Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Karbanovo vlákno

Poznatky, nápady, myšlenky...
Odpovědět
asi Karban...

Re: ...pøedmìt...

Příspěvek od asi Karban... »

poota píše:
Anonymous píše:Takže proč něco uvádět, že...?
Správně, neuváděj vůbec nic - a když už, tak rozhodně ne tady! - poota
Tedy potvrzuješ, že je správně - neuvádět nic, žádné dokložení těch tvrzení.
Jen plknout nesmysl a "Hurá, obdivujte...!"

Inu, každý jiného ražení.
Já informace vyžaduji.
Pokud někdo nedoloží, označím ho za přinejmenším žvanila.

No a někdo jiný se spokojí jen s těmi plky.

:O)))

poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Re: ...předmět...

Příspěvek od poota »

asi Karban... píše:Tedy potvrzuješ, že je správně - neuvádět nic, žádné dokložení těch tvrzení.
Jen plknout nesmysl a "Hurá, obdivujte...!"
"neuváděj vůbec nic" u mne znamená opravdu nic, tedy ani ty plky, zvláště ty ne! - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
Akord
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 28 poděkování

Re: Odpověď

Příspěvek od Akord »

Rival píše:Nehodlám o svém rozhodnutí v této chvíli polemizovat. Hodně jsem naznačil ve svém předchozím příspěvku. Není to z mé strany projev arogance nebo nadřazenosti. I demokracie má své meze... Se vznikem závazných pravidel tohoto fóra bude dořešen i tento problém (vyloučení registrovaného uživatele).
Návrh pravidel bude v první fázi řešen na moderátorské úrovni a následně dořešen veřejně. Takže prosím o strpení. Během příštího týdne bude otevřena i slibovaná sekce "Realistů"...
Dekuji za odpoveď a snahu pane Rival, jen upresním, že já si prece určitou hierarchii ctím, tedy i pravidla a zámery fóra. Pokud bych neco pochopil zjevne naopak, budu rád, když me na to treba i verejne upozorníte. Budu prípadne taky rád, když se aktualizují technické, filosofické a etické kritéria pro autory príspevku. Co se me týče, je snad mnohým jasné, že jsem neprišel nic bourat jak je mi často podsouváno, pouze se snažím o vyváženou argumentaci, myslím, že tou cestou lze dojít pri tvorbe nových vecí nejdále. Zlato taky nebývá často tam, kde stát, nebo menší skupina lidí pridelí pozemek, kde lze kopat. Já spíše rozlišuju mezi použitelnou a nepoužitelnou energií, a nesnažím se o hledání nejaké abstraktní volné energie, která ješte ani nebyla porádne popsána a není ani jasné, zda to príroda tak delá. Cílem predpokládám je odlehčení se od energetických monopolu, o to mne jde predevším taky. Neverohodné projekty pokládám za zavedení do močálu a ješte horší energetickou závislost.

Akord
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 28 poděkování

rozhoduje taky príroda

Příspěvek od Akord »

Karel DR píše: Celou dobu svého pobytu na tomto foru se asi mylně domnívám, že jsou zde hledačí VE. Že je VE nesmysl a schíza, to nás učili už ve škole. Pořád to opakovat je docela trapný. Pokud budou takovéto sloupky a zde volně oponenti tohoto typu,bude forum pouze duplicitou uznávaného systému a nemá větší cenu než zlámaná grešle.
Nerekl bych, že fórum by se tak stalo duplicitou uznávaného systému. V uznávaném systému se prece taky často neobjevují zpochybňující argumenty, nebo otázky, které jsou zdánlive samozrejmé a jasné. Jít ke korenum veci a k principum stoupají šance na nové postupy. Já a myslím ani jiní se nepotrebují uspokojovat fikcemi, zajímá predevším reálný a opakovatelný výsledek.

Zpc.Elservis
Stálý člen

Akord a jeho starosti

Příspěvek od Zpc.Elservis »

Akorde, napsal jsi - Když napíšu, že VE je blbost, nemel bych mít za to sankce, - buď rád že tomu tak je protože ve vztahu k některým přispěvatelům je tady demokracie přímo bezbřehá. Já když se odeberu na forum Aldebaran a napíšu že VE je záležitost seriózní a je třeba jí věnovat maximum pozornosti, tak briskně obdržím kopanec do řiti a můj příspěvek odletí směrem -- Lidoví myslitelé, živlové a pavědy - černá díra - Cenzura - sem padají nekvalitní příspěvky--. Na cestu ještě dostanu dávku dávku uštěpačných poznámek a zhodnocení mého duševního stavu.

