Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Různé druhy očisty
NO JO,
Když já si myslím, že čínská meducína platí a funguje v číně. Dle mého nejíš jako číňan, nepiješ jako číňan, nemyslíš jako on a ani nebydlíš jako on. Máš jinou životní filozofii, jinak čteš i píšeš a dokonce i myslíš. Tak nevidím jediný racionální důvod, proč by to mělo fungovat u nás. Myslím, že buďto všechno, nebo nic. A když vypíchnutá čínská meducína u nás, tak stejně omezeně, jako je medicína vyjmutá z kontextu celého čínského života a bytí. Je to smutné, ale je to můj názor.
Jednak bys musela pít odmalička hektolitry zeleného čaje a mít tedy tak připravený organismus a být tak fyzicky i duševně střídmá. Pokud ne, tak se vše odehrává v úvozovkách či teoretické rovině. Je to stejný problém, jako uvažovat o talibanu evropskou hlavou na území střední evropy, nebo mít zálusk na nepálské bylinky s jejich čarovnou mocí. Stav mysli je velice silné závaží na miskách vah.....
Nedělejmež si iluze o dílčí očistě jater.....
Jak můžeme vypucovat jediný orgán, když máme zahnojené celé krevní řečiště...
Požíváním zeleniny odlehčíme ledvinám, aby mohly vyexpedovat co největší možnou dávku bordelu. Já, když jsem bral tu goldenyaku, tak jsem pil jako dán, to je 4 litry vody denně. Stejně jsem čůral jako vembloud.... Jasně že jsem předtím žil jako hovedo, jako gándí bych tu očistu nepotřeboval.
Je to 13 let a začínám uvažovat o repete.
Chtěl jsem sázet stromy podle demétera. Takže lunární termín. Jenže to je dva dny a já ty oplégry budu sázet celý měsíc....Několik tisíců... Stejně tak je lunární termín profláklej, páč ta očista bude trvat dle mého min 2 měsíce.Soustředil bych se na selský rozum , a ne na nalajnované postupy. Tyto moje myšlenky jsou namířeny výhradně proti usazeninám v krevním řečišti. Máúcta.
Jednak bys musela pít odmalička hektolitry zeleného čaje a mít tedy tak připravený organismus a být tak fyzicky i duševně střídmá. Pokud ne, tak se vše odehrává v úvozovkách či teoretické rovině. Je to stejný problém, jako uvažovat o talibanu evropskou hlavou na území střední evropy, nebo mít zálusk na nepálské bylinky s jejich čarovnou mocí. Stav mysli je velice silné závaží na miskách vah.....
Nedělejmež si iluze o dílčí očistě jater.....
Jak můžeme vypucovat jediný orgán, když máme zahnojené celé krevní řečiště...
Požíváním zeleniny odlehčíme ledvinám, aby mohly vyexpedovat co největší možnou dávku bordelu. Já, když jsem bral tu goldenyaku, tak jsem pil jako dán, to je 4 litry vody denně. Stejně jsem čůral jako vembloud.... Jasně že jsem předtím žil jako hovedo, jako gándí bych tu očistu nepotřeboval.
Je to 13 let a začínám uvažovat o repete.
Chtěl jsem sázet stromy podle demétera. Takže lunární termín. Jenže to je dva dny a já ty oplégry budu sázet celý měsíc....Několik tisíců... Stejně tak je lunární termín profláklej, páč ta očista bude trvat dle mého min 2 měsíce.Soustředil bych se na selský rozum , a ne na nalajnované postupy. Tyto moje myšlenky jsou namířeny výhradně proti usazeninám v krevním řečišti. Máúcta.
- hanka
- Zasloužilý člen
- Dal: 812 poděkování
- Dostal: 875 poděkování
Re: NO JO,
Jardo Ovčáku, ta Tvoje Golden yaku mě tím emulgováním tuků vážně zaujala, vzhledem k tomu, že cukrovka II. má být způsobená právě tím zanesením buněk tukem. Mám takový matný dojem, že těch distributorů je vicero. Prosím Tě, jak se pozná ten správný, on každý z distributorů píše, že právě oni jsou ti správní a ostatní mají Yuccu málo účinnou. Ty Tvoje doporučované od egymu či gubaka se kupují v lékárně? Odkuď vlastně je, kde roste?
Promiň to množství otázek, když se o něco zajímám, tak vždycky důkladně, jsem prostě zvídavá ženská .
