Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Přístroje, nápady a rady pro udržení zdraví.
Odpovědět

Jste šťastným hostitelem nějakého parazita?

ano - mám, zjistili mě ho/je
190
34%
nevím, ale mám podezření
233
42%
to vůbec netuším
97
18%
vím naprosto jistě, že nemám
11
2%
měl jsem, už nemám
8
1%
...ani jedno, jiná odpověď
13
2%

Celkem hlasů: 552

Dasena
Stálý člen

Očista jater

Příspěvek od Dasena »

Ahojky Denny, už jsem Ti psala, jak moc Ti fandím? Paráda. :good: Ale i mě se trošičku zdá, že to moc hrotíš. Byla jsem dneska nečekaně na Oberonu, tak jsme mimo jiné probraly i tu očistu jater. Další mám provést po měsíci, potom po šesti týdnech a intervaly takto prodlužovat. To víš, že jsem taky byla nadržená, jak si to příští víkend zopáknu, ale Jarce bezmezně věřím, takže poslechnu. Ale je to určitě individuální a kdybych neměla tuhle "brzdu", jdu do toho stejně jako Ty. Ale pravidlo méně někdy znamená více taky funguje. Ale konec školení, jseš rozumnej chlap, jen mi to dneska hezky zapadlo do sebe ;) a určitě to neber jako nějaký poučování.
Jinak Oberon dopadl zase o něco líp jak v listopadu, všichni patogeni v klidu spí, takže mám vyživovat, vyživovat. Samý dvojky, trojky, křivky se téměř nikde neprotínaly, snad jen trochu nízký tlak a hormony, který mi teda teď dávají, to cítím i bez Oberonu. Tam šáhnout musíme. Zase máte chlapi jedni výhodu. :|
I tak si jdu konečně příští týden vyzkoušet plazmový generátor, budeme zlobit chlamidie plicní, které pořád i v pasivním stavu částečně ovlivňují mojí slizniční imunitu, ale už to není zdaleka to, co před půl rokem. MMS odvádí svojí práci perfektně, dávám teď 6 kapek denně navečer.
Takže jestli mě neutrápěj ty dovedové v práci, kde krize nastala asi právě teď, a já lítám pernamentně v průserech, myslím, že se blýská na lepší časy. :)

marlenka
Stálý člen
Dostal: 16 poděkování

Chanca piedra.

Příspěvek od marlenka »

Denny!!!

Aj u mňa máš bod k dobru, že si to zobral takto zhurta. Ja ďalšiu očistu pečene plánujem až na marec,prikláňam sa k názoru Dášeny, že moc preháňať by sa to nemalo,ale samozrejme komu ako vyhovuje. Mne tiež teraz meranie dopadlo dobre, aj keď na štítnej žľaze som mala štvorky, ale bola som ujistená že je to spôsobené tými adenovírusmi, ktoré tam stále šarapatia. Inak borelka ževraj pod kontrolou aj streptokok môj nešťastný ževraj je momentálne pasívny. Tak sláva. Musím povedať, že ešte pred polrokom by som neverila ,že sa budem cítiť teraz tak skvele. A zato vďačím hlavne MMS-ku.
Toto fórum navštevuje kopec fajn ľuďí, mnohí veľmi sčítaní a používajúci mozog.
Denny, neviem či si počul o bylinke Chanca piedra, ktorá rozpúšťa žlčníkové ale predovšetkým močové kamienky a piesok.
Mohla by ti pomôcť ,keď si písal že máš piesok, je na 100% účinná. Musí sa ale piť 6 týždňov 3x denne po 2 dcl.
Ja som ako 20-ročná prekonala zápal obličiek,išla zo mňa samá krv,antibiotiká nezaberali a lekári v nemocnici nevedeli čo so mnou majú robiť. Zhodou okolností v tej dobe sa práve vrátila sesternica z Peru a poradila mi Chancu piedru. Lekári sa nestíhali čudovať keď som po 4 hodinách prestala močiť krv a po 2 dňoch som išla na reverz domov. Potom sa ale zistilo že mám v obličkách piesok a ložisko zastaralého zápalu v močovom mechúri.
Začala som teda so 6 týždňovou kúrou s Chancou piedrou. A čuduj sa svete po 2 mesiacoch na vyšetrení mi bolo povedané že mechúr aj obličky sú čisté bez náznaku zápalu či piesku. Ja osobne nedám na túto bylinku dopustiť. Niekedy sa nedala na Slovensku zohnať, ale teraz to nie je problém ,je už aj v dobrých bioobchodoch. Vrelo odporúčam.

