Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Dobré srdce Krnova - QR platba na účet města Krnova - Pomoc postiženým při povodních. Více zde...

MMS - Zkušenosti uživatelů I.

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Zamčeno
felda
Zasloužilý člen
Příspěvky: 285
Registrován: čtv 22 čer 2006 21:04
Bydliště: Všenory
Dal: 94 poděkování
Dostal: 175 poděkování

mms

Příspěvek od felda »

nech ho, někdo má tintin, někdo tinitus ...on to myslí dobře... :lol:
a stěma krev, skupinama - není doma malé rodinné tajemství ? :lol: :lol:


felda
Xion

Příspěvek od Xion »

Palo - inak na aktivovanie imunitneho systemu nepotrebujes kyselinu citronovu, staci studena 2 minutova sprcha. :-) A pri pravidelnom pouzivani su nadchy minulostou aj bez MMS.


Uživatelský avatar
Palo
Zasloužilý člen
Příspěvky: 4207
Registrován: úte 08 srp 2006 18:01
Bydliště: Brno
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

Xion píše:Palo - inak na aktivovanie imunitneho systemu nepotrebujes kyselinu citronovu, staci studena 2 minutova sprcha. :-) A pri pravidelnom pouzivani su nadchy minulostou aj bez MMS.
Už jsi to někdy dělal při chřipce? Funguje to?


Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
jarda ovčák svitavy

Příspěvek od jarda ovčák svitavy »

Chřipku mám jednou za 4 roky a trpím při ní jako zvíře. Ležím schoulený jako zbitý pes a kňučím, hekám a frflám. Kdyby na mne někdo chtěl lít jakoukoli vodu, rychle bych jej tiše z posledních sil uškrtil.Někdo má třebas chřipku častěji a je na ni zvyklý, nic proti vodě.
Jako prevenci stačí nevytápěná ložnice a je to.Také nelozit mezi lidi. Studená sprcha bude jistě dobrá prevence. Ovšem prevence.


catcher
Nový člen
Příspěvky: 3
Registrován: ned 23 srp 2009 17:07
Bydliště: Beskydy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od catcher »

Jedu prvni kolo, dnes osmý den. Začal jsem 2x2, pak 2x3, 3x3, 3x4, 4x4, 4x5, 5x5 a dnes zkusím 6x5. Příprava a aplikace zatím v pohodě, míchám to ve "velké" štamprli (5cl), po třech mnutách doleju čerstvě vytlačenou šťávou (jablko, kiwi, pomeranč, popř. ananas, když je), obrátím to do sebe jako u výčepu a zapiju cca 2 dl zmíněné šťávy. Těch 5plus25 kapek zase tak nesmrdí (zblízka nečichám, ale sklenku nezakrývám, zatím není třeba). Účinky budou asi postupné, jsem zcela jistě zaneřáděný z "průmyslové" stravy jako všichni (bohužel nevlastním biofarmu, jako všichni sběrači jím na co přijdu, ale snažím se přibližovat se k acidobazické rovnováze). Nicméně neřeším nic akutního, spíš od toho očekávám takový svižnější detox. Zajímavé je, že se zatím neobjevily žádné problémy s nevolností, ani žádná "hnačka" zatím nedorazila. Ovšem něco se uvnitř prokazatelně děje... třetí den trochu bolehlav, jako při masivním překyselení a následující ráno příznaky jako u středně silné angíny- naběhlé tonsily, pravý dost bolel, obtížné a bolestivé polykání, pocity zimnice, jako při teplotě (teploměr jsem nemohl najít). Zvažoval jsem přerušení, ale nakonec jsem se ukecal a jel dál. Druhý den se bolest přesunula do druhé mandle (pravá se začala zotavovat), třetí den počínající pocity odeznívání a včera již jen nepatrné náznaky. Dnes je to již pryč. Angín jsem dřív míval, tak vím jaký měly průběh, tohle bylo asi něco jiného a šlo to dost rychle. Žádné opatření nebyly, venku chodím naboso v mokré trávě, od nachlazení to určitě být nemohlo. Zřejmě se prostřednictvím ClO2 začínají uvolňovat nějaké blokace z dřívějška. Defekace probíhá zcela standardně, chlor ze mě cítit není (zato česnek, když dám svých pět stroužků, ten docela jo). Doporučovaných 2x15 kapek asi nechám rozložených do 6x5, zdá se mi to tak přirozenější. Nevím jestli mám ještě přidávat (kapky, frekvenci už asi nechám na šesti), zkusím vydržet týden na 6x5 a pak bych to první "zahřívací" kolo uzavřel přechodem na céčkovou kůru. Nebo by zkušenější radili přidat kapky v jedné dávce ? Předem dík za názory.


Smurf
Nový člen
Příspěvky: 4
Registrován: pon 21 zář 2009 15:47

Začátek s MMS

Příspěvek od Smurf »

Přátelé prosím o radu zde zkušené uživatele. Sice to tady studuji už dlouho, odpovědi zde budou mnohokrát, přesto se odvažuji zeptat na pár nejasností:
1) Ta destilovaná voda - je to normální z drogerie, co se dává do chladičů atd. nebo existuje nějaká potravinářská?
2) musí být MMS před užitím rozředěno v 2dcl vody (ovoc. šťávy) i když začínám dávkování? Nestačí při 2-5kapkách méně šťávy (např. 0,5 dcl) - je to pro mě problém
3) Jak dlouho se maximálně doporučuje užívat MMS (kolik dní) a jak dlouho pauza s vit.c.
4) Jaké doporučujete dávkování v případě častých angín, nachlazení, viróz atd. Každé dvě hodiny 2 kapky a pak každý den navyšovat (do kolika až), či opatrně např. 3x deně 2 kapky, další den 3x denně 3 kapky atd. až po např. 3x15 kapek?
Děkuji za odpovědi


Uživatelský avatar
la
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1854
Registrován: úte 06 úno 2007 19:04
Bydliště: Brno
Dal: 763 poděkování
Dostal: 238 poděkování

Re: Začátek s MMS

Příspěvek od la »

1)s drogerie je (humus) do chladičů a do žehliček, čistá destilka je v lékárně ,na namíchání kys,citronové používám normální pitnou akorát převařenou,bohatě to podle mojich zkušeností stačí.
2)MMS je ve výsledku plyn vázaný ve vodě,takže myslím že deci a zapít druhým a třeba pak něco na chuť zajíst.
3)céčko sem bral před a pak jsem si to rozdělil na týdení intervaly po céčku dva dni přestávka protože sem bral syntetický(krátký)mám zkušenost že se dá pokračovat s dávkama MMS na úrovni jaká byla dosažena před C.
4)s navyšováním opatrně ,první kolo mám za sebou celé ,tak že ted su podle knihy na udržovací dávce .
MMS to zabírá u mně tak že dvakrát 6 večer a angína nebo jiný bolestivý zánět třeba kloubů se nekoná,ani rýma.

Pro catcher :koupel večer podle návodu v knize je fantastická věc,breberky utíkají jen se za nima práší.Člověk si přes noc zkontroluje jak je zanedbanej a ráno se probudí mladší.
(praktikuju 6 kapek do sebe a 30 do vany .půlhodiny v horké,po čtyřech do postele a do rána su mladší)
:eclap:


Uživatelský avatar
Merlin
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1764
Registrován: sob 21 říj 2006 0:32
Bydliště: Severní Morava
Dostal: 54 poděkování
Kontaktovat uživatele:

K destilce

Příspěvek od Merlin »


Přátelé. Ukončeme konečně ten nesmysl. Jednou provždy.

Používat k přípravě kyseliny citronové jakkoli destilovanou vodu je naprosto zbytečný luxus!

Pokud si jí připravíte 100 ml, což je jedna pol. lžíce krystalků a 9 pol. lžic vody, spotřebujete ji poměrně brzy, zejména pokud si děláte i koupele, NAPROSTO VYHOVUJE docela obyčejná čistá voda z kohoutku. V dobře uzavřené lahvičce v chladu vám vydrží klidně rok i více let.

