Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

MMS - Zkušenosti uživatelů I.

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Zamčeno
Denny
Zasloužilý člen
Dal: 6 poděkování
Dostal: 14 poděkování

Re: Ďakujem za názory.

Příspěvek od Denny »

marlenka píše:Na surovej strave už dotyčný pán je 3 týždne,(odkedy sa vrátil z nemocnice),pozná aj stránku http://www.badatel.sk, má odtiaľ aj pár užitočných rád.
Bojím sa ale že to nebude stačiť.
U nás bude čoskoro aj protónová terapia,tak snáď sa dostane do poradovníka.(alebo to bude liečba len pre vyvolených a bude riadne mastná.)
Hladovky a urinu som mu zakázala,lebo som sa osobne stretla s tromi úmrtiami ľuďi,ktorí to takto praktizovali a tak si prekyslili organizmus,že zomreli skôr na otravu kyslými zložkami ako na rakovinu.Mne tiež takáto forma očisty priniesla len problémy a to som bola zdravá, chcela som len prečistiť organizmus a skončila som na Flukonazole(antimykotikum)............ kdybys ji předem alespoň 5min. vařila - nestalo by se ti to!!!
Je o urinoterapii veľa kníh a veľa poznatkov to nepopieram, ale zásaditý organizmus musí byť pri takomto ochorení na prvom mieste.Ďakujem za váš čas a ohlasy na daný problém,veľmi mu teraz pomáha podpora od ľuďí aj formou tohto fóra.
Ahoj, zkušenost s tím nemám, ale pomoci bych chtěl. Nevím jestli jsi to četla - http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?t=1069 -možná, že by pomocí DMSO se MMS přes horní patro dostalo snáze až k nádoru. Použil bych k tomu - zubní kartáček, vatové tampóny, vyplachování úst, apod.
Držím palce

Dal bych všechno co vím, za tisícinu toho, co neznám - "Denny"
marlenka
Stálý člen
Dostal: 16 poděkování

Ďakujeme!!!

Příspěvek od marlenka »

Ďakujeme Denny ale aj OSTATNÝM, pozdravuje aj pán Bašovský. Pred dvomi hodinami začal s užívaním MMS-ka dala som mu z mojich zásob kým mu nepríde zásielka.
Budem informovať ako pokračuje jeho samoliečba, ale postavil sa k tomu veľmi dobre,cvičí aj piatich Tibeťanov a chodí k vynikajúcemu pánovi,ktorý mu dáva energiu a v strave teda spravil radikálny rez,čo sa mi veľmi páči lebo veľa ľudí zomrelo na to že sa nesprávne stravovali počas liečby.
O týždeň mu príde aj B17 tak uvidíme.
Ďakujem ešte raz všetkým.

roman07
Nový člen

Re: Ďakujeme!!!

Příspěvek od roman07 »

drzim tomu panovi vsetky palce.

hanka
Zasloužilý člen
Dal: 812 poděkování
Dostal: 875 poděkování

Re: Nádor na mozku.

Příspěvek od hanka »

Ahoj, Marlenko, všechno, co jsi tady zmínila, je v pořádku. Tak mě ještě napadá, že by bylo dobré, kdyby si pan Bašovský zašel na vyšetření na Oberon, mohli by mu přesně určit příčinu nádoru - (třeba je tam nějaký parazit), pak by mohl léčit cíleně a s větším efektem.

Držím palečky. Hanka.

-----------------------------------------------------
Slunce v duši.

NoDi
Stálý člen

držím palce

Příspěvek od NoDi »

Taky držím palce ať to zvládne!!!! i když to asi nebude jednoduché....

felda
Zasloužilý člen
Dal: 94 poděkování
Dostal: 175 poděkování

názor

Příspěvek od felda »

já Vám do toho nechci kybicovat, novotvar v hlavě je velmi rychlý, asi bych rychle pouvažoval nad Jurkovičem - bloknout štítnou žlázu -tedy zastavit hlad po živinách těmi léky na utlum. činnosti štít. žlázy....

felda
marlenka
Stálý člen
Dostal: 16 poděkování

Nič proti Jurkovičovi!!!

Příspěvek od marlenka »

Ahoj Felda!!!

