Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

MMS - Zkušenosti uživatelů I.

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Zamčeno
NoDi
Stálý člen

..

Příspěvek od NoDi »

Palo:už tak kuchyň smrděla jak kdybys tam vylél bazén :D

Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: ..

Příspěvek od Palo »

Počkej, až si budeš chystat koupel s kys. citr :) a koňskou dávku :)

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
felda
Zasloužilý člen
Dal: 94 poděkování
Dostal: 175 poděkování

4 kapky

Příspěvek od felda »

díky za odpověď, do vany jinak 50/250 -lžička/5 lžiček a k tomu 6/30 do sebe , ale pak to chce postel , ne moc horkou vodu , je to zátěž na srdce

felda
Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Re: 4 kapky

Příspěvek od Palo »

felda píše:...ne moc horkou vodu...
Souhlas, někteří to přehání ;)

devaa
Stálý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od devaa »

felda píše:díky za odpověď, do vany jinak 50/250 -lžička/5 lžiček a k tomu 6/30 do sebe , ale pak to chce postel , ne moc horkou vodu , je to zátěž na srdce
A ještě pár stříbrnejch řetížků kolem krku :lol:

NoDi
Stálý člen

Příspěvek od NoDi »

počkej ono stříbro vadí?? ne že bych jim byl ověšený extra ale řetízek a naušnici nesundávám :)

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

Nevadí, jen snižuje účinek. Ale kdo ví jak... Prý zásadně... Tak buď zvýšit dávky na hrnek naclo2 a 5 hrnků kyseliny nebo řetízek shodit na koupel, ten vymáchat bokem v MMS :lol: Náušnice snad tolik vadit nebude...

kutil
Zasloužilý člen
Dal: 48 poděkování
Dostal: 269 poděkování

Konečná?

Příspěvek od kutil »

Ahojky vespolek.
Již dříve jsem napsal že díky MMS jsem vyseparoval kvasinku Candii která byla příčinou mého refluxu a pálení žáhy. Problémy se stupňovaly a já měl pálení žáhy téměř po veškerém jídle-grrrr Nejdrastičtější reakce byly po paprice, česneku, cibuli, okurkách atd......
Včera jsem si dovolil moc a udělal si topinku potřenou syrovým česnekem. Udělat to před měsícem tak 3 dny problémy :!:
Včera nic :idea: , po 30 létech vůbec žádná reakce a to s tou kvasinkou stále ještě válčím.......
Proč o tom píši?
Já žil v domnění že se jedná o přemnožení kvasinky a tím že jsou způsobovány problémy. ALE! v těle musí fungovat ještě jiné spouštěcí mechanizmy :roll: . Minulý týden jsem měl větší problém po obyčejném jídle které se nelíbilo kvasinkám a ty spustily poplach ve žlučníku nebo slinivce? (nésu dochtor) a žáha jak blázen.....( na druhou stranu, stačil jen jeden Anacid a byl klid)
Pravdou je, že díky večernímu kloktání a cucání mmska podepřeným kokosovou směskou se lněným olejem ta kvasinka dostává zabrat a v současné době jsem již téměř bez problémů. Chce to enem vydržať ;)
H.v.
Malé zlepšováček:
Na adrese AGRO-EL <info> sem si objednal dýňový olej který obsahuje přírodní zinek. Nestačím se divit. Ta má směska kokosové moučky, lněná a slunečnicová semínka, kešu a mandle zalité lněným olejem s přidáním toho dýňového oleje získala zvláštní specifickou chuť pražených semínek=delikatesa :idea:
Ty Omega nenasycené kyseliny taky dělají v těle svý .....

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Re: Konečná?

Příspěvek od Palo »

kutil píše:...jsem vyseparoval kvasinku Candii která byla příčinou mého refluxu a pálení žáhy...
Candidu nespojuj s pálením žáhy. To spíš budeš mít boreliozu, ta totiž "upravuje" "přechod" z jícnu na žaludek tak, že vnímáš pálení žáhy ;)

No a průšvih je u jiných osob, které boreliozu a pálení žáhy nemají, ty totiž mají pálení žáhy skryté, tedy neví o tom. Tito lidé si takto zakládají na překyselení organizmu a s tím spojení hromady chorob, končící možnou rakovinou - a když navštívíš na fóru vlákno "Paraziti", tak zjistíš, že Ti v tom hrají taky podstatnou roli, zejména si můžeš přečíst místo, kde se píše o "nejhorším parazitovi" - foto stránky z knihy. Takže sečteno podtrženo - buď rád, že máš pálení žáhy, protože jak to vypadá - je to první příznak následujících problémů. Ty ho řešíš a ostatní né a proto máš prakticky šanci narozdíl od nich "zemřít přirozenou smrtí". Tak teď nevím, jestli jsem Ti udělal radost :)

Ale je možné, že se hodně pletu. To co tu tvrdím nemám ještě ověřené.

kutil
Zasloužilý člen
Dal: 48 poděkování
Dostal: 269 poděkování

Re: Konečná?