Denny
Zasloužilý člen
Dal: 6 poděkování
Dostal: 14 poděkování

A co ten bod k dobru?

Příspěvek od Denny »

Ti, kdo mé postupy ,,obdivují" těm děkuji a ti, co si klepou na čelo (mají svou pravdu) těm vzkazuji - víra tvá tě vyléčí.
Já s touto zásadou postupuji velmi rychle k lepšímu. Věřte, že naše tělo vydrží mnohem více, než si sami myslíte. Ještě před 4mi měsíci jsem se na rovných úsecích zadýchaval tak, až jsem se dusil (jsem nekuřák). Dnes chvála Pánu, nevím co to je :!: Bydlím u lesa, každodenně si dám procházku a většinou do kopce. Sněhu je tam po kolena a je to docela zápřah i pro mladší a zdravější. Zadýchávám se při tom a to je zdravé, protože také tímto způsobem odcházejí škodliviny z těla ven.
Nebojte se na sobě experimentovat. Dosud to za vás dělali MUDr.ci :!: Teď jste s tím započali sami, tak pokračujte, čtěte, zkoušejte, poslouchejte své tělo, úspěchy se jistě dostaví :)

Dal bych všechno co vím, za tisícinu toho, co neznám - "Denny"
Modest
Stálý člen
Dal: 1 poděkování
Dostal: 13 poděkování

Škrkavky

Příspěvek od Modest »

Někdo škrkavky likviduje, někdo si je pěstuje. Bleju pane obrlajtnant.
http://www.novinky.cz/koktejl/191675-v- ... kavky.html

Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Škrkavky

Příspěvek od Palo »

"Na světe je dodnes v tropických a subtropických oblastech nakažena škrkavkou až jedna miliarda lidí."
Kdyby jen v tropických a subtropických ;) Prostě jen tam, kde se s tím počítá, jinde to přece být nemůže! A kdyby náhodou někdo zjistil, že něco takového má a dokáže to doktorům, tak je to podle nich ojedinělý případ...

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
paspulka
Stálý člen

paraziti

Příspěvek od paspulka »

Ahoj všichni,tak jsem byl včera an salvii a zjistili mi echinococa a chlamydii trachomatis, podle toho léčitele mms brát nemám, dal mi ořešák černý, 20 minut mě dal na zapper, dal mi lahvičku s ořešákem černým a za týden mám přijít znovu... Na netu jsem četl, že na toho echinococa je dobrý albendazol, dá se to někde sehnat a co si myslíte o tom, že nemám brát mms??????????? dá se brát mms i s ořešákem????

Jakmile jednou začnete chodit k léčiteli, držte se jeho rad (pokud ovšem není vůči MMS osobně zaujatý)! Jinak je to k ničemu. Nemá smysl vymýšlet různá vlastní "vylepšení" a kličkovat, tím si můžete jen uškodit. Jakmile už něco začnete, dotáhněte to do konce. (Toho ořešáku budete potřebovat nejméně 3 lahvičky.) Jinak si jen vypěstujete hodně odolné breberky, na které pak už nemusí zabrat skoro nic.

paspulka
Stálý člen

PARAZITI

Příspěvek od paspulka »

JO A CO PELYNĚK, ZKOUŠELI JSTE NĚKDO NA PARAZITY? PRÝ JE TO HUBÍ DOST RYCHLE.

paspulka
Stálý člen

PARAZITI

Příspěvek od paspulka »

NO TEN LÉČITEL MMS POUŽÍVÁ, ALE MĚ VYTESTOVAL, ŽE TEĎ BY MI TO NEZABRALO, ALE VŠEOBECNĚ JSEM SE S NÍM BAVIL O BYLINÁCH ATD. A MOC INFORMACÍ NEMÁ, PŘIJDE MI, ŽE TO I S TÍM ZAPPEREM DĚLÁ KRÁTCE BEZ VELKÝCH ZKUŠENOSTÍ, TAKŽE, TEN OŘEŠÁK ZABÍRÁ?

poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Re: PARAZITI

Příspěvek od poota »

Mimo téma (offtopic)
To paspulka:
Slušně vychovaný člověk na Netu bezdůvodně nekřičí, to jest nepíše pouze velkými písmeny, tedy se vyhýbá klávese, na které je napsáno [Caps Lock]. Pokud se chová opačně, je ostatními považován za nevychovance a jeho příspěvky jsou ignorovány. Tak si vyber.
Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Re: PARAZITI

