.) Brzy nato musel dávky dále snížit na 20 jednotek. Užíval chrom a magnézi­um (50 mg jednou denně), kapsle s pískavicí (dvě denně) a borůvkové listí. Pročištěním těla se zbavil také angín a chronické únavy. Pokud by však přerušil preventivní protiparazitický program, jeho hladina cukru by se velmi rychle zvýšila, což by ukázalo, jak snadno dojde k re­infekci a jak rychle si paraziti najdou znovu cestu ke slinivce.
• Melissa Birdová (54 let) trpěla několika závažnými nemocemi, včetně nemoci srdce (prodě­lala dvě angioplastiky a četné další zákroky). Rovněž měla cukrovku. Píchala si 15-18 jedno­tek inzulínu jednou denně. Kromě slinivkových motolic měla ve slinivce také motolice střevní a dále měla vysoký výskyt škrkavek. Také měla bradavice a kandidózu. Naštěstí doma ne­cho­vali žádná zvířata. Její parazity jsme okamžitě zničili frekvenčním generátorem a pře­depsala jsem jí byliny k pročištění ledvin. O sedm týdnů později nám sdělila, že musela vysa­dit inzu­lín, neboť její ranní hladina cukru klesla na 90 jednotek. Poté omezila kávovinové ná­poje a umělá sladidla, která obsahují metanol a začala užívat byliny proti parazitům a pročiš­ťovat si játra. Den po započetí jaterní kůry její cukr stoupnul na 164 jednotek, ale vzápětí se srovnal do normálu (pod 100), a ona se již neodvážila si dále píchat inzulín nebo užívat tablety. Do­po­ručili jsme jí, aby velmi pečlivě a pravidelně kontrolovala svoji hladinu cukru, a také aby přestala kouřit.
• John Angert (65 let) neužíval žádné léky, kromě těch na cukrovku. Byl natolik v rozpacích, že nám nechtěl ani sdělit hladinu svého cukru. Měl ještě řadu dalších zdravotních problémů. Měl v těle thalium, pocházející z vitamínu C, a palladium ze zubních plomb. Měl několik druhů parazitů. Po úpravě chrupu a zničení parazitů se jeho hladina cukru nalačno snížila na 98 jednotek. Jeho křeče v nohou se však i přes pročištění ledvin stále objevovaly. Teprve když začal pít mléko, zbavil se fosforečnanových krystalků a tím i těchto křečí.
• Cornelius Edens (33 let) přišel kvůli své cukrovce. Trpěl také únavou, zažívacími potížemi a bolestmi hlavy. Měl bezpočet dalších menších příznaků jako bolest v srdeční oblasti nebo ve varlatech. Cukrovku mu zjistili teprve před rokem. Užíval inzulín (Humulin 20 dlouhodobě působící a 6 běžných jednotek) vždy ráno. Často vynechal večerní dávku, která byla 14 plus 6 běžných jednotek. To snížilo jeho ranní hladinu cukru nalačno na 166 jednotek. Měl sliniv­kové motolice jak ve slinivce, tak i ve varlatech. Zjistili jsme vysokou hladinu aflatoxinu. Do­poručili jsme mu, aby jedl chléb pouze z místní pekárny. Zvýšené koncentrace stříbra, niklu a velmi vysoká koncentrace zlata pocházely pravděpodobně z jeho zlatých korunek. Ne­chal si je proto nahradit kompozitovými. Ve slinivce jsme mu zjistili skelná vlákna a také vy­sokou hladinu metanolu. Z tohoto důvodu přestal pít veškeré kupované nápoje, ať už zmražené, instantní nebo hotové. Přítomnost benzenu, propylalkoholu, a Salmonel, Shigell, nebo Escherichie coli jsme nezjistili. Ve slinivce však měl velký výskyt zlatého stafylokoka. Ob­vyklým zdrojem této bakterie jsou zuby, a tak musel navštívit dentistu, aby mu našel kavity a vyčistil skryté infekce. Dále musel najít zdroj skelných vláken a zajistit ho. Používal zapper každý den po dobu jednoho měsíce. Užíval vitamín C (1 čaj. lžička s každým jídlem kvůli zá­c­pě), B-komplex a kyselinu thioktovou. Kvůli problémům s varlaty jsem mu předepsala ledvi­novou kůru a po šesti týdnech i jaterní kůru. Měl nás navštívit opět po třech týdnech - poté, co bude mít opravený chrup. Již se však nikdy nevrátil. Po čtyřech měsících nám volal, že už nepotřebuje inzulín a vede se mu dobře.
Prediabetes
• Alyce Doldová (64 let) přišla, neboť ji trápil cukr v krvi a bolest na hrudi. Krevní testy ukázaly ranní hladinu cukru nalačno na hodnotě 136 jednotek, což ukazovalo na začínající nedostatečnou produkci inzulínu. Měla ve slinivce slinivkové motolice a metanol a také virus příušnic a HA virus. Měla v těle také šest rozpouštědel, jež pocházela z hroznových otrub a syrových obilovin, které každý den jedla. Byla vcelku ráda, že může tento stereotyp narušit. Kazdy druhý den snídala dvě vejce se suchary či chlebem (ne však tousty) a vařené cereálie. Její bolest na hrudi byla způsobena Dirofilariemi a zlatým stafylokokem, jež se vyskytoval pod některými zuby. Parazity a stafylokoky jsme zničili frekvenčním generátorem. Poslala jsem ji k zubaři kvůli kavitám a předepsala jsem jí ledvinové byliny. O dva týdny později měla ještě stále menší bolesti na hrudi, způsobené stafylokokem, a chrup ještě neměla zcela opra­vený. Dala jsem jí chrom (600 mcg za den), aby pomohl inzulínu regulovat její cukr. JejíLDH test ukázal vysokou hodnotu. Dokázala toho však již hodně a rozhodla se, že dá svoje tělo zase do pořádku.
Cukrovka v dětském věku
Podstata problému je stejná jako při cukrovce u dospělých, avšak řešení je mnohem snadnější (ovšemže za předpokladu, že spolupracuje celá rodina).
• Wesley Evanco (6 let) začal mít příznaky cukrovky již v jedenácti měsících života. Předtím prodělal plané neštovice. Měl ve slinivce slinivkové motolice a metanol. Žádná jiná rozpouště­dla jsem nezjistila. Problém byl tedy zjevně způsoben motolicemi. Wesleyho otec slinivkové motolice neměl, ale matka jich měla velké množství a taktéž měla vysoký obsah metanolu. Aby se tedy mohl chlapec uzdravit, musela se nejdříve ona zbavit svých parazitů a metanolu. Podle ní však mezi jejím a chlapcovým zdravím nebyl žádný vztah. Naše úsilí o vyléčení chlap­ce tak nepřinášelo žádné výsledky. Doufejme, že nám všem Wesley odpustí.

