Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Mikrobi jako pomocníci + pH těla.

Přístroje, nápady a rady pro udržení zdraví.
Odpovědět

Myslíte, že bychom měli za každou cenu likvidovat bakterie?

ano
8
15%
ne
47
85%

Celkem hlasů: 55

Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Artróza.

Příspěvek od Palo »

hanka píše:Artróza – degenerativní postižení kloubů

Artróza je chronické onemocnění kloubů...
Já jim dám chronické onemocnění kloubů a ještě k tomu degenerativní! :lol: Zase to smrdí cizopasníkama ;)

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Merlin
Zasloužilý člen
Dostal: 54 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Humble o artróze a MMS

Příspěvek od Merlin »

Artritida

Jestliže máte artritidu, měli byste o ní pár věcí vědět. Předně, je úplně jedno jak špatné to je, vaše tělo to jistě vyhojí, ale musíte dodržet správný postup. Abyste jej mohli zvolit, musíte vědět, o jaký druh artritidy se jedná. MMS pomáhá při revmatické, lymské a většině jiných artritid, ale ačkoli může posloužit, nemůže úplně zdolat normální artritidu.
Tato artritida je způsobena svaly, které táhnou špatným směrem. Tyto svaly se pokoušejí převzít vládu nad tělesnými pohyby v postižené oblasti. Jakmile všechny tahají proti sobě navzájem, vyvolává to bolest a začíná destrukce kloubu. Ale je tady možnost jak to napravit.
Pete Egoscue v knize „Pain Free“ (Bez bolestí) vysvětluje, jak přinutit svaly opět fungovat správně. Tělo pak kloub vyléčí, bez ohledu na to jak odřené jsou kosti jedna od druhé. Přinutit správné svaly aby se opět chovaly, jak mají, vyžaduje jen několik speciálních cvičení. Ve většině, dokonce i těžkých případů, bolesti zmizí už za týden. Pořiďte si tu knihu, mají ji v každém větším knihkupectví. V Německu mají Feldenkraisovu metodu, a ta je také velice dobrá.
Většinu ostatních forem artritidy můžeme zvládnout pomocí MMS. Použijte standardní postup.

--------------------------------------------------------------------

O Feldenkreisově metodě se píše např. v této knize
http://www.vyber.cz/katalog/encyklopedi ... -mediciny/
na str. 72 a dále.

Pak tady http://www.feldenkraisovametoda.cz/cz/f ... va-metoda/
tady http://www.nemkyj.cz/Feldenkraisova_metoda a jinde.. viz strejda Google...
Unghlicky http://www.healingourworld.net/feldenkr ... explained/

V podstatě jde o speciální cvičení jako čínské Čchi-kung nebo Tai-čchi. Dělají to už tisíce let, a vědí proč.

The hardest part of being a teacher is not teaching what I know but knowing what not to teach.
-----------------------------------------------------
Daria Lori
Starší člen
Dal: 1 poděkování
Dostal: 6 poděkování
Kontaktovat uživatele:

mikroby jako pomocnici + pH tela

Příspěvek od Daria Lori »

Manzel ma bolesti v okoli kotniku. Bral MMS 15 kapek-aktivovanych a potom jsem mu delala koupele nohou v teple vode - taky 15 kapek-aktivovanych. Ted ma pauzu s vitaminem C, Equiseto po ranu na lacno - vypit pro remineralizaci, potom na snidani chleba s medem a skorici a vecer mu delam masaze s arnikou - mam jeste neco pridat? Zatim se to zlepsuje vic nez po lecich od doktora. Muze dokonce i ridit. :lol:

hanka
Zasloužilý člen
Dal: 812 poděkování
Dostal: 875 poděkování

Krevní tlak.

Příspěvek od hanka »

Krevní tlak
Příliš nízký, nebo naopak příliš vysoký krevní tlak, jeho kolísání stejně jako špatná cirkulace krve, sklon ke krvácení nebo zvýšené hodnoty cholesterolu a močoviny v krvi – to vše může být také podmíněno přemírou kyselostí tělních tekutin.

Vysoký krevní tlak zřetelně narušuje životní pohodu a je zodpovědný za poruchy erekce a orgasmu. Stejně tak i zrakové potíže, pocity na omdlení či bolesti hlavy mohou mít původ v trvalém překyselení těla. Vysoký tlak je především velice rizikovým faktorem pro srdeční a mozkovou příhodu.

