Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
MMS - Zkušenosti uživatelů I.
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
Re: Chloritan sodný, prášek 80%
Osobně si myslím, že je správně všechno, nebo lépe řečeno, že na nějakém tom procentu nebo větší či menší kapce vůbec nezáleží. A pro jistotu ještě zopakuji proč:
1.) MMS funguje na jakoukoli nemoc, takže nepotřebujeme vědět, jak se ta naše jmenuje, on to ani doktor neví úplně přesně.
2.) Na velikosti kapek nezáleží, jenom kvůli poměru je dobře, když jsou stejně velké na MMS i Aktivátor.
3.) Dávkování volíme podle toho, co sneseme, takže je jedno, kolik je to kapek. Počet kapek má význam jenom pro srovnání s ostatními, ale i to je stejně jenom přibližné.
Z toho tedy vyplývá, že i kdyby bylo MMS "slabší", tak je to úplně jedno, protože se jenom dostaneme na "víc kapek".
Zdravím - poota
1.) MMS funguje na jakoukoli nemoc, takže nepotřebujeme vědět, jak se ta naše jmenuje, on to ani doktor neví úplně přesně.
2.) Na velikosti kapek nezáleží, jenom kvůli poměru je dobře, když jsou stejně velké na MMS i Aktivátor.
3.) Dávkování volíme podle toho, co sneseme, takže je jedno, kolik je to kapek. Počet kapek má význam jenom pro srovnání s ostatními, ale i to je stejně jenom přibližné.
Z toho tedy vyplývá, že i kdyby bylo MMS "slabší", tak je to úplně jedno, protože se jenom dostaneme na "víc kapek".
Zdravím - poota
Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
- hanka
- Zasloužilý člen
- Dal: 812 poděkování
- Dostal: 875 poděkování
Re: MMS
Podle mě to není tím, že by zrovna mouka na chleba měla plíseň, to souhlasím s Dennym. Ty potíže mohou být z alergie na určitý druh obilovin, např. žito (když se jedná o pšeničnožitný chléb). Tousty a rohlíky jsou tuším pšeničné. Nebo na jiný prostředek, který se přidává specielně do chleba -např. okyselující prostředek apod.Palo píše:- já to samozřejmě nemám v úmyslu vyvracet, ale dosud VŽDY mi bylo špatně z obyčejného chleba, přičemž z čehokoliv jiného - vyráběného z jiné mouky mi špatně nebylo. Tak a teď to můžeš zkusit vysvětlit Prvně jsem myslel, že je to dáno BASem (údajně získáván přírodně a přidáván před pečením), ale později jsem přešel na názor, že je to dáno plísněmi.
Řekl jsi doktorce na EAV o problému s chlebem? Pro EAV není problém zjistit alergii na určitou obilovinu.
- Dostal: 16 poděkování
Poota!!!
Napísal si to veľmi presne Poota.
Veru je to tak.
Nezáleží na veľkosti kvapiek,každý si dávkuje ako mu to telo znáša.
Chcem sa ešte spýtať,musí sa po každej kúre dávať vitamín C?
Osobne mám lepšiu skúsenosť,keď ho dávkujem.
Po poslednej kúre mi začalo mykať ľavým okom,na nete som si prečítala že sa jedná o nedostatok horčíka tak som si kúpila šumák magnézia a po troch dňoch to ustalo.
Chcem sa spýtať,na základe mojej skúsenosti s tým okom, môže MMS odoberať minerály?
Predsa ak sa raz stane minerál súčasťou zdravej bunky,nemôže byť z tela vylúčený.
Zaráža ma ale to ,že keď som prvýkrát objednávala MMS cez stránku http://www.e-mms.sk,tak mi napísali do mailu že musím hlavne doplniť minerály po kúre.
Tak neviem. Lebo keď MMS zdravé bunky nenapadá tak potom nemôže mať človek úbytok minerálov.
S tým vit.C to chápem lebo céčko dobre odstraňuje nahromadený bordel.