Příspěvek od Palo »

paspulka píše:JO A CO PELYNĚK, ZKOUŠELI JSTE NĚKDO NA PARAZITY? PRÝ JE TO HUBÍ DOST RYCHLE.
paspulka píše:NO TEN LÉČITEL MMS POUŽÍVÁ, ALE MĚ VYTESTOVAL, ŽE TED BY MI TO NEZABRALO, ALE VŠEOBECNĚ JSEM SE S NÍM BAVIL O BYLINÁCH ATD. A MOC INFORMACÍ NEMÁ, PŘIJDE MI, ŽE TO I S TÍM ZAPPEREM DĚLÁ KRÁTCE BEZ VELKÝCH ZKUŠENOSTÍ, TAKŽE, TEN OŘEŠÁK ZABÍRÁ?
Pelyněk jsem nezkoušel, měl bych, ale často stačí se zastavit za svým obvoďákem a říct mu, že ve své stolici jste nalezli červy a že chcete Vermox. Je to na předpis a v lékárně za to dáte 30 Kč. Jde o 6 tabletek 1-0-1 na tři dny. Já takto uspěl, je to potřeba prostě to rozumně odůvodnit ;) pokud obvoďák nebude souhlasit, pak můžete zkusit větu "Já si to klidně zaplatím", ale tedy osobně origo cenu neznám.

Můj otec má už Vermox za sebou a konstatuje, že došlo ke znatelnému zlepšení ;)

Vermox je zejména na zažívací trakt, jinde bych řekl, že vůbec nepomůže.

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Echinokok - tasemnice od lišky a zřejmě i od psa

Příspěvek od Palo »

http://tn.nova.cz/zpravy/domaci/on-line ... oveka.html

Jen bych dodal, že nemusí jít jen o borůvky, ale o všechny lesní plody v nižší ploze - lesní jahody, popř. maliny, ostružiny apod. Houby asi ne, ty jsou tepelně opracované...

Prostě tam, kam může nascát liška ;)

Á, tady se o tom zrovna píše ;)
http://www.svscr.cz/index.php?art=3709

Craft
Zasloužilý člen
Dal: 34 poděkování
Dostal: 241 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Echinokok

Příspěvek od Craft »

Za tu dobu, co se pohybuji kolem likvidace parazitů jsem zjistil jednu věc a to, že co perfektně zabere na jednoho, na druhého nemusí nebo pouze jen částečně, i když se jedná o stejný problém. Snad je to dáno i určitou vnímavostí jedince na podaný preparát vs. jeho metabolismus, tj. jak jeho organismus dokáže dokonale využít podaný preparát, tím mám samozřejmě na mysli orální způsob užití. U nitrožilních aplikací by mělo být využití vždy maximální, proto i odezvy jsou vždy mnohem výraznější a tím i účinnější.

K MMS má odtaživý přístup více léčitelů a osobně je naprosto chápu, prostě mají obavy z nějakých nepřiměřených reakcí. Kdyby se tomu člověku třeba velmi přitížilo, protože to třeba přehnal s dávkováním a skončil v nemocnici a pak by doktorům sdělil, že to bylo na základě látky, která se používá pro desinfekci a dal iniciály toho pana léčitele, asi by měl pak ten léčitel o nemalé problémy vystaráno. Ale je taky pravdou, že ti skalní léčitelé používající především fytorerapii, MMS nikdy používat nebudou, protože je to pro ně chemická látka, stejně jako jiné klasické léky.
Jinak k těm echinokokům, pokud je v těle doslova zabydlen, tak i MMS je na něj krátké a trvá to dosti dlouhou dobu než se MMS podaří dostat i na místa, kde se poměrně často vyskytuje, jako např. hlava.