Podle Tvé reakce na TČM vidím, že jsem to asi nevysvětlila dobře, ono to ale ani nejde v krátkosti popsat celé jejich učení, které je staré tisíce let. Psala jsem jen o kousíčku jejich nauky o orgánech a jejich vztazích k přírodě. Týkají jse všech živých organismů, nejenom těch čínských . Krev, lymfa, energie, koluje ve všech tělech stejně, ať je to Číňan, Ind, Američan nebo Čech. Samozřejmě způsob jejich života je odlišný, já přece nechci, aby jsme se stravovali jako číňané, právě naopak, stravovat by jsme se měli podle našich přírodních podmínek. Proto jsem psala o tom, že by jsme měli v zimě jíst raději kvašené zelí, okurky, nebo jinou zeleninu - ale naši, která se urodila u nás! To, že se živíme dovezeným ovocem a zeleninou odněkud z Tramtárie, je špatně, máme jíst to, co se urodilo u nás, jiné klima plodí jiné ovoce, které je vhodné pro ty lidi, kteří žijí právě v tom jiném klimatu....K Tvému názoru o očistě jednoho orgánu Ti ale řeknu, že ani číňané nemluví vůbec nic o očistě jednotlivých orgánů, berou tělo zásadně jako celek.
Ale to nic, víš co, už toho necháme, mě už fakt nebaví pořád zdůvodňovat, proč si myslím to, nebo ono, já nikoho nepřesvědčuju, aby si myslel totéž!
Jenom jsem řekla svůj názor, jako každý jiný .
Tímto debatu o čínské medicíně a vlivu měsíce na očistu jater z mojí strany končím, ale ............"a přece se točí" !
Zdravím.
Podle Tvé reakce na TČM vidím, že jsem to asi nevysvětlila dobře, ono to ale ani nejde v krátkosti popsat celé jejich učení, které je staré tisíce let. Psala jsem jen o kousíčku jejich nauky o orgánech a jejich vztazích k přírodě. Týkají jse všech živých organismů, nejenom těch čínských . Krev, lymfa, energie, koluje ve všech tělech stejně, ať je to Číňan, Ind, Američan nebo Čech. Samozřejmě způsob jejich života je odlišný, já přece nechci, aby jsme se stravovali jako číňané, právě naopak, stravovat by jsme se měli podle našich přírodních podmínek. Proto jsem psala o tom, že by jsme měli v zimě jíst raději kvašené zelí, okurky, nebo jinou zeleninu - ale naši, která se urodila u nás! To, že se živíme dovezeným ovocem a zeleninou odněkud z Tramtárie, je špatně, máme jíst to, co se urodilo u nás, jiné klima plodí jiné ovoce, které je vhodné pro ty lidi, kteří žijí právě v tom jiném klimatu....K Tvému názoru o očistě jednoho orgánu Ti ale řeknu, že ani číňané nemluví vůbec nic o očistě jednotlivých orgánů, berou tělo zásadně jako celek.
Ale to nic, víš co, už toho necháme, mě už fakt nebaví pořád zdůvodňovat, proč si myslím to, nebo ono, já nikoho nepřesvědčuju, aby si myslel totéž!
Jenom jsem řekla svůj názor, jako každý jiný .
Tímto debatu o čínské medicíně a vlivu měsíce na očistu jater z mojí strany končím, ale ............"a přece se točí" !
Zdravím.
Naposledy upravil(a) hanka dne čtv 04 úno 2010 1:30, celkem upraveno 1 x.
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
Re: NO JO,
To my nechceme nikdo, ale jak to tak vypadá, tak jíme přesně to co oni - a nebo to, co si oni "utrhnou od huby", aby to mohli poslat do supermarketů. Jenom nám to na tu dlouhou cestu pořádně "nadopují". Když už jíme čínské potraviny, oblékáme se a obouváme do čínského, a většina zboží u nás je "made in China", tak opravdu nevím, proč bychom měli ohrnovat nos nad jejich medicínou a jinými vědomostmi.hanka píše:...Samozřejmě způsob jejich života je odlišný, já přece nechci, aby jsme se stravovali jako číňané, právě naopak, stravovat by jsme se měli podle našich přírodních podmínek...
Zdravím - poota
Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
no jasně...
Znevažovat čínskou meducínu by mne ani v duchu nenapadlo. Enem ta komplexnost není pro nás mnohdy stravitelná. A proto si myslím, že nemusí být pro každého. bez ohledu na cokoli si myslím, že to je nejúčinnější léčebná filozofie planety. Je však mylné si představit, že si do krku nasypu prášek z ženšenu a budu jura.