Vysoký tlak silně zatěžuje cévní stěny, omezuje rozvod kyslíku k srdečnímu svalu, a tím do celého organismu. Důsledné odkyselení má rychlý pozitivní účinek na krevní tlak. Jakmile se strava obohatí o zásadité potravinové doplňky, hodnoty cholesterolu a triglycerinu, jež rovněž patří mezi rizikové faktory oběhových onemocnění, výrazně klesnou a životní kvalita se zřetelně zlepší.

Všechno je tak, jak má být.
"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Re: Krevní tlak.

Příspěvek od Palo »

hanka píše:Krevní tlak...to vše může být také podmíněno přemírou kyselostí tělních tekutin.
Hani, nezlob se na mě, ale v tom taky vidím cizopasníky :lol:

hanka
Zasloužilý člen

Re: Krevní tlak.

Příspěvek od hanka »

:lol: Proč bych se měla zlobit? Dávám tady příspěvky o nemocech z překyselení pro ty, kteří si razantními způsoby pomáhat nemohou, nebo nechtějí. Ono když to tak vezmeš, cizopasníci mohou žít pouze v kyselém prostředí, a nemoci z kyselosti tím pádem vůbec nevylučují přítomnost parazitů! Právě naopak, je více než pravděpodobné, že paraziti jsou v kyselém těle přítomni vždycky! Naopak, klidně svoji teorii rozviň, sama si ji ráda přečtu a klidně ji i podpořím. Vůbec Ti neodporuji, nejdeš proti mým příspěvkům :lol: .

"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Řešení

Příspěvek od Palo »

Tak jo :)

Vzhledem k tomu, že mám brutální zkušenosti s Epsomskou solí, můžu navrhnout podle mého názoru naprostý mazec pro tělo.

Epsomská sůl - tedy tu, co mám, tak jsem si udělal takovou trochu falešnou jaterní kůru. Jenže to bych nebyl já, abych to nepodělal. Vlastně jsem se podělal :lol: Místo toho, abych to pil na tři až čtyři dávky (večer a ráno), tak jsem to popíjel na večer místo vína. Takže v průběhu popíjení mě přepadla bouře ve střevech a hned mi bylo jasné, že se moc neprospím :lol:

A teď si vem MMS. Co se týče střev, tak MMS dojde akorát tam, kam dojde. To znamená v klasickým případě na začátek tenkého střeva a pak valí do těla (nebudu to rozebírat, jistě se najdou detailisté). No a teď si vzpomeň, jak jsem si dělal klystýr s MMS. Dostal jsem ze sebe hezkou várku cizopasníků...

No a teď si to spoj :) Lidé co odmítají klystýr, nebo si myslí, že na to nemají aparatůru, nebo si najdou nějaký jiný důvod, aby to nemuseli dělat, to dělat nemusejí. Stačí Epsomskou solí provětrat střeva a pak pít větší množství naprosto čisté vody s MMS - co snesou, záleží na každém... Takže ve výsledku se MMS dostane až do tlustého střeva a nakonec provalí i ven. Velké množství vody, co proteče tělem, zároveň s MMS.

Ještě jsem to nezkoušel, ale nevím o jediné věci, proč by to nemělo fungovat. Naprosto geniální očištění zažívacího traktu od cizopasníků. Zejména vhodné pro lidi s rakovinou a nebo klidně i pro lidi s překyseleným organizmem (což je vlastně totéž)... Ale co si budeme povídat, super očista pro každého ;)

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Re: Řešení

Příspěvek od Palo »

Palo píše:Naprosto geniální očištění zažívacího traktu od cizopasníků.
Tohle vlastně odbourá jakékoliv potřeby prášků proti cizopasníkům jako je Vermox apod., které stejně udělají maximálně stejnou práci.

Co se týče MMS, tak bych dal – jak se doporučuje 2 kapky na litr a proléval tělo v rámci možností... Při pocitech, že je to málo dát kapek víc - prostě podle potřeby...

