...vánoce za námi....klídek a pohoda...martin11 píše:....náš kolega...filuta oo7.....slíbil, že ztracený díl dodá...ale až příší rok....tedy hned z kraje..ale hlavně jemu dík za výrobu kostry motoru..
...no a kdo byl zlobivej...jako já ...tak si nadělí stavebnici sám.....mě už přišla na dvacítku.....takže od ježiška stejně nic nečekam....no tedy tajně jo...co kdyby.... ...m11
...v příloze "suchá" sestava.....sestavil jsem si pro radost 1 píst a 1 ojnici...a poskládal to jen tak k sobě...chybí středový díl....a držák vedení pístu....takže se to zdá být dost zmatené....také na fotkách není ani 1 magnet....máte to zde jen proto, aby jste se měli na co těšit...
...při této hře se stavebnicí jsem samozřejmě narazil na několik problémů....ale to je uděl průkopníků....nemám kde opisovat....
...slibuju , že každý den večer něco udělám....když ono to na papírovém výkresu vypadalo tak jednoduše. ...celé to bude vážit asi 12 kg.... .
...laserová vypalovačka je fantastická...poděkování vzláště Filuta 007...ale díly je třeba ručně doladit....ten píst jsem dolícovával asi 3 hodiny....a je jich zde 12...!!!....také se musí udělat všude závity....asi 80 šroubků se musí někam zaparkovat...tak....hezký den zdraví martin11