Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

MMS - Zkušenosti uživatelů I.

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Zamčeno
Denny
Zasloužilý člen
Dal: 6 poděkování
Dostal: 14 poděkování

Re: Angíny

Příspěvek od Denny »

NoDi píše: od mala težce trpím na hnisavé angíny (zrovna ted jednu mám, jinak by nebyl čas celý den procházet net :D, 3-4x do roka, když byl extrém tak i 8x..., doprovázené horečkama kolem 40, mandle mi už vypadají jako pořádně a poctivě vymačkaný citron, prorostlé bílýmy čepy a na velkou řadu antibiotik sem si vypěstoval alergii, taky je to přece pro organismus docela zahul to stravovat si myslím, hlavně to cítím na srdci, vemu v potaz že mám 21 tak nevím jak bych s takovou životosprávou pochodil za dalších 20 let. trochu mi začlo pomáhat tohle http://zivotni-energie.cz/tibetska-houb ... efiru.html ale prostě to nestačí. je nějaký speciální recept na můj anginový problém nebo si mám nasadit normální doporučenou kůru pro začátek?
díky za rady ;p)
Také jsem měl stejný problém až do svých 12ti let, nejen neustále hnisavé angíny, ale také černý kašel, příušnice, 2x zápal plic...........až doktoři rozhodli o odstranění krčních mandlí. Po té - jako když utne! Nemoci se mi vyhýbaly obloukem. Celých 43 roků jsem mimo rýmy a občasného zánětu průdušek nedostal žádnou jinou nemoc!!!
Věřím že vše co nám příroda ,,nadělila,, je v našem organizmu důležité a zdravé mandle ,,hrají,, svou nezastupitelnou roli. Ale ve tvém případě si nejsem tak jistý.
Určitě MMSko vyzkoušej, opravdu moc ti přeji, aby pomohlo!!!
Dokud jsem filtr v podobě krčních mandlí vlastnil, byl jsem stále vážně nemocen - včetně těžkých zánětů a zápalů. Je více než jisté, že takový - řekl bych až patologicky nemocný orgán v mém těle, by dále vyvolával řetězovou reakci jiných závažnějších onemocnění postihujících životně důležité orgány - srdce, plíce, játra, ledviny................
Onemocněl jsem vážněji teprve před rokem, kdy po mnoha letech těžké fyzické práce a práce v nezdravém silně zaprášeném provozu, moje plíce - poznamenané z dětství, toho již měly dost. Prodělal jsem sérií 7 měs. trvajících zánětů (mimochodem je vyvolal zánět po ,,přeléčeném,, zubu), samozřejmě léčených antibiotiky a tím se můj IS zcela zhroutil a nastaly mnou popisované radosti - viz. fórum.

Dal bych všechno co vím, za tisícinu toho, co neznám - "Denny"
Dita
Stálý člen

Re:co nám příroda ,,nadělila,,

Příspěvek od Dita »

Denny píše: Věřím že vše co nám příroda ,,nadělila,, je v našem organizmu důležité a zdravé mandle ,,hrají,, svou nezastupitelnou roli.

Omlouvam se,ze nasledujici se nevztahuje k MMS,ale je to moje trpce zaplacena zivotni zkusenost.Cele detstvi jsem se 3-5x do roka svijela par dnu v krecich bricha.Odbornici v nasi malomestske nemocnici si me predavali jako horky brambor a lecili na vse mozne (nejkurioznejsi diagnozou byla prilis velka vzduchova bublina v zaludku,ale taky jsem uzivala 2x denne Rohypnol na zaludecni nervozu),az se moje mama nastvala a dovolily jsme si nevidane (rok 1986): vyhledat pomoc na Marsu (rozumej v jinem meste).Takze az v 18 letech mi byl odhalen chronicky zanet slepeho streva.Bohuzel za ty roky mi nadelal v brise peknou paseku (zejmena na zenskych organech).Diky teto zkusenosti bych kazde divce,pri sebemensich potizich vrele doporucila resit slepe strevo na prvnim miste!

Dita
Stálý člen

Re: Preprava letadlem?

Příspěvek od Dita »

Palo píše:
ditac píše:Mohl by nekdo poradit,jestli je bezpecne vest s sebou MMS pres ocean v letadle (v kufru,ne v prirucnim zavazadle) v plastove lahvicce s oznacenim Water Purification Drops od vyrobce.Dekuji
Bezpečné zkrz co? Zkrz letištní personál nebo zkrz přepravu? Chloritan sodný není zas až tak agresivní, aby narušil obal známých lahviček (PE/LD, HDPE, PET atd.) - alespoň krátkodobě (myšleno týden až dva týdny).
Asi to moc promyslim,ale ja cestuji 3x do roka a ty bezpecnostni procedury...nechci aby me zaradili k teroristum,protoze vezu v kufru chemikalii,ikdyz ma napis:voda.Nejsem chemik,tak se radsi ptam.Uz mam MMS takto asi mesic a domu se vracim az v breznu,mela bych to mit radsi ve skle?Opravdu dekuji moc za trpelivost

marlenka
Stálý člen
Dostal: 16 poděkování

Nemá niekto skúsenosť s klystýrmi pomocou MMS?