Je to na delší povídání.Sám jsem velikým vyznavačem východních bylinek.Vždy však musím vědět, jak to funguje. Jináč s pootou zcela souhlasím, i když trvám na vypíchnutí z kontextu.
K té mé goldenyacce.... je to drahé jako kráva. Jsou to zločinci a kujoni.....
Myslím si však, že člověk musí položit na prkno tu bankovku s pětkou a třemi nulami a zamyslet se, co pro nás znamená tento papírek ve srovnáním s naším zdravím a kvalitou života.... http://www.green-magma.cz/index.html?po ... -yacca.htm
Dávkuje se to nějak vzhledem k počtu křížků na hřbetě.....A vy, co jste žili jako to boží hovádko, tedy jako já si dávejte majzla na ty usazeniny , co budou padat do mísy. Po levanduli to nevoní, a na návštěvě z toho může být nepříjemný pocit.
Jasně že je fůra jiných a dalších postupů a mechanismů detoxikace, očištění a vyčištění, myslím si, že ruku v ruce není špatné si vypucovat duši. Pak se jeden cítí docela fajn. A o tom to bude.
Je to na delší povídání.Sám jsem velikým vyznavačem východních bylinek.Vždy však musím vědět, jak to funguje. Jináč s pootou zcela souhlasím, i když trvám na vypíchnutí z kontextu.
K té mé goldenyacce.... je to drahé jako kráva. Jsou to zločinci a kujoni.....
Myslím si však, že člověk musí položit na prkno tu bankovku s pětkou a třemi nulami a zamyslet se, co pro nás znamená tento papírek ve srovnáním s naším zdravím a kvalitou života.... http://www.green-magma.cz/index.html?po ... -yacca.htm
Dávkuje se to nějak vzhledem k počtu křížků na hřbetě.....A vy, co jste žili jako to boží hovádko, tedy jako já si dávejte majzla na ty usazeniny , co budou padat do mísy. Po levanduli to nevoní, a na návštěvě z toho může být nepříjemný pocit.
Jasně že je fůra jiných a dalších postupů a mechanismů detoxikace, očištění a vyčištění, myslím si, že ruku v ruce není špatné si vypucovat duši. Pak se jeden cítí docela fajn. A o tom to bude.
-
- Stálý člen
- Dal: 1 poděkování
- Dostal: 13 poděkování
Re: no jasně...
Kdyby stačilo jen těch 5k na vyčištění, tak by se to dalo ještě snést, ale když si přečteš třeba doporučení Dědka Kořenáře http://www.bylinkar.cz/zbozi-a-produkty ... --p58.html tak je to mnohaměsíční záležitost a není dobré užívat nepravidelně či užívání přerušovat. Jedno balení za 4200 je tak na měsíc, takže celé vyčištění přijde na pěkných pár desítek tisíc a to už není tak jednoduché. Ale když dojde k nejhoršímu, tak už člověk nad penězi moc nepřemýšlí.jarda ovčák svitavy píše: K té mé goldenyacce.... je to drahé jako kráva. Jsou to zločinci a kujoni.....
Myslím si však, že člověk musí položit na prkno tu bankovku s pětkou a třemi nulami a zamyslet se, co pro nás znamená tento papírek ve srovnáním s naším zdravím a kvalitou života....
- Merlin
- Zasloužilý člen
- Dostal: 54 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Příroda není hloupá
Všude, kde lidi bydlí, ať už je to kdekoli na světě, současně roste i spousta bylin. Mnoho z nich má léčivé účinky. Důvod, proč dnes hledíme po tradiční čínské či jihoamerické medicíně je prostý - církev úplně vymýtila skutečné původní bylinkáře, a s nimi odešla i valná většina znalostí o tom, co u nás pomáhá, a roste třeba bez povšimnutí jako plevel na rumovištích či kolem kolejí... Na všechno, co tu máme, existuje v naší přírodě lék.. vědí to Číňané a šamani v zemích, kde se dochovaly tradice. Vědí, co pomáhá. To ovšem vůbec neznamená, že u nás neroste to, co bychom potřebovali. Kolik z vás ví něco hlubšího o kostivalu, kořeni puškvorce, pampelišce atd.? A spoustě ostatních bylinek a jejich směsích?
Děda Slavík tady vzpomínal čínskou bylinu prodávanou za nekřesťanyho peníz. A přitom je tady mnohem výhodnější řešení. Pohledejte slanobýl chlumní (Salsola collina Pall.) ...
