Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

MMS - Zkušenosti uživatelů I.

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Zamčeno
děda Slavík
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 132 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: kvapky

Příspěvek od děda Slavík »

Dedo Slavík, vela som na vás myslela, uz ste ok? Nerobte takéto pokusy lebo sme si vás velmi oblúbili...
.....nejde o žádnou "teorii", ale o empiricky ověřené osvědčené postupy, na nichž se pracuje už dvacet let.
Ta osvědčená a dlouhodobě ověřená receptura "jak na to" je jistě dobrá. Ale každý je jiný a na každého to funguje trochu jinak. Někdo může ubrat a druhý musí pár kapek přidat.
Mimo to, dnešní svět je plný podvodu a tak je potřeba mnohem víc než za komunistů ověřovat a prověřovat. K tomu jsou dobré pokusy sám na sobě.
Co si ale kdo zaseje, to si sklidí a taky za blbost se musí platit. Takže i ty pokusy se musí dělat s rozumem. NEPŘEHÁNĚT TO.
Pustil jsem se i do jiných pokusů. Velice zajímavých. Jsou na vedlejším vláknu o MAGNETICKÝCH MOTORECH.

DOVEDETE SI PŘEDSTAVIT MOTOR, KTERÝ NEPOTŘEBUJE ŽÁDNOU ENERGII Z VENKU A PŘESTO JEDE. A POHÁNÍ TŘEBA GENERÁTOR, KTERÝM BUDETE CELÝ ROK TOPIT A OHŘÍVAT VODU. ZDARMA. NĚKDE TO JIŽ BĚŽÍ. ALE PODOBNĚ JAKO V PŘÍPADĚ MMS HROZÍ VYNÁLEZCI PŘI ZVEŘEJNĚNÍ "HLAVA DOLŮ" MILIARDÁŘI, KTEŘÍ OVLÁDAJÍ VEŠKEROU ENERGII NA ZEMI SI SVOJE KŠEFTY UHLÍDAJÍ.

Takže FÓRUM U PRAMENE vlákno o magnetických motorech a jiných zdrojích VOLNÉ ENERGIE.

Mám ale ještě jiného koníčka, který pro většinu lidí již není tak zajímavý. Prostě mám vlastní stránku.

http://bibleforum-net.9forum.biz/zaklad ... 5.htm#2193

Kluci, do toho.
Daria Lori
Starší člen
Dal: 1 poděkování
Dostal: 6 poděkování
Kontaktovat uživatele:

MMS - Zkusenosti uzivatelu

Příspěvek od Daria Lori »

O tom me neco rikal tatka -la, asi se znate!!! :lol: :lol: :lol:

Dita
Stálý člen

Kniha on-line

Příspěvek od Dita »

Tady je kniha v originale: http://www.miraclemineral.org/part1.php a za poplatek 12.95 USD si muzete prikoupit druhou cast.Libi se mi na tom,ze cast z ceny jde na humanitarni pomoc v Africe a Americe.Nechysta se Gewo neco podobneho s ceskym prekladem?

la
Zasloužilý člen
Dal: 763 poděkování
Dostal: 238 poděkování

Re: Kniha on-line

Příspěvek od la »

I tady je to tak ,je to v úvodu MMS. :D

Mrki
Nový člen

Klystýr

Příspěvek od Mrki »

Ahojte,

chtěla bych se zeptat, vy, co jste dělali klystýr s MMS, kolik se ho dává kapek, aby to bylo tak akorát? Díky ;)

jvj56
Zasloužilý člen
Dostal: 3 poděkování

Re: Klystýr

Příspěvek od jvj56 »

Odpovědět nelze jednoznačně.
Jde o to co ve střevech ještě máš. Pokuď jseš "plná" tak bych vůbec MMS neřešil. Stačí normální voda.
Jakmile je tlusté střevo prázdné je účinnék MMS (dle mých zkušeností) asi 2x vyšší než při orálním užití.

Já jsem nejdříve udělal Šankhaprakšálanu ("čištění od shora") a pak klystýr. Je to svým způsobem lepší na pročištění, proti je velké množství soli. Vše má své.
Přeji mnoho úspěchů. :D

rival
Hlavní admin - živý člověk
Dal: 14 poděkování
Dostal: 227 poděkování
Pohlaví:
Kontaktovat uživatele:

MMS a prasečí chřipka

Příspěvek od rival »

Osobní zkušenost Josefa Staňka z Agape Brno http://www.agapebrno.cz/Clanky/Archiv/2 ... ripku.aspx

Joy
Stálý člen
Dostal: 1 poděkování

chrípka

Příspěvek od Joy »

