Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

MMS - Zkušenosti uživatelů I.

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Zamčeno
milda
Zasloužilý člen
Dal: 710 poděkování
Dostal: 489 poděkování

Re: Re další

Příspěvek od milda »

Palo píše: Víte, jak se říká, že každé antibiotikum je nutné dobrat?
Napadá mě udělat přesnej opak - aby vznikla ta nejhorší "virová" nemoc na světě :) a pak na to šupnout MMS :)
Palo, možná, že joo, ALE: Jakožto "zkušený astmatik" jsem širokospektrá antibiotika X-krát nedobral. A to z jednoho jednoduchýho důvodu. Třetí den užívání antibiotik (několikrát) jsem se začal dusit a přestal jsem je brát. Tady diskuse s lékařem nebyla na místě - buď budu dýchat bez ATB, nebo s antibiotiky dýchat nebudu. :cry:

Léčitelka, bylinkářka, která mi z toho pomohla mi řekla, že antibiotika zničily všechny užitečný mikroorganizmy, který potřebuju a střevní mikroflóra vlastně neexistuje. Trvalo pak tři měsíce, než jsem se z toho dostal.
Teď jde o to, až budeš "na hraně", co udělá MMS? Budeš mít střevní mikroflóru zdevastovanou antibiotiky a když by zbytek ještě "domordovalo" MMS, bylo by to zlé. Chtěloby to mít něco fortelnýho v záloze... :D

děda Slavík
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 132 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Re další

Příspěvek od děda Slavík »

Hlavně se potřebuju zbavit fujtajblu z krku.
Podobnou zkušenost s "fujtajblem" jsem získal včera. Manželka chytla rýmu a je celkově nachlazená a abych to snad nedostal od ní a navíc jí pomohl, dal jsem v ložnici na stolek misku s větší dávkou MMS na odpařování plynu.
Byl jsem přesvědčen, že nemám na plicích nejmenší problém.
Ale to by člověk nevěřil, jakou čistící sílu má MMS a kolik svinstva a hlenů se dá za jednu noc z plyc odkašlat.

Kluci, do toho.
hanka
Zasloužilý člen
Dal: 812 poděkování
Dostal: 875 poděkování

Re: MMS a paraziti

Příspěvek od hanka »

děda Slavík píše:... ale co když parazit má v lidském těle i nějakou člověku prospěšnou službu a my jej zlikvidujeme?? Budem na tom asi o něco hůř. NEVÍM. Snad by bylo dobré jen přijít na to, jak jej donutit aby dělal jen tu svou dobrou práci a pověření a nelezl přes tu svou ohrádku a neškodil.
To jsou ale úvahy na tam to vlákno o parazitech.
Nezabiju přece kozu za to, že mně pustoší zakrádku, ale musím sám sobě nakopat zadek, že jsem ji špatně uvázal.
Dědo Slavíku, ráda si čtu Tvoje příspěvky, mluví z nich zdravá logická úvaha a moudrost. Nezklamal jsi ani teď, musím s Tebou znova souhlasit, ještě, kdyby Tě tak napadlo, jak tu kozu uvázat :lol: !
A jestli má parazit v lidském těle prospěšnou službu? Třeba ano, ale kdo se má v tom vyznat?

To máš jako se vznikem nemocí: každý odborník mluví jinak - jedni říkají "jezte maso", druzí "maso škodí", "pijte mléko", druzí "mléko je špatné", "jezte soju", druzí "soja je svinstvo".....atd, atd.. Přitom každý o té své stravě vykládá, že právě ona je ta nejzdravější a umí to tak perfektně zdůvodnit! A tak tu kozu uvazujeme jednou tak a podruhé jinak, pořád ve snaze ji uvázat správně, a koza nám přitom běhá po zahradě a pustoší a pustoší. Než se nadějeme, přijdou nemoce a jedna i druhá strana nám pak říká "to máte ze špatné stravy, kdyby jste žili jinak, neonemocněli by jste, je to vaše vina!" a člověk se cítí jako největší lajdák a osel, že nepozná, jak je to správně :oops:

Že bych ale po dávkách MMS2 nebo anthelmintika zůstala bez "ochrany" parazitů se nebojím, zůstane jich určitě více, než dost, aby v těle plnily i tu správnou úlohu :)

Zdravím, :lol: Hanka

Merlin
Zasloužilý člen
Dostal: 54 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Paraziti

Příspěvek od Merlin »

Tady opravdu VELMI doporučuji knihu Huldy Clark Léčba a prevence všech druhů rakoviny (na zapper.cz / literatura). Najdete tam odpovědi na spoustu otázek ohledně parazitů, v nichž tady tápete. Jediný rozdíl je v tom, že používáme "chemický zapper".

Jedinými prospěšnými parazity v našem těle jsou bakterie v trávicím systému. Všude jinde představují časovanou bombu...

Za pozornost určitě stojí i nové recepty ve druhé Jimově knize, která brzy bude k objednání přes emms.cz

Nesmím tady, bohužel, sdělovat už žádné detaily, protože jsem vázán smlouvou s vydavatelem pro ČR.. a už jsem ji patrně i tak trochu porušil..

