Ilem píše:pooli píše: Probirat se celym netem,je taky nesmysl,jak mame poznat co je pravda a co mystifikace?
Moc vas prosim, udelejte nejaky zakladni kurz a dejte jej sem.To by uz navzdy odstranilo podobne posty (jako treba ty moje).
Mame my ostatni nejakou sanci se dockat nejakeho toho uvodniho clanecku??
Nemusíš celým netem. Stačí tohle fórum. Informací je tu dost. A s tou pravdou a mystifikací - nejsme tak daleko, abychom mohli říct takhle to udělej a bude to fungovat. Někomu to funguje, druhému ne. Někomu to někdy funguje a jindy ne. S jistotou se dá říct, že například Saovo TRko a Ivův zloděj elektronů skutečně spoří palivo. Zda se jedná o krakování, či o využívání nějaké neznámé energie, o tom se zatím vedou spory. Víc není, co dodat. Každý si musí najít svou cestu a přispět svou troškou do mlýna. Žádný blablabla, nebo kecykecy tomu nepomůžou, jen otravujou a berou chuť cokoli zveřejňovat. Uvědom si, že jsou za tím hodiny pokusů a nemalé částky investované do vývoje. Pak přijde někdo, začne urážet a přitom chce aby mu dotyčný pomohl. Nevím, kde žiješ, ale takhle to tady nefunguje.
Nepočítej s tím, že někdo bude dělat nějaký základní kurz. Na to nemá nikdo čas. I takhle to stojí hodně času, který by se mohl třeba věnovat vývoji. Buď se prokoušeš a sám zjistíš, co je pravda a co mystifikace, nebo zůstaneš v nevědomosti.
A konečně, plevelíme vlákno, které má jiný účel, takže to je z mé strany vše.
Ale samozrejme ze uz od nikoho tady nic necekam(-e).K tomu zakladnimu kurzu:samozrejme ze nejake info zajemce najde roztrousene po celem foru,jen jsem chtel aby se to nejak sesumirovalo,nic vic! Ale mas zajimavy,takovy az arogantni pristup k sireni informaci,ale nevadi,je to tva věc.Ale nepis takove věty,ktere mluvi za vsechny uzivatele (citace:Na to nemá nikdo čas.).Vazne nechapu takovy zpusob uvazovani.Taky mi rekni co te stalo toliko financi na bastleni testatiky??!!
Jak uz Gewo napsal nademnou, tak diskuze jde najak mimo tema.bohuzel,ale tady ocividne neni ocem psat.Tady se totiz na neco zeptas a jako odpoved dostanes,ze si to mas udelat pekne sam (protoze tak to skutecne vypada).Tenhle problem by zase resil ten uvodni kurz
,co pak to vidim akurat ja??
Mit tak ty znalosti,tak ten tutorial udelam sam!
p.s. Gewo, dostal jsem do ruky nejake tve knihy ale az po delsi dobe jsem zjistil ze ty knihy pises vlastne ty
To jsem netusil ze te taky zajimaj i ufoni a spol...
dobra prace!!! gratuluji.Jeste mi zbyva projet knihy pres skener,OCR a prevest do MP3......to se pak bude poslouchat!!