http://www.novinky.cz/cestovani/180663- ... -leci.html
...ozvi se na moji SZ.....nemohu tě v seznamu najít....martin11HONZA píše:Můj zájem o pyramidy začal před dvěma lety, kdy jsem na Vánoce chytil poctivou angínu i s horečkama. Doktoři antibiotikama odstranili horečky a to bylo vše. Nemohl jsem polykat na silvestra, pak ještě celý leden a možná i únor, kdyby 6.2. nevyšel Blesk. Tam byl článek p. Blažejovského že vyléčil pod pyramidou koně (pak z něj na Nově udělali Cimrmana a dost to shodili). Napsal jsem mu a on mi druhý den zavolal jestli si ji umím udělat a že na angínu stačí 3x 30 min posezení pod ní.
První den se nedělo nic, druhý den jsem byl za blázna celé rodině nu a třetí den mě přestalo bolet v krku a od angín mám klid do dnes.
Tak jsem si řek že na každém šprochu pravdy trochu a začal se o pyramídy trochu zajímat. Ale jako vy všichni, není čas a nejsou lidi!!
V příloze je článek o p.Blažejovském z Března u Chomutova.jeff píše:....... a to 65°..
Tohle když jsem četl, tak jsem si to chtěl vyzkoušet. Udělal jsem to naší kočce, ale základnu jsem udělal čtvercovou, protože žádná pyramida pokud moje znalosti sahají nemá základnu obdélníkovou. Kočce se tam líbí a nechce vůbec vylézt.Na těch pyramidách něco bude. Včera jsem opravoval psovi boudu a tak jsem mu udělal střechu z pozinkovaného plechu ve tvaru pyramidy s obdélníkovou základnou. Vypadá to příšerně, ale pes nechce z boudy vylezt. Moc se mu v ní líbí a vyleze jenom na žrádlo a potom zas do boudy.