Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Spravní řízení - prosím o radu

Společenské dění u nás i ve světě.
NoDi
Stálý člen

..

Příspěvek od NoDi »

Spaceball: tak do soudu bych nešel toho bych se bál,nějak jsem tam ještě nebyl a ani po tom netoužím mno... :) jinak ted bude na řadě ten krajský, to budu potom platit ještě druhé správní řízení nebo je to zahrnuto v ceně ;)
ještě si to stejně pořádně rozmyslím než to odvolání podám ale spíše ano, udělám to...

spaceball
Zasloužilý člen

Re: ..

Příspěvek od spaceball »

NoDi píše:Spaceball: tak do soudu bych nešel toho bych se bál,nějak jsem tam ještě nebyl a ani po tom netoužím mno... :) jinak ted bude na řadě ten krajský, to budu potom platit ještě druhé správní řízení nebo je to zahrnuto v ceně ;)
ještě si to stejně pořádně rozmyslím než to odvolání podám ale spíše ano, udělám to...
Správní poplatek tam bude nepochybně. Pokud do 15ti dnů neuhradíš, budeš platit navíc nějaká procenta ze stanoveného poplatku. :P

p.s.
Dobré by bylo se poradit s někým přímo od fochu, jestli má cenu do toho jít :P Moje info pramení pouze z doslechu, z
vyprávění od podobně postižených jako jsi Ty a kdo ví, jestli to dnes vůbec takto probíhá :P Vím zcela určitě jedno, že nad
policajtama to z kamarádů nikdo nevyhrál, vyjma jistých medializovaných případů - Biomasa. :P

Spaceball Obrázek
Dal: 1 poděkování
Dostal: 20 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Je to případ tvrzení proti tvrzení

Příspěvek od 1220 »

Ahoj NoDi,
Výsledek i u nezaujatého soudu nejistý. Vypadá to ale, že to bylo nachystaný.
A na nejednoho. To znamená, že to lze nafilmovat protože to probíhá dál. Pokud ale by to nešlo nafilmovat, protože asi se neví, kdy a kde se to bude opakovat, nota bene, jistota přece jenom chybí, pak je i odvolání kontraproduktivní a vypadá to na smůlu.
Nevěš hlavu, na každýho jednou dojde. Pokud to chystají tak to nekonečna nepůjde.
K.

NoDi
Stálý člen

..

Příspěvek od NoDi »

Tak odvolání podáno...uvidíme co dál... budu informovat

felda
Zasloužilý člen
Dal: 94 poděkování
Dostal: 175 poděkování

červená

Příspěvek od felda »

tak asi chtěli chlapci do kapsičky...
jinak , já samozřejmě jednám slušně , nevyvvyšuji se na ně , vyplatí se to
nicméně se mi taky stalo něco podobného , hráli na mně správní řízení , že tam zaplatím atd....
popsal jsem jim do zápisu že nesouhlasím s dopr. přestupkem )zákaz odb. doleva krytý korbou nákl. auta
kdy četník frajeřil před blonckou , co měl v autě , ve fin. kdy začal mít nemístně osobní invektivy jsem mu tam
napsal , že se domnívám , že je cítit alkoholem a že z tohoto důvodu žádám o příjezd inspekce ....
Chlapec si to přečetl , krapet zbrunátněl , zmuchlal to, prásknul dveřma a odjel...
ale jinak se mi dycinky vyplatilo být hodný

felda
felda
Zasloužilý člen

červená

Příspěvek od felda »

jinak mi bylo též nějakým informovaným řečeno , že ve správním řízení neseš důkazní břemeno -ty - takže ideální by bylo přinést tam fotku z kamerového systému od pumpy 100km odcamcaď ve stejnou dobu a jsou v pr....

felda
felda
Zasloužilý člen

bodíky

Příspěvek od felda »

jinak jsem si stahoval včera aktuualizace radarů do TOMtoma a jenom v Praze co jich přibylo - nejen , že se tam díky těm zk... zónám nedá parknout, ale než venkovskej strejda dojede do zologický tak má dvě spr. řízení na krku a vyboduje se na dva roky už jedině jezdit s maskou na ksichtě a mít přehazovací spzetky jak lois de funějs anebo se tak jako my na Staromák vys... a vážně přemýšlím , že u nás ty místa na parkovišti bloknem -o víkendu přijedou návštevy a my parkujeme jak pitomci , kde se dá... přijedeš do phy jednou za rok -všude prázdno -ale modrá čára na zemi - a zkus si tam stoupnout....

felda
Odpovědět

Zpět na „Vážně i nevážně o všem kolem nás“