Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

MMS - Zkušenosti uživatelů I.

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Zamčeno
děda Slavík
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 132 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: voda

Příspěvek od děda Slavík »

Tohle dilema s destilovanou vodou mi přijde trochu postavené na hlavu.
Někdo má ale opravdu hnusnou vodu. Dá se použít jedině po převaření a tak na pití kupuje vodu v obchodech (kojeneckou). Takže tu koupenou vodu bych použil bez obav. Je z hlubokých vrtů a čístá.

Stejně ale dělat velkou zásobu připravené kyseliny je zbytečné. Já dělám dvě dávky do zavařovačky najednou, to znamená, dvě polévkové lžice (odměrky) kyseliny a 18 lžic (odměrek) vody. Skoro na měsíc nám to vydrží a uděláme znovu čersrvý "mišunk".

Kluci, do toho.
wik
Nový člen

destilovana voda

Příspěvek od wik »

To purify water: (including spigot water) one drop of MMS in one gallon of water will remove most heavy metals, and pathogens from the water. The water will be odor free and drinkable within three to ten minutes after mixing. One or two drops of lemon juice will speed the purification process. This drinking water has no health benefits except that metals, microbes, and bacteria are removed from the water. The ClO2 ions sacrifice themselves and disappear.

..takto vycistena voda by snad mohla stacit ako nahrada za destilovanu vodu :epray:

Mirrek
Nový člen

Další

Příspěvek od Mirrek »

Další skvělá zkušenost s MMS. Po nočních směnách bolesti hlavy,tlaky ap. znáte to. A to pravidelně. Dva měsíce bez problémů...skvělé. Radost. Udržovací dávku 5/25 beru po noční směně, po jídle. Uvidíme jak to půjde dál. Zda přijde i ta blbá migréna.
Další pozitivní účinek je na cestě. A to bude zajímat muže po padesátce. Za měsíc potvrdím nebo vyvrátím...
Nikdy při zdravotních problémech nevynechávejte lékaře.
Až víte, co vám je - přidejte MMS.
Hodně zdraví v novém roce 2010 přeje Mirrek.

tonik
Nový člen
Dostal: 1 poděkování

voda

Příspěvek od tonik »

V dokumentu
http://www.grundfos.com/web/homecz.nsf/ ... ionela.pdf
je na straně 5 porovnání účinku čištění vody kysličníkem chloričitým (MMS) a jiných metod.

Azul
Stálý člen

bolest v pravém boku

Příspěvek od Azul »

Zdravím všechny MMs bojovníky. Měla bych dotaz, po užívání MMs mě začalo opět bolet v pravém boku až podžebří, kteréžto mi vymizelo po užívání gemmoterapie(bylinky na borelie a chlamydie) Máte někdo podobnou zkušenost? Co by to mohlo být? Žlučník to není, nereaguje to na jídlo, že bych měla tak zřízená játra o tom pochybuju, su eště mladé děvča mám za sebou čtvrt kila ostropestřce užívaného dva měsíce, žiju zdravě, můžou se tak projevovat nějací paraziti co je MMS polochtalo? Taky mi začalo po mms tikat levé dolní víčko.A než jsem opět pro bolet přerušila braní MMS tak byly záškuby v celém těle různě, noha, ruka, břicho.Tož baby aji chlapi raďte. Co fčil, zkusit gemmo na parazity? Nebo vydržet MMS? Zase mám svá játra ráda, eště je budu potřebovat a nerada bych o ně přišla.

marlenka
Stálý člen
Dostal: 16 poděkování

Presne to isté mám aj ja.

Příspěvek od marlenka »

Ahoj Azul.

Ja mám presne to isté ako ty. Po poslednej kúre MMS-kom a to je už odvtedy 1,5 mesiaca mi neustále myká ľavým viečkom a mám bolesti na pravej strane kde je pečeň. Najprv som si myslela,že mám nedostatok minerálov alebo čo, tak som si kúpila vápnik, horčík, zinok, v tabletách a užívala som aj zelený jačmeň.Ale nepomohlo to a bojím sa čoraz viac. Nakoľko chcem užívať MMS-ko aj do budúcna ,je toto pre mňa teraz veľmi smutné,nakoľko som sa zbavila väčšiny neduhov a tieto príznaky ma dosť trápia. Okrem toho cítim aj bolesti v stehnách a slabosť.
Bojím sa že si to odniesla pečeň.
Som objednaná zajtra na preventívku k všeobecnej lekárke ,tak ju nahovorím aj na hepatálne testy a uvidím. Dám si vziať aj komplet krvný obraz,biochémiu ,aj moč nech spravia vzorku aby som bola pokojnejšia.
No uvidíme,potom poreferujem.

Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Další

Příspěvek od Palo »

Mirrek píše:Nikdy při zdravotních problémech nevynechávejte lékaře.
Myslíš ty voly, co na vysoký krevní tlak předepíšou léky na snížení tlaku? To je jakoby autu se špatnýma tlumičema dávali na střechu tunový závaží, aby to tolik "nehopsalo" :lol:

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Re: Presne to isté mám aj ja.

