Bezpečné zkrz co? Zkrz letištní personál nebo zkrz přepravu? Chloritan sodný není zas až tak agresivní, aby narušil obal známých lahviček (PE/LD, HDPE, PET atd.) - alespoň krátkodobě (myšleno týden až dva týdny).ditac píše:Mohl by nekdo poradit,jestli je bezpecne vest s sebou MMS pres ocean v letadle (v kufru,ne v prirucnim zavazadle) v plastove lahvicce s oznacenim Water Purification Drops od vyrobce.Dekuji
Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
MMS - Zkušenosti uživatelů I.
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Preprava letadlem?
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
-
- Stálý člen
- Kontaktovat uživatele:
stříbro
Zdravím.
Dneska jsem si dával koupel v MMS (30+150) a kdyžtak vylezu z vany. Tak si moje druhá polovička všimla , jak mám hezky vyčištěnej střibrnej řetízek
Takže vhodné i na čistění stříbra
Dneska jsem si dával koupel v MMS (30+150) a kdyžtak vylezu z vany. Tak si moje druhá polovička všimla , jak mám hezky vyčištěnej střibrnej řetízek
má zkušenost
Díky Palovi jsem konečně vyzkoušel MMS. Jsem hodně netrpělivý, tak jsem si dal rychlejší kůru. První den 1-2-3-4-5-6 aktivovaných kapek. Druhý 7-8-9, třetí 10-11-12, čtvrtý 12-13-14, potom týden 2x15. Dostal jsem jen naprosto vodový průjem a ke konci mě trochu bolel žaludek. Normálně jsem při tom chodil do práce, takže žádné velké problémy. Nechápu, že jsem to tak lehce přežil. Je mi 46 let a myslel jsem, že to bude těžké. Ale výsledky jsou úžasné. Artróza v prstech rukou nebolí. Karpální kanálky mě budily, dnes o nich nevím, přestože jsem minulý týden položil 85 tun dlažby. Ráno mě nic nebolí, atd. Při užívání MMS jsem se stravoval normálně, pil jsem ráno kafe, potom vodu z vodovodu a několik piv. Možná mi pomohlo, že už asi půl roku mám skoro neustále u sebe malý orgonit. Vodu nechávám odstát na keltské spirále a podobné nesmysly (podle mé ženy).
-
- Starší člen
- Dal: 12 poděkování
- Dostal: 27 poděkování
Postup pri pliesni na stene
Ahojte, predtym som velmi nevenovala tejto teme pozornost, pretoze som dany problem nemala, ale teraz som si vsimla, ze v kute mojej izby sa mi robi pliesen. Tusim to tu uz niekto preberal, ale neviem to najst , aky je postup pouzitia MMS pri takomto probleme. Mam MMS pouzit iba bez aktivatora? a kolko kvapiek? dakujem a ospravedlnujem sa ak to tu uz bolo vela krat opakovane , no mne tatom tema "usla".
-
- Zasloužilý člen
- Dostal: 7 poděkování
Zlatý srdce , zlatý ruky, zlatej prsten–prostě zlatej člověk
Ten Tvůj řetízek působil na MMSko jako magnet a pochytal všechnu dobrotu , kterou by Ti koupel bývala byla přinesla .
MMSko zblajzlo smetanu a Tys ostrouhala .
Když je přece psaný , že se MMSko , zjednodušeně řečeno s Céčkem či kovem ruší , tak je přece nad slunce jasnější , že to na sobě při koupeli nebudu mít navěšené jak ve vitríně u klenotníka . Dost na tom , že má někdo Stříbrné zuby a ještě se budu do vany parádit - ani do tanečních .
Ach Vy ženy .
Taky bych Vám všem chtěl přispět dobrou radou .
Noste během požívání MMSka co nejméně všelikých , protože jak Vám Všem je asi dobře známo , tak požijeme-li jakoukoli tekutinu , -- tak je do oběhu vpravena baj oko asi tak do 5 min . , což ve své podstatě znamená , že se dostane i na povrch kůže .
