Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Relax u kávičky
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
Trochu kultůry
Šťastný úsměv Standy Grosse
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
-
- Zasloužilý člen
- Dostal: 2 poděkování
dokonalé..trumpetka
Nádherná nádhera...... Tekly mi smíchy slzy jako hrachy. Nádherné pošimrání na chodidlech......
- la
- Zasloužilý člen
- Dal: 763 poděkování
- Dostal: 238 poděkování
- A(&F)
- Zasloužilý člen
- Dal: 1362 poděkování
- Dostal: 1195 poděkování
... jak odnaučit zaměstnance šahat na sklo ...
[youtube][/youtube]
... ...
... ...
Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis ) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 8 poděkování
- Dostal: 8 poděkování
Vodka a koňak.
Za 1,8 milionu. Čest a sláva šikovnejm skladníkům. Non
[video width=425 height=344][/video]
[video width=425 height=344][/video]
The fact that a new idea is ridiculed doesn't increase its likelihood of being eventually found to have merit. Most new ideas, even in science, fail, and are quietly swept under the rug of history - D.E.S.
- Aquarius1
- Zasloužilý člen
- Dal: 5 poděkování
- Dostal: 20 poděkování
Ahoj
Vím že to nikoho nerozhází ale z důvodu možného odpojení od sítě se loučím se všemi virtuálními kamarády (jednou Vás snad poznám i osobně).Nevím na jak dlouho to bude,život je zvláštní období a člověk nikdy neví co se stane zítra.Mějte se tu hezky a nezvlčte tady.
Jindra (třeba přeháním ale je to realita).
Věřím že v jednoduchosti bude ta pravá příčina neúspěchu dosavadního bádání,jelikož se bastlíme (a to i já) ve vymýšlení složitých mechanismů.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 37 poděkování
- Dostal: 262 poděkování
Re: Ahoj
Tak doufám v další případné a brzké virtuální setkání a nebo třeba i reálné.Aquarius1 píše:Vím že to nikoho nerozhází ale z důvodu možného odpojení od sítě se loučím se všemi virtuálními kamarády (jednou Vás snad poznám i osobně).Nevím na jak dlouho to bude,život je zvláštní období a člověk nikdy neví co se stane zítra.Mějte se tu hezky a nezvlčte tady.
Měj se a ať se Ti daří.
Není ani tak důležité najít "kámen mudrců" jako cesta k němu.
To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
Pomož si sám, protože ti stejně nikdo jiný nepomůže.
Moderátor raději žádný než vadný.
To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
Pomož si sám, protože ti stejně nikdo jiný nepomůže.
Moderátor raději žádný než vadný.
- sano
- Zasloužilý člen
- Dostal: 18 poděkování
aquariusovi
Vím že to nikoho nerozhází ale z důvodu možného odpojení od sítě se loučím se všemi virtuálními kamarády (jednou Vás snad poznám i osobně).Nevím na jak dlouho to bude,život je zvláštní období a člověk nikdy neví co se stane zítra.Mějte se tu hezky a nezvlčte tady.
-
- Zasloužilý člen
Re: pro martina
spaceball píše:Nemohu si vzpomenout na název "neškodného" sci-fi filmu, který se podařilo i přes tlaky jistý skupin promítnout
v kinech a následně i v TV. Jednalo se o obrovské kruhové soustředné setrvačníky s pokusnou osobou v kapsli,
která měla býti spuštěna volným pádem mezi tyto pohybující se kruhy.
Pokud myslíš tento film, tak nesouhlasím s termínem "nudný obsah". Non
The fact that a new idea is ridiculed doesn't increase its likelihood of being eventually found to have merit. Most new ideas, even in science, fail, and are quietly swept under the rug of history - D.E.S.
- spaceball
- Zasloužilý člen
re
Super, to je ono...Znáš přesný název? Nebo odkaz ke stažení? (může být i v EN bez CZ titulků). Musím se na to mrknout znova - třeba s odstupem doby změním názor na nabalující se děj...aNONym píše: Pokud myslíš tento film, tak nesouhlasím s termínem "nudný obsah". Non
p.s.
Asi jsem si vzpoměl na název Odpovím si sám
Toto by měl být oficiální důvod ke sporu (zákaz promítání).
On July 14, 1997, three days after Contact's opening day release in the United States, Warner Bros. was sent a letter from the White House Counsel, Charles Ruff protesting the use of then-President Bill Clinton's digitally composited appearance. The letter made no demands to director Robert Zemeckis or Warner Bros. in terms of pulling release prints, film trailers or other marketing, but defined the length and manner of Clinton's appearance as "inappropriate". No legal action was planned; the White House Counsel simply wanted to send a message to Hollywood to avoid unauthorized uses of the President's image. Zemeckis was reminded that official White House policy "prohibits the use of the President in any way ... (that) implies a direct ... connection between the President and a commercial product or service".
Spaceball
-
- Zasloužilý člen
Re: re
To samý, jako před časem Gapče: http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 1659#41659 . Nonspaceball píše:Super, to je ono...Znáš přesný název? Nebo odkaz ke stažení? (může být i v EN bez CZ titulků). Musím se na to mrknout znova - třeba s odstupem doby změním názor na nabalující se děj...aNONym píše: Pokud myslíš tento film, tak nesouhlasím s termínem "nudný obsah". Non
p.s.
(Stačí se juknout na na vlastnosti připojeného obrázku )
Viz SZ. Stačí v HDTV?? Kdo by chtěl taky, tak se ozvětě.
- spaceball
- Zasloužilý člen
re
Psal jsem že jsem si vzpoměl Není pravidlem že vlastnosti obrázku odpovídají souvislostem v případě, že bylo použito
vlastního prostoru na serveru a přejmenování či konvertu ...ale každopádně díky, už se to downloaduje
vlastního prostoru na serveru a přejmenování či konvertu ...ale každopádně díky, už se to downloaduje
Naposledy upravil(a) spaceball dne pon 16 lis 2009 7:08, celkem upraveno 1 x.
Spaceball
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 384 poděkování
- Dostal: 243 poděkování
kdo mi půjčí kopii...??..
...kdo mi půjčí kopii...??...nebo dá.... ...přivezte k jeffovi....aNONym píše:To samý, jako před časem Gapče: http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 1659#41659 . Nonspaceball píše:Super, to je ono...Znáš přesný název? Nebo odkaz ke stažení? (může být i v EN bez CZ titulků). Musím se na to mrknout znova - třeba s odstupem doby změním názor na nabalující se děj...aNONym píše: Pokud myslíš tento film, tak nesouhlasím s termínem "nudný obsah". Non
p.s.
(Stačí se juknout na na vlastnosti připojeného obrázku )
Viz SZ. Stačí v HDTV?? Kdo by chtěl taky, tak se ozvětě.
...tenhle film jsem viděl...a napadaj mě souvislosti... ....dík martin11 :lol:p.s. česky....anglikánsky neumím...
... věřím, že se " TO " povede ......