Omezujeme se na pátrání v nabídkách vysoce předražených exotických přírodních léčiv, a po vlastních pokladech šlapeme. Obdivujeme čínskou celostní medicínu, jako bychom ji tady kdysi neznali. Pokusil se už někdo zapátrat ve starých receptech? Jistě, jsou tady tací, ale...
Každá oblast má svou vlastní přírodní medicínu, která je úzce spjatá s ročními obdobími a obdobím vegetace. Podběl nasbíraný a nasušený brzy zjara nám pomáhá na podzim, stejně tak naložený medvědí česnek. 90% léčitelů doporučuje ke generální očistě jater po staletí osvědčenou proceduru, jejíž hlavní část má probíhat koncem léta a na podzim. Právě kvůli čerstvé zelenině. Kdo tvrdí, že je to jedno, ABSOLUTNĚ NEMÁ POTUCHY o tom, jak játra fungují, a čím pro nás jsou. Pravidelnou údržbu pak lze během roku provádět kdykoli.
Nikdy jsem sem nedal nic, co by nebylo křížově ověřené. Žádné informace druhu "jedna paní povídala", na to je zdraví příliš důležitá věc. Svého času jsem spolupracoval s jedním kanadským léčitelem na webových stránkách, které obsahují všechno potřebné. Link je v tomto fóru. Zajímavé na tom je, že tento člověk, jemuž dnes je skoro 70, patří k těm, které poslali domů umřít s rakovinou.. bylo mu 32 a dali mu měsíc. A pak se naštval. A začal pátrat a našel kúru osvědčenou ve statisících případů, a tu použil. Důkazem funkčnosti je to, že žije. A když ho potkáte, řeknete mu tak 50, víc ne.
S tímto člověkem, který pak své znalosti rozvíjel dále, a dosud s tím nepřestal, konzultuji mnohé dotazy přicházející přes SZ. Za těmi informacemi je skoro 40 let intenzívního studia a praxe. Jsou zadarmo, a je na každém jak je použije. Nejsou to lékařské rady. Jen informace pro lidi používající mozek, kteří si uvědomují, že každý, kdo přijde a řekne: Budu tě léčit, to dělá pro svůj, ne pro jejich prospěch. Lékař má padla, a jde domů. Ale nikdo z nás v tomto ohledu nemůže říct, že se na to vykašle. Je to naše tělo a máme jen jedno. Jiné nedostaneme, tedy alespoň ne v tomto životě. A jestli nám ten život stojí za to, měli bychom pro sebe udělat maximum. Tím nemyslím zaplatit maximum za pochybnou péči...
Nakoukněte sem, opravdu se to vyplatí.
http://botanika.wendys.cz/cherbar/heslo.php?566
Nebo sem a najděte si třeba játra
http://www.liberherbarum.com/minor/cz/SnIndex17.htm
A poohlédněte se po starých herbářích, na internetu není všechno. A když něco najdete, šup s tím sem:
http://www.upramene.cz/forum/viewforum.php?f=37
Děda Slavík tady vzpomínal čínskou bylinu prodávanou za nekřesťanyho peníz. A přitom je tady mnohem výhodnější řešení. Pohledejte slanobýl chlumní (Salsola collina Pall.) ...
Omezujeme se na pátrání v nabídkách vysoce předražených exotických přírodních léčiv, a po vlastních pokladech šlapeme. Obdivujeme čínskou celostní medicínu, jako bychom ji tady kdysi neznali. Pokusil se už někdo zapátrat ve starých receptech? Jistě, jsou tady tací, ale...
Každá oblast má svou vlastní přírodní medicínu, která je úzce spjatá s ročními obdobími a obdobím vegetace. Podběl nasbíraný a nasušený brzy zjara nám pomáhá na podzim, stejně tak naložený medvědí česnek. 90% léčitelů doporučuje ke generální očistě jater po staletí osvědčenou proceduru, jejíž hlavní část má probíhat koncem léta a na podzim. Právě kvůli čerstvé zelenině. Kdo tvrdí, že je to jedno, ABSOLUTNĚ NEMÁ POTUCHY o tom, jak játra fungují, a čím pro nás jsou. Pravidelnou údržbu pak lze během roku provádět kdykoli.