Je to sice velice malé množství , ale je , -- takže co to budu dráždit a degradovat – no ne .
Když něco beru , -- tak na plný Koule .
MMSko zblajzlo smetanu a Tys ostrouhala .
Když je přece psaný , že se MMSko , zjednodušeně řečeno s Céčkem či kovem ruší , tak je přece nad slunce jasnější , že to na sobě při koupeli nebudu mít navěšené jak ve vitríně u klenotníka . Dost na tom , že má někdo Stříbrné zuby a ještě se budu do vany parádit - ani do tanečních .
Ach Vy ženy .
Taky bych Vám všem chtěl přispět dobrou radou .
Noste během požívání MMSka co nejméně všelikých , protože jak Vám Všem je asi dobře známo , tak požijeme-li jakoukoli tekutinu , -- tak je do oběhu vpravena baj oko asi tak do 5 min . , což ve své podstatě znamená , že se dostane i na povrch kůže .
Je to sice velice malé množství , ale je , -- takže co to budu dráždit a degradovat – no ne .
Když něco beru , -- tak na plný Koule .
Re: Zlatý srdce , zlatý ruky , zlatej prsten–prostě zlatej c
Sao, jseš si tímhle jistej? Devaa píše....dával jsem si koupel....ale jinak děkuju za nepodceňování našeho pohlaví.Ach Vy ženy .
- hanka
- Zasloužilý člen
- Dal: 812 poděkování
- Dostal: 875 poděkování
Re: stříbro
devaa píše:Zdravím.
Ach, vy muži, jeden si dává koupel s MMS s řetízkem na krku , druhý za to napomíná všechny ženské.......Ach Vy ženy .
Ženská by do vany s MMS s řetízkem nikdy nelezla, svých ozdob si móóóc cení .......
---------------------------------------------
Slunce v duši.
Angíny
tak o MMS jsem si poprvé a to zcela náhodou (nebavím se o službe tel. operátorů ) přečetl dneska, celý den trávím procházením diskuzních for a od počáteční skepse jsem přešel do stádia že to skusím... od mala težce trpím na hnisavé angíny (zrovna ted jednu mám, jinak by nebyl čas celý den procházet net , 3-4x do roka, když byl extrém tak i 8x..., doprovázené horečkama kolem 40, mandle mi už vypadají jako pořádně a poctivě vymačkaný citron, prorostlé bílýmy čepy a na velkou řadu antibiotik sem si vypěstoval alergii, taky je to přece pro organismus docela zahul to stravovat si myslím, hlavně to cítím na srdci, vemu v potaz že mám 21 tak nevím jak bych s takovou životosprávou pochodil za dalších 20 let. trochu mi začlo pomáhat tohle http://zivotni-energie.cz/tibetska-houb ... efiru.html ale prostě to nestačí. je nějaký speciální recept na můj anginový problém nebo si mám nasadit normální doporučenou kůru pro začátek?
díky za rady ;p)
díky za rady ;p)
- milda
- Zasloužilý člen
- Dal: 710 poděkování
- Dostal: 489 poděkování
Re: angíny
NoDiczz:
vyzkoušej tohle: http://www.lekarna.cz/herba-vitalis-led ... -gtt-30ml/
je to za pár korun a funguje to! Zdá se to nelogické, ale bolesti v krku dost hodně souvisejí s ledvinami ..
MMS je bezva, ale v týhle době chřipek by asi bylo lepší nechat si MMS-ko jako zálohu pro větší průser...
když zlobí (píchá u srdce) pomůže Dologran + vitamín E
vyzkoušej tohle: http://www.lekarna.cz/herba-vitalis-led ... -gtt-30ml/
je to za pár korun a funguje to! Zdá se to nelogické, ale bolesti v krku dost hodně souvisejí s ledvinami ..
