Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

MMS - Zkušenosti uživatelů I.

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Zamčeno
Magnea
Starší člen
Dal: 12 poděkování
Dostal: 27 poděkování

Chut v ustach

Příspěvek od Magnea »

Ahojte, chcela by som sa opytat, ma niekto z vas po uzivani MMS taku zvlastnu kovou chut v ustach? ja niekedy, ked si zvysim pocet kvapiek, tak to citim, nelakam sa toho, iba rozmyslam, ci to nie je prejav vylucovania nejakych tazkych kovov, alebo co.... (Inac, ako chutia tazke kovy? :) )
A dalsia vec: mozem potvrdit ze MMS zabera na chronicku boreliozu, netvrdim ze som vyliecena, ale minimlane symptomy si drzim na uzde. Kym MMS beriem, som sice viac unavena, ale nemam paralyzy, ake som mavala, avsak ked ho vysadim na urcitu dobu, tak sa to pomaly vracia naspat. Tak iba nahlas uvazujem, ze mozno sila uspechu je v presnom davkovani na dany stav a pridat MMS2? Ja verim ze na tie potvory to MMS zabera, len to este nejako lepsie "vyspekulovat". Viem ze momentalny sposob davkovania je brat nizsie davky a castejsie, ale stale mi vrta v hlave napriklad (kedze som laik, co sa tyka chemie ) ako ovpyvnuje danu bakteriu v tele zvysovanie davok, napr aky je rozdiel ked beriem 3 kvapky cez den kazde dve hodiny alebo 6....

Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Chut v ustach

Příspěvek od Palo »

Magnea píše:...MMS zabera na chronicku boreliozu, netvrdim ze som vyliecena, ale minimlane symptomy si drzim na uzde...
Být Tebou, zjistil bych si parazity který mám, ty bych zlikvidoval, pak bral dál MMS a zledoval boreliozu, co dělá. Zkusil bych třeba na ty parazity MMSko po půl hodinách - sebou zvolený počet aktivovaných kapek (zvyšoval bych třeba průběžně na 6, to by mohlo stačit)... Neboj, nejsi sama, mě to taky čeká... Kovové pachuti v puse si moc nevšímej... A jestli chceš, přečti si knihu od H. Clarkové (odkazů je tady hromada), často se povídá kromě parazitů i o látkách (měď, olovo...) kterých bysme se měli vyhýbat a které nám způsobují problémy, ...

Mám podezření, že borelka je podobně jako malárie - od parazitů. Není to nic nenormálního. Parazity - jak to vypadá - má každý, byť i bez příznaků, jen se o tom moc nemluví a není to moc známé...

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
marlenka
Stálý člen
Dostal: 16 poděkování

Ahojky MMS-káči.

Příspěvek od marlenka »

Palo.

Ja som sa nikdy (ako som písala vyššie v príspevku)neprehupla cez 12 kvapiek.Zvládnem aj 5 krát denne 6 kvapiek,ale zo svojej vlastnej skúsenosti viem, že čím dávam vyšší počet kvapiek,tým je to u mňa lepšie s hubením breberek.
Chcela by som sa dostať na úroveň 3x15 kvapiek,ale ani po kúpeľoch sa mi nepodarilo zvýšiť dávku,organizmus začal štrajkovať.
Škoda, lebo spomínaný herpes,ktorý som mala pravidelne na pere,keď ma vonku striasla zima, sa mi zničil až pri 12 kvapkách.
Preto si myslím že na 15 kvapkách by som poctivo vyčistila aj toho adenovírusa zo štítnej žľazy. Inak ja ťa veľmi obdivujem s tým MMS-kom ako si niekedy písal dávkovanie, hlavne spomínanú TurboKláru a pod. To mi prišlo veľmi dobre prešpekulované (aj keď viem že s dávkovaním treba opatrne) ale ty si skúšal pokiaľ môžeš ísť a super že si sa dostal, tuším až na 50 denne,neviem nepamätám si presne všetky tvoje príspevky.
Vtedy si musel MMS cítiť až v hlave ,nakoľko ja ho tam mám už pri 10 kvapkách.
Inak dnes som momentálne na 10 kvapkách tak uvidíme,možno tentokrát sa mi podarí vyšplhať na vysnívaných 3x15 kvapiek.
Pa pa všetci a držte sa.

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Re: Ahojky MMS-káči.

