Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

MMS - Zkušenosti uživatelů I.

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Zamčeno
hanka
Zasloužilý člen
Dal: 812 poděkování
Dostal: 875 poděkování

Re: Pre Marlenku

Příspěvek od hanka »

poota píše: - reagoval jsem na článek, takže z mé strany to nebylo míněno jako rada marlence, tu jsem jí poslal přes SZ.

Promiň, nevěděla jsem, že jsi marlence radil přes SZ. Ale mohla jsem to předpokládat, Tvoje rady nebývají polovičaté.

No, obě elektrody bych k hlavě asi nepřikládala taky (aspoň ne hned), ale jednu bych opatrně přiložila, aby frekvence šly tam, kde jsou zapotřebí. Kdyby se nic nedělo, odvážila bych se víc. Myslím, že Ti doktoři to určitě pouštějí přes nasazenou přilbu. Já vím, jsou to doktoři ....... Ale když je člověk v nouzi, a nádor je na tak špatné místě .....

Zdravím, Hanka.

hanka
Zasloužilý člen

Re: pro Marlenku

Příspěvek od hanka »

Dasena píše:Ještě bych doporučila knihu Huldy Clark : Léčení a prevence všech druhů rakoviny. Dostala jsem ji jako bonus k Zapperu, jen jsem ji prolistovala, ale je tam spousta vychytávek, pravidel, které se při samoléčbě rakoviny musí dodržovat. Vřele v tomto případě doporučuji.
Kdo z Vás např. ví, že hadr na nádobí je takovým sídlištěm pro bakterie, vajíčka parazitů? Jídlo by se mělo takto nemocným před konzumací přemrazit, to je jenom, co mě tak v rychlosti napadlo.
Ta knížka může být z hlediska zappování asi nejlepší, Hulda Clark už má většinu těchto nemocí vychytaných. Dík za připomenutí téhle knížky :lol:.

Ten hadr na nádobí by se mohl častěji strčit do mikrovlnky, aby se zbavil těch vajíček, ne? Aspoň by se takto mikrovlnka využila, když na přípravu jídla není vhodná.
:lol:

poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Příspěvek od poota »

hanka píše:...Ten hadr na nádobí by se mohl častěji strčit do mikrovlnky, aby se zbavil těch vajíček, ne? Aspoň by se takto mikrovlnka využila, když na přípravu jídla není vhodná.
+1 :good: - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
la
Zasloužilý člen
Dal: 763 poděkování
Dostal: 238 poděkování

Příspěvek od la »

Ty ohně bych chtěl vidět ,ale viděl jsem jak v tom jeden dárek sušil ponožky :lol: :lol: :lol: :lol:

Takže upozornění pokud chcete něco tímto způsobem sterilizovat je nutné do mikrovlnky současně umístit sklenku s aspoň 2decilitry vody i tak jen velmi krátce jedná se o hmotnost materiálu a kolik obsahuje vody. :shock: :D zkuste třeba v tom ohřát starší rohlík uvidíte uvnitř bude normálně žhavej. ;)

+ :good: :good:

marlenka
Stálý člen
Dostal: 16 poděkování

Ahojte všetci!

Příspěvek od marlenka »

Tak p.Bašovský je na dvoch kvapkách 4xdenne. Viac zatiaľ neznesie,má veľké bolesti hlavy,ale snaží sa užívať všetko do detailu. Vždy po práci ho navštívim a dám jeho dcére aj jemu novú silu bojovať.
Dúfam že sa prehupneme cez tie dve kvapky ,to by ma mrzelo keby nie lebo som si čítala čo písal Jim Humble o rakovine a dávkovaní a kto neznesie viac kvapiek rakovina ho tzv. predbehne v liečbe. Zajtra budeme o jednu kvapku navyšovať tak uvidíme. Vyskúšal aj aktivovaný zábal na hlavu: 15 kvapiek do vody (aktivovaných) a namočil si hlavu do vody a spravil si zábal ktorý mal hodinu na hlave.
Po procedúre pocit ľahšej hlavy,čo sa mu už dlho nestalo. Takisto ďakuje všetkým Vám za podporu a rady.Veľmi uvažuje nad tými parazitmi že si ich nechá vyšetriť lebo s tým mal problémy ako 40-ročný. Mal vtedy ževraj nejakého parazita v čreve a dávali mu nejakú žbrndu piť a vyšiel z neho malý hadík o veľkosti asi 5 centimetrov. Odvtedy mával problémy s črevami a trávením a občas sa mu na tele spravili flaky alebo vyrážka alebo niečo také. Neprikladal tomu význam ale teraz si to dáva dokopy a pripúšťa možnosť spojitosti. Nahováram ho aj na MMS2,ale to asi až časom. Nechceme s jeho dcérou doňho teraz toľko ládovať,telo musí mať čas sa aj očistiť .
Zároveň viem,že musíme byť rýchlejší ako nádor. Zatiaľ je teda na dvoch kvapkách. O pár dní prinesiel nové info,dúfam že už s vyšším dávkovaním.
Pevne tomu verím,videla som jeho vôľu.