Nič proti JUrkovičovi,ale moja teta k nemu chodila a i tak zomrela. Nechcem ho zhadzovať len chcem povedať že má moc veľa pacientov, nestíha ich ani poriadne vyšetriť a už ani neberie nových ,kvôli jeho zdravotnému stavu(je cukrovkár). Teraz bol znova na súde kvôli tej pani s rakovinou prsníka a zakázali mu vykonávať lekársku prax,tuším na tri roky. To by nevadilo lebo má dosť nástupcov,ale Mudr. Jurkovič neschvaľuje žiadne MMS-ko ani inú formu alternatívy. Enzýmová terapia tiež nie je všetko ,ale berie enzýmy z Tachyon firmy, Enzýmkomplex 4x1 denne. Chceme zohnať aj od jednej známej farmaceutky Carbimazol na blokáciu štítnej žľazy,tak uvidíme.
Ďakujem za všetky ohlasy a nádej, a želám Vám všetkým, aby sme boli z toho MMS-ka zdravý a dožili sa takého veku ako korytnačky a ony teda lúbia riadne požiť.
Majte sa všetci krásne.

Dr. Jurkovič už nesmí léčit. Má to zakázané soudem - bez ohledu na to, kolik má pacientů.. Prostě to ustřihli.

Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Nádor na mozku.

Příspěvek od Palo »

hanka píše:Ahoj, Marlenko, všechno, co jsi tady zmínila, je v pořádku. Tak mě ještě napadá, že by bylo dobré, kdyby si pan Bašovský zašel na vyšetření na Oberon...
Čaute, jen doplním, že jak vyplynulo ze slov Crafta, tak některé modely Oberonu můžou být podvod. Poznáte to tak, že přístroj vyhodnocuje jak s elektrodami, tak bez elektrod a stejně tak i bez nasazených sluchátek :)

On totiž pán může být pak přesvědčován, že žádnou rakovinu nemá a že si všechno vymyslel, což ho jistě nepotěší :lol:

Jinak jak to vypadá, Oberony v Brně jsou toho důkazem. Ale nemám to zatím potvrzeno. Nerad bych někoho falešně obvinil.

Ještě doplním - na rakovinu samozřejmě i MMS, snažit se do těla nalít maximum, co tělo snese... Bez ohledu na velikost dávek a čas (tedy třeba 6 kapek co nejčastěji za sebou, jak to půjde).
Takto není možné, aby se to nezlepšilo ;)

Pozn. počítat s nevolnostmi.

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
kutil
Zasloužilý člen
Dal: 48 poděkování
Dostal: 269 poděkování

Pre Marlenku

Příspěvek od kutil »

marlenka píše:Ďakujeme Denny ale aj OSTATNÝM, pozdravuje aj pán Bašovský. Pred dvomi hodinami začal s užívaním MMS-ka dala som mu z mojich zásob kým mu nepríde zásielka.
Budem informovať ako pokračuje jeho samoliečba, ale postavil sa k tomu veľmi dobre,cvičí aj piatich Tibeťanov a chodí k vynikajúcemu pánovi,ktorý mu dáva energiu a v strave teda spravil radikálny rez,čo sa mi veľmi páči lebo veľa ľudí zomrelo na to že sa nesprávne stravovali počas liečby.
O týždeň mu príde aj B17 tak uvidíme.
Ďakujem ešte raz všetkým.
Tonoucí se stébla chytá, juknite ještě sem:
http://vat.pravda.sk/vyzenie-elektrina- ... _vtech_p17
Je to zde na fóru v sekci zdraví.
H.v.

poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Re: Pre Marlenku

Příspěvek od poota »

kutil píše: http://vat.pravda.sk/vyzenie-elektrina- ... _vtech_p17
H.v.
Píšou tam o nízkém napětí a že: "Vedci teda pacientom na hlavu nasadili elektródy, ktoré vytvárali elektrické pole s frekvenciou dvesto kilohertzov a pracovali až osemnásť hodín denne..."
Tak mám dojem, že kdyby použili frekvenci 2 kHz po dobu 7mi minut a s přestávkami půl hodiny to ještě 2x zopakovali, tak by měli úspěšnost daleko větší. Ale to by si napřed museli přečíst něco o Huldě Clark a jejím zapperu, nejlépe na fóru Energie u pramene. :D
Zdravím - poota
.