Ja som to liecila homeopatiou, deti mali kazde akusi chrípku, ktorá zodpovedala popisom prasaciej, presne sme to nevedeli samozrejme. Je asi 5 hom. prípravkov ktoré zaberú v priebehu pár hodín, niekedy sa príznakymenili z hodinu na hodinu takze som sedela pri nich a sledovala co hovoria alebo robia, pán spomínal v clánku ze ho tlacila aj makká postel bol to znak pre babtesiu. mms som vtedy este nemala
Len pre zaujímavost pomáha babtsia,bryonia eupatorium gelsemium kamphor arsenicum album
pkny den

Blanka
Nový člen

Re: Klystýr s MMS

Příspěvek od Blanka »

Mrki píše:Ahojte,

chtěla bych se zeptat, vy, co jste dělali klystýr s MMS, kolik se ho dává kapek, aby to bylo tak akorát? Díky ;)
Zde jsem přeložila něco z amerického webu o MMS:

Střevní nálev (klystýr) s MMS

Klystýr s MMS může být stejně účinný jako intravenózní infuze, protože oba způsoby dodávají MMS jak do plazmy, tak i k červeným krvinkám. Toto je názor několika biologů a vědců, jenž metodu střevního nálevu studovali. Požívání MMS ústy obecně doručuje chlordioxid (pouze) k červeným krvinkám ze žaludku a střev. Plazma však může dopravit chlordioxid i do oblastí kam se červené krvinky nemohou dostat.

Postup:

Nejprve musíte střevo vyčistit aplikací čisté teplé vody (přibližně 2 až 3 litry). Postup opakujte dva nebo i třikrát. Použijte uvedenou dávku vody a snažte se ji udržet co nejdéle, masírujte si břicho, a pak to pusťte ven.

Nádobu (irigátor) zavěšte jen asi 40 až 50 cmc nad tělo,ať není tlak vody velký a můžete v klidu pomalu přijmout celou dávku vody.

Po pročištění pak do poslední dávky přidejte MMS. Nejprve MMS namíchejte v 1 dl vody a pak přilejte do irigátoru ke dvěma až třema litrům vody. Čím více vody napustíte do střeva, tím vídće se roztáhne jeho stěna a zvětší se tka absorbční plocha střeva schopná vstřebat účinnou látku. Použijte jednu kapku MMS a deset kapek aktivátoru na jeden litr vody. Provádějte až 2 klystýry denně a pokoušejte se udržovat MMS na místě tak dlouho, aby se tekutina mohla úplně vstřebat stěnami tlustého střeva (nejlépe 15 minut).

Sama jsem tuhle metodu vyzkoušela a jsem úplně nadšená, jak to výborně funguje. Já už MMS ani nepiju a podávám si ho zásadně přes klystýr.

Mrki
Nový člen

Klystýr s MMS

Příspěvek od Mrki »

Díky Blani! :color:

lena

klystyry

Příspěvek od lena »

neni spatna procedura, ale trochu narocna, ale da se to zvladnout s trochou disciplyny

uvidime na co casem prijdeme ci prejdeme

:P

Denny
Zasloužilý člen
Dal: 6 poděkování
Dostal: 14 poděkování

Re: Klystýr s MMS

Příspěvek od Denny »

Blanka píše:
Zde jsem přeložila něco z amerického webu o MMS:

Střevní nálev (klystýr) s MMS

Sama jsem tuhle metodu vyzkoušela a jsem úplně nadšená, jak to výborně funguje. Já už MMS ani nepiju a podávám si ho zásadně přes klystýr.

To chceš říci, že jsi do střeva dostala až 3l tekutiny? Dělal jsem klystýry přes měsíc v kuse a dostal jsem se max. asi 2 - 2,2?l :!: a myslel jsem si, že prasknu. Obsah tl. střeva je 1,5 - 2l a to musíš umět u toho zaujímat správné polohy, aby se tekutina dostala přes trakčníky až do slepáku, tak fakt nevím kam bys ten zbytek dala 8)

Postup: Lehněte si na bok (pánev musí být výše než ramena), hadičku zavedte do řitního otvoru do hloubky 25 - 50 cm. Uvolněte tlak a kapalinu postupně pouštějte do tlustého střeva. Jestliže tlusté střevo vykazuje nějaké patologické změny či je přecpáno výkalovými kameny, hrozí, že tekutina se při rychlém vlévání bude tlačit zpět nebo roztahovat malou dutinku, přičemž vyvolá bolest. Aby k tomu nedošlo, kontrolujte tok a hadičku včas stiskněte. Podle toho, jak tekutina zácpou prochází, její proud zesilujte. Dýchejte pomalu, plynule, ale zhluboka - břichem. Při nádechu ho nafukujte a při výdechu stahujte. To vše vám umožní se vyhnout různým potížím a nepříjemnostem. Vaše tlusté střevo bude čisté, až se do něj dva litry kapaliny dostanou bez problémů za 30 - 40 sekund.

