Jakou máš jistotu, že všechnu kontaminaci odhalí konduktometr? Konduktometr měří pouze obsah volných iontů. Nic nevypovídá o nepolarizovaných částicích.Craft píše: NAVAR:
Běžně oplachuji elektrody pod tekoucí vodou z vodovodu a pak je buď utřu papírovým kapesníkem nebo snadněji pouze rychlým pohybem ruky ulpělé kapky na elektrodách oklepu a věř, že žádná "kontaminace" se nekoná, používám běžně konduktoměr, takže se o tom mohu přesvědčit na vlastní oči, ale kdo chce oplachovat, ať oplachuje
Je spíše paradox jak něktěří lidé striktně dodržují některé věci při výrobě KS, ale jiné důležité už jim třeba unikají.
Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Koloidní stříbro
- Ilem
- Zasloužilý člen
- Dal: 71 poděkování
- Dostal: 349 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: před prvním použitím
"Dum spiro spero"
Ciceron
Ciceron
- Craft
- Zasloužilý člen
- Dal: 34 poděkování
- Dostal: 241 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
náměr
Jakou máš jistotu, že všechnu kontaminaci odhalí konduktometr?
Proveď si jednoduchý pokus a to nalij vodu s extrémně nízkou vodivostí do předem řádně umyté misky touto vodou a změř si její vodivost, náměr opakuj po 24 hodinách, pak po 48 hodinách a možná budeš překvapen stoupající vodivostí, díky kontaminaci vody z prachových částic ze vzduchu i když se jedná o uzavřenou místnost. Ke stejnému efektu dochází i pokud se voda postupně odlévá z kanystru a přibývá v ní tak vzduch. Vodivost stoupá přesto, že je kanystr řádně uzavřen, sice pomaleji než v odkryté misce, ale přece.
Vyzkoušej si to i s oplachem elektrod a bez oplachu elektrod. Nutné je ale se vždy zbavit ulpělých kapek na elektrodách, pokud se oplach provedl vodou z vodovodu, nejlépe pomocí odstředivé síly vyvolané prudkým pohybem ruky nebo čistým ubrouskem.
Re: náměr
Překvapen nebudu, neboť o tom vím. Jen s jedním rozdílem. Kontaminace prachovými částicemi se na vodivosti projeví minimálně. To, co zvyšuje vodivost je především CO2, který se ze vzduchu rozpouští v čisté vodě. Stejně tak nepoznáš, že se ti z papírového ubrousku do vody uvolnily lepidla, kterými papír drží pohromadě. Lepší je ta odstředivá síla. K zamezení kontaminace vzduchem doporučuju používat vakuovací zátky na víno. http://www.avon-kosmetika.com/vakuovaci ... /41-41328/ bohužel je k tomu potřeba i vakuová balička na vysátí vzduchu. Kanystr je lepší rozlít do skleněných lahví, které se dají vakuovat.
- Ilem
- Zasloužilý člen
- Dal: 71 poděkování
- Dostal: 349 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Tohle taky funguje, je to levnější, ale předtím jsem to nemohl najít. http://www.nadobi-tescoma.cz/vakuova-pu ... -1150.html
"Dum spiro spero"
Ciceron
Ciceron
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 258 poděkování
- Dostal: 213 poděkování
U vody Aqua pro inectione - má gumovou zátku - je možné odsát injekční stříkačkou s jehlou.
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: schema
Nemohl bys to zvětšit? Nemůžu to přečíst
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
-
- Nový člen
- Kontaktovat uživatele:
Re: Koloidní stříbro
Mimo téma (offtopic)
[quote="Usáma"]Zdravím Lajose. Chtěl bych se zeptat, jaké máš zkušenosti s koloidním stříbrem. Hlavně jaké stříbro jsi použil pro výrobu a jak pociťuješ účinky.
Díky za odpověď[/quote
http://www.zdraviprotebe.cz/mms-miracle-mineral/c-1118/
Díky za odpověď[/quote
http://www.zdraviprotebe.cz/mms-miracle-mineral/c-1118/
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 471 poděkování
- Dostal: 212 poděkování
zdraviprotebe
Mimo téma (offtopic)
S kolidním stříbrem mám zkušenosti dobré, Ag používám průměr 2mm 99,9% ze safiny. Vlákno je dlouhé ale od začátku čteno je tady vše napsáno.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 471 poděkování
- Dostal: 212 poděkování
?????
Mimo téma (offtopic)
Nevím co to je za mistifikaci, jsem tam citován ale žádné své slova myšlenky tam nepoznávám.
Prosím Rivale zruš vše co ten magor zdraví čeho??? píše a jeho přístup. Díky. Mně nasral jako dlouho nikdo, svině jedna hajzlovská.
Prosím Rivale zruš vše co ten magor zdraví čeho??? píše a jeho přístup. Díky. Mně nasral jako dlouho nikdo, svině jedna hajzlovská.
- rival
- Hlavní admin - živý člověk
- Dal: 14 poděkování
- Dostal: 227 poděkování
- Pohlaví:
- Kontaktovat uživatele:
Re: ?????
Mimo téma (offtopic)
Promazáno... Výstraha pro "zdraviprotebe" je zde http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 2298#52298
rival - živý člověk - suverén
KS oralni uziti
Dobry den
narazil jsem na clanky o KS a precetl fora, ale chci se zeptat, o tom jsem se jaksi nedocetl, koupil jsem KS AG100 od pharmaactiv, ale ten je urcen k natirani na pokozku, ja myslel, ze se da i uzivat oralne, tak ted jsem opravdu na vazkach, zda a jak to pouzivat, pripadne prosim o odkazy na toto konkretni KS, bud jsem slepej anebo jsem na to opravdu nenarazil co s tim?
velmi dekuji
S pozdravem Jarda
narazil jsem na clanky o KS a precetl fora, ale chci se zeptat, o tom jsem se jaksi nedocetl, koupil jsem KS AG100 od pharmaactiv, ale ten je urcen k natirani na pokozku, ja myslel, ze se da i uzivat oralne, tak ted jsem opravdu na vazkach, zda a jak to pouzivat, pripadne prosim o odkazy na toto konkretni KS, bud jsem slepej anebo jsem na to opravdu nenarazil co s tim?
velmi dekuji
S pozdravem Jarda