Příspěvek od kutil »

Palo píše:......Takže sečteno podtrženo - buď rád, že máš pálení žáhy, protože jak to vypadá - je to první příznak následujících problémů. Ty ho řešíš a ostatní né a proto máš prakticky šanci narozdíl od nich "zemřít přirozenou smrtí". Tak teď nevím, jestli jsem Ti udělal radost :)
To víš žes mi udělal radost. Já chci zemřít na sešlost stářím a né se posledních pár let trápit na LDNce.
S mmskem mám šanci ;)
Tož vydržať
H.

marlenka
Stálý člen
Dostal: 16 poděkování

Nádor na mozgu.

Příspěvek od marlenka »

Chcem sa všetkých spýtať,či si myslíte že by sa dala trochu spomaliť rakovina mozgu u 50-tnika?
Chce vyskúšať všetko lebo lekári mu na vyliečenie nedávajú skoro žiadnu nádej a operácia by bola s fatálnymi následkami,nakoľko nádor je dosť veľký. Má objednaný vit. B17, vnútrožilový vit.C ale chce to nejak zatiaľ ubrzdiť.
Na ľavé oko už skoro vôbec nevidí.Chemo a rádio odmietol.
Nakoľko sa dennodenne stretával s chorými ľuďmi a tohto pána dobre poznám,chcela by som mu pomôcť.
Ďakujem za Vaše prípadné názory.

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Re: Nádor na mozgu.

Příspěvek od Palo »

Ďakujem za Vaše prípadné názory.[/quote]
Koňská porce česneku :) A ať počítá s nevolnostmi, ale pak zásadní zlepšení :)

Lola
Nový člen

Příspěvek od Lola »

Dobrý deň, podľa mňa čo najskôr prejsť na surovú stravu (ale nie ovocie, len zelenina, orechy, semienka, hlavne zelená a biela zelenina), veľa zeleninových štiav (hlavne Breuss), betaglukány 3x400mg denne, čaje lapacho, vilcacora. Pozrite stránku http://www.badatel.sk, je tam aj mail, môžte tam napísať. Možné sú aj totálne hladovky, prípadne len so zeleninovými šťavami, ale to záleží od zdravotného stavu.

milda
Zasloužilý člen
Dal: 710 poděkování
Dostal: 489 poděkování

Příspěvek od milda »

marlenka píše:Chcem sa všetkých spýtať,či si myslíte že by sa dala trochu spomaliť rakovina mozgu u 50-tnika?
Chce vyskúšať všetko lebo lekári mu na vyliečenie nedávajú skoro žiadnu nádej a operácia by bola s fatálnymi následkami,nakoľko nádor je dosť veľký.
syrovou stravu, zeleninové šťávy, hladovka, urinoterapie. více tady:http://www.zdravi-az.cz/

a tady:http://www.urinoterapie.eu/urinoterapie.htm

marlenka
Stálý člen
Dostal: 16 poděkování

Ďakujem za názory.

Příspěvek od marlenka »

Na surovej strave už dotyčný pán je 3 týždne,(odkedy sa vrátil z nemocnice),pozná aj stránku http://www.badatel.sk, má odtiaľ aj pár užitočných rád.
Bojím sa ale že to nebude stačiť.
U nás bude čoskoro aj protónová terapia,tak snáď sa dostane do poradovníka.(alebo to bude liečba len pre vyvolených a bude riadne mastná.)
Hladovky a urinu som mu zakázala,lebo som sa osobne stretla s tromi úmrtiami ľuďi,ktorí to takto praktizovali a tak si prekyslili organizmus,že zomreli skôr na otravu kyslými zložkami ako na rakovinu.Mne tiež takáto forma očisty priniesla len problémy a to som bola zdravá, chcela som len prečistiť organizmus a skončila som na Flukonazole(antimykotikum).
Je o urinoterapii veľa kníh a veľa poznatkov to nepopieram, ale zásaditý organizmus musí byť pri takomto ochorení na prvom mieste.Ďakujem za váš čas a ohlasy na daný problém,veľmi mu teraz pomáha podpora od ľuďí aj formou tohto fóra.

Zamčeno

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“