The hardest part of being a teacher is not teaching what I know but knowing what not to teach.
-----------------------------------------------------
Si.Pavel
Nový člen

RE:

Příspěvek od Si.Pavel »

Zdravím Gewa! Rád bych se Tě zeptal jak to, že na zahraničních stránkách (pokud jsem dobře četl) o mms (např. jimhumble.biz) není vůbec žádná zmínka o nové knize?Díky

děda Slavík
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Re: Paraziti

kedže vec sa má v realnom živote ,,trošku" ináč . http://www.zelenepotraviny.com/filosofi ... vin-plisne .
Pročetl jsem nabídnutou stránku a mohu jen souhlasit a doporučit dál.
Vyjímám jednu myšlenku na ukázku-
TENTO svět v této podobě není likvidace jeho fyzických i duchovních SOUČÁSTEK, ale jejich HARMONIE!To, co platí pro supersystém světa, to platí i pro megasystém lidského organismu. V jednom z podsystémů lidského organismu - v krvi - lze boj o rovnováhu krásně pozorovat.
Domnívám se, že nejen náš spůsob života, ale i MMS může k té naší vnitřní harmonii přispět a nebo JI POŘÁDNĚ NABOURAT.

O parazitech je zvláštní vlákno, ale našel jsem adresu s varováním ohledně dárců parazitů a to psů a koček v bytě. Taky název a dostupnost dvou levných léků, jak na ně.

http://www.vitalia.cz/clanky/vite-kdo-z ... asem-brise
---------------------------

Opravdu doporučuji obě knihy Huldy Clark. Neustále si z ní utahovali, že v lidském těle nemohou být žádní zvířecí paraziti, ale opak je pravdou. No a ona dopodrobna popisuje nejen kteří to jsou, a co zapříčiňují, ale i jak na ně.

Kluci, do toho.
Magnea
Starší člen
Dal: 12 poděkování
Dostal: 27 poděkování

MMS a Chlorella

Příspěvek od Magnea »

Ahojte, chcem sa s vami ib apodelit o moju novu skusenot , tentokrat s chlorellou :) Od MMSka so si dala na xvilu pauzu,s tym ze s a idem doplnit poriadn mineralmi, uz pri mmsku som sem tam brala chlorellu, nuz tak som teraz zacala iba s chlorellou a xclea by som upozornit, ze tak ako MMS a j chlorella ma silne detoxikacne ucinky, zacala som mat podobne priznaky ako pri MMSKU, zimnica, pocit na zvracanie, nafuknute brucho, Chlorella vraj velmi uciine viaze tazke kovy, takze ak beriete chlorellu popri MMSku, detoxikujete sa este TURBo viac.
Tot vsjo. Pekny vecer prajem.

MMS NEDETOXIKUJE! Nemá jak. Popisované projevy při užívání MMS svědčí o nepřiměřené dávce. Chlorella na lidi s plísněmi rozbujelými ve střevě působí přesně tak, jak popisujete. Plyny v trávicím systému vyvolávají bakterie podpořené produkty plísní, samo tělo žádné plyny netvoří. Jinak řečeno, přestala jste s MMS a začala to, co se pokoušelo úspěšně zničit, doslova krmit chlorellou...

Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: MMS a Chlorella

Příspěvek od Palo »

Magnea píše:Chlorella vraj velmi uciine viaze tazke kovy...
Myslíš toto? http://www.prozdravi.cz/chlorella-2500-tbl.html

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Magnea
Starší člen
Dal: 12 poděkování
Dostal: 27 poděkování

Příspěvek od Magnea »

MMS NEDETOXIKUJE! Nemá jak. Popisované projevy při užívání MMS svědčí o nepřiměřené dávce. Chlorella na lidi s plísněmi rozbujelými ve střevě působí přesně tak, jak popisujete. Plyny v trávicím systému vyvolávají bakterie podpořené produkty plísní, samo tělo žádné plyny netvoří. Jinak řečeno, přestala jste s MMS a začala to, co se pokoušelo úspěšně zničit, doslova krmit chlorellou...
Gewo ci Rival, neviem kto je tu modry :) Mohol by si to rozpisat? To znamena ze napr. aj zeleny jacmen posobi v prospech pliesni? Ja som ten probelm nafuknuteho brucha mala aj pri uplnych zaciatkoch brania MMS. Netvrdim ze som vymenila MMS za Chlorelu, len som si urobila prestavku, s dobrym umyslom doplnit si vitaminy a mineraly.

Pre Pala: http://www.chlorella.sk/chlorella.php?co_je_chlorella

Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

gewo píše:Popisované projevy při užívání MMS svědčí o nepřiměřené dávce...
No to je hezké, že jde o nepřiměřenou dávku. Bohužel ale právě tato "nepřiměřená" dávka MMS dokáže zbavit problémů, které běžným užíváním jaksi nikdy nevyřeší. Jsou to (nejen) osobní zkušenosti!

MMS se může brát "podle návodu" donekonečna a problém, který se vyřeší jednorázově pouze "nepřiměřenou dávkou" jinak navždy zůstane... Je to jako čistit karoserii auta tak dlouho, dokud není čistý motor...