Začal bych asi v pátek - půl nebo jednu lžíci Epsomské soli (do libovolného množství vody samozřejmě) na večer a ráno dal po hodině po půl lžících Epsomské soli s tím, že do oběda by měla být zajištěna průchodnost střev :lol: Pak bych dal litr vody s 2 kapkama MMS. Jak by to kdo zvládl vypít, tak potom bych dal zase půl lžíce Epsomské soli na půl litru vody a zase pít až do konce a zase vodu s MMS a zase Epsom... Jak by kdo zvládl, žádné nucení k pití atd... Dokud by to každý jak snesl. Počítat s tím, že bude velká spotřeba vody, tak se domluvit třeba s vodárnami na lepší cenu za kubík :lol:

Takže očišťující sobota. Pak bych nasadil živočišné uhlí a odpovídající stravu. Neděle na spravení a v pondělí by mělo být vše zase v normálu ;)

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

Palo píše:Takže očišťující sobota...
Ještě bych dodal, že vzhledem k tomu, že půjde ze střev čistá voda, tak bude evidentní, když se tam objeví něco neobvyklého – rozhodně nepůjde o stravu :lol:

A nezapomeňte - alespoň vyfotit! Takové foto nás všechny rozhodně potěší ;)

hanka
Zasloužilý člen

Příspěvek od hanka »

Palo píše:.... Stačí Epsomskou solí provětrat střeva a pak pít větší množství naprosto čisté vody s MMS - co snesou, záleží na každém... Takže ve výsledku se MMS dostane až do tlustého střeva a nakonec provalí i ven. Velké množství vody, co proteče tělem, zároveň s MMS.

Ještě jsem to nezkoušel, ale nevím o jediné věci, proč by to nemělo fungovat. Naprosto geniální očištění zažívacího traktu od cizopasníků...
Palo, vypadá to sice logicky, co píšeš, ale ono to nebude tak jednoduché. Jestli to chápu dobře, tak říkáš, že stačí si provětrat střeva průjmem z ES a tím se nám otevřou záklopky ze žaludu do tenkého střeva, a z tenkého střeva do tlustého střeva a z trávicí soustavy se tak stane jakási průtoková trubice, kterou vypláchneme vodou s MMS a je umyto :D ? Nechci být negativista, ale tělo se řídí svými trávicími zákony a z trávicí soustavy se tak jednoduše průtoková trubice nevytvoří. Ale možná jsem to špatně technicky pochopila .... ;)

jvj56
Zasloužilý člen
Dostal: 3 poděkování

Příspěvek od jvj56 »

Ta jakási průtoková trubice se doopravdy vytvoří, tzv. sifon. Viz. Šankhaprakšálana
Zkus a uvidíš :D

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

hanka píše:...ale tělo se řídí svými trávicími zákony a z trávicí soustavy se tak jednoduše průtoková trubice nevytvoří...
Existuje nějaká hárakrampašáma-šárampašáma či co :lol: Prosil bych znalce o přesný název ;) Jde o proplachování těla slanou vodou, kdy je ze zažívacího traktu opravdu průtoková trubice ;)

To co navrhuju je vlastně stejné. Jen s MMS a drobnými rozdíly ;)

Á, něco jsem našel ohledně toho: http://zivotni-energie.cz/sankhapraksal ... isara.html

Koukám jvj56, že jsi rychlejší ;)

jvj56
Zasloužilý člen
Dostal: 3 poděkování

Správný název

Příspěvek od jvj56 »

Asi nejsprávněji je Sankhapraksalana, tak je to v knihách ale často se to počešťuje. Hrozný slovo.

Jinak je to podobné, piješ slanou vodu, ty cviky tomu jen napomohou, nasměřuješ to do střeva a je to.

Já jsem to s MMS taky zkoušel až je střevo dostatečně čistý. Dost dobrý.
MMS se musí co nejdřív po poslední slané vodě nebo rovnou s ní.

Delší přestávkou bez soli přerušíš sifonový efekt.

Pěkný stránky: http://www.zdravi-az.cz/Ocista_tlusteho_streva_02.php

hanka
Zasloužilý člen

Příspěvek od hanka »

No jo, šanku znám, pro mě je složitá i se slanou vodou :D ! Častokrát jsem se o ni pokoušela už za mlada, nalila jsem do sebe slanou vodu , přesně podle návodu jsem si zacvičila - a nic :) !

Vzpomínám si, že poprvé jsem se s ní setkala jako dítě. Měli jsme souseda, který předváděl, jak se krásně propláchne, když si strčí hadici s tekoucí vodou do úst a z druhé strany odchází čistá voda :shock: Já se na to jako dítě koukat nesměla, ale mám v živé paměti reakci dospělých :lol: . Naši o tom dlouho mluvili...

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

hanka píše:...už za mlada, nalila jsem do sebe slanou vodu , přesně podle návodu jsem si zacvičila - a nic :) !
Máš stejnou praxi i s hořkou solí?

Odpovědět

Zpět na „Zdraví“