MMS je bezva, ale v týhle době chřipek by asi bylo lepší nechat si MMS-ko jako zálohu pro větší průser...
když zlobí (píchá u srdce) pomůže Dologran + vitamín E
Chceš-li vědět, co je nového, podívej se do starých knih.
https://www.youtube.com/watch?v=pOozWvJOwe0
https://www.youtube.com/watch?v=NZb-SVm7eLE
https://www.youtube.com/watch?v=YW1_Ni7 ... rt_radio=1
https://www.youtube.com/watch?v=pOozWvJOwe0
https://www.youtube.com/watch?v=NZb-SVm7eLE
https://www.youtube.com/watch?v=YW1_Ni7 ... rt_radio=1
-
- Zasloužilý člen
- Dostal: 7 poděkování
007
Milá zlatááá Devaa
Jestli to považuješ za rejpání , -- tak to La pardón – byl to jenom věcnej příspěvek , ale minul se účinku i když já velkej Debil jsem ten tvůj nick přehlédl a stydím se za to , takže si dám teďko měsíc domácího vězení bez Netu , abych si to odčinil , protože už z toho blbnu a považuju tvůj ženskej nick za mužskej a vlastně už ani nevím , jestli umím číst -- asi ne -- teda určitě ne -- .
Du se teda učit číst a rozlišovat M a Ž , abych zase nebyl za blázna a nebylo to to podstatné , tedy nejpodstatněší co tím básník chtěl říct .
Takže ten měsíc využiji plodněji a budu rozdávat postřehy kolemjdoucím .
Tam třebas začnu poznávat M a Ž rod , pokud teda neoslepnu a hlavně budu chodit spát dřív jak ve tři hodiny ráno a nebudu už do sebe tlačit tolika informací , které by se sice daly využít , ale k čemu to všechno , když jsem potom obojetnej a už nerozeznám chlapa od ženské . .
No a pro NoDiczz , nebo jak se to vlastně píše -- stav se u mě a pořešíme Tvůj problém na místě (SZ)
Ty a nebylo by lepší , kdyby Tvůj nick byl třeba -- Doktor No - ? Vono by se to tak nějak lépe vyslovovalo .
Jestli to považuješ za rejpání , -- tak to La pardón – byl to jenom věcnej příspěvek , ale minul se účinku i když já velkej Debil jsem ten tvůj nick přehlédl a stydím se za to , takže si dám teďko měsíc domácího vězení bez Netu , abych si to odčinil , protože už z toho blbnu a považuju tvůj ženskej nick za mužskej a vlastně už ani nevím , jestli umím číst -- asi ne -- teda určitě ne -- .
Du se teda učit číst a rozlišovat M a Ž , abych zase nebyl za blázna a nebylo to to podstatné , tedy nejpodstatněší co tím básník chtěl říct .
Takže ten měsíc využiji plodněji a budu rozdávat postřehy kolemjdoucím .
Tam třebas začnu poznávat M a Ž rod , pokud teda neoslepnu a hlavně budu chodit spát dřív jak ve tři hodiny ráno a nebudu už do sebe tlačit tolika informací , které by se sice daly využít , ale k čemu to všechno , když jsem potom obojetnej a už nerozeznám chlapa od ženské . .
No a pro NoDiczz , nebo jak se to vlastně píše -- stav se u mě a pořešíme Tvůj problém na místě (SZ)
Ty a nebylo by lepší , kdyby Tvůj nick byl třeba -- Doktor No - ? Vono by se to tak nějak lépe vyslovovalo .
-
- Stálý člen
- Kontaktovat uživatele:
angína
Sao-To s tím rejpáním, nebylo myšleno na tebe.
NoDiczz- S angínou jsem měl taky velký probém, od mala, někde do 18ti. Kolikrát doroka, jak píšeš ty. Aspon 2-3x mi chtěli brát mandle. Ale nedal jsem se :-)
Pak se to jeden den vyhrotilo až tak, že sem skončil na infekční s podezřením na nějakou tu meningo-něco.
Pak jsem si došel u nás k jedny přírodní léčitelce, a ta tvrdila, že problém je v plicích, mandle že fungujou jako filtr pro plíce.
A že by si je člověk i neměl nechat brát, pak se z něho stane astmatik.