hanka
Zasloužilý člen

Příspěvek od hanka »

la píše: Ty ohně bych chtěl vidět ,ale viděl jsem jak v tom jeden dárek sušil ponožky :lol: :lol: :lol: :lol:

Takže upozornění pokud chcete něco tímto způsobem sterilizovat je nutné do mikrovlnky současně umístit sklenku s aspoň 2decilitry vody i tak jen velmi krátce jedná se o hmotnost materiálu a kolik obsahuje vody.
Už jsem v mikrovlnce batikovala bavlnu a v pohodě. Jasně, že se tam nesmí dávat materiál se syntetickým vláknem, který se i žehlit musí jenom mírně teplou žehličkou :lol: . Bavlněný hadr jsem měla hodně mokrý v míse, ale pro jistotu je ta sklenička s vodou namístě, kdyby někoho napadlo to tam dát suché. ;)

Pro Marlenku:
Marlenko, díky, že nás informuješ o zdravotním stavu p. Bašovského. Do toho vyšetření na parazity ať se pustí, není to invazivní metoda, myslím, že jsi dřív psala, že jsi už na Oberonu byla, tak víš. Hlavně, ať mají program na parazity - jak říká Palo. MMS je asi na parazity krátké, nebo to trvá hodně dlouho, než si s nimi poradí a jak říkáš, důležité je, aby nemoc nebyla rychlejší, než likvidace původce. Ta knížka od Huldy Clark jak píše Dasena Léčení a prevence všech druhů rakoviny může být rovněž hodně přínosná!

P. Bašovskému držím palce a Tobě díky. Zdravím, Hanka. :lol:

verča
Stálý člen

BOLESTI,ÚNAVA a Roztroušená skleróza

Příspěvek od verča »

Já s MMS zkušenosti zatím nemám, dnes začal můj syn. Mě se do toho nechce, mám STRACH ze zhoršujících se mých současných problémů a to jsou bolestivé stavy nohou pr. ruky a žeber.
Mám diagnostikovanou od r. 1994 Roztroušenou sklerózu. Lékaři vše přičítají této diagnóze, jenže žádné léky ani ty na bolesti nezabírají. Asi před měsícem jsem začala docházet ke známé na Zapper a vše je zase mnohem horší, takže končím, to se prostě nedá vydržet. :( Zatím budu pozorovat syna co s ním MMS udělá.

Nejsilnější lék je LÁSKA - trošičku denně mi dej.......
poota
Zasloužilý člen

Re: Ahojte všetci!

Příspěvek od poota »

marlenka píše:...Vždy po práci ho navštívim a dám jeho dcére aj jemu novú silu bojovať...Pevne tomu verím,videla som jeho vôľu.
Ta vůle je důležitá, rozhodně mu skutečně pomůže, když právě teď začne plánovat něco, co chce začít dělat, jakmile se z tohohle vyhrabe. A rovnou se o to začít aktivně zajímat, plánovat, shánět si o tom informace, dělat si náčrtky, prostě aby se upnul na to, co bude dělat, jakmile mu to půjde. Není to ani tak rozhodnout se, že něco "musím dokázat", jako spíš chtění něco dělat a těšit se na to. Doufám, že v tom cítíš ten rozdíl.
A ještě něco - není důležité, aby to potom opravdu dělal. Může se třeba chystat na cestu za polární kruh, hlavně když si začne shánět mapy a sepisovat všechno, co bude na cestu potřebovat, zjišťovat ceny a kvalitní dodavatele, rozpočítávat dávky potravin a vybírat krmivo pro psy a hledat nejvýhodnější trasu. Ten příklad je jenom tu jenom proto, abyste mu náhodou nezačali rozmlouvat něco podobně nereálného, jde tu hlavně o tu jeho aktivitu, kterou dává jasně najevo, že s koncem nepočítá ani náhodou.
A vyřiď mu, že mu držíme palce - je nás tu pár, kteří máme podobnou zkušenost už za sebou, takže víme, o čem je řeč, a taky to, že to zdaleka není beznadějné.
Zdravím - poota

Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Ahojte všetci!