A ještě tohle - Hledá se skrytá energie trochu jako v Kocourkove. Reší se energie z vakua, nebo čehosi podobného, ale odmítá se brát do úvahy už jenom to, jak se nám všem energie chová. Už jen prý málo chybí a je to. Že nesedí postup mnohým nevadí. - Tak tohle je tvoje zcela zbytečná starost. Nejsou to tvoje prostředky, čas ani úsilí které tomu dotyčný věnuje, tak nechápu proč tě to tak drásá. Pokud se tě někdo zeptá na radu či tvůj názor a ty odpovíš, je vše v pořádku. Ale proč ten mesiášský komplex? Zdejší zbloudilé ovce o uvádění na správnou cestu většinou nestojí a dokonce jim to kráčí na nervy.

A ještě tohle - Karban prece dokázal i poradit, jen to málokdo takhle chápal. - tak to si snad děláš srandu, co mimo obecných tlachů žáka základní školy a urážek tady ten jedinec asi vyplodil?

...ten Karban...

Re: Akord a jeho starosti

Příspěvek od ...ten Karban... »

Zpc.Elservis píše:...Zdejší zbloudilé ovce o uvádění na správnou cestu většinou nestojí a dokonce jim to kráčí na nervy...
Ano, ano.

Ovce zbloudilé, neznalé, nevědoucí.
Tápající a zakopávající.
Nechápající.

Kdo z nich má užitek?

Leda podvodník, kterému samy a ochotně naletí!

:o)

poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Re: Akord a jeho starosti

Příspěvek od poota »

To Zpc.Elservis: :good: aneb "z duše mi mluvějí"- poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: ...předmět...

Příspěvek od Palo »

Asi Karban.... píše:Výborně!

Pak tedy:
Objevil jsem nové jevy, na jejichž principu mám postavené elektrické zařízení s 8000% účinností.
Stačí jej napájet z ploché baterie a mohu jím hnát elektrický skútr.

Nikomu nejsem povinen cokoliv ukazovat a něco měřit a dokazovat.

Tak, a všichni palce nahoru, karmy, body, jásejte a blahořečte...

* * *
Asi tak, ano....?

:O)))
Ještě hodit na Youtube nějakou tu videomontáž, (zamlžené je zbytečné) sem odkaz na ni a pak tu nad tím budem zcela jistě všichni laborovat a dohadovat se :D

Prostě jsme jak ty malé děti, co jim někdo furt bere hračky. Pokud a dokud tu někdo takový bude, budeme se ho mít dendenci zbavit. Co je na tom nepochopitelné?
...ten Karban... píše:Ano, ano. Ovce zbloudilé, neznalé, nevědoucí.
Tápající a zakopávající. Nechápající. Kdo z nich má užitek? Leda podvodník, kterému samy a ochotně naletí! :o)
Lepší, než dělat škody a nasírat lidi kolem.

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
...též Karban....

Příspěvek od ...též Karban.... »

Palo píše:
...ten Karban... píše:Ano, ano. Ovce zbloudilé, neznalé, nevědoucí.
Tápající a zakopávající. Nechápající. Kdo z nich má užitek? Leda podvodník, kterému samy a ochotně naletí! :o)
Lepší, než dělat škody a nasírat lidi kolem.
Ano, nechť ovce bloudí a do propastí padají.

Horší a škodliivější jsou ovšem ti, co co matou ostatní a snaží se i z nich ty ovce udělat.

ehm

Příspěvek od ehm »

...též Karban.... píše:
Horší a škodliivější jsou ovšem ti, co co matou ostatní a snaží se i z nich ty ovce udělat.

ehm, to znamená ty, kteří jdou nevyšlapanou cestou, nebo ty kteří říkají že to nejde jinak ?A předem "věďí" ?

...taky Karban...