Tato kyselina je, mimo jiné, KONZERVANT, a to jeden z nejznámějších, nejspolehlivějších a nejdéle užívaných. ;)



The hardest part of being a teacher is not teaching what I know but knowing what not to teach.
-----------------------------------------------------
Uživatelský avatar
Palo
Zasloužilý člen
Příspěvky: 4207
Registrován: úte 08 srp 2006 18:01
Bydliště: Brno
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: destilovana verzus obycajna voda

Příspěvek od Palo »

roman07 píše:...preco staci obycajna voda... ...vo svojej knihe destilovanu vodu... ...obycajnu vodu treba ju prevarit?... ...som na jedenastich kvapkach a vobec mi to nezapacha chlorom ...strasne slabucko... ...pri kolkatych kvapkach to zacne tak strasne zapachat? ...ako sa da zistit, ze to co mam doma je MMS?
Obyčejná voda stačí :) Lepší převařená, nejlepší destilovaná, ale je to opravdu zbytečný luxus. Fungovat to bude tak jako tak. No koneckonců i s aktivátorem s destilkou na slunci se mi podařilo zajistit jakýsi chrchel v tom roztoku. Po kápnutí 2 kapek MMS se do druhého dne z chrchlu stalo několik bublinek :D

Správné MMS poznáš tak, že když aktivuješ, tak ti ti po nějaké době zežlutozelená, je to taková typická technická barva. A je to při tom hodně cítit. No a když aktivuješ více kapek, tak se z toho uvolňuje viditelný plyn (hlavně když na aktivaci zakryješ a pak po aktivaci odkryješ, tak pak). Mě osobně těch 8 kapek naředěných vodou dělaly silné potíže. Víc bych už nevypil...

KDO SE STÁLE CHCE BAVIT O VODĚ NA AKTIVAČNÍ ROZTOK, POUŽIJTE MÍSTO TOHO CITRON A NEŘEŠTE TO.

Humble doporučuje destilku při přípravě většího množství MMS z prášku! Jinde to nemá smysl. Znamenalo by to, že by se po aktivaci musela zase použít k rozředění destilka.. nedaj bože nějaký juice, ta hrůza.. ;)

Vneste sem nějaké rozumnější téma, na probírání je toho dost.

A abych nezapomněl - anonymové mají prostě smůlu...
Pravidla jsou jasná: piš si co chceš, pokud to patří do vlákna, ale
PŘIHLÁŠENÝ!


Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Návštěvník

Re: MMS

Příspěvek od Návštěvník »

sano píše:Nakoľko jeden člen rlodiny v detstve prekonal 2 x žltačku, objavila sa v dôsledku nedostatočnej činnosti pečene časom alergia až nábeh na astmu.
Po trojtýždňovom používaní MMS žiadna alergia. Žiadne kožné výsevy, žiadne nekonečné smrkanie, kýchanie, žiadne červené oči pri sedení pred monitorom. Dýchacie ťažkosti sa tiež zlepšili. Únava doprevádzajúca jarný nával alergie tiež odišla. Na začiatok je to dosť nádejné.
Píšem sem kvôli tomu, lebo som dosť pochyboval o liečivých účinkoch MMS, čo som aj na fóre publikoval.
Iný člen rodiny mal na nohe úporný ekzém. Svrbenie liečil kortikoidnými masťami, ktoré zaberali až po hodinách. MMS ostránil svrbenie okamžite. Takisto sa zmiernil aj výskyt kožných poranení v ekzematóznej koži.


Marie

MMS

Příspěvek od Marie »

Obdivuji všechny uživatele MMS, kteří mohou bez problémů zvyšovat dávky. Krom výše zmíněných problémů (zánět žaludku, slinivky, astmatu), mám též alergii - šílené a nekonečné návaly pšíkání, smrkání, suchého kašle, který mě neúprosně budí i v noci. Krom toho se mi už více než půl roku neustále vrací chřipka. Takže posít výrazně imunitu by vůbec nebylo od věci, že? A to jsem, mimo jiné, od MMS očekávala v prvé řadě. Ale, bohužel, má snaha ztroskotala díky mému citlivému žaludku. Vyšší dávky jsem absolutně nesnesla - křeče v žaludku, oteklé a bolestivé břicho, krutý průjem. A to už při 4 kapkách. Takže jsem se vrátila na 2 kapky, ale víckrát denně. (max. 4krát). Ale i to žaludek odmítá. Bylo mi celou noc moc zle. Spát se nedalo, ale až ráno "hnačka". Kdyby to ze mne, když už, alespoň hned vylítlo, ale mně je buď celý den, nebo celou noc hodně špatně, bolesti, křeče a teprve pak to jde ven. Vím, že je to známka, že MMS působí a že se čistím a že si s tím balastem prostě jen můj imunitní systém najednou neporadí. Ale já už, bohužel, nemám co snížit. Jsem na dvou kapkách. A i ty musím dnes vynechat, protože při pomyšlení, že bych to měla do sebe kopnout, se mi svírá žaludek. Jenže já už potřebuji fungovat a taky se chci konečně jednou vyspat! Tak nevím, jestli to má nějaký význam, když nějaký den vynechám a pak se zase vrátím k těm dvěma kapičkám. Jo, a taky by mě docela zajímalo, kdy proboha jí ti, kteří to užívají 5krát, nebo i víckrát denně? Vždyť tam má být hodinová pauza po jídle a minimálně 1 hod., nebo spíš 2 hod. po kapkách nejíst! Což je pro mne taky docela problém, protože po požití kapek mám žaludek jak na vodě a mám pocit, že do něj musím něco honem dát. Já vím, nastrouhané jablko je doporučené, třeba hned, ale to mi způsobí v žaludku i ve střevách revoluci. Takže, taky nic moc dobrá rada. Budu vděčná za nějakou reakci na můj příspěvek, příp. radu. Díky. Marie