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
lena

chlorella pyrenoidosa

Příspěvek od lena »

muzu potvrdit, ze chlorella vaze tezke kovy v tele a vyvadi ven, navstevovala jsem 3 roky skolu, kde byla vyuka ze vsech stran ohledne zlepseni zdravi na zaklade energeticke,
velmi dobre pusobi a neni problem ji vzit i vice, o to pusobi intenzivneji, i kdyz take muze ukazat projevy jak zde uvedeno, nebot se telo zbavuje jedu nejkratsi cestou, take je dobre ke chlorere vzit koriandr (jenom koriandrova nat ve forme kapek) a to v podobe kapek, ktery stahuje tezke kovy i z bunek, musi se toto ale brat spolecne, aby chlorella v tabletach mohla vyloucene kovy z bunek take eliminovat.

na kazdy pad to neublizi a navic podporuje, nebot jsou zde skoro vsechny dulezite vitaminy a mineraly, ktere nase telo potrebuje

meli jsme prednasky vseho druhu, od lekaru jako je TCM, zubaru a take terapeutu jako je kyneziologie, osteopathie,samanstvi, konstelace rodiny a jine. jedna se o energetiku, ale take pomoci ruznych preparatu, ktere jsou pro nase zdravi velmi prospesne a podporuji zlepseni.

lena

Příspěvek od lena »

Palo píše:
Magnea píše:Chlorella vraj velmi uciine viaze tazke kovy...
Myslíš toto? http://www.prozdravi.cz/chlorella-2500-tbl.html
ano je to ono, specielne chlorella pyrenoidosa toto podporuje velmi silne i kdyz se ze zacatku zda, ze nam zaludek ci organizmus rebelule, o to vice dokaze vyloucit jedy z tela normalni cestou.

take odkyseluje telo, jako kombinace k mms je to urcite velmi pozitivni a muzu doporucit

Merlin
Zasloužilý člen
Dostal: 54 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Směsky

Příspěvek od Merlin »

Vycházím z rozsáhlé databáze a zdrojů ve třech jazycích. Bez ohledu na prospěšnost jednotlivých prvků - mísení jednoznačně nevede k úspěchu, spíš naopak.
Palo: koňské dávky jsou dobré jen v určitých případech, hlavně u bakterií a drobných parazitů, jinak u větších a rozhodně ne v případě plísní. Když už dáváš přirovnání, tohle je stejné, jakobys chtěl plíseň na stěně zabít kladivem a současně na to stříkal živný roztok. To, co je na povrchu, není plíseň, jen její viditelná část, základ je hluboko ve zdi.

The hardest part of being a teacher is not teaching what I know but knowing what not to teach.
-----------------------------------------------------
děda Slavík
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Bohužel ale právě tato "nepřiměřená" dávka MMS dokáže zbavit problémů, které běžným užíváním jaksi nikdy nevyřeší.
Z toho, co jsem tady dnes zachytil je- NEPŘIMĚŘENÁ DÁVKA, další myšlenka BĚŽNÉ UŽÍVÁNÍ PODLE NÁVODU, A SCHOPNOST DÁVKY VYŘEŠIT PROBLÉM.

Vycházím z toho, že KAŽDÝ JSME JINÝ a to, co funguje spolehlivě u mne, může druhým pořádně zamotat.
Dal jsem na radu, MALÉ DÁVKY MNOHOKRÁT (ASI KAŽDOU HODINU) ZA DEN. V MÉM PŘÍPADĚ SE TO NEOSVĚDČILO. Za prvé JE TO SLABOTA A DÁVAT 18 KAPEK KAŽDOU HODINU SI NETROUFNU, a to nejpodstatnější, nejsem schopen uhlídat čas a dodržet pravidelnost. Rychle jsem tady upustil od "každou hodinu 6 kapek" a vrátil se na 3 x 16 kapek.

Dnes mám pocit, že tělo hlásí "vzpamatuj se a neblbni" Stačí 2 x 16. To znamená ráno po snídani a večer PŘED SPANÍM. Chodím spát kolem půlnoci. Dám si dvě jablka a po chvíli svou dávku MMS na dobrou noc. A skutečně tento způsob, ke které jsem se dokopal, tu příjemnou noc pro mne skutečně zajišťuje.

Manželka ve snaze získat něco podobného se snažila mne napodobit. Brala menší dávky. Ale i to na ní bylo moc. Musela to vzdát úplně a již několik dní "rehabylituje" bez MMS.

Tak, to jsou moje nejnovější zážitky s MMS.

Kluci, do toho.
roman07
Nový člen

Příspěvek od roman07 »

len vam chcem vyjadrit svoju podporu ste mi velmi sympaticky s vasimi postojmi a nazormi maju nieco do seba a obdivujem vas pristup ku liecbe a drzim vam velmi palce.len tolko som chcel.a este ku tomu aj ten vas vek maloktory stary clovek je takyto uvedomely vacsinou su to zaryti stari dedkovia ktory si nenechaju poradit od mladsich ale vy ste fajn.este raz drzim palce.

Zamčeno

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“