Nikdy jsem sem nedal nic, co by nebylo křížově ověřené. Žádné informace druhu "jedna paní povídala", na to je zdraví příliš důležitá věc. Svého času jsem spolupracoval s jedním kanadským léčitelem na webových stránkách, které obsahují všechno potřebné. Link je v tomto fóru. Zajímavé na tom je, že tento člověk, jemuž dnes je skoro 70, patří k těm, které poslali domů umřít s rakovinou.. bylo mu 32 a dali mu měsíc. A pak se naštval. A začal pátrat a našel kúru osvědčenou ve statisících případů, a tu použil. Důkazem funkčnosti je to, že žije. A když ho potkáte, řeknete mu tak 50, víc ne.
S tímto člověkem, který pak své znalosti rozvíjel dále, a dosud s tím nepřestal, konzultuji mnohé dotazy přicházející přes SZ. Za těmi informacemi je skoro 40 let intenzívního studia a praxe. Jsou zadarmo, a je na každém jak je použije. Nejsou to lékařské rady. Jen informace pro lidi používající mozek, kteří si uvědomují, že každý, kdo přijde a řekne: Budu tě léčit, to dělá pro svůj, ne pro jejich prospěch. Lékař má padla, a jde domů. Ale nikdo z nás v tomto ohledu nemůže říct, že se na to vykašle. Je to naše tělo a máme jen jedno. Jiné nedostaneme, tedy alespoň ne v tomto životě. A jestli nám ten život stojí za to, měli bychom pro sebe udělat maximum. Tím nemyslím zaplatit maximum za pochybnou péči...
Nakoukněte sem, opravdu se to vyplatí.
http://botanika.wendys.cz/cherbar/heslo.php?566
Nebo sem a najděte si třeba játra
http://www.liberherbarum.com/minor/cz/SnIndex17.htm
A poohlédněte se po starých herbářích, na internetu není všechno. A když něco najdete, šup s tím sem:
http://www.upramene.cz/forum/viewforum.php?f=37
Naposledy upravil(a) Merlin dne pát 05 úno 2010 0:24, celkem upraveno 1 x.
The hardest part of being a teacher is not teaching what I know but knowing what not to teach.
-----------------------------------------------------
Re: Příroda není hloupá
Je málo známe že puškvorec obecný je v surovom stave toxický a sposobuje vážne žalúdočné tažkosti sprevádzané bolestivým zvracaním . Jeho toxicita sa znižuje oxidáciou (sušením) . P.
- Merlin
- Zasloužilý člen
- Dostal: 54 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
No a? Všechno má svou přípravu. Jíš syrové maso, nebo si ho ukusuješ přímo z krávy? To nerob, bude ti zle! Ani si neber 10 acylpyrinů najednou, když Tě bolí hlava.. bude Ti špatně.Hmm... píše:Je málo známe že puškvorec obecný je v surovom stave toxický a sposobuje vážne žalúdočné tažkosti sprevádzané bolestivým zvracaním . Jeho toxicita sa znižuje oxidáciou (sušením) . P.
KAŽDÁ droga, dokonce i voda, má své přiměřené dávkování, jinak je to jed. Odkud je ten citát, a proč v něm chýba "ve větším množství", jako je to všude?
The hardest part of being a teacher is not teaching what I know but knowing what not to teach.
-
- Starší člen
- Dal: 12 poděkování
- Dostal: 27 poděkování
...a stale sa chodim pozerat do zrkadla
Ahojte, tak som sa aj ja pustila do tej ocisty. Vcera som prvy krat dala klystyr. po celej procedure (aj s niekolkonasobynm behanim na zachod) som zaspala ako male dieta na 4 hodiny, xvilku som citala a potom som spala az do rana. No a stala sa zvlastna vec, este teraz sa xodim pozerat do zrkalda, lebo uz dlhsiu dobu som si vsimla, ze mam opuchnutu tvar a hlavne pod ocami, dolne viecka, a takisto aj brucho, podbrusko,telo mi zadrziavalo vodu. Myslela som ze su to ladviny a mozno sa aj nemylim, ale mne to jednoducho po tom prvom vcerajsom klystyre zmizlo. Tvar mam taku ako ked som bola davno... zdrava. Viem ze klystyr je vynikajuca vec, ale zeby az takto caroval? No naozaj som bola dnes 5 krat pri zrkadle a cudujem sa doteraz.
Nejež sa . Nie každý vie že táto velmi príjemne voňavá liečivka nie je vhodná do šalátov . Suši mám celkom rád a zle mi z neho ešte nebolo . P.gewo píše:No a? Všechno má svou přípravu. Jíš syrové maso, nebo si ho ukusuješ přímo z krávy? To nerob, bude ti zle!