No a ty plíce jsem měl zahleněné. Párkrát jsem tam zašel, a měl jsem po problému. Akorát ted, tak po 10ti letech, se mi ta angína začíná projevovat v častějších intervalech.. Tak sem si kolikrát říkal, jesli není čas se tam ukázat.
Ale uvidíme.
A taky říkala, pozor na acylpirin. Ten ti akorát odrovná srdce. Což už se asi u tebe projevuje.
NoDiczz- S angínou jsem měl taky velký probém, od mala, někde do 18ti. Kolikrát doroka, jak píšeš ty. Aspon 2-3x mi chtěli brát mandle. Ale nedal jsem se :-)
Pak se to jeden den vyhrotilo až tak, že sem skončil na infekční s podezřením na nějakou tu meningo-něco.
Pak jsem si došel u nás k jedny přírodní léčitelce, a ta tvrdila, že problém je v plicích, mandle že fungujou jako filtr pro plíce.
A že by si je člověk i neměl nechat brát, pak se z něho stane astmatik.
No a ty plíce jsem měl zahleněné. Párkrát jsem tam zašel, a měl jsem po problému. Akorát ted, tak po 10ti letech, se mi ta angína začíná projevovat v častějších intervalech.. Tak sem si kolikrát říkal, jesli není čas se tam ukázat.
Ale uvidíme.
A taky říkala, pozor na acylpirin. Ten ti akorát odrovná srdce. Což už se asi u tebe projevuje.
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: angína
Já se v 9 letech dal. Tehdy jsem ještě hloupý a doktorům věřil - já vůůůůůůl... Člověk se pořád něco učí...devaa píše:...aspon 2-3x mi chtěli brát mandle. Ale nedal jsem se :-)
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
..
Milda: díky, určitě to stojí za vyzkoušení, a je to za pusu doslova
Devaa: mě na trhaní chtějí brát pokaždé když u doktora otevřu hubu, ale vubec ony tam jsou k něčemu a tak tam taku budou, zatím nad tím ani nepřemýšlím že by šli pryč. jinak včera jsem si koupil HOMEOGENE 9 a celkem hledím, teď ráno je mi mnohem líp. homeopatika taky nejsou špatné, loni jsme tím poléčili celý tábor když nám děcka začli dostávat běhavku
Devaa: mě na trhaní chtějí brát pokaždé když u doktora otevřu hubu, ale vubec ony tam jsou k něčemu a tak tam taku budou, zatím nad tím ani nepřemýšlím že by šli pryč. jinak včera jsem si koupil HOMEOGENE 9 a celkem hledím, teď ráno je mi mnohem líp. homeopatika taky nejsou špatné, loni jsme tím poléčili celý tábor když nám děcka začli dostávat běhavku
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
mandle
Dříve byl prezentován názor, že mandle a slepé střevo jsou orgány naprosto zbytečné a jsou jenom nebezpečím případných problémů, pročež je vhodné se jich co nejrychleji zbavit. Setkal jsem se ovšem s docela zajímavým názorem, že mandle a slepé střevo slouží tělu k uložení "vzorků nákaz", s kterými už si tělo v minulosti poradilo. V případě nové nákazy si tělo najde co nejpodobnější "vzorek" a vývoj nové protilátky probíhá mnohem rychleji, protože pouze upravuje a dolaďuje už kdysi úspěšně použitou protilátku.
Pokud tělo nemá kam "vzorky" ukládat, tak je buď neukládá, a nebo je musí ukládat do méně vhodných a "bezpečných" úložišť.
Zřejmě nikoli pouhou náhodou mi to připomíná boj s počítačovými viry, jehož součástí je zabezpečené "virárium", obsahující nespustitelné vzorky známých virů pro možnost porovnávání.
Zdravím - poota
Pokud tělo nemá kam "vzorky" ukládat, tak je buď neukládá, a nebo je musí ukládat do méně vhodných a "bezpečných" úložišť.
Zřejmě nikoli pouhou náhodou mi to připomíná boj s počítačovými viry, jehož součástí je zabezpečené "virárium", obsahující nespustitelné vzorky známých virů pro možnost porovnávání.
Zdravím - poota
Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe