Spaceball: tak do soudu bych nešel toho bych se bál,nějak jsem tam ještě nebyl a ani po tom netoužím mno... jinak ted bude na řadě ten krajský, to budu potom platit ještě druhé správní řízení nebo je to zahrnuto v ceně
ještě si to stejně pořádně rozmyslím než to odvolání podám ale spíše ano, udělám to...
Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Spravní řízení - prosím o radu
- spaceball
- Zasloužilý člen
Re: ..
Správní poplatek tam bude nepochybně. Pokud do 15ti dnů neuhradíš, budeš platit navíc nějaká procenta ze stanoveného poplatku.NoDi píše:Spaceball: tak do soudu bych nešel toho bych se bál,nějak jsem tam ještě nebyl a ani po tom netoužím mno... jinak ted bude na řadě ten krajský, to budu potom platit ještě druhé správní řízení nebo je to zahrnuto v ceně
ještě si to stejně pořádně rozmyslím než to odvolání podám ale spíše ano, udělám to...
p.s.
Dobré by bylo se poradit s někým přímo od fochu, jestli má cenu do toho jít Moje info pramení pouze z doslechu, z
vyprávění od podobně postižených jako jsi Ty a kdo ví, jestli to dnes vůbec takto probíhá Vím zcela určitě jedno, že nad
policajtama to z kamarádů nikdo nevyhrál, vyjma jistých medializovaných případů - Biomasa.
Spaceball
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 1 poděkování
- Dostal: 20 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Je to případ tvrzení proti tvrzení
Ahoj NoDi,
Výsledek i u nezaujatého soudu nejistý. Vypadá to ale, že to bylo nachystaný.
A na nejednoho. To znamená, že to lze nafilmovat protože to probíhá dál. Pokud ale by to nešlo nafilmovat, protože asi se neví, kdy a kde se to bude opakovat, nota bene, jistota přece jenom chybí, pak je i odvolání kontraproduktivní a vypadá to na smůlu.
Nevěš hlavu, na každýho jednou dojde. Pokud to chystají tak to nekonečna nepůjde.
K.
Výsledek i u nezaujatého soudu nejistý. Vypadá to ale, že to bylo nachystaný.
A na nejednoho. To znamená, že to lze nafilmovat protože to probíhá dál. Pokud ale by to nešlo nafilmovat, protože asi se neví, kdy a kde se to bude opakovat, nota bene, jistota přece jenom chybí, pak je i odvolání kontraproduktivní a vypadá to na smůlu.
Nevěš hlavu, na každýho jednou dojde. Pokud to chystají tak to nekonečna nepůjde.
K.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 94 poděkování
- Dostal: 175 poděkování
červená
tak asi chtěli chlapci do kapsičky...
jinak , já samozřejmě jednám slušně , nevyvvyšuji se na ně , vyplatí se to
nicméně se mi taky stalo něco podobného , hráli na mně správní řízení , že tam zaplatím atd....
popsal jsem jim do zápisu že nesouhlasím s dopr. přestupkem )zákaz odb. doleva krytý korbou nákl. auta
kdy četník frajeřil před blonckou , co měl v autě , ve fin. kdy začal mít nemístně osobní invektivy jsem mu tam
napsal , že se domnívám , že je cítit alkoholem a že z tohoto důvodu žádám o příjezd inspekce ....
Chlapec si to přečetl , krapet zbrunátněl , zmuchlal to, prásknul dveřma a odjel...
ale jinak se mi dycinky vyplatilo být hodný
jinak , já samozřejmě jednám slušně , nevyvvyšuji se na ně , vyplatí se to
nicméně se mi taky stalo něco podobného , hráli na mně správní řízení , že tam zaplatím atd....
popsal jsem jim do zápisu že nesouhlasím s dopr. přestupkem )zákaz odb. doleva krytý korbou nákl. auta
kdy četník frajeřil před blonckou , co měl v autě , ve fin. kdy začal mít nemístně osobní invektivy jsem mu tam
napsal , že se domnívám , že je cítit alkoholem a že z tohoto důvodu žádám o příjezd inspekce ....
Chlapec si to přečetl , krapet zbrunátněl , zmuchlal to, prásknul dveřma a odjel...
ale jinak se mi dycinky vyplatilo být hodný
felda
-
- Zasloužilý člen
červená
jinak mi bylo též nějakým informovaným řečeno , že ve správním řízení neseš důkazní břemeno -ty - takže ideální by bylo přinést tam fotku z kamerového systému od pumpy 100km odcamcaď ve stejnou dobu a jsou v pr....
felda
-
- Zasloužilý člen
bodíky
jinak jsem si stahoval včera aktuualizace radarů do TOMtoma a jenom v Praze co jich přibylo - nejen , že se tam díky těm zk... zónám nedá parknout, ale než venkovskej strejda dojede do zologický tak má dvě spr. řízení na krku a vyboduje se na dva roky už jedině jezdit s maskou na ksichtě a mít přehazovací spzetky jak lois de funějs anebo se tak jako my na Staromák vys... a vážně přemýšlím , že u nás ty místa na parkovišti bloknem -o víkendu přijedou návštevy a my parkujeme jak pitomci , kde se dá... přijedeš do phy jednou za rok -všude prázdno -ale modrá čára na zemi - a zkus si tam stoupnout....
felda