Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

MMS - Zkušenosti uživatelů I.

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Zamčeno
vvasickova
Nový člen

Re: Po týdnu

Příspěvek od vvasickova »

tonik píše:I já podávám svědectví že MMS léčí.
Mívám asi 2 krát za rok chřipky. Léčím se acylpyrinem, vitamínem C, vývarem česneku, Joxem ve spreji a nic moc nezabírá. Většinou mám pak rýmu několik měsíců a nesmím prochladnout, protože se to zhorší.
Také před měsícem to přišlo. Teplota vystoupila na 38,6. Vypotil jsem se, ale pak přišla ta rýma.
Po třech týdnech ucpaného nosu jsem sehnal MMS. Užívám 2 kapky zhruba každou hodinu. Ucpávání nosu postupně přestalo a po týdnu se cítím o 20 roků mladší. Věřím, že bez MMS bych se s tím potýkal celou zimu

Možná v nás MMS zabije Bacil Smrti - zatím neobjevený. A budeme nesmrtelní.

Chcem reagovať na tento príspevok, ja užívam MMS už tretíkrát s prestávkami, prvýkrát asi pred 2 mesiacmi som sa snažila navyšovať po kvapke, začala som s jednou a dostala som sa iba na tri - trikrát za deň. Mala som dosť vážne problémy s videním -videla som dvojmo ale po 2 týždňoch na klinike - neurologickej mi zistili, že to bude štítnou žľazou, pretože som prestala užívať lieky na št. žľazu. O tom sa nechcem podrobnejšie rozpisovať. Urobila som chybu a zľakla som sa pri užívaní MMS, myslela som si, že to mi urobilo zle. Avšak ked ma pustili z nemocnice začala som znovu užívať Euthyrox na št. žľazu a oči sa pomaly dávajú do poriadku. Dva dni po prepustení som dostala nádchu a kedže môj imunitný systém je veľmi chabý, bála som sa byť znova niekde na klinike a aj keď som sa trochu bála, nasadila som si znova MMS.
Takže užívam ho s týždňovou prestávkou už druhýkrát, čiže ďalší týždeň po týždni vit. C - 1000mg-2x denne. Lenže ja užívam iba 2 kvapky každú hodinu, dajme tomu od 10.00 až do 22.00h. Ešte ani raz som ho nepila inak ako s vodou a nemám s tým žiaden problém. Dočítala som sa v nových aplikáciách MMS, že nižšie dávky ale každú hodinu-max 2 je oveľa účinnejšie ako stresovať organizmus vyššími dávkami. Tak to tak aj robím a zatiaľ faj. Môj manžel je momentálne chorý, neviem či má chrípku alebo angínu a ja sa zatiaľ držím. Dúfam, že ma tá chrípka nedostihne. Dnes som sa znova dočítala novinku o tom nadychovaní sa nad aktivovanými dvoma kvapkami MMS. Na pľúcne ochorenia to vraj účinkuje výborne, tak aj to som skúsila a potom som si tie kvapky ktoré som vdychovala zaliala vodou a normáln e vypila ako svoju dávku. Tak zatiaľ MMS-ku verím. Len neviem či sa takýmto pomalým tempom dá vyliečiť aj moja artroza, to by som sa zároveň chcela opýtať. Či sú to dostatočné dávky na vyhubenie takej vleklej a chronickej choroby. To je zatiaľ odo mňa všetko, prajem všetkým MMSákom aby sa im darilo a hlavne zaberalo. :D

milda
Zasloužilý člen
Dal: 710 poděkování
Dostal: 489 poděkování

Neinhalovat!

Příspěvek od milda »

vvasickova napsala:
Dnes som sa znova dočítala novinku o tom nadychovaní sa nad aktivovanými dvoma kvapkami MMS. Na pľúcne ochorenia to vraj účinkuje výborne, tak aj to som skúsila a potom
MMS se NESMÍ vdechovat!!
Je o tom tady někde ve fóru příspěvek!!

roman07
Nový člen

Re: Neinhalovat!

Příspěvek od roman07 »

milda neviem isto ale mne sa vidi ,ze vdychovat sa nemoze ciste MMs vvasickova pise o aktivovanom.

Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

Právě že jde (i?) o aktivovaný... Předpokládám, že je nutné dávat na množství aktivovaného či neaktivovaného MMS - co se týká vdechnovaného. V každém případě jsem přišel na zajímavou věc, kterou samozřejmě nadále rozepíši...

Jak jsem pořídil chloritan sodný, tak jsem zjistil zajímavou věc. Pésan, který se pohybuje i v blízkosti chloritanu, tak se mu ztratil bolák na krku... V té době jsem mu dával i trochu MMS do vody, avšak k tomu se moc neměl... Otázka je, jestli tu vodu vychlemtal a to mu pomohlo, nebo stačily výpary z chloritanu sodného... Tak to by byla jedna zkušenost :)

Jako další zajímavá věc je v tom, že jedna osoba mi dala vědět, že poté, co odebrala ode mě chloritan (a nepoužila ho zatím), tak druhý den ráno se cítila "naprosto báječně". I zde je otázka, zda-li dotyčná osoba se dostala do styku s výpary z chloritanu sodného - prakticky by šlo o stopové množství, či nečekaně zapůsobil placebo efekt - tedy dobrý pocit z vlastnění UU - univerzálního uzdravovače :)

Chtěl jsem hlavně touto cestou lehce uporoznit na možnost, že výpary z chloritanu sodného by mohly napomáhat k možnému zlepšení zdraví, aniž by osoba "svoji dávku MMS" požila.

