Nechci Ti šahat do soukromí, ale docela bych chtěl vidět, podle čeho se rozhoduješ, která ta skupina lumpů Tě bude další čtyři roky okrádat.Palo píše:Já jsem přesvědčenej, že k volbám tentokrát půjdu
ODS a ČSSD už svoje schopnosti předvedly - děkuji, nechci.
Zelení pokrytci, kteří svůj ekoterorizmus schovávají za snahu o zdravé prostředí - děkuji, nechci.
Křesťanští demokrati, kteří jsou stejně málo křesťani jako demokrati - děkuji, nechci.
Různé pastrany, které vznikají s lákavými názvy jenom proto, aby se recykloval zklamaný odpad - děkuji, nechci.
Nové nadějné strany, jejichž životním úspěchem by bylo aspoň jedno křeslo, z něhož pak hodlají zvrátit celý systém - děkuji, taky nechci.
Paradoxně z toho zatím nejlíp vycházejí komunisti, i když jenom proto, že u nich se žádná hvězdná kariéra očekávat nedá, takže díky přirozenému výběru jsou ty největší svině už dávno někde jinde. Jenže jak jim stoupnou volební preference, tak se najednou vyrojí přehršle přechodně pomýlených, kteří se kajícně vrátí do své rodné strany.
Kdysi, ještě v dobách sametového opojení, jsem tak letmo prohodil, že abysme ty zasraný komunisty jednou eště rádi nevolili. Ale tenkrát jsme se nějak shodli na tom, že tak zle snad přece jenom nebude. Jenže jsme prd věděli, co bude dneska.
Inu, rej šejdířů.
Výkvět národa.
Moc hezky jsme vykvetli, jen co je pravda.
Zdravím - poota