Jinak doporučuji domácí zvířata (pes, kočka) pravidelně odčervovat. Veterináři dávají odčervovací tablety dle váhy zvířete, cca. 2x do roka, což je velmi málo. Ideální je co 2 měsíce, i když i to je dle některých informací málo, ale dle mě je to taky závislé v jak promořené oblasti žijeme. Taky si doporučuji zjistit, zda tableta, kterou vám veterinář dá, obsahuje účinou látky na oba echinokoky. Většinou obsahuje pouze jednoho z nich nebo dokonce žádného. Pak se mnoho lidí diví, kde se u nich mohl objevit. Stačí si jenom domácího mazlíčka pohladit a neumít si ruce, natož aby vás oblizoval nebo dokonce malé dítě, jak může člověk často vidět. Takže nepomůže odčervit pouze sebe, ale i naše domácí mazlíčky, jinak je to začarovaný kruh a pak je vlastní odčervení pouze dočasné ;)

BTW. Vermox je na echinoccoca neúčinný, ale přesto může mnoho lidem ulevit nebo se úplně zbavit různých trávicích problémů. Na něj je potřeba použít silnější kalibr Praziquantel nebo kvalitní zapper a nebo dlouhodobé užívání MMS.

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Re: Echinokok

Příspěvek od Palo »

Craft píše:BTW. Vermox je na echinoccoca neúčinný, ale přesto může mnoho lidem ulevit nebo se úplně zbavit různých trávicích problémů. Na něj je potřeba použít silnější kalibr Praziquantel nebo kvalitní zapper a nebo dlouhodobé užívání MMS.
Praziquantel v mém případě bude a možná i Albendazol. Uvidíme, co ten Vermox udělá... Teď mám za sebou Entizol 3-3-3, ale je to moc silné, pokud so toho někdo půjde, tak nedávat víc jak 2-2-2, možná by stačilo i 2-0-2. Měl jsem moč jak vodu z brambor, taková nahnědlá, prý jsem měl krev v moči, jak ten Entizol byl příliž silný. Měl jsem ho na Trichomonádu a ještě snad nějakou amébu či co, no vypadá to, že to pomohlo - druhý den nevím, co je to pocení rukou ;)

Sao prý bral 3 Entizoly po dvou hodinách, tak to bych chtěl vidět ;)

Co takhle horké mléko s česnekem?
Sao povídal, že by to mělo dobře fungovat na tasemnice ;)

Craft
Zasloužilý člen
Dal: 34 poděkování
Dostal: 241 poděkování
Kontaktovat uživatele:

antihelmitika

Příspěvek od Craft »

Každopádně Palo s těma antihelmitikama trochu přibrzdi, ať si úplně neodvaříš ledviny nebo játra, ono se to totiž nemusí projevit hned.

Po posledním skenování na oberonu jsem preventivně zase najel na vysoké dávky ostropestřce mar., protože po energetické stránce tím praziquantelem dostaly játra pěkně zabrat, sic se to na fyzické úrovni nijak neprojevuje a jaterní testy zcela v normě.

BTW: Mléko vůbec nepiji, natož horké, z mléčných výrobků jím pouze tvrdý sýr. Ono nakonec v dospělosti si lidský organismus vezme z mléčných výrobků onoho vápníku velmi málo, spíše nic a akorát to zahleňuje. U dětí to samozřejmě má význam
Ale ani u toho mléka to nejde zobecnit. Znám člověka, kterému je již přes 50 let a od dětství byl zvyklej pít 0,5l studeného mléka na lačno. Je to snad jeho jediná tekutina za celý den, kromě večera. Někdo by si řekl, že ten člověk bude mít brzo zdravotní problémy, ale paradoxně je zdravej jako řípa a jen tak ho něco nesloží, nebo to samovolně rozdýchá za pochodu za pár dní. Takže to bude i o tom, jak si na co náš organismus zvykne a jak to dokáže pak zužitkovat ;)

BTW2: Bral jsem prazík pouze na jednu motolici, které se nešlo zbavit ani zappingem, oproti echinokokům, kde to šlo poměrně snadno. Problém byl ten, že na ní nebyla nikde uvedena frekvence a frekvence na ostatní motolice nebyly na ní účinné. Každopádně prazík ji zlikvidoval, jak jsem se mohl přesvědčit po posledním skenu na oberonu, tam kde se hojně vyskytovala, už není :)

Deane
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: Echinokok

Příspěvek od Deane »

Craft píše: Taky si doporučuji zjistit, zda tableta, kterou vám veterinář dá, obsahuje účinou látky na oba echinokoky. Většinou obsahuje pouze jednoho z nich nebo dokonce žádného.
A nestačí Dunčovi dávať do vody MMS? Ja psovi kupujem tablety na odčervenie v lekárni, načo mám platiť ešte veterinárovi, stejne mi dá to isté čo sám kúpim.

Nikdy nehovor že niečo nejde, pretože vždy sa nájde blbec ktorý nevie že to nejde a urobí to.
Odpovědět

Zpět na „Zdraví“