Můžete samozřejmě namítat, že výpary chloritanu jsou holý nesmysl, protože když se odpaří voda, zbyde zase chloritan :) Ovšem i když vaříte polévku, tak to hezky voní :D - tedy "něco v těch výparech prostě musí být" :)

Už nějakou dobu jsem přemýšlel o pár kapkách chloritanu do aparátu se svíčkou na ovonění domácnosti... Spíš je to otázka pro vlatníky a vyzkoušení, ovšem s maximální opatrností!!! Zejména je nutné, aby nedošlo k úplnému vysušení směsi, mohl by vniknout zřejmě i požár...

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
milda
Zasloužilý člen

inhalace..?

Příspěvek od milda »

Tak jsem to celý prohledal a nenašel. :(
Nědo tady popisoval, jak zkoušel MMS inhalovat a málem se při tom udusil..... :!:

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Re: inhalace..?

Příspěvek od Palo »

milda
Zasloužilý člen

Příspěvek od milda »

jj, to je ono, dík. Proto jsem napsal výše nedýchat!

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

No... Myslím, že všeho moc škodí... V malém množství by to mohlo pomáhat... Jen otázka, jaké je to správné množství... Přeci jen "postižený" netvrdil, že to bylo jen "špatné" :)

vvasickova
Nový člen

MMS a inhalácia na pľúcne choroby

posielam webovku na ktorej píšu o tom vdychovaní MMS
http://www.emms.cz/index.php

Nejde ani tak o "vdechování", jako o opatrné vtahování ClO2 do nosních dutin. Po chvíli už se dá opatrně vtáhnout i hlouběji. Touto metodou se dá úspěšně likvidovat jen tzv. suchá rýma, u pořádné rýmy to moc nepomáhá. Tady je pak na místě použít starou fakírskou metodu s nasáváním slané vody do nosu a přidat 1 - 2 kapky aktivovaného MMS do ní. Co se týče vdechování do plic, o tom se JH zmiňuje jen jednou a nezdá se, že by tím byl nějak nadšen.

vvasickova
Nový člen

Re: MMS a inhalácia na pľúcne choroby

samozrejme, že ide o aktivované MMS, to som nenapísala v predošlom príspevku, pretože to beriem automaticky. Neuvedomila som si, že to môžu čítať aj" nezasvetenci" tak sa ospravedlňujem.

pepina
Nový člen
Dal: 15 poděkování

Re: MMS a inhalácia na pľúcne choroby

Příspěvek od pepina »

Jsou případy, kdy se používá i neaktivované MMS. Třeba u popálenin. :)

To je jediná výjimka, NaClO2 je alkalická sůl, a proto neutralizuje kyselé splodiny popálenin, ale musí se hned nato pořádně opláchnout, jinak je výsledek opačný. Takto se dá použít i jiná zásada.

milda
Zasloužilý člen

Příspěvek od milda »

Tak mi to nedalo a musel jsem to zkusit. ;)
Teda dýchat přesně podle knížky (odkaz má výše vvasickova). Vypadá to na dobrou metodu, ale s rozumem, opatrně.
takže odvolávám, co jsem odvolal :oops: :D

a "vvasickova" dík za pro mne novou metodu :good: :pivko:

vvasickova
Nový člen

naozaj nie je za čo ďakovať, treba ďakovať p. Humblovi. Ja som sa to len dočítala na tej úplne novej stránke, ktorá tam ešte niekedy v sept. alebo okt. nebola. Je tam presný postup ako to treba vdychovať najprv nosom 3x za sebou a potom 2x ústami so zacpatým nosom. Toď vše. Majte sa a liečme sa!

hanka
Zasloužilý člen
Dal: 812 poděkování
Dostal: 875 poděkování

MMS a bušení srdce

Příspěvek od hanka »

Prosím, má někdo zkušenosti s bušením srdce při braní MMS?

Začalo mi po užití MMS (5 kapek - to je po snížení ze 7 kapek) kromě nevolností i bušení srdce, je hodně nepříjemné, buší mi v celém těle, hlavně v hlavě, samozřejmě je i zvýšený tlak. Ono to v mírné podobě začlo už při 3 kapkách, ale nebylo mi špatně, tak jsem tomu nevěnovala pozornost a bez problémů navyšovala, po ukončení působení MMS za 1-2 hod bušení přestalo, teď ale přetrvává a běží i v noci. (Sranda je, že kromě toho mám pocit, že se mi i ježí vlasy - tu napravo, tu nalevo...... :D ) Tak teď nevím, jak dál. Jsem po Cčkové pauze, únavou to není....
Děkuju za každou radu.

Zdravím všechny :lol: , Hanka

-----------------------------------------
Slunce v duši.

felda
Zasloužilý člen
Dal: 94 poděkování
Dostal: 175 poděkování

bušení

Příspěvek od felda »

taky se mi to stalo , prostě ber nižší dávku á 2 hod...klidně jeď po těch 2/10 ono se to upraví, to vycítíš, mně už nedělá problém 10/50...

felda
Zamčeno

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“