Veru je to tak.
Nezáleží na veľkosti kvapiek,každý si dávkuje ako mu to telo znáša.
Chcem sa ešte spýtať,musí sa po každej kúre dávať vitamín C?
Osobne mám lepšiu skúsenosť,keď ho dávkujem.
Po poslednej kúre mi začalo mykať ľavým okom,na nete som si prečítala že sa jedná o nedostatok horčíka tak som si kúpila šumák magnézia a po troch dňoch to ustalo.
Chcem sa spýtať,na základe mojej skúsenosti s tým okom, môže MMS odoberať minerály?
Predsa ak sa raz stane minerál súčasťou zdravej bunky,nemôže byť z tela vylúčený.
Zaráža ma ale to ,že keď som prvýkrát objednávala MMS cez stránku http://www.e-mms.sk,tak mi napísali do mailu že musím hlavne doplniť minerály po kúre.
Tak neviem. Lebo keď MMS zdravé bunky nenapadá tak potom nemôže mať človek úbytok minerálov.
-
- Nový člen
- Dal: 15 poděkování
Re: Poota!!!
Marlenko, myslím, že MMS nelikviduje minerály, ale imun. systém potřebuje více podpořit při úklidu toxinů a všelikého bordelu a potřebuje též více materiálu na obnovu tkání. Tak Tě tělo prosilo, abys dodala staveb. matroš.marlenka píše: Tak neviem. Lebo keď MMS zdravé bunky nenapadá tak potom nemôže mať človek úbytok minerálov.
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Poota!!!
Jestli se ti náhodou nezačal ozývat nějakej parazit Jim se totiž MMS taky nelíbí... A megnézium může být pro ně něco jako uklidňovačmarlenka píše:Po poslednej kúre mi začalo mykať ľavým okom,na nete som si prečítala že sa jedná o nedostatok horčíka tak som si kúpila šumák magnézia a po troch dňoch to ustalo.
Je to jen teorie
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Re: MMS
Zkusím se na EAV domluvit ohledně toho. Dík za tiphanka píše:...potíže mohou být z alergie na určitý druh obilovin, např. žito (když se jedná o pšeničnožitný chléb)...
-
- Stálý člen
Palino!!!
Palino tiež ma to napadlo lebo dnes som si dala 500 mg Mg a nič ,myká mi okom stále. A stalo sa to potom,čo som spravila Turbokláru,tak si dávam veci do súvisu.Inak pri tejto turbokláre sa ozýva oveľa viacej vecí. Staré rany,narazené kosti,závraty a podobne. Mne vždy týždeň po kúre trvá, kým sa telo spamätá a pri dodávke vit.C je to oveľa rýchlejšie.Potom mi je ale podstatne lepšie.
Koľko ste vy tu na fóre najviac užívali MMS bez prestávky?
Pýtam sa to z hľadiska pečene a obličiek,nakoľko je to pre nich dosť veľká záťaž.
Osobne to teraz robím tak že tri dni MMS vo viacerých dávkach za deň,ale menšie množstvá a tri dni 2000mg vit.C.
A dnes som si objednala aj Schindeleho minerály tak to bude ešte lepšie.
Vitamín C funguje suprovo aj na pečeň.
Koľko ste vy tu na fóre najviac užívali MMS bez prestávky?
Pýtam sa to z hľadiska pečene a obličiek,nakoľko je to pre nich dosť veľká záťaž.
Osobne to teraz robím tak že tri dni MMS vo viacerých dávkach za deň,ale menšie množstvá a tri dni 2000mg vit.C.
A dnes som si objednala aj Schindeleho minerály tak to bude ešte lepšie.
Vitamín C funguje suprovo aj na pečeň.
- děda Slavík
- Zasloužilý člen
- Dal: 5 poděkování
- Dostal: 132 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Palino!!!
To jste to tady ale rozjeli. Mám na prázdninách vnoučata a to je rachot, že jserm z toho na větvi. Ani MMS nepomůže. Navíc to odnesl v první řadě PC a doteď se s tím hrabu a dávám dohromady.a nič ,myká mi okom stále.