Jakmile máte tekutinu v těle, lehněte si na záda a nadzvedněte pánev. Lepší je, uděláte-li stoj na ramenou nebo si alespoň dáte nohy za hlavu. V této pozici setrvejte 30 - 60 sekund. Navíc můžete zatahovat břicho. Díky tomu tekutina tračníkem sestupným pronikne do příčného. Následně si opatrně lehněte a obraťte se na pravý bok. Tekutina se z příčné části dostane do obtížně přístupného vzestupného tračníku a pak do slepého střeva. Právě uvedená technika umožňuje stejně rovnoměrně propláchnout celé tlusté střevo.

Dal bych všechno co vím, za tisícinu toho, co neznám - "Denny"
Blanka
Nový člen

Objem tlustého střeva

Příspěvek od Blanka »

Denny, bohužel nemáš vůbec pravdu, že by objem tlustého střeva byl pouhé 2 litry.

V lékařské anatomii se většinou uvádí, že tlusté střevo je dlouhé 120 až 150 cm a tlusté v 5 až 7,5 cm. Pokud nevěříš, tady máš odkaz:
http://www.wikiskripta.eu/index.php/Tlu ... t%C5%99evo

Učím matiku na střední, takže si dovedu odvodit, že objem střeva mohu vypočítat použitím vzorce pro válec, přičemž výška je délka střeva (120 až 150 cm) a poloměr je půlka průměru, tedy půlka z 5 nebo 7,5 centimetrů.
Vzorec pro výpočet objemu válce máš tady: V = π*r2*v

Když dosadíš do vzorce to nejmenší možné střevo (5 cm tlusté a 120 cm dlouhé), vyjde ti objem 2,3 litrů
Pokud dosadíš do vzorce to největší střevo (7,5 cm tlusté a 150 cm dlouhé), vyjde ti objem 6,6 litrů.

Můžeš si to klidně přepočítat, pokud mi nevěříš.

Máš asi hodně zanesené střevo, když do sebe nedostaneš víc jak 2,2 litrů, a nebo zavěšuješ irigátor moc vysoko a pak to jde moc rychle. Já nedávám irigátor nikdy výš než 40 cm nad své tělo. Kdybych ho zavěsila výš, tak bych ten tlak nevydržela a taky bych do sebe moc vody nedostala. Já nemám problém do sebe dostat 2,5 litru, pokud jsem předtím vyprázdněná. A jeden můj kamarád mi říkal, že do sebe klidně dostane 4,5 litrů a udrží to v sobě i 20 minut.

děda Slavík
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 132 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Objem tlustého střeva

Příspěvek od děda Slavík »

Máš asi hodně zanesené střevo, když do sebe nedostaneš víc jak 2,2 litrů, a nebo zavěšuješ irigátor moc vysoko a pak to jde moc rychle. Já nedávám irigátor nikdy výš než 40 cm nad své tělo. Kdybych ho zavěsila výš, tak bych ten tlak nevydržela a taky bych do sebe moc vody nedostala. Já nemám problém do sebe dostat 2,5 litru, pokud jsem předtím vyprázdněná. A jeden můj kamarád mi říkal, že do sebe klidně dostane 4,5 litrů a udrží to v sobě i 20 minut.
Když jsem byl o hodně mladší a ještě svobodný, tak jsem zvedal irigátor až do výšky úst a nalil jsem do sebe 6 litrů tekutiny. (převedeno do srozumitelné řeči, to bylo DVANÁCT PIV za večer.) Tehdy stálo pivko 1.20 Kčs.

Kluci, do toho.
Denny
Zasloužilý člen
Dal: 6 poděkování
Dostal: 14 poděkování

Re: Objem tlustého střeva

Příspěvek od Denny »

Blanka píše:Denny, bohužel nemáš vůbec pravdu, že by objem tlustého střeva byl pouhé 2 litry.

Když dosadíš do vzorce to nejmenší možné střevo (5 cm tlusté a 120 cm dlouhé), vyjde ti objem 2,3 litrů
Pokud dosadíš do vzorce to největší střevo (7,5 cm tlusté a 150 cm dlouhé), vyjde ti objem 6,6 litrů.
Můžeš si to klidně přepočítat, pokud mi nevěříš.
Máš asi hodně zanesené střevo, když do sebe nedostaneš víc jak 2,2 litrů, a nebo zavěšuješ irigátor moc vysoko a pak to jde moc rychle.
Ale ano, věřím. Nebral jsem však v potaz to až třínásobné čistění předem. Proto asi jen ty 2litry :oops:

Dal bych všechno co vím, za tisícinu toho, co neznám - "Denny"
Zamčeno

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“