Nicméně ber v úvahu jaké reakce vyvolalo nasazení zentelu, jak jsem psal, a ten přece také funguje pouze na velké parazity, takže to, že jsem jel ty bakterie bych tady jako problém neviděl, spíše to, že se něco prostě vyrojilo.
Já taky nevidím problém v tom, že jsi jel ty bakterie, z toho ten chřipkový stav těžko nastal. Když jsem mluvila o bakteriích, měla jsem na mysli bakterie,
vyrojené z parazitů a viry
vyrojené (uvolněné) z vyrojených bakterií. Zde si myslím, že Clarková ty přestávky zvolila z praxe.
3) Není dobré, když se jedou v jednom kole paraziti+bakterie. Chybí tam ty pauzy, které doporučuje H. Clark, aby se mohly v dalších kolech zničit uvolněné bakterie z parazita a pak uvolněné viry z baktérií. Ty dvacetiminutové pauzy asi mají svůj význam.
Ano, Clarková to píše, ale mě si nikdy nic takového předtím nestalo a to jsem zkoušel všemožné kombinace i mnohem delší časy zapingu v kuse a bez problému, kromě zvýšené únavy.
Ano, ale pak jsi zvýšil účinnost zapgenu a tomu odpovídá i zvýšené množství zničených parazitů, proto také následný zvýšený výskyt bakterií a virů, na který jsi už ale v tom procesu zaprování nereagoval a IS na to nestačil.
....viděl na to, že ty patříš do té skupiny lidí, kteří jsou mnohem vnímavější a stačí trochu a už jejich organismus nějak reaguje. Trochu se obávám, aby to u takových lidí nevyvolávalo až příliš silné reakce.
Jo, s tou mojí vnímavostí je to pravda, mám ji od té doby, co mi dr. Jonáš čistil nervový systém. Běžní doktoři mě proto nemají rádi, podezírají mě z toho, že si vymýšlím a přeháním, ale homeopat a akupunkturista mě milují

. Akorát se jim nepodařilo najít příčinu mé nemoci, takže musím pořád hledat a zkoušet. I zentel se proto bojím vzít, i když ho mám. Tudíž je docela možné, že i ten zapping cítím více, nežli ostatní.Crafte, Ten Tvůj zapgen by měl s takovými lidmi počítat a umožnit jim, aby si mohli sílu nastavit sami. To se přimlouvám hlavně za sebe, protože Tvůj zapgen si určitě koupím, hned, jak bude k mání

. Tohle "zjemnění" ale může nastat i u jiných lidí, kteří se pročistí, já byla předtím také "tvrdoň".
Zdravím,

Hanka.