Příspěvek od Palo »

marlenka píše:...Vždy po práci ho navštívim a dám jeho dcére aj jemu novú silu bojovať...
K té rakovině: Zde se píše, že rakovinu nezpůsobuje parazit, ale jeho hormon :) Takže vlastně rakovinu způsobuje parazit :)
http://www.rozhlas.cz/zpravy/clovek/_zprava/643154

Podle Clarkové rakovinu (leukémii, HIV, Alheimrovu chorobu, Crohnovu chorobu, Kaposiho sarkom a Endometriózu) způsobuje motolice střevní (Fasciolopsis buski). A cukrovku způsobuje jaterní motolice Eurytrema pancreaticum.

Takže to vypadá, že řešením rakoviny bude blokace hormonu Granulin. Nedělá to náhodou ta B17ka?
http://sdeleni.idnes.cz/vitamin-tretiho ... deleni_LBE

Takže tedy papat jádra z meruněk? :)

Ale chápejte - tímhle tu motolici jenom zneutralizujete, ale nezbavíte se jí!

A vsadím boty, že kdo má rakovinu nebo leukémii - nebo jí někdy měl, tak nemůže česnek - proč asi? :) Protože česnek motolicím vůbec nechutná :lol:

A díky Edgarovi máme k dispozici se dozvědět i něco o česneku:
http://www.vitalia.cz/clanky/kam-zmizel-cesky-cesnek/

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
NoDi
Stálý člen

dotaz

Příspěvek od NoDi »

Ahoj, radši se zeptám, MMS užívám už něco přes týden, už jsme se dostal na 6 kapek ráno, 6kapek odpoledné a 6 kapek večer. Teď se zeptám jestli něco nedělám špatně?obecně se cítím velice dobře, ani jednou mi nebylo zle, ani jednou mě neprohnalo prostě vůbec žádné špatné účinky. a jak si pročítám fora tak ze začátku to lidi špatně snáší, není jim dobře apod. nedělám teda něco špatně? VIT C jsem vysadil, a mms zapíjím čistou vodou z vodovu, nikdy ne na lačno.

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Re: dotaz

Příspěvek od Palo »

Hoj, jestli jsi opravdu zdravý, jak povídáš, tak je celkem jedno, jestli to bereš na lačno nebo ne. Lidi to prohání jen tehdy, pokud jsou opravdu zaneřáděný. Můžeš zkusit můj návrh - to brát co nejrychleji (6 kapek) za sebou a uvidíš, jestli se v tobě něco schovává nebo ne.

Však zkus a uvidíš :)

poota
Zasloužilý člen

Příspěvek od poota »

NoDi píše: MMS užívám už něco přes týden, už jsme se dostal na 6 kapek ráno, 6kapek odpoledné a 6 kapek večer. .. VIT C jsem vysadil, a mms zapíjím čistou vodou z vodovu, nikdy ne na lačno.
"Tak je to spravne, a tak to ma byť!"
Zdravím - poota

NoDi
Stálý člen

..

Příspěvek od NoDi »

to skusím příští víkend :o) možná to bude tím že sem na tu anginu doužíval Roxithromycin ratiopharm ,je to nějaký makrolid (pořád nemůžu uspokojivě zjistit co to vlastne znamená) tak jestli ve mě vůbec nějaká ta fauna zůstala :oD

děda Slavík
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 132 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od děda Slavík »

Lidi to prohání jen tehdy, pokud jsou opravdu zaneřáděný. Můžeš zkusit můj návrh - to brát co nejrychleji (6 kapek) za sebou a uvidíš, jestli se v tobě něco schovává nebo ne.
Já mám nemocí požehnaně a nic mne neprohání. Ale vážím 115 kg. Proto se spíš přikláním k názoru, že by mne to prohnalo v tom případě, když to množství jedu přepísknu a tělo se toho chce zbavit.

JInak to hoši funguje bezvadně. Škoda jen, že to neumí vrátit nějaký ten rok nazpět a nebo na pár let zastavit stárnutí.

Kluci, do toho.
Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

děda Slavík píše:Jinak to hoši funguje bezvadně. Škoda jen, že to neumí vrátit nějaký ten rok nazpět a nebo na pár let zastavit stárnutí.
No, neumí, ale pocitovně ano, ale to je asi důležitější, ne? :)

Už jsi se dědo Slavíku zastavil za svým doktorem a nechal sis vyloučit přítomnost motolice střevní?

Ono je totiž zajímavé, že málokdo nemá nějakou tu motolici...

Zamčeno

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“