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 4 poděkování
- Dostal: 95 poděkování
Re: Dennyho jaterní a žlučníkova očista
Denny, prosim Ta, naco presne su tie tabletky, a teda ta kura bude fungovat aj bez nich? O kolko menej ucinna bude bez nich, respektive, ake riziko tam hrozi?Denny píše: Dobré, ale ne nezbytně nutné jsou tabletky HEPATIL - volně prodejné v Polsku, balení 40ks asi za 100Kč (na 1 kůru potřebujete 8ks tbl.)
- Denny
- Zasloužilý člen
- Dal: 6 poděkování
- Dostal: 14 poděkování
Re: Dennyho jaterní a žlučníkova očista
Ahoj Jayo. Jak jsem již napsal, čerpal jsem rozumy z více návodů uveřejněných na internetu. V žádném z nich se o Hepatilu nepíše, takže můžeš být bez obav, bude to fungovat i bez něj. Tyto tabletky mi doporučil náš přítel gewo, kterého jsem také požádal o radu a jemuž důvěřuji a proto je beru.
Hepatil je lék napomáhající správné funkci jater. Jelikož jsou mé jazykové znalosti dosti chabé (mimo mateřštiny ještě jakžtakž povinná ruština a také tvá slovenčina brat moj, ale po polsky nedobre) proto si to prečítaj sám.
Hezký den
Hepatil je lék napomáhající správné funkci jater. Jelikož jsou mé jazykové znalosti dosti chabé (mimo mateřštiny ještě jakžtakž povinná ruština a také tvá slovenčina brat moj, ale po polsky nedobre) proto si to prečítaj sám.
Hezký den
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Dal bych všechno co vím, za tisícinu toho, co neznám - "Denny"
-
- Starší člen
- Dal: 12 poděkování
- Dostal: 27 poděkování
Malachov : ocista pecene minim. 4 krat
Ahojte, prave sa pozream na Malachova a on tu pise, ze ak si xcete pecen vycistit uplne, mala by sa ta ocista robit minim. 4 krat , pretoze:
" Sousta zlucovych cest uvnitr prave a leve casti jater je presne ohranicena. Prava cast prijima zluc z predniho a zadniho vyvodu. Uzemi, jez kazdy z techto vyvodu "obhospodaruje", nazyvame segment jater. Vsechny vyjmenovane segmenty zluc sbira z mezilehlych vyvodu, nachazejicich se na uzemi segmentu. Hranice medzi segmenty nenarusuji ani zlucove cesty, ani arterie , ani portalni zily soustavy. Z toho vyplyva, ze jedna procedura "prorazi" jeden segment. Ty jsou ctyri . Proto, aspon jako minimum, abychom jatra vycistili , musime provest 4 ocisty." ( Malachov, G.P: Totalni detoxikace, 1997, str. 72)
" Sousta zlucovych cest uvnitr prave a leve casti jater je presne ohranicena. Prava cast prijima zluc z predniho a zadniho vyvodu. Uzemi, jez kazdy z techto vyvodu "obhospodaruje", nazyvame segment jater. Vsechny vyjmenovane segmenty zluc sbira z mezilehlych vyvodu, nachazejicich se na uzemi segmentu. Hranice medzi segmenty nenarusuji ani zlucove cesty, ani arterie , ani portalni zily soustavy. Z toho vyplyva, ze jedna procedura "prorazi" jeden segment. Ty jsou ctyri . Proto, aspon jako minimum, abychom jatra vycistili , musime provest 4 ocisty." ( Malachov, G.P: Totalni detoxikace, 1997, str. 72)
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 4 poděkování
- Dostal: 95 poděkování
glauberova sol
S akou prestavkou sa moze ta ocista robit znovu?
Inak zohnal tuto Glauberovu sol, ale je to magnesium sulfuricum
http://www.studiozdravia.info/default.a ... roduct=130
Skor by sa to malo volat epsomska sol. Bude to fungovat aj s nou?
Inak zohnal tuto Glauberovu sol, ale je to magnesium sulfuricum
http://www.studiozdravia.info/default.a ... roduct=130
Skor by sa to malo volat epsomska sol. Bude to fungovat aj s nou?
- Denny
- Zasloužilý člen
- Dal: 6 poděkování
- Dostal: 14 poděkování
Re: glauberova sol
Ano bude to fungovat s Epsomskou solí stejně tak jako s Glauberovou. Svoji první očistu jsem dělal právě s ní
Dal bych všechno co vím, za tisícinu toho, co neznám - "Denny"