Tohle psal Humble (preklad Gewo):
Mně schází už většina zubů a používám umělý chrup. Dásně mi změkly a zbylé zuby v nich byly nějak uvolněné. Protože mi otékaly a tehdy začaly bolet a pomyslel jsem si, že budu muset nechat jeden nebo dva vytrhnout. Nakonec jsem se rozhodl, že si zkusím čistit zuby MMS. Použil jsem 6 kapek MMS a ½ čajové lžičky octa, smíchal to ve sklenici, počkal 3 minuty, přidal 1/3 sklenice vody a použil to k čištění zubů. A opět jsem byl ohromen. Za pár hodin zmizela infekce a všechny bolesti. Do týdne se opět zpevnily dásně. Když jsem nakonec jeden zub přece jen musel nechat vytrhnout, trvalo zubaři celou hodinu, než ho dostal ven. Dásně byly tak pevné a zuby tak dobře seděly v čelisti, že ho prostě nemohl jen tak vzít do kleští a vytrhnout. Nešel ven. Nejsem si jist, zda jsem ho vůbec měl nechat vytrhnout. Když byl konečně venku vypadal úplně zdravě. Zubař byl překvapen ještě víc než já.
Dnes už používá MMS při ústní hygieně spousta dalších lidí. Všichni mají stejné výsledky a mnohem zdravější ústa. Řadě lidí se podařilo vyléčit zub s váčkem pouze tím, že si ho čistili MMS.
Moje shrnutí: Já to zkusil dle tohoto návodu. Tj. 6 aktivovaných kapek a novej kartáček. Byl jsem překvapen, jak ty zuby vypadají "čistě a leskle" už po prvním "drhnutí".
PS: Ale neměl jsem žádný problém...tj. jen jsem pár dní zkoušel co MMS umí...