Příspěvek od marlenka »

Chcem sa spýtať,nemá niekto osobné skúsenosti s výplachmi hrubého čreva pomocou MMS?
Chcem sa na to odhodlať,ale trochu mám z toho strach.
Mám skúsenosť s klystýrmi,ale pochvaľujem si len zásadité výplachy ,nakoľko mám veľmi negatívnu skúsenosť s klystýrmi kyslého typu napr. citrónová šťava alebo urina a podobne.
Chcem upozorniť, že kto sa stravuje vitariánsky alebo zásadito,môže mať veľké problémy po takýchto výplachoch lebo veľmi prekyslí črevá a to je raj pre infekcie.To sa stalo aj v mojom prípade.
Odvtedy robím zásadité klystýre,a keďže MMS je zásadité mohlo by to slušne zabrať na prečistenie čreva od nežiadúcich baktérií. Ďakujem za prípadné skúsenosti.

milda
Zasloužilý člen
Dal: 710 poděkování
Dostal: 489 poděkování

Re: Nemá niekto skúsenosť s klystýrmi pomocou MMS?

Příspěvek od milda »

marlenka píše:Chcem sa spýtať,nemá niekto osobné skúsenosti s výplachmi hrubého čreva pomocou MMS?
Chcem sa na to odhodlať,ale trochu mám z toho strach.
Já si dávám běžně do klystýru 8-10 kapek a nemám s tím žádné problémy. Dokonce mi průběh s MMS připadá lepší... ;) :D

Jestli jsi citlivá i na citron, chtělo by to začít pomalu, s 1-2 kapkami a uvidíš. Ale skoro určitě to bude OK.

hanka
Zasloužilý člen
Dal: 812 poděkování
Dostal: 875 poděkování

Příspěvek od hanka »

marlenka píše:Chcem sa spýtať,nemá niekto osobné skúsenosti s výplachmi hrubého čreva pomocou MMS?
Chcem sa na to odhodlať,ale trochu mám z toho strach..
Já si sice výplachy nedělám, ale pokoušela jsem se dostat do sebe MMS miniklystýrkem. Naštěstí jsem začala 1 kapkou - ačkoliv ústně jsem byla na 6 kapkách, přes střevo mi ta 1 kapka účinkovala mnohem silněji, bylo mi po ní špatně. Zkusila jsem to později ještě jednou, ale litovala jsem toho. Od té doby bych to už neudělala. To je moje zkušenost. Doporučuji Ti zkusit jenom 1 kapku a dále uvidíš.

-----------------------------------------------
Slunce v duši.

milda
Zasloužilý člen

Příspěvek od milda »

marlenka píše:Chcem sa spýtať,nemá niekto osobné skúsenosti s výplachmi .........
ještě jedna věc..... ponovu je možné dávat na 1 kapku MMS-ka jen 4 kapky kyseliny citronové (ne 5, jako dříve). Pak je roztok míň kyselý. Chce to vyzkoušet......

felda
Zasloužilý člen
Dal: 94 poděkování
Dostal: 175 poděkování

4 kapky

Příspěvek od felda »

kdes na to přišel -,,po novu 4 kapky"?

felda
NoDi
Stálý člen

Příspěvek od NoDi »

Tak dneska mi od Pala (díky) dorazilo moje první mms. zatím jsem skusil koupel (6x30) a první dávku (2x10), všude je psáno že ze začátku opatrně tak nechci nic uspěchat. nevadí když jsme dnes použil cit.šťávu (čerstvou) místo 10%kys cit. ?? kys. koupím až zítra.

devaa
Stálý člen
Kontaktovat uživatele:

Re: už

Příspěvek od devaa »

2x10, to je teda odvaz :shock:

NoDi
Stálý člen

..

Příspěvek od NoDi »

devaa: ironie? :-) tím sem myslel 2 kapky mms + 10 kapek citronu.

devaa
Stálý člen
Kontaktovat uživatele:

heh

Příspěvek od devaa »

Aha, sem to chápal jako 2x denně 10 kapek :lol:

milda
Zasloužilý člen

Re: 4 kapky

Příspěvek od milda »

felda píše:kdes na to přišel -,,po novu 4 kapky"?
....je to tady někde na fóru, ale už nevím kde. Dělám to tak cca 14 dní...

Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: 4 kapky

Příspěvek od Palo »

felda píše:kdes na to přišel -,,po novu 4 kapky"?
Už jsem to tu psal, i gewo :)

Pokud je problém s kyselostí, pak je možné použít poměr 1:4, který je v podstatě optimální. Poměr 1:3 je nedostatečný - takový "za to ruku do ohně nedám" a poměr 1:5 se považuje jako velmi bezpečný, tudíž běžně známý a doporučovaný ;)

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: už

Příspěvek od Palo »

NoDi píše:...nevadí když jsme dnes použil cit.šťávu (čerstvou) místo 10%kys cit. ??
Nevadí, jen počítej s tím, že s kys. citr. to může být silnější, možná i až 2×

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Zamčeno

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“