Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...

Relax u kávičky

Společenské dění u nás i ve světě.
Zamčeno
poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Trochu kultůry

Příspěvek od poota »

Šťastný úsměv Standy Grosse
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
Novák
Zasloužilý člen
Dostal: 2 poděkování

Trumpetový šílenec

Příspěvek od Novák »

Docela sranda,potěší a neuškodí ;)
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

jarda ovčák svitavy

dokonalé..trumpetka

Příspěvek od jarda ovčák svitavy »

Nádherná nádhera...... Tekly mi smíchy slzy jako hrachy. Nádherné pošimrání na chodidlech......

la
Zasloužilý člen
Dal: 763 poděkování
Dostal: 238 poděkování

děvčata to mají taky těžký

Příspěvek od la »

A(&F)
Zasloužilý člen
Dal: 1362 poděkování
Dostal: 1195 poděkování

... jak odnaučit zaměstnance šahat na sklo ...

Příspěvek od A(&F) »

[youtube][/youtube]

... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ...

Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema :evil: ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis :) ) ...

... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ... :P
aNONym
Zasloužilý člen
Dal: 8 poděkování
Dostal: 8 poděkování

Vodka a koňak.

Příspěvek od aNONym »

Za 1,8 milionu. Čest a sláva šikovnejm skladníkům. ;) Non

[video width=425 height=344][/video]

The fact that a new idea is ridiculed doesn't increase its likelihood of being eventually found to have merit. Most new ideas, even in science, fail, and are quietly swept under the rug of history - D.E.S.
lectuer
Nový člen

gravitácia

Příspěvek od lectuer »

Gravitácia

[youtube][/youtube]

Maj odvahu používať vlastný rozum. Immanuel Kant
Aquarius1
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 20 poděkování

Ahoj

Příspěvek od Aquarius1 »

Vím že to nikoho nerozhází ale z důvodu možného odpojení od sítě se loučím se všemi virtuálními kamarády (jednou Vás snad poznám i osobně).Nevím na jak dlouho to bude,život je zvláštní období a člověk nikdy neví co se stane zítra.Mějte se tu hezky a nezvlčte tady.
Jindra (třeba přeháním ale je to realita).

Věřím že v jednoduchosti bude ta pravá příčina neúspěchu dosavadního bádání,jelikož se bastlíme (a to i já) ve vymýšlení složitých mechanismů.
NAVAR
Zasloužilý člen
Dal: 37 poděkování
Dostal: 262 poděkování

Re: Ahoj

Příspěvek od NAVAR »

Aquarius1 píše:Vím že to nikoho nerozhází ale z důvodu možného odpojení od sítě se loučím se všemi virtuálními kamarády (jednou Vás snad poznám i osobně).Nevím na jak dlouho to bude,život je zvláštní období a člověk nikdy neví co se stane zítra.Mějte se tu hezky a nezvlčte tady.
Tak doufám v další případné a brzké virtuální setkání a nebo třeba i reálné.
Měj se a ať se Ti daří.

Není ani tak důležité najít "kámen mudrců" jako cesta k němu.
To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
Pomož si sám, protože ti stejně nikdo jiný nepomůže.
Moderátor raději žádný než vadný.
sano
Zasloužilý člen
Dostal: 18 poděkování

aquariusovi

Příspěvek od sano »

Vím že to nikoho nerozhází ale z důvodu možného odpojení od sítě se loučím se všemi virtuálními kamarády (jednou Vás snad poznám i osobně).Nevím na jak dlouho to bude,život je zvláštní období a člověk nikdy neví co se stane zítra.Mějte se tu hezky a nezvlčte tady.

ku tomu ti drží palce

sano

aNONym
Zasloužilý člen

Re: pro martina

Příspěvek od aNONym »

spaceball píše:Nemohu si vzpomenout na název "neškodného" sci-fi filmu, který se podařilo i přes tlaky jistý skupin promítnout
v kinech a následně i v TV. Jednalo se o obrovské kruhové soustředné setrvačníky s pokusnou osobou v kapsli,
která měla býti spuštěna volným pádem mezi tyto pohybující se kruhy.
Obrázek
Pokud myslíš tento film, tak nesouhlasím s termínem "nudný obsah". ;) Non

The fact that a new idea is ridiculed doesn't increase its likelihood of being eventually found to have merit. Most new ideas, even in science, fail, and are quietly swept under the rug of history - D.E.S.
spaceball
Zasloužilý člen

re

Příspěvek od spaceball »

aNONym píše: Pokud myslíš tento film, tak nesouhlasím s termínem "nudný obsah". ;) Non
Super, to je ono...Znáš přesný název? Nebo odkaz ke stažení? (může být i v EN bez CZ titulků). Musím se na to mrknout znova - třeba s odstupem doby změním názor na nabalující se děj... :P

p.s.
Asi jsem si vzpoměl na název :P Odpovím si sám :P
Toto by měl být oficiální důvod ke sporu (zákaz promítání).

On July 14, 1997, three days after Contact's opening day release in the United States, Warner Bros. was sent a letter from the White House Counsel, Charles Ruff protesting the use of then-President Bill Clinton's digitally composited appearance. The letter made no demands to director Robert Zemeckis or Warner Bros. in terms of pulling release prints, film trailers or other marketing, but defined the length and manner of Clinton's appearance as "inappropriate". No legal action was planned; the White House Counsel simply wanted to send a message to Hollywood to avoid unauthorized uses of the President's image. Zemeckis was reminded that official White House policy "prohibits the use of the President in any way ... (that) implies a direct ... connection between the President and a commercial product or service".

Spaceball Obrázek

Re: re

Příspěvek od aNONym »

spaceball píše:
aNONym píše: Pokud myslíš tento film, tak nesouhlasím s termínem "nudný obsah". ;) Non
Super, to je ono...Znáš přesný název? Nebo odkaz ke stažení? (může být i v EN bez CZ titulků). Musím se na to mrknout znova - třeba s odstupem doby změním názor na nabalující se děj... :P

p.s.
To samý, jako před časem Gapče: http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 1659#41659 . :D Non

(Stačí se juknout na na vlastnosti připojeného obrázku :idea: :lol: :lol: )
Viz SZ. Stačí v HDTV?? Kdo by chtěl taky, tak se ozvětě. ;)

spaceball
Zasloužilý člen

re

Příspěvek od spaceball »

Psal jsem že jsem si vzpoměl :bhead: :P Není pravidlem že vlastnosti obrázku odpovídají souvislostem v případě, že bylo použito
vlastního prostoru na serveru a přejmenování či konvertu ...ale každopádně díky, už se to downloaduje :good:
Naposledy upravil(a) spaceball dne pon 16 lis 2009 7:08, celkem upraveno 1 x.

Spaceball Obrázek
Dal: 384 poděkování
Dostal: 243 poděkování

kdo mi půjčí kopii...??..

Příspěvek od martin11 »

aNONym píše:
spaceball píše:

p.s.
To samý, jako před časem Gapče: http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 1659#41659 . :D Non

(Stačí se juknout na na vlastnosti připojeného obrázku :idea: :lol: :lol: )
Viz SZ. Stačí v HDTV?? Kdo by chtěl taky, tak se ozvětě. ;)
...kdo mi půjčí kopii...??...nebo dá.... :evil: ...přivezte k jeffovi....
...tenhle film jsem viděl...a napadaj mě souvislosti... :idea: ....dík martin11 :lol:p.s. česky....anglikánsky neumím... :oops: :oops: :oops:

... věřím, že se " TO " povede ......
Zamčeno

Zpět na „Vážně i nevážně o všem kolem nás“