Příspěvek od Palo »

marlenka píše:Som objednaná zajtra na preventívku k všeobecnej lekárke ,tak ju nahovorím aj na hepatálne testy a uvidím. Dám si vziať aj komplet krvný obraz,biochémiu ,aj moč nech spravia vzorku aby som bola pokojnejšia.
No uvidíme,potom poreferujem.
Mezitím, co se tělo snažilo "všechno držet pod pokličkou", tak jsi nastoupila s MMS a to udělalo v hrnci pěknej výbuch, takže je teď všechno rozšmelcovaný všude možně... ;)
Řekl bych, že buď najde úplně všechno, nebo vůbec nic :lol: Ale určitě poreferuj, držím palce ;)
Podle mě na tohle pomůže jen a jen zase MMS, pokud nepůjdeš do PraziQ...

hanka
Zasloužilý člen
Dal: 812 poděkování
Dostal: 875 poděkování

MMS a paraziti

Příspěvek od hanka »

Azul a Marlenko, myslím si, že ten problém vám způsobují paraziti, na které je bohužel MMS-ko slabé. Řeším podobný problém, akorát jsem už prošla dašlími etapami, protože jsem s MMSkem začala o něco dřív ;) Možná by vás mohl zajímat můj příspěvek, který jsem právě dopsala ve vlákně Paraziti... Moc vám doporučuji si přečíst celé vlákno, ušetří vám to vlastní zkoumání :) .
http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 5780#55780.
Zdravím, :lol: Hanka.

děda Slavík
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 132 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: MMS a paraziti

Příspěvek od děda Slavík »

Paraziti... Moc vám doporučuji si přečíst celé vlákno, ušetří vám to vlastní zkoumání :) .
http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 5780#55780.
Poslech a pročetl. Neušetřilo mne to dalšího uvažování, ale jen probudilo další.
Nebudu tady rozebírat, ale co když parazit má v lidském těle i nějakou člověku prospěšnou službu a my jej zlikvidujeme?? Budem na tom asi o něco hůř. NEVÍM. Snad by bylo dobré jen přijít na to, jak jej donutit aby dělal jen tu svou dobrou práci a pověření a nelezl přes tu svou ohrádku a neškodil.
To jsou ale úvahy na tam to vlákno o parazitech.
Nezabiju přece kozu za to, že mně pustoší zakrádku, ale musím sám sobě nakopat zadek, že jsem ji špatně uvázal.

Kluci, do toho.
FrancJoeseph
Stálý člen

Re další

Příspěvek od FrancJoeseph »

Teď jsem na céčku /4000 denně/ příští týden chci začít minimálně měsíční pokus s výživou pouze čerstvá zelenina a ovoce a MMS. Nevěděl jsem totiž nikdy, jstli mám průjem z přežrání tučným jídlem, MMS, nebo kombinací obého. Hlavně se potřebuju zbavit fujtajblu z krku. Po ránu ho mám zanesenej už aspoň rok. Zkusil jsem jen jedno širokospektrální antibiotikum, ale vůbec nepomohlo. Počítám že MMS na 15 kapkách musí zabrat.

poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Re: MMS a paraziti

Příspěvek od poota »

děda Slavík píše:..Neušetřilo mne to dalšího uvažování, ale jen probudilo další...
Dobře se čteš, a je vidět, že občas ještě platí, že "věta je napsaná myšlenka". :good:
Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Re: Re další

Příspěvek od Palo »

FrancJoeseph píše:...měsíční pokus s výživou pouze čerstvá zelenina a ovoce a MMS.
Ovoce by taky mohlo prohnat, takže jen čerstvá zelenina (teď v zimě bude asi opravdu čerstvá) ;)

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Re: Re další

Příspěvek od Palo »

FrancJoeseph píše:Zkusil jsem jen jedno širokospektrální antibiotikum, ale vůbec...
Víte, jak se říká, že každé antibiotikum je nutné dobrat?
Napadá mě udělat přesnej opak - aby vznikla ta nejhorší "virová" nemoc na světě :) a pak na to šupnout MMS :)

Né, já opravdu nejsem dobrovolník :lol: Ale věřil bych, že by nebyl žádný problém...

marlenka
Stálý člen
Dostal: 16 poděkování

Čaute všetci!!!

Příspěvek od marlenka »

Tak som sa dnes ráno vybrala za pani doktorkou a na dverách napísané: DOVOLENKA, ordinujem až od 11.01.2010.
No tak čo, počkám ten týždeň čo mám robiť. Lekári sú v dnešnej dobe dobrí aspoň na to ,aby Vám spravili testy a poslali Vás na rôzne vyšetrenia. Ale liečbu už výhradne ponechávam sama sebe po dosť negatívnych skúsenostiach so zdravotníctvom a ževraj odborníkmi. Sama som vyučená diplomovaná sestra,ale robím úplne inú prácu. Každý normálny človek ak pochopí o čom je zdravotníctvo, zdupká hneď po maturite do iného fachu. Ale nie o tom som chcela.
Ja si myslím že to bude buď parazit, alebo MMS-ko zneškodňuje niečo ,čo mi spôsobovalo ťažkosti lebo napr. prešiel mi ekzém na nohách( ale až po turbokláre) a prestala ma úplne bolieť chrbtica (tiež po turbokláre).
Keď som bola na Skenare pred dvoma rokmi,tak tam mi lekárka čo ma merala povedala, že mám veľmi oslabenú pečeň aj z hľadiska energetiky,ale že tam mám zdroj mojich alergií. ( na pele a trávy). Nechcela som tomu veriť, presto všetko som spravila očistu pomocou oleja z ostropestreca a Glauberovej soli. Tú bolesť nikomu neprajem. Keď som jej na kontrole o tri týždne povedala že ma tá očista bolela,tak mi povedala že tam je už menej bordelu(podľa merania) a že každá očista bolí okrem výplachov hrubého čreva. Tak terajšiu bolesť pripisujem aj tomu, že sa tam predsa ešte niečo čistí, a možno že som niekoho vyrušila pri šarapatení (ha-ha).
Má niekto skúsenosť so slabou bolesťou mesiac a pol po doužívaní MMS-ka?
Hocikde na tele?
Podľa mňa je to v pohode, telo si jednak musí dať pohov od MMS a jednak imunitný systém každého človeka je individuálny.

Zamčeno

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“