sharaki
Nový člen
Příspěvky: 1
Registrován: pát 25 zář 2009 10:45
Bydliště: Děčín
Kontaktovat uživatele:

Pro Marii

Příspěvek od sharaki »

Marie vydrž! Každý tady ti poví, že to stojí za to. Ber klidně jen jednu aktivovanou kapku, pij to jen s vodou a dávej si pozor na to, co jíš - aby to neobsahovalo umělý vit. C nebo kys. citronovou. Zůstaň na jedné kapce klidně 14 dní, dokud sama nebudeš cítit, že už ti to "nic nedělá" a pak teprve zvyš dávku na 2 akt.k. Hlavně si to neoškliv - musíš se na to těšit, je to naděje. Kousnout do paralenu je mnohem hnusnější ;)
Jinak, já to zajídám kouskem hořký čokolády. Jinak čoko nejím, takže se na to vždy těším :)


Uživatelský avatar
poota
Zasloužilý člen
Příspěvky: 5830
Registrován: stř 26 zář 2007 22:23
Bydliště: Praha
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

To Marie

Příspěvek od poota »

Už několikrát tu byly zdůrazňovány 2 základní rozdíly mezi používáním léčiv a MMS.
Každý lék má kladné účinky jen na jednu nebo několik chorob, proto je nutné, aby jej předepisoval lékař, mimo jiné i proto, že je nutné vzít v úvahu i kontraindikace a vedlejší účinky léků, a stanovit dávkování.
MMS funguje na kteroukoli nemoc, kontraindikace a ani vedlejší účinky nemá. Z toho důvodu není nutné jeho užívání konzultovat s lékařem. Zbývá jenom problém s dávkováním. To je závislé na tom, kolik toho má v našem těle likvidovat a jakou rychlostí. V tomhle se nedá napsat žádný předpis, kolik kapek a jak často.
Každý si musí svoje dávkování najít sám a navíc se toto dávkování může v průběhu užívání i měnit.
Pro stanovení správného dávkování jsou rozhodující reakce našeho těla, takže je musíme pečlivě sledovat a také rozlišovat. K chuti a zápachu aktivovaného MMS máme určitý přirozený odpor, který je nutné překonat, nejlépe pomocí "není to chutné, ale pomáhá mi to".
MMS svou činností zvyšuje v těle hladinu jedů a odpadů, kterých se musí tělo zbavit. Na to mu musíme dát dostatek času. Pokud je ta hladina příliš vysoká, dojde k otravě, která se projeví jako kterákoli jiná otrava průjmem a zvracením, čímž se tělo zbavuje jedů "zkrácenou cestou". Abychom tomuto stavu předešli, musíme si včas všimnout, že se k němu blížíme. Tělo nám to dává najevo tím, že se zvýší jeho nechuť k MMS. Běžnou nechuť tedy překonáváme, ale její zvýšení je signálem, že máme s dávkováním brzdit a dávku již nezvyšovat. Jestliže MMS už vyvolává pocit "na zvracení", je to signál, že máme dávkování o jednu nebo dvě kapky snížit. Při zvracení a průjmu je lepší udělat přestávku, dokud se zažívání nevzpamatuje.
Každý si musí najít způsob užívání, který vyhovuje právě jemu. To je důležitější, než všechna ostatní pravidla. Někdo reaguje průjmem i při nepatrných dávkách, pokud je bere do prázdného žaludku. Takže je potřeba najít si, za jak dlouho po jídle to mému tělu vyhovuje. Někdo má pocit, že by mu pomohlo, kdyby mohl MMS zapít nebo zajíst. Měl by to vykoušet, protože tělo si většinou samo říká, co by potřebovalo, stačí mu naslouchat.
Není potřeba se znepokojovat nízkými dosaženými dávkami. Každé tělo má jiné "rezervy", kterých může využívat. Tím, že je překračujeme, mu nepomůžeme, ale naopak škodíme, a to se právě projeví nejspíš averzí k MMS. Je lepší brát trvale a bez potíží jen jednu nebo dvě kapky, než se nutit s potížemi a přestávkami do čtyř nebo šesti jenom proto, že někdo někde napsal, že to je správně. Pro něj třeba opravdu je.
Kromě přechodných projevů čištění různých částí, které většinou během dne nebo několika hodin odeznívají, by měla být cítit trvaleji jen zvýšená únava, protože organizmus je více namáhán - je vhodné mu pomoci omezením fyzické zátěže.
Naše tělo se za všech okolností snaží zachovávat rovnováhu. Každou nepatřičnost něčím nějak vyrovnalo, aby mohlo dál fungovat. Odstraňováním těchto nepatřičností se stávají jeho kompenzace zbytečnými, takže pro nastolení rovnováhy je musí zrušit - to mu ovšem zase nějaký čas potrvá. Konečné účinky celé kůry je vhodné posuzovat až po určitém čase, kdy se opět všechno "vyrovná" a tělo dosáhne rovnováhy.
Zdravím - poota


Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
kutil
Zasloužilý člen
Příspěvky: 766
Registrován: pát 25 lis 2005 19:33
Bydliště: Morava
Dal: 48 poděkování
Dostal: 269 poděkování

pro Marii

Příspěvek od kutil »

Ahojky,
s tím mmskem máš asi smůlu, ale :idea:
Když to nejde dveřmi, zkusíme to oknem :?: ¨
MMS se vstřebává i přes pokožku čehož jsou důkazem koupele a nahřívání nohou. Po každé koupeli s přidáním 30 kapek MMS jsem příjemně unaven, dobře a klidně spím.
Podobný účinek má i napaření nohou v "lavóře" s přidáním MMS.
Tak mě napadlo, zbytečně se netrap tím že mmsko nemůžeš užívat jako ostatní a vyzkoušej pár večerních koupelí za sebou co to udělá?
Jinak při náznaku bolení v krku jen vykloktám aktivovanými 2 kapkami s trochou vody-cca 1/2 dcl, a je klid ;) Byly doby kdy jsem i 3x do roka marodil s angínou a antibiotikama-grrr.
Tož tak. Vyzkoušej, ale zbytečně se netrap. Spousta nemocí je výrazně ovlivněna psychikou člověka.
Vydržať H.


Marie

MMS

Příspěvek od Marie »

Díky všem, kteří reagovali na můj zoufalý příspěvek. Souhlasím s sharaki, že stojí za to vydržet, byť při malých dávkách. Určitě lepší než to vzdát. Asi jsem si, po přečtení knihy, představovala hodně rychlé uzdravení :? . V porovnání s malárií a tyfem jsou mé problémy, i když je jich víc, přecejen prkotina. A souhlasím i s pootem, že si každý musí dávkování upravit tak, aby to organizmus byl schopen akceptovat. Takže nyní poslechnu své tělo a dám si pauzu. Potřebuji se vyspat a nabrat sílu. Koupel už jsem taky vyzkoušela, současně s orálním užitím kapek a to byl myslím ten moment, který u mne odstartoval drastický očistný proces. Bylo mi hodně zle a to i při snížení dávky na 2 kapky. Prostě to moje tělo se zuřivě brání a něco mi chce naznačit. Jo a ještě bych se chtěla vyjádřit k té destil. vodě. Humble pracoval v podmínkách, kde je pitná voda problém - prales, džungle. Proto si s sebou vozil destilovanou vodu . V normálních podmínkách, v civilizaci není problém použít pramenitou neperlivou vodu. To jsem si ověřila hned na začátku. Ještě jednou díky všem za účast. Marie.

Spíše se zdá, že se zuřivě brání něco ve Tvém těle... Nemáš přitom chuť na sladké? Pokud ano, bojuješ s kandidou, a tomu by odpovídaly i příznaky. Nesmíš jí dát vydechnout, i kdybys co dvě hodiny brala jen jednu nebo půl kapky. Zvítězíš!


Zamčeno

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“