Hezky ses politovala, jen co je pravda.hanka píše:... metodu i na mužskou část ...
Podej čertu prst... - to si vážně myslíš, že i do vlastních řad??
"Všem milost, jenom zrádcům ne!"
Zdravím - poota
Hezky ses politovala, jen co je pravda.hanka píše:... metodu i na mužskou část ...
Náhodou, to platí i na mého dochtóra - ze začátku mu řeknu, co mám za problém, hned na to mu řeknu, co po něm chci a pak už to jen vysvětluju tak dlouho, dokud se mu nezačne stýskat po dalším pacientovi – vyjde mi vstříchanka píše:Určitě máš stejně dobrou metodu i na mužskou část doktorů - jaké "kouzlo osobnosti" používáš na ně?
Škoda . Myslela jsem si...když jsme tady taková jedna velká rodina...poota píše: - to si vážně myslíš, že i do vlastních řad??
Zdá se, že to bude rada univerzální, ovšem asi bude záležet na trpělivosti každého z nich a taky kolikátý je pacient na řadě.Palo píše:...pak už to jen vysvětluju tak dlouho, dokud se mu nezačne stýskat po dalším pacientovi
No musíš si být jistá, že máš dost argumentů na to, aby Ti vyšel vstříchanka píše:Tak kdy tam teda zajít ?
tak tím to bude určitěDenny píše:...+ mé kouzlo osobnosti, -
A mám po radosti, jó člověk se nemá zbytečně moc chlubitpoota píše:tak tím to bude určitěDenny píše:...+ mé kouzlo osobnosti, -
- jenom je tu ještě taky docela nepatrná možnost, že si ty dámy při svém vzdělání dokázaly spočítat, že pro ně bude lepší, když se toho co nejvíc vyřídí "na dálku"
Zdravím - poota
Spotřeboval jsi tu mňamku, co jsme na zahradě vytvořili? Nebo se povaluje u MMS?jarda ovčák svitavy píše:...né že bych držel nějakou neluštěninovou dietu. Naopak.