Příspěvek od ...taky Karban... »

ehm píše:
...též Karban.... píše:

ehm, to znamená ty, kteří jdou nevyšlapanou cestou, nebo ty kteří říkají že to nejde jinak ?A předem "věďí" ?
To znamená ty, co se budou donekonečna motat dokola v bludech, navzájem se utvrzovat, že dělají něco užitečného a lhát dalším.

Nevyšlapanou cestou může jít třeba ten, co skutečně něco užitečného vymyslí.

Ale copak užitečného přinese blábolení o magnetických motorech a triky se samotočítky na youtube, nebo stavby rádobykouzelných bublátek, ve skutečnosti nesmyslně složitých malých elektrolyzérů?

To není nevyšlapaná cesta, ale "idiotenkreis", jak říkají za kopečkem...

Ilem
Zasloužilý člen
Dal: 71 poděkování
Dostal: 349 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ilem »

...taky Karban... píše: To znamená ty, co se budou donekonečna motat dokola v bludech, navzájem se utvrzovat, že dělají něco užitečného a lhát dalším.

Nevyšlapanou cestou může jít třeba ten, co skutečně něco užitečného vymyslí.

Ale copak užitečného přinese blábolení o magnetických motorech a triky se samotočítky na youtube, nebo stavby rádobykouzelných bublátek, ve skutečnosti nesmyslně složitých malých elektrolyzérů?

To není nevyšlapaná cesta, ale "idiotenkreis", jak říkají za kopečkem...
To je tvůj názor. Můj názor je ten, že kdybys tolik nelpěl na svých "pravdách" a zkusil jedno rádobykouzelné bublátko postavit a připojit ho na motor, nebo kotel, tvůj názor by se rapidně změnil. Takhle jen mlátíš hubou a máš strach to zkusit, abys náhodou nezjistil, jak moc se mýlíš.
S jedním takovým rádobykouzelným udělátkem jsem stáhnul spotřebu z 8l na 5,4. Teoreticky to není možné.

"Dum spiro spero"
Ciceron
ehm

jádro pudla je v tom

Příspěvek od ehm »

se odvážit
ten prázdný prostor v hlavě se pak naplní radostí ;)
a ne zbytečnou starostí o jiné taky lidi.
Aha ?
Nevyšlapaná cesta je vroubená zkoumáním těch "blbostí" na internetu.
Každý člověk má svobodnou vůli poslechnout prostředníka , to znamená zde Karbana potažmo Akorda, nebo sám sebe.
K+A nahrávají lenosti, to je důvod proč je hodně lidí respektuje.
Je to stejný jako s prostředníkem víry a samotným člověkem. Prostředník,nedávno tedy papež de facto vytánul z kapsy ovcí slušné peníze.
Proč si to nechávají ovce líbit to je jejich problém, ale zas a jenom o lenosti nebo o dalších negativních vlastnostech.
Ó lenosti matko naše povýšená na zhoubu jdi si po svých :lol: :lol:

...asi Karban...

Re: jádro pudla je v tom

Příspěvek od ...asi Karban... »

ehm píše:se odvážit
Aha ?
Každý člověk má svobodnou vůli poslechnout prostředníka , to znamená zde Karbana potažmo Akorda, nebo sám sebe.
Je to stejný jako s prostředníkem víry a samotným člověkem. Prostředník,nedávno tedy papež de facto vytánul z kapsy ovcí slušné peníze.
Proč si to nechávají ovce líbit to je jejich problém, ale zas a jenom o lenosti nebo o dalších negativních vlastnostech.
Kdyby ty ovce někdo navedl správnou cestou, nebude z nich živo tolik podvodců různých.

A podvodce každý je dříve či později škůdcem všech...

:O))

Ilem
Zasloužilý člen
Dal: 71 poděkování
Dostal: 349 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: jádro pudla je v tom

Příspěvek od Ilem »

...asi Karban... píše:
ehm píše:se odvážit
Aha ?
Kdyby ty ovce někdo navedl správnou cestou, nebude z nich živo tolik podvodců různých.

A podvodce každý je dříve či později škůdcem všech...

:O))
Některé ovce se nechají vést, někdy se ale mezi nimi objeví beran.

"Dum spiro spero"
Ciceron
Odpovědět

Zpět na „Akord“