Krome Použití je zevně Nebo jako ústní voda, peroxid vodíku můľe být přijato do těla jako kapky, Nebo nitrožilně, Nebo injekcí, Nebo dokonce vdechnutí! Přečtěte si články Bill Munro níže a uvidíte, jak se používá nosní postřikovače, získané z obchodu s drogami, vytvořit jemnou mlhu peroxidu vodíku a vdechnutí mlhy Budete odhalit, proč, když budete číst jeho články. Přečtěte si články Bill Munro níže a uvidíte, jak se používá nosní postřikovače, získané z obchodu s drogami, vytvořit jemnou mlhu peroxidu vodíku vdechnutí mlhy Budete odhalit, proč, kdyľ budete číst jeho články.
Je to dobrý nápad, aby si pár knížek na peroxid vodíku. Je to dobrý nápad, Aby si pár knížek na peroxid vodíku. Líbí se mi ten Dr. William Campbell Douglass nazvaný " Peroxid vodíku, Medical Miracle "Najdete ji na amazon.com Líbí se mi deset Dr. William Campbell Douglass názvem "Peroxid vodíku, lékařský zázrak" Najdete ji na amazon.com
Byl jsem požádán, které mnoho lidí, kde získat pro potravinářské účely peroxidu vodíku. Byl jsem požádán, Které Mnoho lidí, kde Získat pro potravinářské účely peroxidu vodíku. Existuje mnoho prodejen přes internet, ale já jsem byl naprosto spokojen s Guardian of Eden webové stránky. Existuje Mnoho prodejen přes internet, ale já jsem byl naprosto spokojen s Strážce Webové stránky Eden. Jsou umístěny v Texasu. Jsou umístěny v Texasu. Nemám souvislosti s nimi, s výjimkou zákazníků. Nepokoušejte se použít 35% peroxidu vodíku, dokud jste si pečlivě studovali jeho využití a vlastnosti . Nemám Souvislosti s nimi, s výjimkou zákazníků. Nepokoušejte se Použít 35% peroxidu vodíku, Dokud jste si pečlivě studoval jejich použití a vlastnosti. Kniha Dr. Douglasse je dobrý výukový program. Kniha Dr. Douglasse je dobrý výukový program.
Update 25.září 2008 ~ Zvláštní poznámka pro brain-cell-napadla jednotlivci: 35% peroxidu vodíku je silné oxidační činidlo. Na 35% a vyšší koncentrace, bude oxidovat peroxidem kožní tkáně ihned kontaktovat, a budete tedy smysl to jako pálení. Aktualizace 25.září 2008 ~ Zvláštní poznámka pro brain-cell-napadla jednotlivce: 35% peroxidu vodíku je silné oxidační činidlo. Výši 35% vyšší koncentrace, bude oxidovat peroxidem kožní tkáně Kontaktovat ihned, budete tedy smysl to jako pocit pálení. Nenechte kůži přijít do styku s 35% peroxidu vodíku. Nenechte kůži přijít do styku s 35% peroxidu vodíku. Používejte gumové rukavice při manipulaci s 35% peroxidu vodíku. Používejte gumové rukavice PŘI manipulaci s 35% peroxidu vodíku. Jen jsem zvládnout láhev 35% peroxidu vodíku, když jsem ve fázi, že ji snižuje až na 3,5% peroxidu a vždycky jsem nosit gumové rukavice při manipulaci s lahví a souvisejících zařízení. Jen jsem zvládnout láhev 35% peroxidu vodíku, kdyľ jsem ve fazi, že ji Snižuje až na 3,5% peroxidu vzdycky jsem nosit gumové rukavice PŘI manipulaci s lahví souvisejících zařízení. Toto upozornění platí pouze pro 35% peroxid, a ne drogerii třída peroxid, který je vždy 3,5% (tři (bod) 5 procent) Toto upozornění platí pouze pro 35% Peroxid, NOT drogerii třída peroxid, Který je vždy 3,5% (tři (bod) 5 procent)
Prosím o sdělení jak lze používat .Ty dva horní odstavce jsou z překladače adresa je educate-yourself.org .Po zadání se objeví několikařádková nabídka pod názvem VZDĚLÁVAT ve třetím řádku odspoda a druhý zprava je i peroxid vodíku. Pro mne velmi zajímavé je mimo jiné i název MINISILVER-TERMINÁTOR což je obdobou zapperu, používaného k léčení. Pokládám otázku, zda je někdo zručný v elektronice a je schopen vytvořit napájecí přístroj s určitou frekvencí hertzů? aspoň dvě nebo tři, hodlám to využít i k napájení CB,TB, PW . Děkuji,