Připadá mi to mnohem přínosnější, a navíc mě tam neiritují kecy o "zatěžování společnosti".
Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Musím se přiznat...

Příspěvek od Palo »

Abych se přiznal, tak jsem zároveň s Betainem HCl pořídil sladidla - jde o Xylitol, což je sladidlo údajně pouze z ovoce, nějčastěji se dává se do žlýkaček. Chutná perfektně, má jednoduše hodně žlýkačkovou chuť a při prvním dotyku na jazyk jakoby příjemně ochladí :lol:
No a pak jsem pořídil ještě výtažek ze Stevie. Dá se normálně rozpustit v nápojích, chutná hodně podobně jako umělá sladidla (a stačí stejné množství), ale je to z přírodní kytičky Stevie (asi rebaudiany).

Wiki - Xylitol: http://cs.wikipedia.org/wiki/Xylitol
Wiki - Stevia : http://cs.wikipedia.org/wiki/Stevia_rebaudiana

Xylitol je 224 gramů (8 oz.)
Stevia je 112 gramů, ale prášek je celkem lehký, takže je to butelce, řekl bych tak 200 ml.

Kdybyste to chtěli, tak by Xylitol vyšel na 220 Kč a Stevia na 250 Kč.

Stevie mám dvě tyto butelky, Xylitol mám pouze jeden pro svoji potřebu (bral jsem to na zkoušku). Ale budu zřejmě objednávat, tak se mi kdyžtak ohlašte předem o zájem.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
hanka
Zasloužilý člen

Re: Musím se přiznat...

Příspěvek od hanka »

Díky, Palo, jsi hodný, že jsi myslel i na diabetiky :lol: .
Snad můžu napsat i za ostatní, že Tvoji nabídku bereme na vědomí a když budeme potřebovat, ozveme se Ti :) .
Měj se fajn. :lol:

Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Musím se přiznat...

Příspěvek od Palo »

Uvažuju, že bych to dal do své nabídkové sbírky, zejména tedy tu Stevii...
Jestli Xylitol, tak to bude jiné balení - tedy zřejmě větší, aby to vyšlo trochu líp na kačky...

Nó, jinak diabetici by zasloužili Praziquantel (po diagnostice Salvia, jestli by to bylo bez problémů) a né sladidla :lol: Ale samozřejmě chápu, OK ;)

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Odpovědět

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“