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
kutil
Zasloužilý člen
Dal: 48 poděkování
Dostal: 269 poděkování

Příspěvek od kutil »

Ahojky pc příteli,
sice se neznáme ale moc si vážím tvých životních názorů.
Všichni bojujeme s nemocemi více či méně úspěšně, ale tato info je pro marlenku a mohla by pomoci jednomu z postižených co měl smůlu. Kéž by mu tato informace pomohla ....
Díky za snahu o společné hledání řešení. Tak to má byt ...
H.v.

poota
Zasloužilý člen

Příspěvek od poota »

kutil píše:Všichni bojujeme s nemocemi více či méně úspěšně, ale tato info je pro marlenku a mohla by pomoci jednomu z postižených co měl smůlu. Kéž by mu tato informace pomohla ....
Ano, souhlasím s Tebou a mám stejnou snahu. Promiň, jestli to vyznělo trochu jinak, ale rozhodně jsem se Tě nechtěl sebeméně dotknout.
Na tom článku mě zarazilo to, že se studovaní lékaři pokoušejí objevovat něco, co je již úspěšně vyzkoušené. Podle jejich postupu mám dojem, že jim není vůbec jasné, jak a na co vlastně působí. Navíc jejich úspěšnost se mi zdá mnohem nižší, než úspěšnost různých "alternativních" metod, které oficiální medicína zavrhuje nebo dokonce trestá. Přitom chápu, že jejich cesta za efektivním postupem je teprve v začátcích, a navíc jsou jim na vyzkoušení "půjčovány" pouze beznadějné případy. Přiznám se, že je mi líto jak těch pacientů, tak i těch doktorů. Ale na druhou stranu, pokud jde o něčí zdraví či dokonce život, považuji jakékoli zbytečné chyby a nedosti podložené experimentování za naprosto neodpustitelné.
Zdravím a ještě jednou se omlouvám - poota

hanka
Zasloužilý člen
Dal: 812 poděkování
Dostal: 875 poděkování

Příspěvek od hanka »

poota píše:
kutil píše: http://vat.pravda.sk/vyzenie-elektrina- ... _vtech_p17
H.v.
Píšou tam o nízkém napětí a že: "Vedci teda pacientom na hlavu nasadili elektródy, ktoré vytvárali elektrické pole s frekvenciou dvesto kilohertzov a pracovali až osemnásť hodín denne..."
Tak mám dojem, že kdyby použili frekvenci 2 kHz po dobu 7mi minut a s přestávkami půl hodiny to ještě 2x zopakovali, tak by měli úspěšnost daleko větší. Ale to by si napřed museli přečíst něco o Huldě Clark a jejím zapperu, nejlépe na fóru Energie u pramene. :D
Zdravím - poota
.
Nechci vám do toho mluvit, obou si vás vážím, a nechci, aby jste tuto moji poznámku vzali nepříznivě, vím, že oba chcete Marlence pomoct. Ale nebylo by pro Marlenku ještě lepší nenechat ji číst všechna vlákna na fóru Energie u pramene a hledat, kde je psáno o Huldě Clark, ale rovnou ji nasměrovat na to správné vlákno, anebo ještě lépe jí rovnou říct: Marlenko, ať si pan koupí nebo půjčí kvalitní Zapper, nastaví si na něm frekvenci 2 kHz a zappuje 3x po dobu 7 minut s půlhodinovými přestávkami ? Bylo by dobré, kdyby si elektrody přikládal na hlavu.
Možná jsi to, Poote, chtěl napsat jinak, pak mi to promiň, já jsem to takto pochopila. Ale s tím zappováním tímto způsobem taky souhlasím jako s dalším řešením a podle toho článku to může být řešení účinné ....

Zdravím vás, :lol: Hanka.

poota
Zasloužilý člen

Příspěvek od poota »

Máš naprostou pravdu.
Jenže - reagoval jsem na článek, takže z mé strany to nebylo míněno jako rada marlence, tu jsem jí poslal přes SZ. Ohledně zapperu ještě zdaleka nemám vše pročtené a srovnané v hlavě, a také ani prakticky vyzkoušené, takže se nepovažuji za kompetentního k tomu, abych v tomto směru mohl udělovat nějaké rady. Například o správnosti přikládání elektrod přímo k hlavě dost pochybuji, ale je to jen má osobní domněnka.
Ale máš ode mně +1 :good: - poota

Dasena
Stálý člen

pro Marlenku

Příspěvek od Dasena »

Ještě bych doporučila knihu Huldy Clark : Léčení a prevence všech druhů rakoviny. Dostala jsem ji jako bonus k Zapperu, jen jsem ji prolistovala, ale je tam spousta vychytávek, pravidel, které se při samoléčbě rakoviny musí dodržovat. Vřele v tomto případě doporučuji.
Kdo z Vás např. ví, že hadr na nádobí je takovým sídlištěm pro bakterie, vajíčka parazitů? Jídlo by se mělo takto nemocným před konzumací přemrazit, to je jenom, co mě tak v rychlosti napadlo.

Zamčeno

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“