Oko mi tiěž myká. Z tej nádhernej československej spoluprácie. Ale radosťou.
Kluci, do toho.
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
Kůru jsem jel vcelku 6 neděl, nikam jsem nepospíchal, přerušil jsem jenom jednou na jeden den. Všecko v pohodě, hnačka jenom jednou díky tomu, že jsem vzal dávku nalačno. Játro/pečeň bylo trochu znát na jeden den hned zpočátku, po něm následovaly taky zhruba na den ledviny/obličky. Pak bylo zajímavé pozorovat, jak přicházely postupně na řadu různé klouby. Vcelku to mohu hodnotit jako naprosto pohodové, to čištění se projevovalo spíš jenom znatelným "tlakem", případně občas nevýrazným "dloubnutím". Po skončení kůry se vše ještě asi týden "usazovalo". Umělý vitamin C jsem neužíval.marlenka píše: Koľko ste vy tu na fóre najviac užívali MMS bez prestávky?
Zdravím - poota
Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Bodík ode mě za zkušenosti s Turboklároumarlenka píše:...čo som spravila Turbokláru...
Po dlouhé MMS době jsem nedávno dal 5 kapek a celkem v poho, včera ráno 6 kapek a dnes jsem si dal 6 kapek dvakrát, po půl hodině. Je celkem zajímavý, jak je obrovský rozdíl mezi 12 kapkami zároveň a 6 kapkami po půl hodinách. Ve druhé variantě je to o poznání silnější, podle mě mnohem silnější než 20 kapek jednorázově.
Na zkoušku jsem si nechal pořídit grapefruit a olivový olej a oleje jsem po dvou hodinách dal asi deci, zajedl grapefriutem. Přitom mě napadlo, jestli tak náhodou tělo nedává najevo, že chce olej pro správnou funkci - pálením žáhy A my to místo toho řešíme jedlou sodou, citronovou šťávou, kašičkou z brambor, nakládanou okurkou... No nevím, asi se na to zaměřím
Jó, ten grapefruit a olivák jsem si nechal pořídit zkrz očistu jater v kombinaci s glauberovou solí. Blíže v tématu Zdraví / Paraziti...
Ešče doplním, že jsem si - abych podpořil propustnost střev, dal na finále kolem 15 hod. mandarinky z konzervy, jahody z konzervy s kondenzovaným mlékem a trochou přírodního hnědého cukru. MŇAM, MLASK a do hodiny se to vyplatilo Zatím jsem byl dnes na záchodě asi pětkrát
Kromě toho jsem si dal jen nějaký "moučníček", jinak jsem hlad opravdu neměl Místo jídla na hlad - jak to vypadá - budu pít olej
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
A pokračovala jsi s Turboklárou dál? Nebo jsi ji dala jen jednou?marlenka píše:...myká mi okom stále...
Osobně bych věřil turbokláře do doby, až se mi tělo nijak neprojeví A tam ještě nejsem ani já teď...
Příští kolo (buď po štědrým dnu nebo až po v novým roce) chci dát třikrát po 6 šesti kapkách (po těch 30 min.), pak čtyřikrát atd. Prostě takový razantní vylikvidování svinstev
Dnes jsem si poležel a příště si určitě taky poležím Ale budu se potom cítit bezvadně Chá
-
- Stálý člen
Očistná kúra na január.
Ahojte všetci!!!
Kto sa chce prečistiť od sajrajtu,tak podľa Mudr.Partykovej ale aj iných podobne zmýšľajúcich je najlepší mesiac január 2010.
A to predovšetkým očista pečene a hrubého čreva.