Příspěvek od Palo »

marlenka píše:...som momentálne na 10 kvapkách tak uvidíme,možno tentokrát sa mi podarí vyšplhať na vysnívaných 3x15 kvapiek...
A just bych zkusil třeba 3 kapky po půl hodinách :) Na těch 15 kapek bys se dostala dřív :)

Je to Tvoje věc :)

Magnea
Starší člen
Dal: 12 poděkování
Dostal: 27 poděkování

Příspěvek od Magnea »

Zkusil bych třeba na ty parazity MMSko po půl hodinách - sebou zvolený počet aktivovaných kapek (zvyšoval bych třeba průběžně na 6, to by mohlo stačit)...

Tvoja rada ma inspirovala, len rozmyslam, ako by som to sklbila s normalnym zivotom, lebo ja ledvou biedou dodrzujem 2 hodinove davkovanie, to by som si asi musela zobrat dovolenku :). Ak som teda spravne porchopila MMs zabija aj parazity? lebo niekde bolo uvedeny koment, ze nie....na Oberon by som sla hned, len musim zistit ci tu v Reyjkaviku vobec nieco take maju, k niektorym veciam sa tu dostat je dost tazke.
Ale este dalsiu vec, kt som spozorovala...ked som prvykrat brala MMS tak ma velmi akokeby svrbelo pod kozou. Teraz sa to deje prave vtedy ked zvysujem pocet kvapiek, takze nieco na to reaguje....mozno borelie so svalovcami a kadejakymi inym potvorami musia neustale kvoli MMs menit trvale bydlisko:))

marlenka
Stálý člen

Díky .

Příspěvek od marlenka »

Palino ,díky za radu, vyskúšam to, stojí to za pokus.
Možno dosiahnem vysnívaný počet kvapiek.

Aquarius1
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 20 poděkování

pro:marlenka

Příspěvek od Aquarius1 »

Neustále sleduji jak s tím zápasíš.Tady nejde o počet ,,vysněných,, kapek.Každé tělo je jiné a ne každý snese oněch 15kapek.Poslouchej to své tělo a nic nehroť,výsledku se dá dosáhnout pomaleji i s méně kapkami.

Věřím že v jednoduchosti bude ta pravá příčina neúspěchu dosavadního bádání,jelikož se bastlíme (a to i já) ve vymýšlení složitých mechanismů.
Denny
Zasloužilý člen
Dal: 6 poděkování
Dostal: 14 poděkování

Re: 007

Příspěvek od Denny »

milda píše:Konkrétně mě dost protivně bolí v kříži (skoro pořád). Když jsem bral MMS - cca dva měsíce jsem nevěděl, že nějaký kříž mám. Přestal jsem a za tři dny to začlo nanovo :evil:
No, a co teď? Nějaký céčko už zbaštit taky musím....
Ahoj Mildo, mě také při braní MMSka napřed bolelo v kříži a později celá záda vč. ramen. Ty noci bych nikomu nepřál. Bolesti nejsou od páteře, ale od zanesených vylučovacích orgánů v těle :!: Zkus přestat s MMskem a najdi si něco o celkové očistě těla např.
http://www.jitrnizeme.cz/view.php?nazev ... 2005021801
Moje bolesti téměř ustaly a to jsem teprve u trojky :!:

Dal bych všechno co vím, za tisícinu toho, co neznám - "Denny"
Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

Magnea píše:...MMs zabija aj parazity?
Toto nikdo nedokáže říct s jistotou... V každém případě MMS zvládá Malárii, což paraziti jsou. Jak je patrné, jiní parazité jsou o něčem jiným... Vypadá to, že záleží na celkové biochemii parazitů. V mém případě rozhodně MMS detoxikuje splašky z parazitů, takže se při MMS cítím o mnoho lépe. V každém případě - mí parazité byli vyléčeni :) Od doby, co jsem bral MMS jsem zatím neměl žádnou běžnou nemoc - chřipku apod.

Musím upozornit, že první den, kdy jsem bral MMS po dvou hodinách, jsem skončil na 8 kapkách, ale zásadní změnu udělalo MMS až při turbokláře, kdy jsem se opravdu hezky propláchl. Pak jsem měl i jeden den, kdy jsem vzal 2x 10 kapek po 10 minutách a nic moc zásadního se nekonalo. Měl jsem v plánu turbokláru dotáhnout do konce, ale nedostal jsem se k tomu - zatím. Vše má svůj čas.

