A v čem by to nemělo být OK? Už to chlemtám asi měsíc a můžu jen doporučit. Když to budeš dávat do šťáv z obchodu, poznáš které jsou kvalitní Čím víc se totiž změní barevnost a chuť při smíchání se sodou, tím více jde o paskvil. Sirupy YO se celkem dají, tam se mění třeba jen barva z červené na takovou jakousi karamelově fialovou, ale u levnějších se mění barva na "žádnou" a chuť také na "žádnou" Však si to vyzkoušej Prostě levné sirupy nejsou nic jiného než chemická chuť, chemická barviva a chemické konzervanty. Tudíž opravdu velmi zdravéhanka píše:Jo, jsi si jistý, že ta soda v každém pití dlouhodobě nevadí? Taky jsem měla tendence to takhle dělat, ale chybí mi ujištění, že je to OK!
A navíc jsou šťávy se sodou neuvěřitelně jemné a s největší pravděpodobností budou rozpouštět i nejrůznější kameny Však víš o Calgonu do praček, co to dělá, to je vlastně skoro to stejné - akorát je to soda na praní
Jo a ještě info - způsobí to větší pitný režim, jako by tělo řeklo "Hej to je dobrý! Toho chci víc!"