Ta osvědčená a dlouhodobě ověřená receptura "jak na to" je jistě dobrá. Ale každý je jiný a na každého to funguje trochu jinak. Někdo může ubrat a druhý musí pár kapek přidat.Dedo Slavík, vela som na vás myslela, uz ste ok? Nerobte takéto pokusy lebo sme si vás velmi oblúbili...
.....nejde o žádnou "teorii", ale o empiricky ověřené osvědčené postupy, na nichž se pracuje už dvacet let.
Mimo to, dnešní svět je plný podvodu a tak je potřeba mnohem víc než za komunistů ověřovat a prověřovat. K tomu jsou dobré pokusy sám na sobě.
Co si ale kdo zaseje, to si sklidí a taky za blbost se musí platit. Takže i ty pokusy se musí dělat s rozumem. NEPŘEHÁNĚT TO.
Pustil jsem se i do jiných pokusů. Velice zajímavých. Jsou na vedlejším vláknu o MAGNETICKÝCH MOTORECH.
DOVEDETE SI PŘEDSTAVIT MOTOR, KTERÝ NEPOTŘEBUJE ŽÁDNOU ENERGII Z VENKU A PŘESTO JEDE. A POHÁNÍ TŘEBA GENERÁTOR, KTERÝM BUDETE CELÝ ROK TOPIT A OHŘÍVAT VODU. ZDARMA. NĚKDE TO JIŽ BĚŽÍ. ALE PODOBNĚ JAKO V PŘÍPADĚ MMS HROZÍ VYNÁLEZCI PŘI ZVEŘEJNĚNÍ "HLAVA DOLŮ" MILIARDÁŘI, KTEŘÍ OVLÁDAJÍ VEŠKEROU ENERGII NA ZEMI SI SVOJE KŠEFTY UHLÍDAJÍ.
Takže FÓRUM U PRAMENE vlákno o magnetických motorech a jiných zdrojích VOLNÉ ENERGIE.
Mám ale ještě jiného koníčka, který pro většinu lidí již není tak zajímavý. Prostě mám vlastní stránku.
http://bibleforum-net.9forum.biz/zaklad ... 5.htm#2193