Ja sa chcem pustiť do polročnej očisty pečene pomocou panenského olivového oleja a citrónovej šťavy.Každé ráno na lačno sa vypije polievková lyžica oliv.oleja a lyžica citrónovej šťavy. Táto očista má lepší efekt ako glauberova soľ a olivový olej. Tá očista tuším trvá tri dni,ale chcem upozorniť že kto má len nepatrné malé kamienky,tak to môže byť sakramensky bolestivé. U nás v baráku je jedna zanietená duša, ktorá stále experimentovala s očistnými kúrami a robila aj spomínanú 3 dňovú očistu pečene. Na druhý deň ju viezli do špitála lebo jej kameň uviazol v žlčových cestách. Takže ,,všeho s mírou,, ako sa hovorí.
Osobne som za akékoľvek očisty,ale človek musí byť pri nich opatrnejší, viac ako pri užívaní MMS.
Chcem Vám tu všetkým na fóre popriať šťastné a veselé Vianoce, veľa zdravia lebo je vzácne,veľa lásky lebo jej je málo a veľa šťastia lebo je prelietavé.
Majte sa všetci krásne a pekný zvyšok večera.
Kto sa chce prečistiť od sajrajtu,tak podľa Mudr.Partykovej ale aj iných podobne zmýšľajúcich je najlepší mesiac január 2010.
A to predovšetkým očista pečene a hrubého čreva.
Ja sa chcem pustiť do polročnej očisty pečene pomocou panenského olivového oleja a citrónovej šťavy.Každé ráno na lačno sa vypije polievková lyžica oliv.oleja a lyžica citrónovej šťavy. Táto očista má lepší efekt ako glauberova soľ a olivový olej. Tá očista tuším trvá tri dni,ale chcem upozorniť že kto má len nepatrné malé kamienky,tak to môže byť sakramensky bolestivé. U nás v baráku je jedna zanietená duša, ktorá stále experimentovala s očistnými kúrami a robila aj spomínanú 3 dňovú očistu pečene. Na druhý deň ju viezli do špitála lebo jej kameň uviazol v žlčových cestách. Takže ,,všeho s mírou,, ako sa hovorí.
Osobne som za akékoľvek očisty,ale človek musí byť pri nich opatrnejší, viac ako pri užívaní MMS.
Chcem Vám tu všetkým na fóre popriať šťastné a veselé Vianoce, veľa zdravia lebo je vzácne,veľa lásky lebo jej je málo a veľa šťastia lebo je prelietavé.
Majte sa všetci krásne a pekný zvyšok večera.
-
- Zasloužilý člen
- Dostal: 7 poděkování
2009
Nikým a ničím se nikdy nenechejte odradit , protože jeden každý je osobnost sama za sebe .
Vždycky ale mějte na paměti , že člověk se celej život učí . Takže buďte přístupní , ale dobře vybírejte , od koho a kým si necháte poradit .
Všechno nej nej nej k Vánocům a Novému roku , svým souputníků na vlnách volné Energie , mezi kterou jsem s láskou a z lásky zakomponoval i MMSko přeje z celého Srdce Sao .
Dokud ještě žiju , --- je všechno OuKey a ostatní se doučím .
Vždycky ale mějte na paměti , že člověk se celej život učí . Takže buďte přístupní , ale dobře vybírejte , od koho a kým si necháte poradit .
Všechno nej nej nej k Vánocům a Novému roku , svým souputníků na vlnách volné Energie , mezi kterou jsem s láskou a z lásky zakomponoval i MMSko přeje z celého Srdce Sao .
Dokud ještě žiju , --- je všechno OuKey a ostatní se doučím .
- děda Slavík
- Zasloužilý člen
- Dal: 5 poděkování
- Dostal: 132 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: 2009
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Kluci, do toho.
nemoc
neskutecne!, vcera jeste fit, rano v pohode a odpoledne silena bolest hlavy, bolest v krku silena, rudej krk a jazyk jako nikdy, z hodiny na hodinu, to se mi jeste nestalo, nechapu to, no snad do zitrka neumru :-P, btw: do sebeb MMS ted nedostanu ani ve studenem, vlaznem dzusu, je mozne zalit MMS i teplym cajem? bude to vadit?