Je jasné, že nám MMS nechutná, ale jak to jednou dostaneme do sebe, tak už nám to - tak - nějak - nevadí. Ti parazité jsou MMS vystaveni stále, tak je potřeba zřejmě jejich MMSkové "okolí" průběžně udržovat a hezky je podusit... Třeba to vyjde :)

Turbokláru bych prováděl před víkendem, hned v pátek, jak bych přišel dom... přes týden může být klidně pauza (nebo klasika - MMS ráno a večer). Pokud MMS prožene, v pondělí by se člověk měl cítit OK - a zase do práce :lol:

_____

Pokud MMS ála turboklára nezvládne parazity, pak je tu ještě několik řešení, které parazity zlikviduje - Tinktura z Ořešáku černého, Zapper či nějaké "odčervovací" pilule ať už od obvoďáka nebo zvěrolékaře :) Pak může být ještě řešení tzv. Cesol (Praziquantel), avšak ten zde není v dostání a údajně stojí v zahraničí kolem 26 euro.

Denny
Zasloužilý člen
Dal: 6 poděkování
Dostal: 14 poděkování

Příspěvek od Denny »

Palo píše:
Magnea píše:...MMs zabija aj parazity?
Pokud MMS ála turboklára nezvládne parazity, pak je tu ještě několik řešení, které parazity zlikviduje - Tinktura z Ořešáku černého, Zapper či nějaké "odčervovací" pilule ať už od obvoďáka nebo zvěrolékaře :) Pak může být ještě řešení tzv. Cesol (Praziquantel), avšak ten zde není v dostání a údajně stojí v zahraničí kolem 26 euro.
A starý dobrý česnek :!: :) Kdysi to, co uvádíš nebylo a přesto česnek spolehlivě zbavoval tělo od parazitů. A dokonce se v něm nemusíš ani koupat, aby ti prostoupil celým tělem vč. mozku :!: :!: :!: :idea: (což např. antibiotika nesvedou).
Česnek mj. spolehlivě upravuje překyselení spojené s pálením žáhy (odzkoušeno na sobě, baštím ho již 10tý den a začínám být závislý), jen pak nesmíš mezi lidi a když, tak jen zdaleka :eliar:
Babička kdysi mého strejdu koupala ve šťávě z kyselého zelí (také ho tím napájela) a jemu poté červi lezli i přes kůži z těla ven :hip:

Dal bych všechno co vím, za tisícinu toho, co neznám - "Denny"
Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

Hej Denny, dík! Akorát teda z česneku mám pálením žáhy :lol: Fakt nekecám :)

poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Příspěvek od poota »

Palo píše: Akorát teda z česneku mám pálením žáhy
Zcela logicky, protože česnek snižuje svalový tonus dolní části jícnu, takže usnadňuje reflux. Mírné snížení kyselosti žaludečních šťáv se při tom příliš neprojeví. Podobně "kladný" vliv na reflux má i černá káva. :(
Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
milda
Zasloužilý člen
Dal: 710 poděkování
Dostal: 489 poděkování

Re: 007

Příspěvek od milda »

Denny píše:
Ahoj Mildo, mě také při braní MMSka napřed bolelo v kříži a později celá záda........

Čau Denny. Dík za reakci, různý čištění dělám střídavě víceméně pořád. Jenže u mě to bylo opačně - dokud jsem bral MMS, bylo to OK. Jakmile jsem přestal, začaly potíže.... :evil:

Mám knížku Mudr Vilmy Partykové "Urinoterapie" a podle ní dělávám různý ty očistný kůry. A teď vidím, že přesně ty samý metody jsou podle J. Cingroše.... :D :lol:

marlenka
Stálý člen

Aquarius1

Příspěvek od marlenka »

Aquarius1.

S tým dávkovaním to nemáš tak celkom pravdu.
Ja keď som bola už mesiac na 10 kvapkách tak nič,akonáhle som zvýšila na 12 tak sa mi v tele zničil herpes. A kto sa chce zbaviť zavŕtanejších vírusov,tak musí navyšovať(aspoň u mňa je to tak). Neboj nehazardujem s dávkovaním,všetko robím úplne pomaly,počúvam telo,ale tých 15 kvapiek chcem dosiahnuť.A Jim Humble to tiež nenapísal pre srandu králikov ten počet kvapiek. Ja viem každý sme iní ,telo každého reaguje inak, ale moje ešte potrebuje zvýšiť dávku,cítim to.
Majte sa všetci krásne a Palimu ešte raz díky za radu.

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Ještě k těm parazitům...

Příspěvek od Palo »

Zajímavá páge na téma paraziti.

Čtěte všichni!

http://www.vegastrava.sk/parazity/vytla%C4%8Di%C5%A5/

Zamčeno

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“